دوستان برای مدل دوگانه سوز چه روغنی پیشنهاد می کنین؟
تسمه تایم در چه کیلومتری باید عوض بشه؟
Printable View
دوستان برای مدل دوگانه سوز چه روغنی پیشنهاد می کنین؟
تسمه تایم در چه کیلومتری باید عوض بشه؟
به کمک گوشه گیر پلاستیکی ( تعمیر موبایلی ها و ساعت فروش ها استفاده میکنن) از کنار باز میشه
البته قبل از اون باید قسمت سویچ رو از ریموت جدا کنید
سلام
دوستان خواهش میکنم کامل و دقیق راهنماییم کنید بینم باید چکار کنم.
ماشینم EF7 دوگانه هست با کارکرد 200 هزار کیلومتر .مدل 90
5.5 لیتر روغن ریختم تو ماشین ماه گذشته و گیج روغن دقیقا روی F بود حالا بعد از 4 هزار کارکرد گیج روغن بین F و L هست (دقیقا وسط) ماشین روغن ریزی نداره .روغن سوزی هم من نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم . آیا این طبیعی هست که سطح روغن روی گیج دقیقا وسط F و L هست یا نه ؟
البته چند وقت پیش شمع و انژکتور ماشین رو تمیز کردم روی شمع هام روغن بود که تعمیر کاره گفت روغن زیاد ریختی و گفت مشکلی نداره .
حالا اگه مشکل از رینگ و پیستون باشه :
1- هزینه یه ست کامل رینگ و پیستون چنده ؟
2-دستمزد تعویض رینگ و پیستون چنده ؟
3-آیا باید قطعات دیگه ای رو هم همرااه رینگ و پیستون عوض کنم ؟
4-چون سرسیلند باز میشه باید واشر سرسیلندر روهم تعویض کنم ؟
5-هزینه خرید واشر سرسیلند و دستمزدش چند ؟(تراشکاری هم نیازه ؟ اگه اره هزینش چنده ؟)
ماشینم راحت روشن میشه و شتاب و دور موتورمم بدک نیست و مشکلی باهاش ندارم .
:n40::n16:
خیر طبیعی نیستنقل قول:
5.5 لیتر روغن ریختم تو ماشین ماه گذشته و گیج روغن دقیقا روی F بود حالا بعد از 4 هزار کارکرد گیج روغن بین F و L هست (دقیقا وسط) ماشین روغن ریزی نداره .روغن سوزی هم من نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم . آیا این طبیعی هست که سطح روغن روی گیج دقیقا وسط F و L هست یا نه ؟
این موتور هر 8000 کیلومتر بین 0.2 تا 0.3 لیتر روغن کم می کنه که زاتش همین هست ولی ماشین شما ظاهرا بیش از 0.5 لیتر کم کرده که به نظر زیاد میاد
البته به نوع و کیفیت روغن هم بستگی داره چون اگر روغن تقلبی استفاده کنید بسیار بیشتر کم می کنه
هزینه تعمیر و قطعات موتور ملی بالاست و متاسفانه تعمیر کار هم برای این موتور کم هستنقل قول:
1- هزینه یه ست کامل رینگ و پیستون چنده ؟
2-دستمزد تعویض رینگ و پیستون چنده ؟
3-آیا باید قطعات دیگه ای رو هم همرااه رینگ و پیستون عوض کنم ؟
4-چون سرسیلند باز میشه باید واشر سرسیلندر روهم تعویض کنم ؟
5-هزینه خرید واشر سرسیلند و دستمزدش چند ؟(تراشکاری هم نیازه ؟ اگه اره هزینش چنده ؟)
ماشینم راحت روشن میشه و شتاب و دور موتورمم بدک نیست و مشکلی باهاش ندارم .
به نظرم شما تا قطعا مطمئن نشدی که مشکل از چی هست اصلا پای تعمیر و باز شدن موتور را به میان نیار
اول از همه از روغن ، جنس و کیفیتش شروع کن
ضمن اینکه موتور تا باز نشه نمیشه تشخیص داد که چه چیزهایی باید تعویض بشه ولی در صورت روغن سوزی واشر سر سیلندر ، ریگ و پیستون ، واشر ساق سوپاپ باید حتما تعویض بشه و در مورد تعویض یا تراشکاری سرسیلندر نمیشه نظر داد و باید حتما باز بشه
باز هم میگم تا نظر 10-15 تا مکانیک خبره را نگرفتی موتور را باز نکن
دوست عزیز بابت پاسختون ممنونم .نقل قول:
روغنم سوپر پیشتاز 10w40 اصل بود .
