یعنی باتری مشکل داره؟نهههه اخه قبل از اپدیت اصلا اینطوری نبود بعد از اپدیت به 2.3 اینطوری شد..به نظرم مشکل از رامه...شیطونه میگه برم همون رام ارجینال سونی...مثل یه مرد...رام خوب کی سراغ داره؟ ..بجز ولف الان ولفم :19:نقل قول:
Printable View
یعنی باتری مشکل داره؟نهههه اخه قبل از اپدیت اصلا اینطوری نبود بعد از اپدیت به 2.3 اینطوری شد..به نظرم مشکل از رامه...شیطونه میگه برم همون رام ارجینال سونی...مثل یه مرد...رام خوب کی سراغ داره؟ ..بجز ولف الان ولفم :19:نقل قول:
ظاهرا همه با باطری مشکل دارن !
مصرف باطریش خیلی بیشتر از 2.1 شده .
اینطور نیست. باتری من خیلی بهتر شده! رام اصلی 2.3 هست. تازه بعد از این که روتش کردم خیلی بهتر هم شده.نقل قول:
یک سوال داشتم: چطور میتونم برنامه هایی که مال خود گوشی هست مثل یوهو!تیوب وpostcard , غیره رو حذف کرد؟
با titanium backup میتونی من میگم مشکل از رام ولفه نظرتون چیه؟
نه والا.سراغ ندارم.گوشی دیک که کیفیت خوبی داشته باشه سخت گیر میاد.نقل قول:
سلام
حامد این باطریهای قوی واسه اکس 10 سراغ داری؟
لینکی چیزی از فروشش؟
بله اومده.با آپدیت سرویس تست کنید.نقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه رام رسمی 2.3 عربی یا فارسی واسه X10 اومده ؟؟ من وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم میگه آپدیت موجوده ولی دانلود نمیکنه !! اگه پیشنهاد یا لینکی دارین ممنون میشم در ضمن فقط رام اصلی باشه
برعکس.من واسم بهتر شده ولی کم.مصرف زیاد 2 روز مصرف کم 3 روز با هر شارج دارمش.نقل قول:
ظاهرا همه با باطری مشکل دارن !
مصرف باطریش خیلی بیشتر از 2.1 شده .
گوشی رو روت کنید و با برنامه ای مثل app remover میتونید پاکشون کنید.نقل قول:
یک سوال داشتم: چطور میتونم برنامه هایی که مال خود گوشی هست مثل یوهو!تیوب وpostcard , غیره رو حذف کرد؟
والا من که مشکلی ندیدم.نقل قول:
من میگم مشکل از رام ولفه نظرتون چیه؟
رام ولف همون رام اصلی هست.فقط یه سری چیزاش حذف شده.والا بالله اینطوریه:دی
چیزی اضاف نکرده فقط کم کرده
منم ولف ریختم مصرف باطریش خیلی بهتر از میویی هست :8:نقل قول:
فکر کنم شما باتریتو کالیبره کنی درست بشهنقل قول:
عنی باتری مشکل داره؟نهههه اخه قبل از اپدیت اصلا اینطوری نبود بعد از اپدیت به 2.3 اینطوری شد..به نظرم مشکل از رامه...شیطونه میگه برم همون رام ارجینال سونی...مثل یه مرد...رام خوب کی سراغ داره؟ ..بجز ولف الان ولفم
پیداش کردم آخر:
circular battery indicator:
کد:http://www.mediafire.com/?9xspin9izuaw8rk
[QUOTE=hamed1297;6363622]پیداش کردم آخر:
حامد جان کارش چیه ؟
رامش به دلم ننشست اخرش..یه طوراییه...با گرگ حال نمیکنمنقل قول:
والا من که مشکلی ندیدم.
