قبولیش که مسلما کاری نداره ولی رشته ی سختی هست .نقل قول:
توصیه میکنم روی همون ریاضی فوکوس کنید
Printable View
قبولیش که مسلما کاری نداره ولی رشته ی سختی هست .نقل قول:
توصیه میکنم روی همون ریاضی فوکوس کنید
آره من هنر مي دم...اصولا براي ما خيلي آسونه...من خودم كه كلا سال دوم مي خواستم تغيير رشته بدم برم هنرستان ولي همه ي دبيرامون گفتن تو همين رشته بموني واسه كنكور هنر كارت خيلي آسون مي شه و منم موندم ...الانم اصلا پشيمون نيستم ...منظورم از اين همه حرف اين بود كه كنكور هنر واسه ما خيلي آسونه:31:....البته به نظرم خود آدم بايد سالاي قبل كار كرده باشه تا بتونه از درساي اختصاصي سر در بياره من خودم راهنمايي و دبيرستان رو كلا فعاليت كردم و يه سري از كتاباي اين رشته رو هم پارسال خوندم...كتاباشم آسونه من پارسال هرچي خوندم امسال هنوز يادمه ...ولي اگه قبلا نخوندي من توصيه نمي كنم كه امسال بشيني كتاب هنر بخوني ممكنه ضرر كني (من معدل كتبيم 17/3 اومد از صدقه سر! همين كتاب هنر خوندنام)...يه چيز ديگه هم كه من شنيدم ولي دقيقا اطلاع ندارم اينه كه مي گن قبولي از آزمون عملي هنر سخت تر از قبولي از كنكورشه يعني حتما بايد از قبل زمينه شو داشته باشيمنقل قول:
من که ثبت نام کردم رفت ! ولی یه مشکلی داشتم :
این پوردستمالچی گفت که باید معدل کل سال سوم رو وارد کنید ولی مشاور ما بهمون گفت که معدل کل سه سال رو باید وارد کنیم !!! منم البته به حرف مشاور عمل کردم ، حالا کدومش درست تره ؟! یه وقت بدبخت نشیم ...
این جناب پوردستمالی که بار اولش نیست که چرت میگه.نقل قول:
توي دفترچه نوشته معدل كل ديپلم يعني اون كارنامه اي كه براي ديپلم گرفتي (براي سه سال) ولي توي سايت نوشته معدل سال سوم دبيرستان ! خودشون هم نمي فهمن چي ميگن ! ! :wac: ولي من همون معدل سه سال رو دادم .نقل قول:
سلام منم معدل سه سال رو وارد كردم ! بابا وللش هر چي شد !!!
ميگم دوستان من اگه مجاز به انتخاب رشته بشم ميتونم از سهميه فرزندان جانبازان 25 تا 49 درصد موقع انتخاب رشته استفاده كنم حالا ميخواستم بدونم به نظر شما اين چقدر تاثير داره يعني مثلا با رتبه 5000 ميشه با داشتن اين سهميه مهندسي شيمي قبول شم ؟؟؟
من که پارسال معدل کتبی سوم وارد کردم و درست بود فروردین هم خود سنجش نمراتم بهم نشون داد تا تاییدش کنمنقل قول:
سلام منم معدل سه سال رو وارد كردم ! بابا وللش هر چي شد !!!
تا اونجایی که من میدونم (مطمئن نیستم!) جانبازان 25% تا 49% واسه خودشون میتونن تو کنکور سهمیه داشته باشن یعنی بابای من که جانباز 25% میتونه از این سهمیه واسه خودش استفاده کنه و به من هیچ ربطی نداره ولی کسی که باباش جانباز 50به بالاست فرزنداش هم میتونن از اون سهمیه استفاده کنننقل قول:
فرزندان جانبازان 25 تا 49 درصد موقع انتخاب رشته استفاده كنم
نه نترس اصلا این معدل تو کنکور هیچ تاثیری نداره ... مهم معدل کتبی سومه!نقل قول:
منم با اینکه معدل سه سال دبیرستانم 1 نمره از معدل سال سومم بیشتر بود معدل کل سوممو واره کردم!
