خوب بابا یه کابل بلند بگیر که دیگه اینقدر منت USB رو نکشی...! :5:نقل قول:
Printable View
خوب بابا یه کابل بلند بگیر که دیگه اینقدر منت USB رو نکشی...! :5:نقل قول:
لطفا کمک کنید.ممنوننقل قول:
باید مشکل اساسی حل بشهنقل قول:
اینجوری فایده نداره :دی
اگه آخرین ورژن برنامه پلیرت رو نصب کنی مشکلت حل می شه :20:نقل قول:
ویندوز7ودرایورهای مربوطه را نصب کردم.وقتی فایل فیلمی با هر کدام از پلیرها باز میکنم رنگ دستکتاپ کمی عوض میشود
و پیغام زیر را میدهد.مشکل از کجاست؟
the color sheme has been change to windows 7 basic.
ممنون
سلام
یک سوال پیش و پا افتاده :
توی وین 7 از کجا باید وب کم رو بیارم ؟
تو xp توی my computer بود ولی اینجا نیست !
چه جالب؛نمیدونستم با این ویندوز میشه رو فلش مموری پسورد گزاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برا فلش نیس،همه درایواتو میتونی قفل کنی ، خیلی هم قویه قفلش ، encod اش خیلی طول میکشه
سلام
تو ویندوز 7 چطوری باید Hibernate رو فعال کرد ؟
راهنمایی کنید
چه جوری دسترسی یه برنامرو به اینترنت قطع کنم؟؟؟
من الان ویندوزم genuine شده است . چی کار کنم !؟ از وقتی genuine شده سرعتم اومده پائین .
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
دوست عزیز به طور دیفالت فعال هست .نقل قول:
تو مدیا پلیر ویندوز سون وقتی چند تا فایل موسیقی رو پلی میکینم یا یک فولدر موسیقی رو پلی میکنیم,لیست آهنگها نشون داده نمیشه و باید هر دفعه گزینه show list رو بزنی تا فایلها رو نشون بده!
یعنی هر دفعه که دوباره مدیا پلیر رو باز میکنی لیست فایلها پنهان است و دوباره باید گزینه show list رو بزنی که ببینی لیست چیه!
شما هم امتحان کنید
حالا راهش چیه؟
دوستان...
alt+shift دیگه عمل نمیکنه...
با سلام چگونگی دسترسی به پوشه Documents and Settings و یا فعال کردن administrator را توضیح دهید
با تشکر
پوشه Documents and Settings وجود نداره. به جاش پوشه Users داره.
C:\Users
سلام دوستان چرا تو بعضی پوشه ها وقتی میخوام یه new باز کنم که از تو منو new مثلا text رو بوجود بیارم فقط
نیو فولدر با این آرم رو دارم . وچیز دیگه ای ندارم؟؟
و بعضی فولدر ها روش علامت قفل میاد اینا برای چیه ؟ چجوری میشه درستش کرد؟
کدوم پوشه ها؟ مهمه!
مثلا تو Libraries تو منوی New فقط گزینه Library داری. چون اصلا قرار نیست اونجا فایل یا پوشه ای قرار داشته باشه و شما هر فایل یا پوشه ای رو باید تو یکی از Library ها ایجاد کنی.
مشکل شما هم احتمالا مشابه همین مثاله. با این حال محل مورد نظرت رو بگو تا ببینیم واقعا مشکل هست یا نه.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
ضمنا اون آرم هم یعنی اینکه برای ایجاد پوشه در اون مکان نیاز به اجازه administrator (مدیر کامپیوتر) داره. خود همین ثابت میکنه که شما در یه پوشه سیستمی یا جای خاصی که محدودیت داره می خوای فایل ایجاد کنی!
آقا باز نشد
چيكار كنم
nero رو 100 بار پاك كردم باز نصب كردم باز نشد
:41:
ويندوز من starter هست
چطوري مي تونم به 7 تبديلش كنم؟
من طبق آموزش زبان رو فارسي كردم ولي فارسي نمي نويسه ...
left alt+shift
راهنمایی کنید لازم دارم:19:نقل قول:
سلام دوست من شما باید در قسمت keyboard گزینه ی persian رو قرار دهید نه united states و other را هم به کمک پنل چپ پاک کنیدنقل قول:
سلام من تازه عضو سایت شده ام . سوال من در این مورد است که چرا 10 روز بعد از نصب ویندوز سون دیگر سیدی رام و دی وی دی رام من هیچ سی دی را نمی خونه؟؟؟؟؟ واقعا برام مشکل ساز شده . مثلا سی دی های شهروند الکترونیک رو باید هفته ای 3 بار کار کرد . اما من بیچاره که سی دی رام دی وی دی رام ام کار نمیکنه . یک بار ویندوز عوض کردم ده روز درست شد دوباره خراب شد . لازم به ذکر است که کامپیوترم را تازه 3 ماه عوض کردم کلا و اینو گرفتم . کمکم کنید . ممنون .
