نقل قول:تقسیم بر 100 :31:نقل قول:
Printable View
نقل قول:تقسیم بر 100 :31:نقل قول:
سلام. نمیشه حساب خونگی رو به 256 یا بلاتر ارتقا داد. باید یه حساب جدید به صورت مودم اشتراکی ثبت نام کنی. تو پست های قبلی این مطلب مطرح شده.نقل قول:
با سلام حساب من 6 ماه هست و 6.30 تموم ميشه براي شارژ مجدد 6 ماه چي كار بايد بكنم لطفا جواب منو بديد
سلام دوستان... ببخشید سرویس ا مگ نا محدود من حدود 6 روز پیش را افتاد و من هر روز ظهر ها و شب ها تو یه ساعت خاصی افت سرعت دارم مودمم بیرونیه از 4 چراغ 3 چراغ سیگنال روشنه مشخصات سیگنال هم به شرح زیر هستش
RSSI: -62.70 DBM
CINR: 28.98 DB
من اطمینان دارم که مشکل از من نیست هرچی تماس گرفتم با 707 میگن تماس میگیریم ولی خبری نمیشه خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه... تا سر ماه نشده اگه درست نشه refind کنم...
جدیدا چنین چیزی ممکنهنقل قول:
اپراتور 707 به من گفت این قانون جدیده که میشه
کار خاصی نکنیدنقل قول:
اندازه پول 6 ماه حسابتون رو شارژ کنید خودش خودکار دوباره 6 ماهه فعال میشه
اوففففف
چه خبره اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
يعني دوباره بايد پول اضافي بدم؟ يعني غير از مودم بايد تمام هزينه ها رو دوباره بدم؟
ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯾﻔﺎﯼ ﺭﻭﺯ ﻣﯽﺷﻪ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﺮﺩ؟نقل قول:
ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ...
ماشالله این ایرانسل بدجور قاطی داره و سیستمشون چرت و پرته
من یکی از فیلم هایی که دانلود کردم فقط همون فیلم 12.4 گیگ بود اون وقت نوشته که تو تیر 7.5 گیگ دانلود کردی در حالی که من تو ماه تیر و مرداد بالای 100 گیگ دانلود کردم
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
بله میشه با وصل کردن آنتن خارجی ولی این آنتن در حال حاضر در هیچ جای ایران موجود نیستنقل قول:
از آنتن های روتر میشه استفاده کرد و حدود 20 هزار تومنه و دقیقا شبیه تقویت کننده مودم USB کار میکنن و قدرتشون 6dBi هستنقل قول:
بله میشه با وصل کردن آنتن خارجی ولی این آنتن در حال حاضر در هیچ جای ایران موجود نیست
نقل قول:
سلام. اپراتور 707 رو ول کن. اپراتوراشون هم مثل همین سیستم e-care هستن. هر وقت تو سایت تونستی تعرفه ی 128 رو به 256 ارتقا بدی (که الان نمیشه) اونوقت میشه گفت قانون جدیده.
قبلا باید یه حساب جدید از نوع شرکتی ثبت نام میکردی الان همین حساب خونگی رو هم میتونی به شرکتی تبدیل کنینقل قول:
تا زمانی که خونگی هست نمیتونی بیشتر از 128 انتخاب کنی.
دوستان خواهش میکنم سریعتر جواب بدین عجله دارم میخوام پس بدم اگه درست نشه...نقل قول:
سلام دوستان من وایمکس ایرانسل گرفتم 128 3 گیگ در ماه میخواستم ببینم همیشه اینقدر خوبه یعنی همیشه میشه بازی های تحت شبکه بازی کرد یا نه فقط این چند وقتست؟؟؟!!!!ممنون..:11:
:11:salam doostan man wimaxe iranceel 128 3 GB gereftam dar maah mikhastam bebinam hamishe enghad soratesh khoobe ya hamin chand rooze enghad khoob shode??
