چرا سرعت اومده پایین اینقدر؟
Printable View
چرا سرعت اومده پایین اینقدر؟
امشب از شبهای رویایی ندا هست
من میخوام هر شب با تو باشم ندا
بچه ها برای من از ساعت 6 عصر تا 12 شب دایما هر 5 دقیقه قطع و باز وصل میشه . کلافه شدم . باید چکار کنم؟
لحظه ای که اینترنت شما قطع میشه چراغ ADSL روی دستگاه شما ثابت است یا چشمک زن ؟نقل قول:
برای منم از جمعه تا امروز در بازه زمانی صبح تا ظهر وقتی دیسکانکت میکنم دیگه به سختی وصل میشه و ارور 691 میده!چرا؟
نزدیک به 1 ماهه از من این جوریهنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی جواب داد؟:
روتر شما رو کانکت میبینه پس نمیتونید دوباره کانکت بشید مودم رو خاموش کنید یک ربع دیگه روشن کنید
البته من با یک ری استارت مشکلم حل میشه
شما ممکنه با لاگ آف هم مشکلت حل میشه
من از بریج استفاده میکنم و عموما دو یا سه تا سیستم کانکت هستیم اگه یکی دیس بشه بخواد دوباره کانکت بشه همه باید دیس بشن از اول تا بشه کانکت شد
کلا روتر هاشون خیلی حساسن
به نظر من این خوبه مانع از دزدی اکانت میشه(البته این نظر شخصیه نه تخصصی
نقل قول:
همون لحظه که داره قطع میشه 4 تا لامپ مودم تبدیل به 3 تا لامپ میشه . و بعد از 1 دقیقه باز دوباره میشه 4 تا ..
چراغ adsl قطع میشه
من سرویس 128 صبا رو دارم، 6 ماهه اول خوب بود و تو سرویس شبانه با سرعت تقریبا 45 -50 دانلود میکردم، ولی بعد ازون سرعت اومده روی میانگین 10 الی 12 !!!! یعنی خیلی بتونم شبی دانلود کنم، 200 مگه!!! واقعا ... شرافت داره به این صبانت!
بعضي موقع ها اين طوري ميشه :21:
با سلام . آقا ما از ش ا ت ل سرویس میگیریم ؛ چند ماهه که خون به دلمون کرده و بیچاره شدیم . من شیرازم میخوام از صبا بگیرم.شهرک گلستان هستم منطقه غدیر . نظر شما چیه؟سرویس های شبانه خیلی برام مهمه.لطفا بفرمایید راضی هستید؟
ممنون
ویرایشششششش
صبانت چند روزه عالی کار میکنه تو اینترنت شبانه.:13:
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم منم همین سوال رو دارمنقل قول:
این لینک هم قیمت های سرویس نامحدود هستش
ولی چطوری باید این سرویس ها رو بگیریم؟ چون تو بخش شارژ الکترونیکی این سرویس ها وجود ندارهکد:http://www.sabanet.ir/images/4.pdf
من هم دقیقاً میخوام بدونم قضیه این سرویسها چطور هست که اگه سرعتشون افتضاح هست بیخیال بشیم .
چون من قبلاً تجربه اینترنت نامحدود با دانلود 16 رو داشتم ! اصلاً جالب نیست .
حالا من سرعت 512 گرفتم همراه با حجم نامحدود ، فقط خداکنه مضحک نباشه ...
البته اضافه کنم 15 روز هست پول به حساب ریختم ولی هنوز فعال نشده سرویس .
اول اعلام میکنن سرویس رو ، پول رو میگیرن ، بعد تازه یادشون میفته باید پیاده سازی کنن .
سلام
انقد از این شبنه خوب گفتم که ضد حال زد
دیشب فقط 600 مگ گرفتم
سرعت بالای 50 نمیرفت
هر ضب 1.2 الی 1.5 میگرفتم
دوستان سرعت شبانه صبا چطوره؟
بعد من شنیدم که شبا باید یه کانکشن جدید بسازی..حالا من که مودمم تو حالت PPPOE هستش چیکار باید بکنم؟
کسی از کرج اینجا سرویس نداره؟
نمیدونم از کدوم نمایندگی بگیرم
برای من سواله چرا این سرویس ها رو تو بخش شارژ الکترونیکی نمیذارن که آدم راحت بتونه شارژ کنه ، نهایتش اینه آدم 1 ماه استفاده می کنه اگر خوب نبود برای ماه بعد برمی گرده به روال گذشته و سرویس حجمی می گیرهنقل قول:
شما رفتید بانک پول رو پرداخت کردید بعد اسکن فیش رو فکس کردین؟
دقیقا این چندمین شبیه که دانلود من خیلی خیلی کم بود!نقل قول:
البته دقیقش رو نمی دونم ولی لینکام نصفه کاره مونده.در حالیکه حدودا باید چند تاش دانلود میشد :41:
دو سه شب پیش من شبانه 600 یا 700 مگ دانلود کردم و بعد از اون دیگه سرعت خوب شد و الان شبی 1.5 گیگ دانلود دارم از سرور آپلودباز
كسي نامحدود گرفته ببينيم سرعتش چه جوريه :21:
ویرایش--------------------------------
نمیدونم قضیه چیه که من دیشب اصلا دانلود شبانه نداشتم ! فقط ساعت 3 140 مگ دانلود شده و دیگه هیچی دانلود نشده !!!