همین هایی که گفتین اگه بخوام تعویض کنم چقد باهم میوفته ؟ میخوام یه قیمتی فعلا دستم باشه .
چون شهرستان هستم تعداد تعمیرکار این ماشین خیلی کمه .
بنظرتون واسه تعمیر ببرم نمایندگی ایرانخودرو بهتر نیست ؟(هم از لحاظ هزینه هم از نظر تخصص؟)
طبق تجربه تعمیر کار نمایندگی متاسفانه اکثرا آکاتورهایی هستند که میان نمایندگی چند ماه کار می کنند و تجربه به هم می زنند و بعد هم میروند برای خودشون مغازه باز می کنندنقل قول:
متاسفانه رقم دقیق ندارم ولی زمانی که کفار اینترنت را برای گمراهی ما به راه انداختن که دیگه شما نباید از من سوال کنید:n02:
سایت زیر را یک سری بزنید حدودی قیمت ها دستتون میاد
البته این یک نمونه هست و بازم بگردید بیشتر به قیمت ها آشنا میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد روغن هم دوست داشتم توصیه کنم که یکبار هم روغن تمام سنتتیک را روی این موتور امتحان کنید ولی نمی دونم وضعیت جرم و لجن درون موتور شما به چه صورت هست پس فعلا بلاتکلیف باشه
ضمنا این روغن متاسفانه علی رقم کیفیت خوبش زیاد روی این موتور خوب عمل نکرده
نقل قول:
مال من که مالتی پلکسه سوییچش شبیه ۲۰۶ ه. یه پیچ داره. بعد هم باید با یه جسم نوک تیز و تخت خار ه رو آزاد کنید دیگه.
ضمنا این روغن متاسفانه علی رقم کیفیت خوبش زیاد روی این موتور خوب عمل نکرده[/QUOTE]
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روغن سوپر پیشتاز نفت پارس یکی از بهترین روغنهای موجود در بازاره . اینو شما از کجا میگید که روی این موتور خوب کار نکرده !؟
منظورم اینه که تجربه شخصیتونه یا از کسی نقل قول کردین ؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روغن سوپر پیشتاز نفت پارس یکی از بهترین روغنهای موجود در بازاره . اینو شما از کجا میگید که روی این موتور خوب کار نکرده !؟نقل قول:
منظورم اینه که تجربه شخصیتونه یا از کسی نقل قول کردین ؟[/QUOTE]
در مورد روغن موتور اصلا نمیشه به تجربه شخصی استناد کرد و باید بر اساس آنالیزهای دقیق صحبت کرد
روغن سوپر پیشتاز (البته از نوع نیمه سنتتیک) از محصولات شرکت نفت بهران هست(نه پارس)
متاسفانه در چند سال اخیر که تحریم ها شدت گرفتن ادتیوهای شرکت نفت بهران از اروپا به سمت هند و چین تغییر جهت دادند و همین مساله باعث افت کیفیت و ایجاد لجن در محفظه و متعلقات موتور اتومبیلهایی که از این برند استفاده می کنند(به نسبت بسیار بیشتر نسبت به سایر تولید کننده های داخلی) شد
در حال حاضر دو شرکت دیگه داخلی یعنی شرکت نفت پارس و شرکت نفت ایرانول محصولات بسیار با کیفیت تری نسبت به بهران در رده متوسط عرضه می کنند
در مورد روغن موتور اصلا نمیشه به تجربه شخصی استناد کرد و باید بر اساس آنالیزهای دقیق صحبت کردنقل قول:
روغن سوپر پیشتاز (البته از نوع نیمه سنتتیک) از محصولات شرکت نفت بهران هست(نه پارس)
متاسفانه در چند سال اخیر که تحریم ها شدت گرفتن ادتیوهای شرکت نفت بهران از اروپا به سمت هند و چین تغییر جهت دادند و همین مساله باعث افت کیفیت و ایجاد لجن در محفظه و متعلقات موتور اتومبیلهایی که از این برند استفاده می کنند(به نسبت بسیار بیشتر نسبت به سایر تولید کننده های داخلی) شد
در حال حاضر دو شرکت دیگه داخلی یعنی شرکت نفت بهران و شرکت نفت ایرانول محصولات بسیار با کیفیت تری نسبت به بهران در رده متوسط عرضه می کنند[/QUOTE]
چند روز دیگه میخوام برم تعویض روغن. چی بریزم تو این موتور. ریسنگ؟ سوپر پیشتاز؟ ایساکو طلایی؟ پارس پایا؟
ess_1362;
صحیح میفرمائید من اسمو اشتباه گفتم منظور من روغن موتور "پارس سوپر پایا" بود .