2 تا سوال دارم
1-منابع كنكور زبان چيه ؟
2- من همينجوري داشگاه امام صادق رو تيك زدم
اشكالي كه نداره !؟
پس به عنوان یک آزمون آزمایشی نمیشه شرکت کرد ؟!نقل قول:
برای شرکت در کنکور زبان باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشت
گفتی هنر داغ دلمو تازه کردی!نقل قول:
دانش اموز ریاضی احتمال قبولی رشته های هنر رو هم داره
من هنوز دفترچه نگرفتم!امروز رفتم شلوغ بود حال نداشتم بگیرم برگشتم!خیلی بیخیالم!
خوب ماهم ثبت نام کردیم ، 2 گروه ، ریاضی و زبان :40: ( 2حالت داره ، یا مهندسی نرم افزار دانشگاه تهران ، یا English Literature.)
راستی برای شرکت در زبان ، احتیاج به مدرک پیش نیست، موقع ثبت نام ، علاقه مندی به زبان رو تیک بزنید و در آخر ، میگه رمز اون یکی کارت هم وارد کنید و ثبت نام میشید
برای بچه های ریاضی ، اونایی که مثل من زبان هم شرکت کردن ، کتاب gap رو بگیرید و روی گرامرها تسلط کامل داشته باشید ، چون سوال میاد که کدام گزینه از نظر گرامری غلط است :46:
منابع کنکور زبان ، تو دفترچه هست ، ولی عمومی ها همون عمومی ها است + کتاب های زبان تخصصی مثل GAP , C.P .
سوالای زبان تخصصی رو دیدم ، علاوه بر گرامر ، لغت ، Cloze Test و درک مطلب ، یک دیالوگ هم داره
راستی یک چیزی بگم به عنوان تجربه برای درک مطلب ، امتحانهایی که ما تو موسسه میدیم ، قسمت Reading اش دقیقا 1 صفحه A4 پشت و رو هست ، بهتره اول سوال رو بخونید و بغد Skim کنید ، یعنی سریع Reading رو بخونید ، راحت جواب میدید
من که میزارم بعد از عید زبان تخصصی رو میخونم ، چون نزدیک 3 سال هست ، دارم زبان مداوم میخونم ، مشکلی ندارم
دفترچه رو اگه خونده باشید، کارنامه ی اول که میاد ، 85% کنکور هست که اگه مجاز به انتخاب رشته شده باشید ، انتخاب رشته میکنید و خداحافظ، کارنامه نهایی با منظور کردن اون 15% سوم هست که زیاد مهم نیست دیگه.نقل قول:
یک حرف مذخرف اومدن زدن تو حذفیات که آیه هایی که خود کتاب ترجمه کرده ، نمیاد ، درصورتی که طراح سوال میاد اینحوری سوال میده : مفهوم آیه ...... (آیه) ...... چیست ؟نقل قول:
اون ...... همون آیه های ترجمه شده کتابه ، که مفهوم اصلی توی اونا هست ،
ببین توی سراسری و آزاد آیه رو میدن ، پس کلید آیه مهم هست ، مثلا توی تست بود ، 2تا آیه شبیه به هم داشت ، ولی یکی شون ، "الیه" داشت که اون درست بود.
بهترین کتاب معارف ، گاج سفید هست ، که از دوم تا پیش ، آیه ها ، ترجمه و پیام آیات + متن های اساسی کتاب و خلاصه هر درس و کلی تست توش هست. کلید آیه رو هم خودت باید در بیاری ، اگه خواستی من یک صفحه از گاجم رو برات اسکن کنم.
با همین کتاب معارف رو توی آزمون هفتگی 100 ، و توی آزمون جامع 70 زدم
Edit شد.
حذف شود.
..............................
سلام دوستان
خسته نباشید
امیدوارم آزمونتون رو خوب داده باشید (البته هنوز در حال آزمون دادنید الان :دی)
یک سوالی داشتم !
من آزمون رو که دادم یک سوال ریاضی بود نزدیک به 10 دقیقه وقتمو تلف کرد .