رام ولف همون رام اصلی هست.فقط یه سری چیزاش حذف شده.والا بالله اینطوریه
چیزی اضاف نکرده فقط کم کرده
کالیبره کردم..الان میزنم wisp battry رو توی xrecovery درصد باتری فرقی نمیکنه ..مگه نباید از فول بیاد پایینتر..نمیادنقل قول:
فکر کنم شما باتریتو کالیبره کنی درست بشه
شکل باتری رو دایره ای میکنه؟نقل قول:
پیداش کردم آخر:
باتری رو دایره ای میکنه.البته در کنار ایکون اصلی باترینقل قول:
حامد جان کارش چیه ؟
پس کلا با 2.3 مشکل داری!چون رام آفیشال هم همینه.نقل قول:
رامش به دلم ننشست اخرش..یه طوراییه...با گرگ حال نمیکنم
میزنی باتری فول شارژ بشه بعد ریستارت میکنی میری توی منو ریکاوری wipe battery status میکنی اگه روی 80-90 بود دوباره میزنی تا فول شارژ بشه.چند بار تکرار میکنی تا درست بشهنقل قول:
کالیبره کردم..الان میزنم wisp battry رو توی xrecovery درصد باتری فرقی نمیکنه ..مگه نباید از فول بیاد پایینتر..نمیاد
والا من که مصرف باتریم کمتر هم شده توی 2.3. پریشب بعد از اینکه آپدیت کردم شارژش کردم تا همین الان همش دارم با گوشی کار می کنم هنوز 39 درصد باتری داره. قبل از آپدیت خیلی زود خالی می کرد.
راستی یه چیزی که بهش اضافه شده تنظیم میزان صدای آلارم هستش که توی 2.1 واقعا واسه من یه معضل بود. آخه من هر روز با صدای آلارم گوشی بیدار میشم. توی خونه همه از صداش شاکی شده بودن هیچ جور کم نمی شد. ولی الان راحت انجام میشه.
نه خب با رام ارجینال مشکل نداشتم...این رام بهاطر همین xloud و اینهاش هرباری Fc میده دوست نمیدارمنقل قول:
همین کار رو کردم ولی کم نشد درصدش...دیتا ترافیک رو غیر فعال کردم پریشب تا الان روی 49 درصده...مشکل به نظرم نرم افزاریه..مجبور شدم میرم ارجینال سونی ببینم فایده ای داره:13:
به به دوستان
چطورید دوستان
میگم یه آدم منصف پیدا میشه بگه ما برا آپدیت به ۲.۳ چیکار کنیم
نمیخوام با خود گوشی آپدیت نکنم
میخوام با کامپیوتر آبدیت کنم
هر چی فایل نیازه برام بذارید برا دانلود + امزش کلی
توی پست های قبلی دوستان هر چی آدرس برای آپدیت دادن یا لینک دانلودشون خرابه یا فیلتر شده.
اما من روز پیش از آدرس زیر آپدیت کردم. آموزش کامل هم داره. فیل هاش هم راحت دانلود میشه.
کد:http://www.mihangsm.com/forum/thread13361.html
توصیه میکنم حتما آپدیت کن.
لینک های دانلود فایل ها رو هم براتون میزارم که مجبور نباشین برای عضو شدن وقت بذارین و سریع کارتون راه بیفته:
این آدرس دانلود فریمور 2.3.3 رسمی :اینم آدرس دانلود نرم افزار فلش تولز :کد:http://www.mediafire.com/?y02vejg42opi88x#1
بعد از انجام دانلود ها ، فایل ftf فریمور رو به فولدر firmware در برنامه فلش تولز منتقل کن و بعد نرم افزار رو اجرا کن. یه پیغام میده که باید ok بزنی. بعد هر وقت بهت گفت دکمه back رو نگه میداری و کابل رو وصل می کنی. 10 دقیقه صبر می کنی تا تموم بشه.کد:http://www.mediafire.com/?zpw866g25j2656i
و منم توصیه میکنم که از رام ولف استفاده ، کن... خیلی بهتر از رام اصلیه...
حامد اینا چرا رو نشانگر اصلی نمیشینند ؟نقل قول:
من میخوام به جای اون بشینه
اان این رفته سمت چپ و بالا
2 تا علامت باطری میخواهیم چیکار؟
حالا باز این خوبه وقتی پیامی میاد یه ردیف میاد سمت چپ
قبلی نمیذاشت پیام جدید را هم ببینیم
دوستان چشمتون روز بد نبینه!!! امروز صبح امدم سیم کارت ایرانسلم رو با همراه اول عوض کنم که انتنم کلا پرید !!! خلاصه فکتوری ریست کردم نشد...رام رسمی رو ریختم نشد... سیم کارت هارو جابه جا کردم نشد... خلاصه کلی حال گیری شد.
