همه چیز نوید یک فوق شاهکار را از کونامی میدهد.:8:
منتظر این بازی هستیم.
Printable View
همه چیز نوید یک فوق شاهکار را از کونامی میدهد.:8:
منتظر این بازی هستیم.
نقل قول:نگران نباشیدنقل قول:
یه تاپیک باز کردم و تمام چیزها(ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ،منو، تور ،
تابلو تبلیغات ، آموزش و... ) رو توی اونجا گذاشتم آدرسشم توی امضامه کاملا به روز
یه نگاه بکنید
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
خوب دوستان یک چیز جالب و خدا پیدا کردم دلم نیومد با شما دوستان عزیز شر نکنم
این یک روشی است برای اینکه level درورازبان ها روی superstar بگذارید و باور کنید من که همه بازهای در level تاپ پلیر می بردم هنوز نتونستم به دروازبان گل بزنم 10 بازی در این مود انجام دادم تمام بازی هایمان 0-0 مساوی شده دروازبان شده awesome!:8:
حتما این رو یک try بکنید
راستی این یک ویدیو از دروازبان در مود super star
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ncLu4kXPbS0&feature=player_embedded
خوب بگذارید شروع کنیم !
ایتدا این برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید
1-کد:http://cheatengine.org/download/CheatEngine55.exe
خوب حالا بازی رو اجرا کنید کلید ALT , ENTER را بزنید که در مود پنجرهایی بشود همون WINDOW MOD
2-بروید تو قسمتی که LEVEL بازی رو انتخاب میکردید بگذاریدش روی TOP PLAYER ولی CONFRIM نکنید و داخل همون پنجره باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-حالا برنامهEngine 5.5 اجرا کنید (همون که از بالا دانلود و نصب کردید)
4-روی دکمه OPEN که در عکس زیر میبینید کلیک کنید
5-حالااین فایلPES2010.exe را پیدا کنید و بازش کنید طبق عکس زیر
6-مقدار 4 را در این TEXTBOX که میبیند بنویسید و بعد روی دکمه First scan کلیک کنید
8. باید یک همچنین RESULTI براتون بیاره
9-خوب حالا دوباره برگرید تو PES و LEVEL رو به Beginner تغییر بدید و دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
10-خوب حالا برگردید تو Cheat Engine و ابنبار مقدار 0 را در TEXT BOX تایپ کنید و اینبار روی NEXT SACAN کلیک کنید(میتونید برای راحتی پیدا کردن 10 تا 15 بار روی این NEXT SCAN کلیک کنید)
11. خوب دوبار شما اطلاعات زیادی دارید بگذارید ادامه بدیم
12.برگرید تو PES و اینبار LEVEL رو به REGULAR تغییر بدید دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
13.خوب حالا برگردید تو cheat Engine و ابنبار مقدار 2 رو تایپ کنید و روی NEXT SCAN کلیک کنید (5بار اینکار انجام بدید)
14. برگرید تو PES و اینبار LEVEL رو به AMATEUR تغییر بدید و دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
15-خوب حالا دوباره برگردید تو cheat Engine و ابنبار مقدار 1 رو تایپ کنید و روی NEXT SCAN کلیک کنید(یک بار انجام بدید) یک چیز دیگه اینکه من الان دو تا مقدار دارم ولی بعضی ها ممکنه یکی داشته باشند که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16-خوب حالا روی اولین مقدار دو تا کلیک کنید بعد بروید به پنجره پایین که بهتون نشون خواهد داد
17. خوب حالا در پنجره پایین روی VALUE که مقدار DEFAULT ان 1 است دوبار کلیک کنید و مقدار ان را به 5 تغییر بدید و OK کنید
حالا برنامه Cheat Engine رو CLOSE کنید برید تو PES و پنجره LEVEL رو Confirm کنید و باید مثل عکس زیر SUPER STAR رو ببنید
خوب حالا که سوپر استار میبیند دیگه تو پنجره OPTION نرید که بازی CRASH میکنه و تا زمانی که از بازی خارج نشدید این SUPER STAR هست ولی اگر از بازی خارج شوید برای دفعه بعد باید همه اینکار ها رو انجام بدید
Enjoy dudes:11:
جناب a.asgharpour تو رو حدا آیدیدتونو بدید کار مهمی باهاتون دارم. یا آیدی منو ادد کنید : ss_ghahreman2009
فقط اگه امکان داره یه کمک سریع !!!