شما به لحاظ آنتن و تداخل امواج مشکلی ندارید مشکل شما از طرف شبکه هست که راه حلش دست 707 هستنقل قول:
برای شما فرم پیگیری پر کردن؟
2تا سوال داشتم
اول اینکه منم گاهی اقات افت سرعت دارم بعضی موقه ها واسه چند لحظه سرعتم در حد دایال اپ میه و دوباره درست میشه ولی گاهی هم خیلی خوبه.یعنی زنگ بزنم 707 میتونن درست می کنن؟ چی باید بگم؟
2)من اکانتم 128 با 3 گیگ بود الان دیگه تموم شده با توجه به اینکه 3 روز دیگه ماه جدید هست باید چیکار کنم ؟ ایا راهی هست که 100 مگ بتونم اضافه کنم ؟ اگه نمیشه و باید 1 گیگ بخرم ایا تا سر ماه باید مصرف کنم یا ذخیره میشه تا هروقت که بخوام و حسابش از اون 3 گیگ ماهیانه جداست؟ اخه 1 گیگ رو که نمیشه 2 روزه مصرف کنم من نیازم الان 50-100 مگ هست
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------
2تا سوال داشتم
اول اینکه منم گاهی اقات افت سرعت دارم بعضی موقه ها واسه چند لحظه سرعتم در حد دایال اپ میه و دوباره درست میشه ولی گاهی هم خیلی خوبه.یعنی زنگ بزنم 707 میتونن درست می کنن؟ چی باید بگم؟
2)من اکانتم 128 با 3 گیگ بود الان دیگه تموم شده با توجه به اینکه 3 روز دیگه ماه جدید هست باید چیکار کنم ؟ ایا راهی هست که 100 مگ بتونم اضافه کنم ؟ اگه نمیشه و باید 1 گیگ بخرم ایا تا سر ماه باید مصرف کنم یا ذخیره میشه تا هروقت که بخوام و حسابش از اون 3 گیگ ماهیانه جداست؟ اخه 1 گیگ رو که نمیشه 2 روزه مصرف کنم من نیازم الان 50-100 مگ هست
نقل قول:میشه بیشتر توضیح بدید این قدرت کمه یا زیاد؟من در بهترین وضعیت دوتا چراغ روشن دارم(از 5 تا)با این آنتن روتر سیگنالها به چند میرسه؟نقل قول:
مودم خارجی بگیرم تخفیف نداره؟
مودم خارجی باشه،از پایین نمیشه کاری کرد که از وای فای بشه استفاده کرد؟
چراغ آنتن رو کاری نداشته باشیدنقل قول:
مقدار RSSI مودم چقدر است؟
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
موقع دانلود افت سرعت اتفاق می افته؟ مثلا با IDM?نقل قول:
سوال دوم هم بهترین کار مصرف آزاد هر مگ 100 ریال است
مبین نت رو نگاه کنید خیلی باحاله اصلا معلوم نیست توش چه خبره
این مدل مودم BM632w است که بهترین مودم Wi-Fi ایرانسل هم هست. قیمت اش هم تو جشنواره ها 40.000 تومن هست
حالا مبین نت هم بدون سر و صدا داره به مشتری هاش میده با قیمت 110.000 تومان (70 هزار اختلاف قیمت)
ببینید چه بلایی سر رنگش آوردن من که روم نمیشه این رو بذارم گوشه خونه
بله ایمان جان فرم پر کردم 6 روز پیش گفت زنگ میزنیم تا الان خبری نشده احتمالا میخوان لفتش بدن تا سر ماه پول بگیرن بعدشم نشه refind کرد....:37:نقل قول:
دوستان یه ساعاتی در دوره و ماه بود که به نرخ آزاد حساب میشد و نباید استفاده می کردیم اون چه ساعاتی بود ؟ آخه از 2روز دیگه دوره ی جدید من فعال میشه . ممنون .
اونطور که من توی پستهای قبل دیده بودم،اول هر ماه بود.از ساعت 00:00 تا 4-5 صبحنقل قول:
مودم رو باید دوباره بیارم.این رو کجا نوشته؟نقل قول:
ممکنه بگید چطور میشه مصرف ازاد هر مگ 10 تومن رو فعال کنم؟
سر ماها دوباره به حالت 128 قبل یر میگرده؟
اونوقت اگه مثلا 1000تومان کارت شارژ کنم تا چه زمانی توی حسابم میمونه ؟
یعنی سر ماه اگه مصرف نکرده باشم میشه 3گیگ + 100 مگ؟
نکته خاصی نیست در موردش لازم باشه بگین؟ من 2 روز دیگه حسابم شارژ میشه !چطور فعالش کنم واسه 2 روز؟
جدا؟!نقل قول:
منم 512KB دارم 4GB ...! خیلی خرکی از حسابم کم میشه...!