بعدش فکر کردم شاید کانکتور های سیمکارت مشکل دارن ولی زیر پلاستیک بدنه گوشی هستن ... ازروی پلاستیکه چند بار فشار دادم که انگاری اتصال برقرار شد وانتنم اومد.
خداییش چقدر جلی سیمکارت بیخود طراحی شده. بیرون اوردنش خیلی سخته!
نقل قول:
من خودم از ایجا اپدیت کردم با فلش
کد:http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=128819
سلام دوستان یک مشکل بزرگ کمک کنید
گوشی x10 یکی از دوستان رو می خواستم براش اپدیت کنم اما قبلش اومدن با برنامه myphone explorer یک بک اپ از مسیج ها و شماره تماس ها گرفتم و بعد از طریق برنامه Update Service خود شرکت سونی اونو به 2.3 اپدیت کردم و هیچ مشکلی نداشت اما موقعی که به سسیتم وصل می کنم که با برنامه ارتباط برقرار کنه ارور میده و فقط از اون طریق که یه درایو ایجاد میشه می تونم وصل کنم به سیستم در واقع احتمال این مشکل رو از نصب نبودن درایورش به نام SEMC هست که موقع اتصال در قسمت device manager به صورت زرد هستش (نصب نشده) و همچنین قبل از اپدیت کردن گوشی ، موقعی که به سیستم وصل می کردیم یه پیغام میومد که میگفت برنامه pc companion نصب بشه یا نه که لان اصلا همچین پیغامی نمیاد و دو گزینه میاد charge only و دیگری connect to your phone
برنامه pc companion نیز از اینترنت گرفتم و نصب کردم
لطفا راهنمایی کنید
با عرض سلام خدمت همه دوسنان .
من گوشیمو اپدیت کردم به 2.3 اما از وقتی که این کارو کردم سرغت گوشی خیلی بهتر شده اما خیلی ریستارت میکنه در واقع هیچ کاری نمیشه کرد .حتی وقتی بازی ران میکنی وسط بازی ریاستارت میکنه . درضمن من با برنامه update service اپدیت کردم .
ممنون میشم اگه این مشکل من رو حل کنید چون با نسخه 2.1 این مشکل رو نداشتم .
ببین اگه با my phone explorer از شماره تماس ها بک آپ گرفتی یه فایل برات درست کرده توی کامپیوتر. اگه گوشیتو نمیشناسه مهم نیست. میتونی با یه گوشی قدیمیتر سونی اریکسون مثل k800 یا k750 یا هر چیز دیگه به کامپیوتر وصل شی. بعد با my phone explorer فایل بک آپ رو روی این گوشی ریستور کن. بعد از طریق بلوتوث این گوشی کلیه شماره ها رو بفرست به x10. اینطوری کارت راه میفته. ولی در مورد sms هات پیشنهادی ندارم.
سلامی دوباره.بالاخره این روت یک کلیکی اومد؟آخه میترسم گند بزنم به گوشیم:wac:
اگه نمیاد یکی از دوستان آموزش روتو بزاره(به 2.3 آپدیتیم و میخوام روت کنم)
حالا اگه گوشی رو روت کنم چه مزایا و معایبی داره؟از گارانتی خارج میشه؟:19:
بابا انقدر تنبل نباشید آموزش روت صفحه قبله.یکم سرچ کنید به جواب خیلی از سوالاتون میرسین.