طرح جدید صبانت.از اون ور هم طرح مسخرشون برای نامحدود کردن.:13::13::13::41::41:
شبانه افتضاح شده.
دارن رسما مي رينن تو اينترنت :21:
من Google.com رو نمیتونم با صبانت باز کنم :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی الان صبا مشکلی نداره دو روز بود یکم روز ها قر میداد به خودش اما الان دیگه خوب راه میاد
دوستان صبانتی سلام
من الان شاتل دارم خیلی شبانش افتضاح شده زیاد محدود میکنن
من میخوام شرکت رو عوض کنم
دانلود شبانه برام مهمه
میخوام بدونم وضعیت صبانت چجوره؟؟ سرعت رو محدود میکنن یا نه؟؟؟ سرعت دانلود شبانه چنده؟؟؟ حدودا شبی چند مگ میشه دانلود کرد؟؟
البته برای سرویس 128
شهر به شهر تازه مرکز به مرکز تازه خیابون به خیابون فرق داره
هیچ حکم کلی در مورد هیچ کدوم از ای اس پی ها نمیشه داد
شما شهر و مرکزت رو بگو شاید برو بچ نزدیک شما باشن بتونن کمک کنن
سه چهار روزه که سرعت افتضاح شده یعنی خیلی افت سرعت دارم
تا سه روز پیش اصلا اینطور نبوده یعنی هم دانلود و هم آپلود
دوستان تو این سه روزه کسی سرعتش خیلی کم نشده در حد اینکه صفحات معمولی وب رو به زور باز کنه ؟
دوستان من اهواز هستم 3 روز صبانت اینترنت کامل قطع بود و الان فقط صفحه گوگل رو باز می کنه و پشتیبانی 1 هفته هست می گه دیتا از تهران مشکل داره چه کنم ؟
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
دوستان من اهواز هستم 3 روز صبانت اینترنت کامل قطع بود و الان فقط صفحه گوگل رو باز می کنه و پشتیبانی 1 هفته هست می گه دیتا از تهران مشکل داره چه کنم ؟نقل قول:
صبانت اينجا كار مي كنه مشكلي نيست حتما دارن يه كاري مي كنند چرت و پرت گفتند :21:
آره درسته منم همین مشکل رو دارم زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسری مشکل داره و معلوم نیست کی درست میشهنقل قول:
سلام،میخواستم بدونم سرعت دانلود تعرفه های نامحدود صبانت که جدیدن داده چجوریه؟ اصلا بدرد میخوره نامحدودش؟ اینم اگه خیلی دانلود کنی با حجم های بالا محدودت میکنن یا نه؟ ضریب اشتراکشون واقعا همونطور که نوشتن 1 به 10 هستش؟ من الان شاتل دارم میخوام ببینم اگه نامحدود صبانت بهتره عوض کنم شاتل رو صبانت بگیرم
اينترنت شبانه از ساعت 2 تا 7 هست يا تا 8؟
شبانه از 2 تا7 اما ما یه ترفند هایی میزنیم میشه تا 8
6:29 دی سی میشیم و دو باره کانکت میشیم
6:44 دی سی میشیم و دو باره کانکت میشیم
6:58 دی سی میشیم و دو باره کانکت میشیم
نتیجه تا 7:59 کانکت میمونه
راستی تو این اوضاع بد تهران امشب من با 240 ثابت دان کردم چه جوری
دوتا لینک گذاشتم واسهع دانلود همزمان جمعشون از 240 بالا میزد هر کدوم 120 ثابت بودند حال داد امشب
البته تا حالا که عالی بوده
خوب به سلامتی امروز 6:58 که دی سی کردم دیگه کانکت نشد ؟
یه ساعت دانلودم پرید
عجب انگار چش خورد
یک مرد تو صبانت تهران نیست جواب تلفن بده
فقط نمایندگی فارا اهواز میگه مشکل از دیتا و تهران هست 1 هفته هست اهواز صبانت قطع هست و گاهی فقط گوگل باز میشه .
1- دوستان سرویس های نامحدود اومدن ؟ تعرفه ها و سرعت دانلودشون رو میشه بگین ؟
2- شبانه از ساعت چند شروع میشه ؟؟؟ من همیشه از 3 میزاشتم ولی یکی از بچه ها گفته که از 2 !!!درسته ؟؟؟ اگه از 2 باشه که شبی میشه 2گیگ دانلود کرد !!!!
3- 2 روزه ساعت 6:44 اینترنتو قطع میکنم دیگه وصل نمیشه و 1 ساعت دانلود میپره
مشکل چند روزس رفع میشه یا کلاًبستن ؟؟؟
4- یکی از بچه ها گفته بود که اگه یه کارایی بکنین میتونین 2 تا8 دانلود کنین !! اگه میشه راهنمایی کنید چون من الان 3 تا 7:44 دارم
آره دو سه روزه وقتی قبل از 7 دی سی میکنی دیگه نمیشه کانکت شد ؟ چرا بستنش
شد 2 تا 7
نگو خدایی 3 تا8 بهتره
اصلا یه صحبتی بکنین ببینی میشه بکنینش 4 تا9 یا مثلا یکم دیرتر 5 تا 10 هم ما مشکلی نداریم خوبه
اگه بره 2 کهدیگه خواب ماب نداریم
یعنی این قدر مشهد بده
اصفهانش عالیه داداش روم به دیوار فکر کنم دانلود همه شهر ها جمع شده تو مراکز مخابرات ما