و کسایی که استفاده کردن بسیار راضی بودن من میخوام این سری بریزم ببینم چطور هست :n18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخواستم بدونم تسمه تایم رو توی کارکرد چند کیلومتر باید عوض کنم؟ هزینه تعویض وقیمت خود تسمه تایمم میخواستم بدونم سرجمع چقدر میشه؟ ماشینمم مدل 90 هست
سلام دوستان وقت بخیر. آقا من از روغن توتال 7000 استفاده می کنم راستش از وقتی سر 10000 تا روغنو عوض کردم یکم صدای موتور عوض شده و توی حالتی که گاز نمیدم مثل روز اول نرم کار نمیکنه البته نه که بد کار کنه ها! ولی روز اول که ماشینو گرفتم صداش کااااملا صاف بود ولی الان یکم حالت سینوسی داره صدای موتور. این به روغن مربوط نمیشه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ممنون. امتحان میکنم. آخه قسمت سوییچ دیگه چجوری جدا میشه. چون تا قاب باز نشه اونم باز نمیشه.نقل قول:
دوست گرامی تا اونجایی که من اطلاع دارم روغن توتال ، اصالتا فرانسوی است ولی دو جور روغن توتال اینجا گیر میاد . اون توتالی که قوطی فلزی هست توی امارات پر میشه و کیفیت خوبی داره ولی توتالی که در قوطی های پلاستیکی هست توسط بهران تولید میشه و کیفیت خوبی نداره :n37:نقل قول:
خود ایران خودرو و سایپا روغنی که تو ماشینای صفر میریزن بصورت تانکری از پالایشگاه نفت پارس تهیه میکنن . برای همین من خودم میخوام این سری سوپر پایا بریزم ببینم چطور هست . سه تا از دوستانم که تو EF7 ریختن و راضی بودن بهم سفارش کردن . :n06:
روغن بسیار ارزنده ای هست البته بعد از پارس سوپر پیشرو و ایرانول رویال+نقل قول:
صحیح میفرمائید من اسمو اشتباه گفتم منظور من روغن موتور "پارس سوپر پایا" بود .:n18:
و کسایی که استفاده کردن بسیار راضی بودن من میخوام این سری بریزم ببینم چطور هست
معمولا موتور ملی کسی ندیدم زیر 100000 عوض کرده باشه ولی شما قاب بالا را باز کن و سانتیمتر به سانتیمترش را بررسی کنید که ترک ریز نداشته باشهنقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم تسمه تایم رو توی کارکرد چند کیلومتر باید عوض کنم؟ هزینه تعویض وقیمت خود تسمه تایمم میخواستم بدونم سرجمع چقدر میشه؟ ماشینمم مدل 90 هست
99% صدای موتور هیچ ارتباطی به نوع روغن نداره مگر اینکه روغن موتور تقلبی باشه یا از ویسکوزیته ای که مورد تایید تولید کننده نیست استفاده شده باشهنقل قول:
سلام دوستان وقت بخیر. آقا من از روغن توتال 7000 استفاده می کنم راستش از وقتی سر 10000 تا روغنو عوض کردم یکم صدای موتور عوض شده و توی حالتی که گاز نمیدم مثل روز اول نرم کار نمیکنه البته نه که بد کار کنه ها! ولی روز اول که ماشینو گرفتم صداش کااااملا صاف بود ولی الان یکم حالت سینوسی داره صدای موتور. این به روغن مربوط نمیشه؟
معمولا برای موتور ملی 10-40 یا 5-40 استفاده می کنند
فکر می کنم توتال 7000 حدود 70 تومن پای شما در باید در حالی که نهترین مدل های تولید داخل یعنی ایرانول رویال+ و پارس سوپر پیشرو با همین قیمت و البته کیفیت و گرید بالاتر موجود هست که هیچ ابهامی هم در اصلی و تقلبی بودن آن وجود ندارد
سوییچ اگر شکل همون 206 باشه پشتش یک پیچ داره که چهار پخ هست و بعد از باز کردنش با پیچ گوشتی آروم بین دو تا شیار فرو می کنید و کلید باز میشهنقل قول:
ممنون. امتحان میکنم. آخه قسمت سوییچ دیگه چجوری جدا میشه. چون تا قاب باز نشه اونم باز نمیشه.