سلام، منظورت رو واضح تر بگو.نقل قول:
اگه منظورت اینه که میخوای نذاری برنامه واسه خودش ، خودش رو آپدیت کنه، باید بری تو تنظیمات نرم افزار و غیر فعالش کنی. مسیر و گزینه ها در نرم افزار های مختلف فرق میکنه. معمولا باید تیکAuto update یا گزینه های مشابه رو برداری.
دوست من مشکل شما اینه که زبان رو فارسی نکردی. تنظیماتت رو این شکلی کن!نقل قول:
واضح ترش میشه ایم:نقل قول:
میخوام کاری کنم که برنامه خود به خود لایسنس کدش رو تو اینترنت چک نکنه:31:
نه دوست عزیز مثلا توی دراو E یه پوشه دارم که فایلایی که دانلود میکنم میریزم توش اون فولدر به شکل عکسی که گزاشتم هست.نقل قول:
و آرم قفل هم تو پوشه های فایلای سیستمی نیست تو درایوای d یا e توی پوشه های مختلف که هیچ ریطی به فایلای سیستمی نداره میاد از کجا میشه اینارو برداشت.
اگه با auto Update حل نشد، فکر کنم بشه با فایروال جلوش رو گرفت!نقل قول:
اگه میشه بیشتر توضیح بدهنقل قول:
والله چی بگم؟ اون آرم تا جایی که من میدونم همون معنی رو میده که عرض کردم! (نیاز به اجازه administrator داره) به هر حال من فکر میکنم پوشه ات یه محدودیتی داره که اون آیکون رو داره و هرچی هم هست زیر سرهمون محدودیته است!نقل قول:
برای مثال شما برو تو این پوشه ها راست کلیک کن و دستور New رو بده ببین دقیقا همون جوریه!
C:\Windows
C:\Users
C:\Program Files
C:\Program Files (x86)
و .....
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
تو فایروال آنتی ویروست اجازه دسترسی به اینترنت به اون نرم افزار نده! تا به حال نیاز نداشتم و امتحان نکردم ولی شنیدم میشه!نقل قول:
سلام
من وقتی می خوام cs4 نصبکنم تو ویندوز سون نتونستم این کارو انجام بدم مشکل از کجاست
فوری و حیاتیه سوالم
سلام، دوستان ویندوز 7 رو میشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟ یعنی مثلا فایل های آپدیت رو جداگانه دانلود و به ویندوز اضافه کرد؟ راهنمایی کنید لطفا.
نقل قول:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=609&Title=Windows%207%20All%20Updates%20-%20February%202010
ممنون دوست عزیز اما این جا مشخص نشده که مثلا بیلد 7600 است یا چند و کدام نسخه مثلا آلتیمیت یا ... ؟ این ها تفاوتی نمی کنه؟نقل قول:
دانلود مجموعه تمامی فایلهای آپدیت ویندوز 7 بعد از ارائه نسخه نهایی تا انتهای ماه فوریهنقل قول:
اگه نسخه التیمات دارید و 32 بیتیه به کارتون میاد. بیلد 7600 هم جواب میده.
با سلام
من .net framework واسه ویندوز 7م میخوام
میخوام 3dmax نصب کنم،همش ارور میده!
من .net frame work میخواستم واسه ویندوز 7
ممنون میشم سریع السیر بهم بدین عزیزان
ویندوزم 64 بیتی هستش.
هدستم با ویندوزد مشکل داره صداش خیلی ضعیفه
درایور کارت صدا رو هم نصبیدم ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنمدرست نمیشه
دوستان کسی نیست که یه کمکی به ما بکنه ؟ :((
سلامنقل قول:
درخواست نرم افزار
Microsoft .NET Framework / تمام ورژنها در این تاپیککد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=20302&page=7
نقل قول:
ممنون
ok شد
نقل قول:
آقا plz
بهم كمك كنيد