بعد الان میام چک میکنم میبینم سوال رو غلط نوشته ! ینی طرف نمیدونه تو زوج مرتب اول x میاد بعد y :دی
بعد من شنیدم جایزه میدن اگه بری گزارش بدی
خواستم ببینم چطوریاس ؟ فقط به نفر اولی که گزارش میده جایزه میدن ؟ از تو سایتش باید گزارش بدم ؟
ممنون
هيچ لزومي نداره كه براي يك تابع در حالت زوج مرتب اول x بياد و سپس y !نقل قول:
زوج مرتب كلا چيزيه كه ترتيب قرار گرفتن توش اهميت داشته باشه . در صورتي نظر شما صحيحه كه برا اعضاي يه تابع زوج مرتب هم به صورت (x,y) و هم به صورت (y,x) نوشته بشه .
تابع در حالت زوج مرتب به صورت (y,x) باشه مثل اين ميمونه كه شما اي محور هاي طول و عرض رو در صفحه عوض كرده باشيد
يه وقت نري راپورت بدي ؛ ضايه ميشيا :31:
فرمایشات شما صحیح ! ولی صورت سوال رو که نگفتم شما چجوری قضاوت میکنی من اشتباه میکنم ؟نقل قول:
من منظورم از x و y همون x و y مختصات صفحه بود :دی
مختصات یک نقطه رو داده بود بعد توی ضابطه ی تابع جای x و y رو عوضی نوشته بود .
الکی که نمیخوام گزارش بدم :دی
ریاضیش سخت بود یا من بد زدم!:41:
آزمونای جامع رو معمولا سخت تر و مفهومی تر میگیرن .نقل قول:
واس ما که ریاضیش خیلی سخت بود این سری :دی فک کنم رتبه بیارم : دی
سلام دوستان قلم چی چطور بود؟
فکر کنم به اولین نفر جایزه داده میشه:20:نقل قول:
بله، از اینجا:
کد:http://eshkalat.kanoon.ir
یکی بیاد بگه چرا همیشه عمومی ها رو خیلی بهتر از اختصاصی می زنم ؟؟
البته شیمی ها و فیزیک 3 رو هم خوب می زنم ولی این بار فیزیک 3 جالب نبود
ممنون گزارش دادمنقل قول:
ولی مثل اینکه 26 درصد درست پاسخ دادن !
به هر حال ریاضی همین یه دونه رو نزدم و شدم 95 :37:
شماره سوال را میشه بگی؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه وارون تابع مولفه هاش بر عکس نمیشه ؟
+
هندسه یه سوال رو برام غلط حساب کرده ! زدم گزینه 2 گزینه 3 حساب کرده !؟
من نميدونم رتبه هاي برتر كنكور چطور تست هاي (واج و تكواژ و ... و تركيب هاي وصفي و اضافي ) زبان فارسي رو كار ميكنن. واقعا خيلي سخته. هر كاري ميكنم يكي دو تا اينور اونور ميشه. :41: شما هم مثل من تو اين نوع تست ها مشكل داريد يا فقط من اينطوريم ؟؟
تا اینجا مشکلی نیست که تابع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا برای بدست آوردن وارون، باید x را برحسب y پیدا کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چون ما عادت داریم تابعهامون را به صورت y برحسب x مینویسیم، پس وارون تابع میشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فقط همون گزینه در این تابع صدق میکنه. البته فکر کنم این که گفتم مربوط به حسابان باشه (بدست آوردن وارون)
یا همونجوری طبق روش پاسخ :
دو تا نقطه (2و1) و (4و0) روی تابع وارون تبدیل به (1و2) و (0و4) میشند. خود وارون هم یه تابع هست دیگه که ما عادت کردیم برحسب x مینویسیم. در واقع از اینجا به بعد انگار به شما دو تا نقطه دادند و میخواهید تابع خطی اون را پیدا کنید. متوجه شدید یا بد گفتم؟!
والا دقیقا از همین راه رفتم !نقل قول:
قبلا هم کلی تست خیلی سخت تر ازین رو حل کردم
ولی نمیدونم چرا هنوز مخم رو این هنگه ؟!