خودم چون کلید داخل شلوار رفته بود توی لباس شویی بازش کردم ولی ظاهرا تا حدودی نسبت به آب مقاومت داره چون داخلش ذره ای آب نبود
منم دفعه بعد از همینا میخام بریزم. تا حالا سوپر پیشتاز بهران میریختم. راستی این روغن قیمت چهار لبترش چقدره؟ چند تا عوضش باید کرد؟نقل قول:
سلام آیا میشه واشر سرسیلندر فلزی موتور ef7 یا هر موتوری که واشرسرسیلندر فلزی داره بعد از تعمیر موتور و یا برداشتن سرسیلندر اگه واشر سرسیلندر سالم باشه و نسوخته باشه دوباره ازش استفاده کرد و همون را رو موتور گذاشت و سرسیلندر را ببندیم؟
اگه امکان داره و این کار جواب میده به نظر شما این واشر تا چه مدت میتونه جواب بده؟
سلامنقل قول:
توی هیچ ماشینی این امکان وجود نداره. حتی شما سرسیلندر رو ببندی و ماشین رو روشن هم هم نکنی و دوباره سرسیلندر باز کنی باید تعویض بشه. چون کوبیده میشه و حالت اب بندی بودنش رو از دست میده
سلام
ببخشید من از وقتی که واسکازین ماشینو عوض کردم دنده ها خیلی سفت شده و سخت جا میره خصوصا دنده 1 و 2 و صبح های زود میخواستم بدونم این عادیه یا مشکل داره؟؟ مقدار واسکازین برای سمندEF7 چقدره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
میدونید چه واسکازینی ریخته شده؟؟
این مورد بخاطر ویسکوزینه بالای واسکازینی هست که ریختی. احتمالا 140 برات ریختن. متاسفانه این تعویض روغنی ها عادت کردن هر ماشینی میبری 140 میریزن و میگن این بهتره و زوزه رو میگیره و...
درسته زوزه کمتر میشه ولی این مشکل رو پیش میاره. شما از واسکازین 75w90 یا 85w90 یا تو این حدود گرانروی استفاده کن درست میشه. ضمنا اگه از نوع GL5 باشه خیلی بهتره.
سلام
تو حرکت اولیه و سرعت پایین از قسمت عقب ماشین (صندوق عقب و یا چرخ های عقب) صدای تق و یا دارام درومی ریزی به گوش میرسه میتونه این مشکل از چی باشه ؟
(دسته موتور پایین سمت راست پاره شده که باید عوض بشه و ربطی به اون نداره چون بردم مکانیک گفت این اون نیست ) .
مشکل از بلبرینگ چرخ ها هم نبود .
در ضمن وقتی فرمون ماشین رو به سمت راست یا چپ میپیچونم (الان خاطرم نیست تو سمت چپ صداش میاد یا چپ )تو یه اندازه خاصی صدای تقه ای میاد که میره تا عقب ماشین ایا این تقه مربوط به همون دسته موتور پایین سمت راست مربوط میشه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکلات رو نمیشه با تعریف دقیقا متوجه شد. ولی محتمل ترین مورد اکسل هستش. معمولا خرابی ژامبون های اکسل و یا بوش های اکسل تو سرعت خیلی کم خوشون رو نشون میدن. بهتره بدید اکسل چک بشه. چون اگه خرابی بلبرینگ های زامبون باشه و زود تعمیر نشه، شفت رو هم خراب میکنه و هزینه بالا میزنه
به موارد پست قبل اضافه بشه که خراب شدن دسته موتور ماشین باعث حرکات غیر عادی مجموعه موتور و گیربکس به جهات مختلف و در نتیجه ایجاد صدا از اگزوز و بست ها و نگهدارنده ها میشه
سلام دوستان شاید این سوالم خیلی مربوط به این تاپیک نشه ولی خیلی هم بی ربط نیست! سوالم اینه که چرا یه مدته که میخوام وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم وارد نمیشه و رمز و پسورد میخواد چون قبلا میشد راحت وارد این سایت شد و تعداد و مشخصات تولیدات ایرانخودرو را در هر هفته یا ماه دید (بخصوص سیستم برق و...) و تو این حالت شاید بهتر میشد تصمیم برای خرید خودرو موردنظر گرفت.
