نه مطمئنا از سیستمتون نیست.نقل قول:
چون من هم تقریبا همین سیستم رو دارم.
و به راحتی بازی رو اجرا مینکم.
شما اون ارور رو بگید شاید بتونیم کمکت کنیم.
سپاسگذارم.
Printable View
نه مطمئنا از سیستمتون نیست.نقل قول:
چون من هم تقریبا همین سیستم رو دارم.
و به راحتی بازی رو اجرا مینکم.
شما اون ارور رو بگید شاید بتونیم کمکت کنیم.
سپاسگذارم.
بابا ما رو هم دریابید راه دوری نمیره.نقل قول:
حل شد .مشکل از پچی بود که سایت برای نقل و انتقالات جدید گذاشته بود و بعد از اینکه دوباره نصبش کردم و کرک کردم دیگه پچ رو نصب نکردم و از داخل خود بازی دانلود کردم
یه پچ خوب و کم حجم که لباسارو اسم تیم هارو درست کنه میخوام
بی زحمت لینک بذارید
بفرماییدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5564319&postcount=3702
دوست گرامی میشه لینک او ن پچ دروبین رو بدی؟؟؟نقل قول:
بیشتر گل ها توی Pes 2010 که همش با شوت بود اینجا گل با سر خیلی سخت شده که دلیلش هم هوش مصنوعی دفاع هاست ! :31:تنها چیزی که اعصاب بهم میزنه داورا هستن که یک تنه رو خطا میگیرن ولی یه تکل با دو پا رو خطا نمیگیرن که خیلی ضعیغه مثل Pes 2010 !نقل قول:
در ضمن دوستانی که می گفتن شوت زدن سخته باید بگم که اصلا به این صورت نیست. اتفاقا راحتر هم شده و میشه حتی از فاصله های خیلی دور گل زد
نقل قول:
:31: کاملا مخالفم
101% گل های من با کله هستن :31:
باور کن خیلی کم بشه مثه بچه ادم گل بزنم :31:
البته بازی کنا سوتی خیلی میدن ها مثلا برای دروگبا ی خنگ سانت میکنم از کنار با مخ میره تو زمین - انگار 5 تومنی دیده :31: بعد توپ میخوره به پاش :10:
اما در مورد داوری و دفاع باهات موافقم به خصوص داوری که از 2009 به این ور افتضاحه افتضاح :13:
من هنوز یه گلم با سر نزدم البته من خیلی Pes بازی نمیکنم فقط Fifa manager :دینقل قول:
101% گل های من با کله هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن خیلی کم بشه مثه بچه ادم گل بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم همین که با سر گل نزدم عجیبه!
بفرمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5524540&postcount=56
به نظر من سانتر کردن تو این دوره خیلی خیلی خیلی راحت شده و راحت می تونی کله بزنی.شوت از راه دور هم فرقی نکرده به نظرمن مشکل من اینه که نمی تونی درست حسابی به یارات پاس بدی یعنی امان بهت نمیدن تا می خوای حرکت کنی چند نفره میریزن رو سرت:41: نمی دونم بقیه هم همین مشکلو دارن:13:آخه نمیشه که هی سانتر کنی با کله بگلی
سلام به بچه های PES ای . من تازه از فیفا به PES مهاجرت کردم . میخواستم ببینم این پچ ها و اپدیت های نقل و انتقالات رو از کجا بگیرم . خواهشا ادرس دقیق بدین چون پچ خیلی زیاده گیج شدم کدومش خوبه .
از تاپیک زیر میتونی پچ ها و اپدیتها رو بگیرینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=446869
هی میام توی این تاپیک به پست ها نگاه می کنم و هیچ نظری در باره اونها ندارم آخه چرا تا این حد از چشمم افتاد این بازی صبح با کلی ذوق و شوق نشستم یه Legend خلق کردم بعدش رفتم توی بازی ولی :41: من اصلا نمی تونم با گیم پلی بازی ارتباط برقرار کنم.... هی دوربین رو تغییر می دم مود های مختلف دیگه بازی می کنم دستی می کنم غیر دستی می کنم هر کاری می کنم به دلم نمی شینه... متاسفانه طوری هست که بازی فیفا و PES با هم همخوانی ندارن کسی اگه یکی رو خوب بازی کنه اون یکی رو نمی تونه نقض هم هستند این دو بازی... من نمی گم همه بیان فیفا 11 کنسول رو بازی کنن مثل من میشن برخی مثل من میشن و برخی هم معتقد میشن که فیفا خوب نیست و PES خوبه حیف... امیدوارم تا قبل از عید بتونم کم کم برای بازی PES وقت صرف کنم بدبختانه ادیتور های خوبی برای بازی نیومده تا حداقل با ویرایش و اصلاح سازی بازی مشغول کنم... البته گرچه مشکلی نیست و تمام وقتم صرف بازی پای کنسول میشه و به فیفا 11 اختصاص داره ولی این مساله بالاخره که کم میشه و به جا ختم میشه...
دوستان برای همه تون آرزوی موفقیت می کنم گیمر و سربلند باشید...:40:
جواب میدین ؟:
نقل قول:
میشه یکی بگه باید چجوری پنالتی بزنم ؟ :19: (اخه پنالتی زدن هم قلق میخواد :2:)
تو صفحه 445 گفتم چه جوری بزنی. با همین روش تو تمرینی یه چند تا بزنی دیگه راه میفتینقل قول:
نقل قول:
منم تو ويندوز XP يه كمي اين مشكل رو داشتم ولي تو Win7 اصلا مشكل ندارم.