مثلا 20 ام ماه که میشه حسابم تموم میشه با اینکه بعضی روزا اصلا خونه نیستم مثلا روز های بعد که میام 200MB دانلود میکنم...!
10 11 روز باقی مانده رو هم شارژ ایرانسل (2تومنی) میخرم وارد میکنم...! تا تموم بشه...!
Ping هم جدیدا خیلی بالا پایین میشه...! همچنین سرعت باز کردن صفحات...!
در مرورگر این آدرس را بزنید: 192.168.1.1نقل قول:
یوزر و پسوور هم بزنید admin
به قسمت WiMax Status بروید اونجا نوشته
شما الان 12400 تومن شارژ میکنید برای 3 گیگ با سرعت 128. فرض کن زود تر از 30 روز تموم شد خودش خودکار میره رو مصرف آزاد. اگر 1000 تومان شارژ کنید تو حساب شما هست تا زمانی که مصرفش کنید. امیدوارم متوجه شده باشینقل قول:
شما یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند اینترنت دانلود کن و ببین حجم مصرفیت چقدره!یه گزارش هفتگی و ماهیانه و .. هم بهت میده.مثلا ً میتونی برنامه Bandwidth Monitor رو نصب کنی و حجم مصرفیتو کنترل کنی.نتایجی که به من میده با دقت خیلی خوبی هست.منم سرعت 512 با مصرف محدود 4 گیگ دارم.نقل قول:
سلام. دوستان این چیه؟ "خدمات انتقال خط به خط"
من روش کلیک کردم و فعال شد. یه رمز هم بهم دادن واسه انتقال خط به خط.
پول ازم کم میشه؟ اصلا این چی هست؟
سلام
برای اشتراک سرویس 128 چقدر باید هزینه کنم؟سرعت دانلود چنده؟قطعی و افت سرعت داره؟سرویس چند روزه وصل میشه؟
چرا اینطوری شده ؟؟؟ واسه شما هم همینطوره ؟؟ ترافیک چرا یهو اینقد رفته بالا ؟ من باید الان 100 Mg داشته باشم اینجا زده 2000 mg !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام ... چرا سایت اینطوری نشون میده ؟ واسه شما هم همینطوره ؟ ترافیک مجانی میده یا مشکل داره ؟ من الان باید 100 mb داشته باشم ولی ...
سلام دوستان من 3 ماهه 512 نامحدود مودم رایگان از ایرانسل گرفتم امروز آخرین روز استفاده ی من هست
می خواستم بدونم چه جوری و کی از کجا می تونم طرح یک ماهه پایه یا 6ماهه نا محدود رو انتخاب کنم؟آخه تو ecare من قسمت تغییر طرح تعرفه اصلا همچین چیزی نداره.چه کنم؟خواهش می کنم زود راهنمایی کنین تا تو پاچه ام نرفته:31:
من وقتی از وی چی ان استفاده میکنم برنامه مانیتورینگ 2برابر مصرف رو نشون میده.
حالا میخواستم بدونم یعنی 2برابر هم از ترافیکم کم میشه یا فقط برنامه مانیتورینگ خونه DU metere اشتباه و 2 برابر نشون میده؟
همه مانیتورینگ ها همینجور هستن؟
سوال دومم اینه که برخی زمان ها سرعتم خیلی میاد پایین اگه زنگ بزنم 707 تاثیری داره که درست بشه یا نه؟
الان هزار تومان کارت شارژ اضافه کردم که 960 تومان اومد توی حسابم ولی هنوز پیام میده که حساب این دوره تمام شده و برم توی سایت ایرانسل ..... و وارد هیچ صفحه دیگه نمیشهنقل قول:
شما الان 12400 تومن شارژ میکنید برای 3 گیگ با سرعت 128. فرض کن زود تر از 30 روز تموم شد خودش خودکار میره رو مصرف آزاد. اگر 1000 تومان شارژ کنید تو حساب شما هست تا زمانی که مصرفش کنید. امیدوارم متوجه شده باشی
مگه نگفتی خودکار میره روی مصرف ازاد ؟
مثل همون انتقال اعتبار سیم کارت هست و میتونید پول رو از یه حساب به حساب دیگه وایمکس بریزیدنقل قول:
در روز های عادی که جشنواره نیست 80.000 تومن پول مودم - 8000 تومن نصب و گارانتی - 12400 تومن شارژ 1 ماه 128نقل قول:
سرعت دانلود 16KB/s. قطعی و افت سرعتش هم در مقابل ADSL خیلی کمتره
سرویس هم میانگین 72 ساعته وصل میشه
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
طرز کم کردن ایرانسل یه کم عجیب غریبه. اما در حجم بالا من دیدم کاملا درست کم کردنقل قول:
مثلا درایور کارت گرافیک nvidia رو نمیشد مستقیم دانلود کنم چون اصلا ip ایران رو راه نمیداد. با WPN دانلود کردم 178MB رو دقیقا همینقدر از حسابم کم کرد.
اگر منظور شما از افت سرعت اون چیزیه که IDM نشون میده و یک دفعه سرعت میرسه به 5KB/s و دوباره میره بالا طبیعیه چیز عجیبی نیست
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
باید خودکار بره رو مصرف آزاد . الان 512 من حجمش تموم شد و داره آزاد حساب میکنه. اعتبارت رو به بالای 1000 تومن برسون ببین باز هم اینطوریه؟نقل قول:
درسته ممنون .الان که نیم ساعت گذشت خودش رفته مصرف ازاد .
راستی سر ماه دوباره خودش میره روی حالت قبلی؟
این ماه چرا واسه من از وایمکس اس ام اس نیامده . شناسه پرداخت از کجا باید بیارم؟
منظورم از افت سرعت دیر باز شدن صفحات هم بود یه وقتایی یاهو هم به زور باز میکنه اما موقته و دوباره سرعتش خوب میشه !
آقا من امروز برای اولین بار می خواستم از وایرلس مودم وایمکس استفاده کنم ، لپ تاپ پیدا می کنه و Good signal هم می نویسه و کنار ساعت هم علامت اتصال میاد (هر چند ثانیه یه بار هم انگار قطع می شه و خیلی سریع خودش وصل می شه)، اما عملا جایی نمی ره .
ضمن اینکه بعدش با کابل هم که وصل کردم بازم وصل می شه ولی هیچ جا نمی ره!
من قبل تر با pc به وایمکس وصل می شدم آیا باید تنظیمات خاصی روی لپ تاپ انجام بشه؟
سرما خودش دوباره تعرفه رو تمدید میکنه و 12400 تومن ناقابل تقدیم ایرانسل میکنیدنقل قول:
اون افت سرعت هم باید باهاش سازش کنید چون زنگ بزنید ایرانسل و ببینه الان سرعت خوبه پیگیری نمیکنه
مدل مودم شما چیه؟نقل قول:
رمز وایرلس از چه استانداردی استفاده میکنه؟ WEP یا WPA?
لپ تاپ که روی حالت Power Save نیست؟
اگه روی pc استفاده میکنید پس قطعا مشکل از لپ تاپه
ممنون...نقل قول:
مودم FBR 105
من مبتدی ام این چیزا رو نمی دونم ، یارو نصابه اومد گفت رمز می خواین ما هم گفتیم آره!
این power save رو از کجا باید بفهمم؟
ویندوز لپ تاپ هم xp هست ضمن اینکه لپ تاپ مال پدرمه و هر روز باهاش تو شرکت وصل میشه البته با کابل نه وایرلس!
فکر کنم ترافیک مجانی گیرم اومده !!! من این ماه تا الان حدود 2.9 گیگابایت استفاده کردم ولی تو ecare زده تا 31/5/90 حدود 2 گیگ ترافیک دارم یعنی تا امشب... زنگ زدم 707 گفت درسته اینقدر دارین...گفتم استفاده نکردم !!!:)) گفت همینه که هست