از دوستان کسی راه حلی برای وارد شدن به این سایت داره؟
یا اینکه اگه سایت مشابهی که اطلاعات دقیق تولیدات ایرانخودرو را مثل سایت ساپکو به صورت تولیدات هفتگی یا ماهانه در اختیار ما بذاره سراع دارید لطفا معرفی کنید، شاید به درد دیگر دوستان هم بخوره.
با تشکر:n16:
من اولین بار بعد از آب بندی ایرانول ریسینگ ریختم خوب بود. بعدش ایساکو طلایی که واقعا آشغال بود. این بار بهران سوپر پیشتاز قوطی فلزی ریختم با تعویضش و یه لیتر روغن اضافه و فیلترا در اومد 65 تومن.نقل قول:
بنظرتون ef7 همش فن میزنه موقع راه رفتن عادیه ؟ شاید هر نیم ساعت امپر تقریبا تا وسط میرسه
درود به همه دوستان
مشکلی دارم و اینه که دنده های ماشین (دنده های شماره 2 و 4 و عقب ) تا چیزی حدود نیم ساعت با صدای غیژ جا میره، یعنی دنده رو مثلا از یک میرم به دو بعد که میخام خلاص کنم یا بیام به دنده سه دنده با صدای غیژ جا میره، انگار که دو تا فلز رو محکم به هم مالش بدی، خلاصه که مرکزی غرب هم بردم دو ماه پیش گفتن از دیسک کلاچه ولی (کسر قطعه خورده هنوز قطعش نرسیده) ولی خودم فکر میکنم از گیرباکسه، نظر دوستان چی هستش، در ضمن دنده های دیگه هم کمی سفت و باصدا جا میره
سوال بعدی این عکس هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عقربه گاز چه در حالت روشن بودن و چه در حالتیکه ماشین خاموشه اینجا قرار میگیره، قبلا هم یک مدت اینطوری شد من توجه نکردم درست شد، الان از دیروز اینطوری شده، به نظر شما مشکل چیه؟
صفحه کیلومتر فکر کنم مشکل داره. باید بدی نگاش کنن.نقل قول:
- - - Updated - - -
تو شهر و ترافیک همینطوریه ولی تو جاده نه.نقل قول:
شما هم شبا وقتی ماشینو خاموش میکنید و در ماشین رو در حالتی که چراغا روشنه باز میکنید صدای بوق بوق میده؟؟؟نقل قول:
میشه امتحان کنید که ماشین رو خاموش کنید و سوییچ رو دربیارید ولی چراغا رو روشن بذارید و ببنید زیر 5 دقیقه خاموش میشن به صورت خودکار یا نه.؟
ممنون میشم این کار رو انجام بدید و نتیجه رو بگید.
مشکلات سورن من حل شد(بجز صدای صندلی) ولی مشکلات سورن وحید عزیز حل نشد که نشدنقل قول:
مشکل صدای دنده احتمال بسیار زیاد از دیسک هست که خرد شده
گیربکس هم اگر زوزه شدید نداره دست بهش نزن چون این نامردا برات گیربکس سفارش میدن و گیربکس نو شما را توی بازار آزاد به قیمت خوب میفروشن و یک گیربکس تعمیری دسته چندم به شما قالب می کنند
در مورد مشکل دور موتور هم اصلا نمی تونم نظری بدم جز عجایب هفت گانه هست
ماشینم تو بنزین رو دنده 1 و 2 ه گاز میدم مکس میکنه و سکته داره و نمیرهولی از دنده 3 به بالا عالیه شتاب.
رو گاز اصلااین مشکلو ندارم.
پایه گازسوزم
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بله خاموش میشه خوکار.نقل قول:
ماشینم رو گاز رو دنده 1 و 2 گاز میدم میمونه و سکته میزنه ولی دنده 3 به بالا عالی شتاب داره.
رو گاز اصلا اینطور نیس.