فكر كنم بازي با ِDirectX9 مشكل داره چون رو سيستم چندتا از دوستام هم همين مشكل رو داشت.
پنالتی زدن خیلی خیلی آسونه....نقل قول:
شوت رو بزن بعد که بازیکن به توپ نزدیک شد جهت دلخواه رو 1 ثانیه بگیر و زود ول کن...
نکته: هر چی جهت رو بیشتر بگیری بیشتر گوشه میزنه زیاد بگیری out هم میشه راحت....
ای خدا خستم کرد...کم کم دارم به این نتیجه میرسم تو این بازی بجای هوش مصنوعی خنگی مصنوعی گذاشتن...
ایول داداش :31: شما تازه فهمیدی . ما قبلا فهمیده بودیم . :11:نقل قول:
سلام خسته نباشید
من تو اجرای این بازی یه مشکل واسم پیش اومده!
وقتی پیغام any key اول باز میاد واسه شروع که هر کلید رو مزنم تا وارد منو اصلی بشم بازی گیر میکنه و pc رو باید ریست کنم.
این مشکل قبلا نبود ولی الان اینجوری شده و بازی رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم این مشکل برطرف نشد.
من آخرین پچ رو هم ریختم و خیلی عالی بود ولی یه دفعه این مشکل پیش اومده.
مرسی از کمکتون.
با سلام.نقل قول:
شما بازیتون رو با کل متعلقاتش پاک کنین.
یادتون باشه که از پوشه Save خودتون یه بکاپ داشته باشین.
سپس دوباره بازیتون رو بنصبین و پوشه سیوتوو رو وارد کنین البته به غیر از EDIT و OPTION.
البته اگه سیو مهمی ندارین بهتره که کلا واردش نکنین.
سپاسگذارم.
کسی میدونه کارت های مهارتی رو چه جوری باید واسه بازیکنای مسترلیگمون اکتیو کرد؟؟
من هرکارتی رو که توو قسمت ترانینگ میخرم هرچه قدر هم که از فصل میگذره اونو اکتیو نمیکنه و همونجوری باقی میمونه!
کاره خاصی باید انجام داد؟ یا اصلا کسی میدونه چند هفته برای گرفتن یک کارت باید صبر کرد؟؟
اگه یکی از بچه ها به من جواب بده ممنون میشم:13:نقل قول:
بابا من اخرشم نتونستم این بازی رو مثه بچه ادم بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من pes2010 رو رو تنظیمات خوبی بازی میکردم ولی اینو من همه ی تنظمات رو اوردم پایین.......قبلا که میرفتم تو منو مشکلی نداشت و روون اجرا بود ولی تا بازی شروع میشه یهو تیک تیک میزنه....اعصابم خورد شد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا مشخصات کامل سیستمتون رو بزاریدنقل قول:
نقل قول:
ممنون از لطفت ولی این از اوناست :41: ( ف ی ل ت ر ) تو رو خدا یجا اینو اپلود کنید که بتونم دانلود کنم
دوستان من در مسترلینگ بعد از یک فصل بازکن چندتا گرفتم و الان پول کم دارم کسی از دوستان پچی یا ادیتی برای افزایش پول داره ؟
علاوه بر انتخابشون باید بین 1 تا 6 پوینت رو بهشون اختصاص بدی که هرچی بیشتر باشه مدت یادگیریش کمتر میشه .نقل قول:
مثلا اگه 6 تا پوینت بهش اختصاص بدی فکر کنم طی 18 هفته یاد بگیره .
کسی لینک مستقیم آهنگهای بازی رو نداره؟
بابا این بازی این دفعه اصلاً حال نمیده ، خیلی آسونه راحت گل میشه :41:
چطور میشه یه درجه جدید و حرفه ای اضافه کرد ؟
ممنون از راهنمایییتون.نقل قول:
همه این کارها رو انجام دادم ولی بازم مشکل پابرجاست!
تو منو اولیه press any key که می زنم هنگ میکنه و دیگه جلوتر نمیره!
کمک کنید plz.
میگم PES بالاترین درجه اش Good هستش دیگه ؟نقل قول:
سلام
من PES 2010 دارم ، این نسخه جدیدش (2011) ارزش خرید داره یعنی میشه تغییراتو نسبت به قبل احساس کرد؟
الان این کنایه بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میگم PES بالاترین درجه اش Good هستش دیگه ؟
آقا تو کرج کسی جایی و سراغ نداره که آخرین پچ بازی و بفروشه. با این سرعت اینتر نت مگه تو خواب بشه اینهمه رو دانلود کرد.
همچين ميگي ارزش خريد داره انگار مي خواي نسخه ارجينالشو بخري.نقل قول:
وقتي ما اين بازي رو نهايتا 3-4 تومن مي خريم معلومه كه ارزش داره
کسی گرافیک geforce 8600gt نداره؟ درایور جدیدشو از کجا بگیرم؟ بازی کمی گیر میکنه فک کنم با درایور جدید درست شه
نقل قول:GeForce Graphic Driver All Series for All Windows Updated Until 1389-08-03کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA