مطمئن باش براش حساب می کنن:31:نقل قول:
Printable View
مطمئن باش براش حساب می کنن:31:نقل قول:
امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده وجود ندارد.
امروز نمیتونم وارد پنل بشم میخوام سرویس را شارژ کنم:13:
فقط بلدن گرونش کنن!
سرعت افتضاح شده
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
کی انینحا سرعت دانلودش 240 کیلوبایته ؟
سلام دوستان
من مشترک ADSL مخابرات اصفهان هستم و تازه عضو این انجمن شدم. ترافیک حساب من خیلی زود تموم میشه ، همیشه 1 گیگ شارژ میکنم ولی حداکثر تا یک هفته تموم میشه!! تا جایی هم که میتونم دانلود نمی کنم ولی بنظرم خیلی زودتر شارژش تموم میشه . مثلا شاید 100 مگ هم دانلود نکنم ولی شارژ 1 گیگی تموم میشه!! استفاده خاص و پرمصرفی هم ندارم. بنظرم سیستم قدیمی خیلی بهتر بود و از وقتی سیستمش عوض شده و طرح زرین اومده این طوری شده.دوستانی که مشترک مخابرات اصفهان هستند همین مشکلو دارن؟ لطفا نظر بدید.
:13::13:
نقل قول:
هفته ای 1 گیگ؟ من دو روز 1 بار شارژ میکنم
خب حتما نباید که دانلود باشه ، وب گردی هم کلی از ترافیک شما رو کم میکنه
ویروس هم ممکنه باشه
یا مثلا آپدیت اتوماتیک ویندوز !
کی انینحا سرعت دانلودش 240 کیلوبایته ؟
تو کنترل پنل من گزینه شارژ حساب وجود نداره یعنی الان که رفتم که دوباره شارژ کنم دیدم که نیستش باسه شما ها هم همی طوریه!؟!؟:18:
سرعت دانلود من حداقل روی 160 یا 150 است بعضی وقتا هم روی 200 تا 240!!:27:
سلام پنل واسه من درسته .نقل قول:
سلام سرعت من یه 3 هفتس 128 کیلوبایت شده به نظرتون برم فسخ کنم .؟ بعدش برم با چه شرکتی قرارداد ببندم که هم قیمتش مناسب باشه هم سرعتش بالا باشه . مرسی
دقیقا منم 3 هفته ای میشه سرعتم کم شده قبلا 190 تا 230 بودم الان 100 تا 140
چه سرویسی داشتی ؟ نامحدود یا محدود ؟
مخابرات استان اصفهان سرویس هاش محدوده
کدوم شرکت ها توی اصفهان سرویس نامحدود داره؟ مخابرات هم نوع نامحدود داره یا نه؟
نظرتون در مورد وایمکس ایرانسل یا مبین نت چیه؟ از مخابرات به صرفه تره؟
کلا اینترنت پکیده...!
دو روزه قطعه.البته توی سطح شهر هم دیدم شرکت های دیگه هم قطع هستند
من قطعی نداشتم ! فقط مشکل اینه من نمیدونم کی این شارژ ها میخواد تصفیه بشه و بیاد روی قبض ! من الان از 12/28 تا الان 10گیگ شارژ تصفیه نشده دارم و اجازه نمیده دیگه شارژ کنم :|
منم دقیقا همین مشکلو دارم .نقل قول:
یعنی شما مشکل سرعت ندارید ؟ یهنی سرعت اینترنتتوت کم نیس ؟ 128 یا 240 ؟نقل قول:
چرا سرعت کمتر شده ! واسه من گه گاهی روی 150 میره اما ثابت همون 130 ـه ، ولی این موضوع مشکل جدی نیست ! چون قبل ازینم همین بوده ! مشکلم احتمالا بخاطر انبوه بودن کاربراست ! این چیزا دیگه عادی شده ما تو این مملکت ، شما هنوز آشنا نیستی باش ؟!نقل قول:
البته میشه اعتراض کرد ولی همت میطلبه ! یک مدت اینجا همه شاکی بودن چرا شبانه نداره و ... که اونم تبش خوابید ! کلا کلاه برداری آقا :| یک کلام میگم وقتی سرویس خوب ندن یعنی دزدن اونم وقتی حق انتخابت محدود باشه
الانم که محدودیت 10 گیگ گذاشتن واسه شارژ از روی قبض مسخره شده :| حالا بگو آخه گلابی ها حداقل بعد از دو ماه تصویه کنید حساب ها رو :|
سرعت چند روزه فیکس روی 128 هست قبلا 230 بود واسه من.
تست با HTTPS
پینگ خیلی خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران
سرعت خیلی کم شده ولی پینگ یخورده بهتر شده
مگه چند ماه به چند ماه حسابها تسویه میشه؟!!!