با تشکر.
خیلی حال کردم با این نوع دریبل زدن , امیدوارم این نوع دریبل تو pes 2010 طراحی شده باشه .کد:http://208.117.236.70/watch?v=49xMrS8FUX4&feature=related
* گیم پلی مربوط به فیفا نکست 10.
بالاخره بازی کی میاد؟
منم شدیدا منتظرم تا با فیفا 10 مقایسه بکنمش .نقل قول:
منم خیلی بهش امیدوارم .
:10:
جناب اصغر پور من میخواستم این برنامه شما رو همراه با توضیحاتی که دادی توی سایتهای خارجی بزارم گفتم اول از شما اجازه بگیرم چون توضیحات برنامه رو خودتون دادین .
حسین جان قبلا گذاشته شده این پست stefanACM بوده من فقط ترجمش کردم ولی تو سایت PES FAN من ندیمش اگر خواستی بذاری همین ادرس این سایترو بذار که با ترجمه انگلیسی هست :11:نقل قول:
جناب اصغر پور من میخواستم این برنامه شما رو همراه با توضیحاتی که دادی توی سایتهای خارجی بزارم گفتم اول از شما اجازه بگیرم چون توضیحات برنامه رو خودتون دادین .
کد:http://www.moddingway.com/news/422.html
سلام عزیزنقل قول:
این رو میدونم
ولی شما ببین کجا تمارض میکنه
هیشکی دورش نیست و یه باگ به حساب نمیاد ؟
اینم یه گیم پلی از بازی رئال منچستر:
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=cXm1ub7VDhg[/HTML]
فقط تو رو خدا هر کی هر گیم پلی ای رو دید ، از ش عکس بگیره. چون همه نمیتونن با این دیال آپ لعنتی ویدئو هارو ببینن. ممنون
دوستان سلام
من همواره از مود بال پی اس که در 2009 بود خوشم اوده و بازی میکردم میخواستم ببینم امسال چه تغیری کرده وای با دوربین پلیر عجب حالی میده
از جناب اصغرپور بابت این آموزش عالی تشکر می کنم....
حالا این گزینه superstar توی نسخه نهایی وجود داره یا نه؟!
اگه وجود داشته باشه توی shop بازی باید خریداری بشه یا از همون اول توی گزینه های سختی بازی هستش؟!
اين ويدئو رو هم ببينيد و نظراتتون بگيد به نظر من عاليه
p30world روی دیوار رختکن
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/139895005/7e7e12c2/dt09img.html
توی کدوم قسمت فوتبال اسمشونو رویه سرشون مینویسه من که تا حالا ندیدم ؟
توی display name میشه چند تا چیز رو انتخاب کنی.نقل قول:
شماره پلیر و اسم و ...
کفش adidas world cup
منبعنقل قول:
کد:http://uploaded.to/file/mk44vo
نقل قول:
کد:http://pes2008editing.blogspot.com/
آقا قلی یه چیزی:میشه این چیزارو اینجا نذاری؟
آخه آدم نمیفهمه چی به چیه.بذار تو بخش ویرایش بازیا دمت گرم.