مطمئنید ؟! یعنی یک فردی که سال سوم دبیرستان داره میخونه هم میتونه شرکت کنه دیگه ؟!نقل قول:
راستی برای شرکت در زبان ، احتیاج به مدرک پیش نیست، موقع ثبت نام ، علاقه مندی به زبان رو تیک بزنید و در آخر ، میگه رمز اون یکی کارت هم وارد کنید و ثبت نام میشید
زبان ازمایشی نداره ؟!
نقل قول:
هيچ راه حل خاصي وجود نداره
فقط تمرين تمرين و تمرين براي اينگونه تستها
روزي 2 تا دونه بزن بعد يه مدت مثه فرفره ميزني
من خودم وقتي اينو معلممون بهم گفت فكر نميكردم كه بتونم بزنم اينارو
اما من هفته اي 10 تا از تستاشو تو مدت 5 ماه كار كردم(شايد هفته اي 15 مين وقت گذاشتم برا اينا )
و تو سره جلسه به راحتي و با چشم تونستم يزنم و همش درست بود:46:
نقاط (x,y) را روی تابع اصلی درنظر میگیریم. میدونیم خصوصیت تابع وارون اینه که این نقاط را به صورت (y,x) درمیاره. حالا چون در این سوال تابعی که گفته درجه اول هست و شیب همواره ثابته، میتونیم دو تا نقطه را روی اون به دلخواه درنظربگیریم. این دو تا نقطه اگه (2,1) و (4,0) باشند، روی تابع وارون تبدیل به (1,2) و (0,4) میشند. درسته؟ تا اینجا مشکلی نیست؟نقل قول:
حالا ما ضابطه تابع وارون را میخواهیم پیدا کنیم. قسمت اول که تا حالا انجام شده را کلا بذار کنار:31: انگار که یه مساله جدیده! اگه دو تا نقطه از تابع (با درجه 1) را به شما بدند و بگند ضابطه تابع را پیدا کن چی کار میکنی؟ دقیقا همین کار را برای این دو نقطه انجام بده.
برای احتیاط میگم که این روش حل فقط برای تابعهای با درجه یک درست است!
متغیرهای x و y هم قراردادی هست. شما میتونی یه ضابطه را برحسب هر کدوم خواستی بنویسی.
دوستان من از نظر زبان خيلي مشكل دارم 7 ماه تا كنكور مونده
من پشت كنكوري ام
اين زبان رو چي و چجوري بخونم كه يه 50 درصدي بشه بزنم:11:
سایت کانون فقط کارنامه مشاورهای میده چرا؟؟؟؟
نمی دونم چرا هرچی بیشتر ازمون میدم ترازام پایینتر میاد....(یعنی هرچی بیشتر بخونم ترازام بیشتر پایین میاد):41:
اگر کسی تا 31 شهریور 89 مدرک پیش نداشته باشه،نمی تونه کنکور بده وسال بعد محروم میشه اگه بده.نقل قول:
تا چند دقیقه ی دیگه کارنامه ی اصلی میاد.:46:نقل قول:
کلا همین تعویض جا بعد از بدست اوردن وارون تابع به همین خاطره ..نقل قول:
حالا چون ما عادت داریم تابعهامون را به صورت y برحسب x مینویسیم، پس وارون تابع میشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کانون بره بمیره با این آزموناش
4 ساعت رو سوال 5فکر کردم و حل کردم آخرش جوابش بدست نمیومده
کل وقت اختصاصی رو به این سواله گیر داده بودم:31:
حد و مثل اسب که چه ارز کنم
مبحث حد و قورت داده بودم :31:
اما سر جلسه گیر داده بودم به یکی از اون حدایی که داده بود :31:
الان داشتم میزدم فرمولمو تا بم بگین کجاش غلط بوده
دیدم درست درومد یهو :(
محتوای مخفی: :(
+
بچه ها یک سوال داشتم ! :دی
با توجه به کارنامه ی زیر :
محتوای مخفی: زشته نیگا نکن : دی
و با توجه به اینکه من سال دوم تجربیم ! :دی به نظر شما کنکور رتبه ی زیر 4 رقمی خواهم آورد ؟ :دی