مگه چند ماه به چند ماه تسویه میشه؟!!!! :worried:نقل قول:
با قبض تلفن.نقل قول:
دوستان کدوم شرکت ها توی اصفهان سرویس نامحدود داره؟
نظرتون در مورد وایمکس ایرانسل یا مبین نت چیه؟ از مخابرات به صرفه تره؟
امیدوارم هیشکی تو اصفهان به خاطر مسائل مالی مجبور نشه از اینترنت مخابرات اصفهان استفاده کنه !
آمین
سلام.از من هم همینجوری بود.زنگ زدم 2030 تا نیم ساعت بعدش درستش کردننقل قول:
صفحه پرداختها و شارژها برای من نمیاد:weird:
کسی دیگه این مشکلو داره؟
البته گزینه شارژ هست ولی سوابق شارژ را نمیاره
دو روزه که مخابرات با اين ADSL ما را کشته، بعضي از سايتها را مثل فشنگ مياره و بعضي ها را ميکشيدش نمياره
نميدونم از شما هم همينطوره به 2030 هم که زنگ زدم گفت تا چند روز آينده درست ميشه مشکل از DNS مخابرات هست :42:
واسه منم همینطوره اینها کی تصفیه میشه پس؟نقل قول:
دوستان سرعت دانلود سرویس شما هم روی 128 فیکس شده؟
سلام دوستان یکی بگه چرا ما وقتی با سیمکارت ایرانسل و با شارژ 10تومنی یک ماهه از اینترنت استفاده میکنیم کلی هم دانلود میکنیم یک ماه راحت میکشه ولی با این adsl اصفهان با اینکه من هیج دانلودی نمیکنم و فقط وبگردی میکنم باید هر چهار روز یکبار شارژ کنم آیا مال شما هم اینجوریه؟ به 2030 هم زنگ زدم ولی جواب درست و قانع کننده ای نمیدن راه حل چیه دوستان ؟
نقل قول:
تایید میشه + سرعت افتضاح شده :thumbsdow
سوال شما ، سوال همه ی کاربران مخابرات هست و هیشکی هم جوابی نمیده .نقل قول:
چون وبگردی هم خودش از حجم کم میکنه.نقل قول:
اینجا چون سرعت بیشتره پس سایت های بیشتری رو توی یک ماه میرین.واسه همین حجم دانلود بیشتر میشه.
فیس بوک هم یکی از سایتهایی که حجم رو زیاد میگیره
خوب قبض تلفن هم دو ماه به دو ماهه دیگهنقل قول:
قیض تلفن دو ماه به دو ماه تسویه میشهنقل قول:
سلام
پارسال بود .رفتم دنبال adsl مخابرات نشد. گفتن منطقه شما ساپورت نمیشه.
گذشت و گذشت...
مکانمون عوض شده حالا میگن میشه از مخابرات adsl گرفت. مامور مخابرات میگه از شرکتهای دیگه بهتره ...
حالا بعد یک ساله اومدم همین تاپیک. کلی پست داده شده و خلاصه تقریبا این سرویس امتحانشو پس داده.
سوال تکراری و ابتدایی:
واسه adsl مخابرات چطوره؟ نسبت به دیگر شرکتهای خصوصی.
من خودم مودم دارم آیا حتما باید مودم خودشونو کار بزارن؟
اگه محل سکونت مهمه من بهارستان هستم.
مخابرات سرعتش نسبت به خیلی شرکتها بهتره ولی گاهی قطعی داره و هیچ کس هم جوابگو نیست. در ضمن حجم ترافیکشم خیلی زود تموم میشه ولی نمیدونم شرکتهای دیگه هم همینجوره یا نه؟! بدترین چیز همین جوابگو نبودنه ، چون تقریبا دولتیه و به شکایتها خیلی رسیدگی نمیشه.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم مودم زیاد تفاوت نداره ولی خودشون میگن اگه از مودمهای ما استفاده نکنید ما هیچ ضمانتی برای عواقب بعدیش نمی کنیم! یعنی یک جورایی آدمو وادار میکنن که از مودمهای خودشون استفاده کنیم و ریسک نکنیم. من خودم قبلا مودم دیگه ای نداشتم و به خاطر همین از مودمهای خودشون استفاده کردم. در مورد محل سکونت هم باید از خود مخابرات سوال کنی. فکر نکنم مخابرات زیاد محدودیتی داشته باشه و محدودیتها بیشتر مربوط به شرکتهای خصوصیه.
با مودم مشکلی ندارند
چون براشون هم فرقی نمیکنه اونا کارمند هستند شما ازشون مودم بخرید یا نخرید سودی برای اون کارمند نداره