من این مراحلو انجام میدم ولی توی این قسمت به جای این همه نوشته 5 تا یا 2 تا میاد مشکل چیه ؟
هر کاریم میکنم SUPER STAR نمیشه
نه دوستان
فعلان اينجا بذاريد
بعدا وتي تاپيك اصلي رو زديم جمع و جور مي كنيم
این بازی کی میاد ؟ کف کردیم !!! :19:
گزارش آلمانی بازی :
کد:http://www.looki.de/ten_minutes_of_pro_evolution_soccer_2010_news_n78299.html
نه لیگ ژاپن و آرژانتین توی این نسخه وجود نداره .نقل قول:
آرمین جان تا الان برای من حتی توی یک بازی هم اتفاق نیفتاده که مسی نفس کم بیاره شاید سبک بازی هر کسی فرق میکنه . یک خبر خوب اینکه توی مستر لیگ امسال بدن سازی و نفس بازیکنان دست خودمونه به این شکل که شما میتونی با هزینه بیشتری که روی مربی بدن ساز باشگاه میکنی بازیکنان تیمتو از نظر قدرت بدنی , آسیب دیدگی و همینطور نفس تقویت کنی . این تصویرو از مد مستر لیگ گرفتم این همون مساله ایه که میگم .نقل قول:
حسين جان از توضيحاتت درباره نحوه چيدن ترکيب ممنون ولی يه اشکال داشتی که با اجازت ميگم شما گفته بودی که اگه ميخوايم بيشتر از وسط حمله کنيم بايد attacking style
رو به 0 نزديک کنيم در صورتی که برعکسه
سلام دوستان!
میگم چند نوع کفش تو نسخه نهایی هستند؟
ببخشید که این سوالو میپرسم حوصلم نگرفت بگردم تاریخ عرضه اش کیه میدونم صفحه اول نوشته ولی خوب معلوم نمیکنه مثل اویل پنج بیاد ممنون
اين ويدئو عالي بودنقل قول:
فقط اين يارو كه با رئال مادريد بازي مي كرد خيلي بد بود بازيش
انگار تازه كار بود :31:
ان شالله دقيقا 12 روز ديگه منتشر ميشه ... 22 اكتبر 2009نقل قول:
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و اون مطالبو خوندی اما فکر میکنم شما یک مورد دیگه رو داری میگی ATTAKING STYLE مربوط میشه به اینکه بازیکنان هم تیمی تا چه اندازه ای به بازیکن صاحب توپ ( که یار خودشونه ) نزدیک یا دور بشن و هر چی این مقدار به 100 نزدیک تر باشه بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ بیشتر فاصله میگیرن .نقل قول:
.............
این برنامه ای که چند صفحه پیش اصغر پور عزیز گذاشت واقعا روی عملکرد دروازه بانها خیلی تاثیر گذاشته . دروازه بانا چه توپایی رو از سه کنج دروازه میکشن بیرون واقعا عکس العمل هاشون خیلی عالی شده . اما هنوز باگهایی در مورد دروازه بانها وجود داره که امیدوارم توی نسخه نهایی برطرف شده باشن .
یک چیز دیگه , من توی نسخه قبلی بازی خیلی کم پیش میومد که برای پیدا کردن بازیکن خالی ( برای دادن پاس ) به رادار نگاه کنم چون یک تنه میشد همه کار کرد اما جالبه که توی این نسخه مجبورم دائما به رادار نگاه کنم تا یک بازیکن مناسب برای دادن پاس انتخاب کنم چون پرسینگ وحشتناک شدیده اصلا بازیکنان حریف به آدم امان نمیدن که فکر کنه .
حسين جان
دقيقا واحد پول بازي چيه ؟ دلار يا يورو ؟
اين شايعه كه مي گفتن كه نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا رو نداره درسته ؟
امروز یکی از کاربران یکی از سایتها میگفت هوش مصنوعی این نسخه بازی این قابلیتو داره که میتونه تجربه کسب کنه ( مثل بعضی از سیستمهای خود آموز از جمله بعضی از شطرنجها ) مثلا اگه شما یکی دو بار تونستی از یک طریق خاص به عمق دفاع نفوذ کنی هوش مصنوعی اونو توی حافظه خودش ثبت میکنه و دفه بعد اجازه نمیده از اون طریق نفوذ کنید اینو شما هم میتونین تایید کنید ؟
هم دلار داره هم یورو و هم ین توی تنظیمات ابتدایی این مود هر کسی بنا به سلیقه خودش میتونه یکیو انتخاب کنه .نقل قول:
توی منوی اصلی نسخه دمو که مشخه لیگ قهرمانان وجود داره . منظورتونو درست متوجه شدم ؟
آره منم ديدم
اما قبلا شنيده بودم در نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا وجود نداره كه البته در حد شايعه بود و فكر كنم درست بوده
الان من دمو رو دارم و تا عرضه بازي هم 12 روز مونده
روي نسخه دموي خودت چه تغييراتي دادي و داري بازي مي كني ؟
من که کاملا این قضیه سوپر استار رو متوجه نشدم...
این برنامه دکه رجه سختی سوپراستار رو آنلاک میکرد...فقط روی دروازه بان ها تاثیر میذاشته یا کلا مربوط به سختی کل بازی میشده؟!
بايد روي كل بازي تاثير بذاره ولي انگار دروازه بان هارو قوي تر مي كرده و هوش مصنوعي رو بالاتر مي برده يا فقط در همون حيطه تاثير داشته
من فقط پچ مربوط به افزایش زمان و زاویه دوربینو نصب کردم و همین برنامه مربوط به سوپر استار . JUCE هیچ کیت سروری برای دمو منتشر نکرده فکر میکنم 7-8 ماهی میشه هیچ برنامه جدیدی نساخته بود که واقعا همه نگران شده بودن راستش منم خیلی نگران شده بودم چون بدون کیت سرور بازی چندان جذاب نیست . اما این پچ مربوط به زمان بازی که برای دمو منتشر شد کار ایشونه , انتشار این پچ تمام فن های بازیو به این مساله امیدوار کرد که ایشون دوباره به صحنه برگشته .نقل قول:
فکر میکنم مربوط به کل بازی باشه اما من فکر نمیکنم بازی نسبت به تاپ پلیر خیلی فرق کرده باشه اما روی دروازه بانها واقعا تاثیر گذاشته . باید ببینیم توی نسخه نهایی این درجه سختی به چه شکلی خواهد بود .نقل قول:
نه در این حد حسین جان(وارد بحث مورد علاقه من شدید) خیلی محدود ولی تو نمایشگاه آلمان که بودم با دو تا از این مسئول هاشون در مورد artificial intelligent بازی صحبت که میکردم یک چیزی در مورد این قضیه گفته بودن(مثل feedback که در الگوریتمهای عصبی استفاده میشه سعی کردن در این نسخه از بازی هم استفاده کنند ولی به صورت خیلی محدود و در حد یک تست برای این نسخه می باشد .)نقل قول:
امروز یکی از کاربران یکی از سایتها میگفت هوش مصنوعی این نسخه بازی این قابلیتو داره که میتونه تجربه کسب کنه ( مثل بعضی از سیستمهای خود آموز از جمله بعضی از شطرنجها ) مثلا اگه شما یکی دو بار تونستی از یک طریق خاص به عمق دفاع نفوذ کنی هوش مصنوعی اونو توی حافظه خودش ثبت میکنه و دفه بعد اجازه نمیده از اون طریق نفوذ کنید اینو شما هم میتونین تایید کنید ؟
اتفاقا با بچه های دانشگاهمون قرار گذاشتیم نسخه اصلی بازی که اومد توی قسمت هوش بازی وارد بشیم و بتونیم یک دست کاریهایی تو قسمتهای connoisseur هوش ایجاد کنیم و بتونیم یک چیزی را که کونامی نمی خواهد تغییر بده یک تغییراتی توش ایجاد کنیم البته اگر دوستانم سر قولشون باشند فکر کنم مشکلات دروازبانها و coherence کل تیم رو بتونیم یک تغییراتی توش اعمال کنیم و به بهتر شدن بازی کمک کنیم تا ببنیم چه پیش می اید:40:
خواهشن یکی این کار رو بکنه !نقل قول:
واقعا حیفه این اموزشها ! یا اینکه خود دوستان به صورت pdf بزارن بقیه استفاده کنن و دعاشون کنن!
سلام، راستی این پچها رو که دوستان برای دمو تو تاپیک قرار دادن میشه ازش برای نسخه کامل هم استفاده کرد؟
اینرو از خود بازی با برنامه GGS استخراج کردم که اگر اشتباه نکنم مربوط به منوی چمپیونز لیگش میشه (گفتم بزارم شماهم استفاده کنید):
مطمئنا نه !!!نقل قول:
همه چيز فرق مي كنه
البته من نمي دونم نسخه دمو كد نويسيش Series يا InPlace