بله درسته.دلتون رو خوش نکنید به این پینگ.هر چی فاصله بیشتر باشه پینگ بالاتر میره.قبلا چون تو نهران سرور نداشت تو یه سرور دیگه تست میگرفت و پینگ بالا بود.ولی حالا از تهران تست میگیره.
Printable View
بله درسته.دلتون رو خوش نکنید به این پینگ.هر چی فاصله بیشتر باشه پینگ بالاتر میره.قبلا چون تو نهران سرور نداشت تو یه سرور دیگه تست میگرفت و پینگ بالا بود.ولی حالا از تهران تست میگیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز دلم صبانت :27:
من قبلا صبا داشتم بنظرم عالیه ! دیتا سنتر خیلی خوبی دارهنقل قول:
نمیشه گفت نسبت به فاصـــــله !نقل قول:
مثلا سرور لندن که از سرور دبـــــی دورتره ! ولی پینگ متعادل تری داره.
پینگ سرور به تعداد هاب ها و روترهـــــــــای موجود در مسیر بـــرمیـــگرده.
مثلا من یه چیز پی ان دارم که وقتی کانکت میکنم پینگم عوض اینکه بره بالا ، پایین مییاد، از سرور لندن هست !
ولی آدم این تستا رو میبینه حال میاد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن پینگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توی کشور ماخیلی چیزها فدای سیاست شده که اینترنت کوچیکشه
سلام . اینجا چه خبره یک دفعه سرور ایران توی تهران راه اندازی شده دوستان میدونید داستان چیه ؟
من 512 مبین نت .
دوستانی که 512 دارن شبانه< رایگان> چقدر میشه سرعت ؟! ... چقدر میشه دانلود کرد ؟!
ایا شبانه سرعت افت و خیز داره
در ضمن من اهوازم
به نظر من مبين نت هم بد نيست
سرعت وایمکس مبین نت ثابته و هیچ وقت بیشتر نمیشه. اون نرم افزار ها دقیق نیستند.نقل قول:
احتمالاً رتبه ی ایران توی netindex بهتر میشه چون سرور ایران گزاشتن ولی واقعیت تغییر نمیکنه.
برا منو باا چیز پی انکد:http://speedtest.net/result/1492082185.png
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
کد:http://speedtest.net/result/1492083092.png
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
برا قبلا هستشکد:http://speedtest.net/result/1474183006.png
موقعیت موقتی زنجان ، جایی که اصلا جز پوشش نیست و اصلا انتن نمیده مگر مودم ببرم تو بالکون یکی بدهنقل قول:
پینگ: 300 200 !
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
این چی؟:31:نقل قول:
localeنقل قول:
لوکاله
با عرض پوزش از تمامی دوستان اگر امکان داره به طور ساده توضیح بدید که منظور از پینگ چیست؟ این عدد بالاتر باشه بهتره یا پایین تر باشه
با تهران پینگ نگیرید، آیا شما google yahoo p30world یا... که باز میکنید روی سرورهای ایران هستند؟ اینطوری پینگ واسه سایتهایی مثل sanjesh رو میگیرین
دوست عزیز منظور از پینگ مدت زمانی هست که اون پکت اطلاعاتی که شما به سرور میفرستی به خودتون برگرده . مسلما هر چه این مدت زمان کمتر باشه اطلاعات سریعتر و با تاخیر کمتری رد و بدل میشه و زمانش هم بر حسب میلی ثانیه ms حساب میشه.
چرا با این اوضاع وب گردی در حد دیال آپ پایین اومده؟
هديه مبين نت از خريد سامسونگ را دريافت نموده و فعال هم كردم اما متاسفانه منطقه ما پوشش ندارد:41:
تست ما از سرور تهران =))
بابا چرا اپلودا اینجوریه.... ادم سرعتای دانلود رو می بینه تو ایران همین طوری دلش میگیره ولی اپلودا رو می بینی دیگه حال غمباد گرفتن هم نداری.
شما مگه كاربر ايرانسل نبوديد؟؟نقل قول:
يا اين تست براي كس ديگري است؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
شما مگه كاربر ايرانسل نبوديد؟؟نقل قول:
يا اين تست براي كس ديگري است؟
سرعت اپلودتون بستگي به سيگنالتون داره وهر چه بهتر باشه سيگنال سرعت اپلود بالاتر ميشه ١٠٠ درصد
ایشون تا اونجایی که من یادمه کاربر مبین نت بودننقل قول:
احتمالا تشابه آواتار من با ایشون شما رو به اشتباه انداخته :27:
داداش توجهت منو كشته!!!نقل قول:
ببخشيد اشتباه گرفتم ايمان جان:31:
هر چی مقدار R1 بیشتر باشه سرعت آپلود به اون چیزی که خریداری کردید نزدیکتره. سرعت آپلود و دانلود مبین نت همسان هستند و لیمیت نیست.
البته اگر خدا قبول کنه. :27:نقل قول:
سلام
کسی یه عکس از این bts های مبین نت نداره بذاره ببینیم چطوریاست؟
خط ما adsl ساپورت نمیکنه می خوام وایمکس بگیرم ، شهرمون هم فقط مبین نت داره
قبلا ها تبلیغاتی بود مبنی بر مجانی بودن مودم آیا دوره خاصی داره ، سراسری هست این قضیه یا هر شهر ساز خودش رو میزنه؟
چون مستاجر هستم و جابجا میشم پارسال 45 تومن پول مودم adsl دادم و حالا حداقل 80 تومن باید پول مودم وایمکس بودم ... آیا وایمکس روبه رشده یا اینکه منقرض میشه و چیز جدید تری میاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم واسه من . 512 مبین نت. سرعت آپلود افتضاح.
پینگم قبلنا یادمه خیلی بالاتر بود ولی الان خیلی بهتر شده . دمشون گرم . درست میگم یا توهم زدم ؟!!!
راستی یه سوالی از بچه های مبین نت . من شبانه دانلودهامو از ساعت 2:20 میذارم . یادمه قبلنا از 2 تا 2:15 حجم کم میکرد . الان کسی امتحان کرده ببینه هنوز همون مشکل رو داره یا نه ؟
شما با سرور تهران تست گرفتی که پینک خیلی پایین میاد پینک بهتر شده نه اینقدر دیگهنقل قول:
بله درسته الان امتحان کردم با فرانکفورت 306 داد با روم هم 250 ولی باز نسبت به قبل خیلی بهتر شده . من قبلا با کویت یا باکو 300 تا 400 پینگ میداد که همین بقلمونن .نقل قول:
یه کم مودم رو جابجا کردم آپلودم بهتر شد نسبت به قبل .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود دقیقاً نصف سرعت دانلود است. کاملاً محدود شده هم است.
بیاییم همیشه با مدرک نظر بدیم ، اینطوری بیشتر دوست میمونیـــــــــــــــــــ م.نقل قول:
بعلت اینکه مقدار کم نویز تو سرعت آپلود تاثیر زیادی میزاره آپلود رو لیمیت نکردن و یکسان هست.
resultهای صفحات قبل رو نگاه کنید.
شما اگه آپلودتون پائینه مثل دوستمون تو جند پست قبل ، مودمتون رو جانجا کنید تا مقدار R1 بالاتر بره ! سرعت آپلود بهتر میشه :46:
اینم واسه الان من ! مهم الان rate هست نه پینگ تو این تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]