اون جوری که شما میخوای تنها همونی که قبلا گذاشتم پیدا کردم.اون نشانگر باتری اصلی که اصلا توی چشم نمیاد.نه شماره ای داره نا سایزش بزرگه.من تازه 3 تا دارم یکی هم روی دسکتاپ:دینقل قول:
حامد اینا چرا رو نشانگر اصلی نمیشینند ؟
من میخوام به جای اون بشینه
اان این رفته سمت چپ و بالا
2 تا علامت باطری میخواهیم چیکار؟
حالا باز این خوبه وقتی پیامی میاد یه ردیف میاد سمت چپ
قبلی نمیذاشت پیام جدید را هم ببینیم
من امروز طی یه عملیات انتهاری زدم هرچی رام 2.3 به بالا بود رو نصبیدم رو گوشی..اخرش هم به یک نتیجه خیلی مهم رسیدم
1- رام سیانوژن که z داده بیرون...زیاد فور کلوز میده...قشنگه..قابلیت تغییر تم داره سرعتیه ولی خب لگ میزنه
2- رام miui عالیه..یعنی سرعتی و توپه..خوب میشه کاستومایزش کرد..لاک اسکرینش رو عاشقش شدم..ولی خب ظاهرش بدلم ننشست..فورس کلوز میده
3- رام ولف..سرعت متوسط فورس کلوز میده..باتری میخوره دیگه دیگه
4-رام ارجینال..نه فورس کلوز میده..نه لگ میزنه ..همه چیز روش عالی کار میکنه..خلاصه هیچی بهتراز رام ارجینال نمیشه..کافیه روتش کنید..برنامه های اضافیش رو حذف کنید..یه سری تسک کیلر خوب هم ببندین روش و حلههه
الان یه مشکل فقط دارم..من کانتکتهام رو بک اپ گرفتم ولی برنمیگردونه و ارور میده..توسط خود برنامه کانتکتهای سونی..vcf ذخیرشون میکنه ها..الان چیکار کنم برشون بتونم گردونم..با گولاکانتکت هم تستدیم بازم ارور میده..نگین کانتکتهام فنا شدن..نگین خببببب
راستی یادم رفت بگم..اندورید 2.3.5 هم یه سری تغییرات ظاهری کوچیک و دوست داشتنی داره..مثلا ایفکت هنگام روشن شدنش و ...خوب بود سونی 2.3.5 هم از خودش در میکرد
من شماره 2 و 3 و 4 رو ریختم که بهترینش تا الان ولف بوده به این دلایل:نقل قول:
موارد اضافی رام اورجینال ازش حذف شده
سرعتش خیلی خوبه
2 روزه دارم استفاده میکنم حتی یه دونه فورس کلوز هم نداده
قابلیت تعویض تم رو خود گوشی هست
مصرف باطریش فوق العادس
حالا نمیدونم شاید رام ولف به گوشیت نمیسازه که زیاد باطری میخوره :31:
اره .لف هم خوبه ولی اصلا به گوشی من نمیسازه..مثلا جی پی ار اس رو باید دستی فعال میکردم..برای فرستادن برنامه توی sd card یک بار که میزدم send to sd رو یه ارور میداد همیشه بعد سری دوم باید میزدم..کلا خیلی اذیتم میکرد ولف..الان ارجینالم..میگم xload رو روی ارجینال نصب کنم؟نظرتووووووووووون؟نقل قول:
نسخه جدید MIUI نیومد؟؟؟ بریم بزنیم تو گوشش : دی
نه بابا اسپیکرو میپکونه :31:نقل قول:
من رو همین ولف هم غیرفعالش کردم :31:
ولی من این ولفه رو این اواخر داشتم خوب بودا..خیلی بهتر شده بود..هم صدا بلند بود هم اسپیکر رو بهش فشار نمیاورد..ولی میترسم این ولفه یکم دستکاریش کرده باشه....من روی اورجینال نصب کنم فنا بشم..نمیشه هم برش گردوند اخه دی:
مدیا پلیر Miui:
خوشکله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?i3fq2icxtroia52#1
میگم لاک اسکرین miui رو نمیشه چسبوند به ارجینال سونی؟خیلی خوشم اومد ازش..
چجوری بود؟
یه چیزی شبیه این بود...ولی اون کلید باز شدن لاک خیلی قشنگتر بود..قبول دارین الان لاک اسکرین مخصوصا اون کلیدهاش جالب نیستن؟
از xda کپی کردم...برا کسانی که عضو نیستن عکس نشون داده نمیشه دی:
این لاک اسکرینها توی این تایپیک رو ببینید...عجب چیزاهایییییییییییی منم میخوام...چطوری میشه اینها رو رو رام اصلی انداخت
:Dکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134657
آقا مای یو آی جدید نیومده؟؟؟ قرار بود شنبه یا یکشنبه بیادا :-"
تا دلت بخواد لاک اسکرین یافت میشه.دردی توی آندروئید نیست که دوا نداشته باشه:دی
سلام
بچه ها میبینم که آرک شده 530
شاید کوچ کنم :ی
جدی؟ارک شده 530؟مفت شده که...الان x10 پدر رو 4 ماه کار کرده چند میخرن دی:
چطوری میشه عوضش کرد؟راهنمااااااانقل قول:
تا دلت بخواد لاک اسکرین یافت میشه.دردی توی آندروئید نیست که دوا نداشته باشه