پایه گازسوز 16000 کارکرد
سلام خدمت دوستان. من یه ef7 بنزینی تحویل گرفتم. الان حدود 600 کیلیومتر کار کرده. میگن تا 1000 تا نشده روغنش را باید عوض کرد تا روغن اول که براده و ضایعات داره دور ریخته بشه. سرویس اولیه هم که میگه 5000 تا کار کرد بیار عوض کنیم. لازمه من خودم روغنش را عوض کنم!؟ یا 5000 کار کنه و سرویس اولیه بشه و روغنش هم عوض بشه مشکلی نداره!؟
سلامنقل قول:
این مشکل یه احتمال 99 درصد از کیفیت بنزین شماس . چون تراکم ef7 بالاس خودش رو نشون میده. شما یه بار بنزین سوپر (از یه جایگاه دیگه) بزن ببین بهتر میشه یا نه
سلامنقل قول:
مبارکه
من باشم حتما عوض میکنم. اول به خاطر همون موضوع احتمال وجود کثیفی و براده های های موتور نو و از اون مهمتر به خاطر روغن های آشغالی که خودروسازهای ایرانی استفاده میکنن. فقط توجه کن حتما از روغن 10-40 استفاده کنی:n39:
سلام دوست عزیز کدوم کارشناسی:n04: گفته باید زیر 1000 روغن موتور عوض بشه بنظر من تا 9 یا 10 هزار کیلومتر اول هیچ نیازی به تعویض روغن نیست و این را خود شرکت هم گفته چون این روغن های شرکتی تا 12 هزار هم راحت جواب میدن و این بحث براده و ضایعات تو موتورای جدید منتفی هست و من شنیدم موتور قبل از تحویل خودش تو کارخونه یمقدار کار میکنه و بحث براده و ... برطرف میشه ضمنا خود من هم که به موتور ماشین خیلی حساس هستم حدودا تو 9500 عوض کردم و از این جهت تا حالا ندیدم کسی به مشکل بر بخوره در نتیجه عوض کردن روغن موتور قبل از زمان گفته شده در دفترچه راهنما جز آسیب به محیط زیست و دور ریختن پول نتیجه ای نداره.نقل قول:
منم 4000 عوض کرده بودم بهدش 10هزار شرکت عوض کرد. ایساکویی تا 7000 هزار میشه باهاش رفت بشرطی که نگاه کنید روغن رو
نقل قول:
سلام
داداش سرویس ۵۰۰۰ فقط آچار کشیه، من خودم رو ۳۰۰۰ تا عوض کردم. ایساکویی هم به هیچ وجه نریز که روغن آشغال ه. من اصلا راضی نبودم. ایرانول ریسنگ خوبه، بهران سوپرپیشتاز هم تا الان چهارهزارتا باهاش رفتم روغن خوبیه.
سلام بزرگوار. این را زیاد شنیدم حالا اینکه کارشناسی هست یا نیست را نمیدونم. توی همین تایپیک هم جوابهای متفاوتی دادند. اگه همینجوری تا 10000 بره که عالیه و منم پول و وقت اضافی ندارم که بخوام روغن عوض کنم. البته امیدوارم حرف شما درست باشه و مشکلی برای ماشین پیش نیاد.نقل قول:
سلام من خودم همین کارو کردم و حتی آخرین باری که روغن ماشین را عوض کردم حدود 11500 تا کار کرده بود و مشکلی هم از این جهت ایجاد نکرده بود فقط من سعی میکنم مرتب روغن ماشین را چک کنم که یوقت اگه روغنی چیزی کم کرده باشه سر ریز کنم. شما هم با خودته میتونی اگه پول اضافی داری هر هزار کیلومتر عوض کنی! بنظر من بعضیا اینقدر که به موتور ماشینای خودشون اهمیت میدن به سلامتی خودشون اهمیت نمیدن روغن ماشین را هزارتای اول عوض میکنن که نکنه خدایی نکرده شاید 5درصد تو سلامتی موتور تاثیر داشته باشه اما برای بدن خودشون این همه روغن مصنوعی خوراکی مضر و نوشابه و... از این تنقلات غیر طبیعی استفاده میکنن که صددرصد برای سلامتی بدن زیان بار هست و هیچ اهمیتی بهش نمیدن. در حالیکه ماشین را میشه بعد چندسال کارکرد تعمیر یا حتی عوضش کرد ولی سلامتی نعمتی هست که اگه خدایی نکرده از دست بره شاید به این راحتی نشه بدست آوردش:n12::n12::n12::n12::n12:نقل قول: