در ویندوز 7 تو این آدرسنقل قول:
تو ویندوز اکس پی هم آدرسش شبیه همینه بگردی پیداش میکنی تو my documentکد:C:\Users\mahdi\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
Printable View
در ویندوز 7 تو این آدرسنقل قول:
تو ویندوز اکس پی هم آدرسش شبیه همینه بگردی پیداش میکنی تو my documentکد:C:\Users\mahdi\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
اون لینک مود برای FPS خرابه. من همه تنظیماتو تو سیستم ردیف کردم اعم از آخرین نسخه درایور و پچ 1.0.0.4 فقط همین مود رو کم دارم.
لطفا لینک دانلودو بذارین
از کجا پیدا کنم این کرک و پچ رو لینک میدی.نمیتونم 1000 تا صفحه بخونم.نقل قول:
سلام جدیدن تا از رمز خون و اصلحه استفاده میکنم دوربین عین حالت مستی دور سرم میچرخه و سوار هر وسیله ی نقلیه که میشم همون موقع دود میکنه وخودش گاز میده میره
عجب...............!!!!!!!!!!!!!!
آقا یکی بگه این patch 1.4 لینکش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
خیلی ممنونم.نقل قول:
پچ 1.0.4.0 به همراه کرک
حالا یه نفر لینک دانلود مود برای افزایش FPS رو بده.کد:http://rapidshare.com/files/346237551/Patch_1.0.4.0.rar
Crack
http://rapidshare.com/files/339657744/GTAIV.Crack.1.0.4.0.rar
منم مود افزایش fps میخوام
آقا مطمئنم كه ميدونيد اگه روي shortcut بازي كه توي desktop هست راست كليك كنيد و بريد به properties و آدرس بازي رو تغيير بدين مثلا اگه اينجوري هست
"D:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe"
اگه ram شما 4 'گيگا بايت باشه ميتونيد از ram به گرافيك قرض بدين و اينجوري كنيد
""D:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 2.0
و availablevidmem رو هرچي كه دوست دارين بذارين (يعني آخرين حد گرافيك رو كه مثلا 1 گيگ هست رو شما 2 گيگ كنيد
البته اون كه نوشته 2.0 رو ميتونيد اگه 512 مگا بايت گرافيكتونه تنظيم كنيد به مثلا 1.0 و وقتي توي بازي ميخوايد گرافيكتونو تنظيم كنيد اونحا ديگه نمي نويسه 400/512 مينويسه 400/1000
آره دوست مننقل قول:
تو قسمت Option\Graphic قبلش می نویسه مثلا 1000MB. ولی بعد از ایجاد فایل commandline.txt ایجاد -availablevidmem 3 داخلش می تونید اون رو خیلی بیشتر کنید
مال من که اینجوری شده
چطورين بچه ها؟ خوبين؟
آقا ما Windowsمون رو دوباره نصب کرديم، بازي رو هميطور
حالا وقتي Saveها رو مي خوام باز کنم مي گه خرابه و باز نمي کنه
40% بازي رو هم رفتم. خيلي ضد حاله ها...
لطفا راهنماييم کنيد.
خیلی خوشم اومد ولی یه چیزی:نقل قول:
با این کار فقط حافظه ی مجازی گرافیک رو بیشتر میکنیم
ولی من که رمم 4 گیگ هست چطور کاری کنم که استفاده مفید ازش بشه مثلآ به گرافیک قرض داده بشه:13:
آقا ما Saveامون باز نمی شه بعد از نصب دوباره ی Windows
برم 449 صفحه رو بخونم؟ با دمتون گرم... یه راهنمایی چیزی
من تو بازی نمیتونم سیو کنم یعنی اصلا سیو نمیشه تو x live هم وقتی میخوام پروفایل درست کنم از من سریال نامبر می خواد موندم چی کار کنم.
بازیو تازه خریدم ولی ارور خش میده...
مشکل چیه!!!؟؟؟
بابا تو آكونت windows live games ت توي ويندوز قبلي اون سيو هارو سوپرت ميكرد ولي الان كه xlive پاك شده امكان نداره بتوني از اون سيو ها استفاده كني مگر اينكه از XLIVELESS استفاده كني
اين فايل ها رو بريز به محل بازي و بازي رو يك بار اجرا كن newgame كن و سيوكن و بعد ببند بيا توي my document يه rockstargames اومده برو سيوتو بزار اونجاکد:http://benbrooks.co.uk/s/XLIVELESS-0.99B1.rar
و البته بايد يكي از ورژن هاي 1.01 1.02 1.03 1.04 .و 1.4 رو داشته باشي
ترجيحا فعلا همه با 1.0.4.0 كار كنيد چون 1.0.0.4 net.dll.scripthook نداره
MSAADAT
شما هم كد error رو بگيد تا من بگم مشكل از چيه
راستي .از برج هاي دوقلو فيض بردين؟
بزودي ميذارنش توي اينترنت
.....................................
ميخواين آموزش بدم چجوري ماشين هاتونو ADD كنيد؟
توجه داشته باشيد كه گفتم ADD نگفتم replace يعني كلا مثل اينكه يه ماشين جديد وارد بازي ميشه و با هيچيك از ماشين ها جاي گزين نميشه
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
بايد لپتاپ داشته باشينقل قول:
این پچ چیه؟ و کرکش چیه؟
DOWNLOAD Grand Theft Auto IV Update Version 1.0.0.4
کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
با سلام
دوستان من چند تا سوال در مورد پچ ها داشتم:
1-خصوصیت اصلی پچ ها چیه؟؟ یعنی اگه نصبشون کنی چیزی به بازی اضافه میشه؟؟مثلا ماشین - مرحله - آدم - ..؟؟
2-من الان بازی رو نصب کردم و پچ های ورژن 1.0.2.0 و 1.0.4.0 رو دانلود کردم به نظر شما هر 2 تاشو نصب کنم یا یکیشو؟؟اشکالی نداره بعد از نصب بازی پچ ها رو نصب کنم؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم جواب این سوال ها رو بدین.
سلام دوستان . من یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
cpu : intel E6300 dual core 2.8 GHz 1066
MB : asus p5kpl-am G31 Chipset
Ram : 2*512 ddr 2 800MHz
VGA : Gigabyte 4670 1GB
من مشکلم اینه که بعد از آپدیت درایور به کاتالیست 10.2 و نصب پچ 1.0.0.4 و کرکش و .net firmwork 3.5 و ... بازم مشکل لود تکسچر دارم . تازه texture detail رو از low بالا تر هم نمی تونم ببرم . کسی هست که بتونه ما رو راهنمایی کنه ؟ سر هیچی تا الان اینقد اذیت نشده بودم به خاطر این بازی cpu و کارت گرافیکم رو با کلی هزینه ارتقا دادم هیچ نتیجه ای هم نگرفتم ...:41:
دوست عزیز فکر کنم که مشکل از Ram شما باشه.تا اونجایی که من میدونم این بازی حد اقل 1.5 گیگ Ram می خواد.:13:نقل قول:
سی پی یو و گرافیک من هم دقیقا مثل مال شماست فقط من رم 4 گیگ دارم.:46:
تازه من با این سیستمم حتما باید تکسچر و رندر بازی رو باید Low بکنم و گرنه بازی گیر میکنه.:41:
مگه ربطی به تاریخ سیستم هم داره؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه نه یه چیزی بگید
دوستان اگر میشه لینک دانلود آخرین پچ و همچنین کرک مربطه که سالم باشه رو بگذارید.
پچ بعدی کی میاد؟ اگر همین زودی قراره پچی برای دانلود بیاد من دیگه این رو نگیرم.
سلام دوستان .
من هم مثل خیلی کسان دیگه تو GTA IVمشکل پیدا کردم.
مشکل من اینه که من تمام بازی را نصب میکنم کرک ها را همه در فایل های مخصوص کپی میکنم سیستم مورد نیاز + نرم افزار های Game For Windows Live و dotNetFx35setup.exe و نرم افزار مربوط به کارت گرافیک را دارم و نصب کردم اما با اینکه به خدا حدودا 2تا 3 ساعت برای نصبش زحمت کشیدم در هنگامی که روی ایکون بازی کلیک میکنم این ارور را میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه برای اینکه مطمئن بشید خرابی از دیسک ها و بازی نیست دو جور بازی خریدم که با هم تفاوت دارند و هردو هم همین ارور را میدهند.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
ببخشید کدوم ارور من چیزی نمیبینم !
( خدا لعنت کنه این R* رو با این وضعی که پورت کرد بازی رو خدایی به پی سی باز های خیلی ستم کرد !!! ...
بخدا سر GTA V بخواد همچین کاری کنه خودم شخصا ... !)
سلام
م یه مشکل ردارم
و اون اینه که بازی بعد از چند تا تیک زدن هنگ میکنه
==============================
CPU:AMD ATHLON X4 620
VGA:1 GIG 4670
RAM:2 GB DDR3
================================
بهت پیشنهاد میکنم که بازی رو روی سون اجرا کن تو سون بازی خیلی روون میشه میتونی امتخان کنی:8:نقل قول:
================================================== ==
بالاخره مشکلات این بازی حل شد کسایی که مشکل هنگ کردن-قفل کردن یا کرش این بازی دارن حتما
1-از کرک razor استفاده کنند
2-بازی رو low انجام بدن
نقل قول:
دو پست اسپم دادین که این خبرو رو بدین؟!
کرک رازر که خیلی وقته منتشر شده، کرک 4 رازر هم اومده!
سلام
اگه میشه سیو صد در صد بازی رو بزارید
و مهمتر اینکه چه جوری سیو رو لود کنم ؟
سلام دوستان
من آخرین Patch ارائه شده توسط خود RockStar رو دانلود و نصب کردم (Maintenance Patch)
ولی مشکلی که بوجود میاد اینه که در حین بازی اون حالت سرگیجه ایجاد میشه یعنی تصویر شروع می کنه به تکون خوردن و عملاً بازی کردن ممکن نیست.
من قبل از نصب Patch از کرک Fedor استفاده می کردم که این مشکل رو حل کرده بود ولی بعد از نصب Patch دوباره این مشکل بوجود اومده و کرک Fedor جواب نمیده و اصلاً با کرک Fedor بازی اجرا نمیشه و ارور میده !
ممنون میشم کمکم کنید .
من هم دقيقا اين ارور را دارم كسي نيست بدون برا چيشه اين ارور ؟؟؟؟نقل قول:
وينودوز هم اكس پي سرويس پك 3 هست
لطفا تورو خدا كمك كنيد....:19:
شما بعد از نصب کرک مربوط به پچ 1.0.3 و نصب خود پچ
بعدش باید از کرک Razor 1911 استفاده بکنید دوست من !
سلام ارين جون يه لينك كم حجم از اين كرك بده و بگو كجا كپي كنم راستي اين پچ و چيزي هايي هم كه گفتي بده لينكشونو فقط كم حجم كه بدجور دايل اپم:10::19::31:نقل قول:
سلام
من فایل های پوشه XLIVE و GTA IV بعد از اینکه ایکس پی رو به سون تغییر دادم ریختم توی پوشه ای که آدرسش توی پست اول هست
اما سیو ها رو نمیشناسه باید چکار کنم؟
كسي جواب بندرو نداد؟؟؟ :13:نقل قول:
دایل اپی ؟ پس امشب بیخیال شو چون حجم کرک و پچ با هم بالای 60 مگ میشه که اصلا با دایل نباید فکرشم بکنی !
خوب ارين بده لينكو فردا ميرم كافي نت دانلود ميكنم راستي دوست گلم اگه ميشه راهنماي نصب اون ها رو هم لطف كن دمت گرم اگه لينكو بدي!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشاً لینک این پچ 1.0.3 و کرکش رو بزارید
ممنون میشم.
سلامنقل قول:
من خودم دیال آپم و لینک مستقیمی از این پچ پیدا نکردم ولی لینک تورنتشو دارم و خودم از همین لینک با سرعت خیلی خوب دانلودش کردم:10::
اول برین تو لینک بالا و بعد روی Download this torrent کلیک کنید تا یه فایل 17-18 کیلو رو بگیرین و بعدش با برنامه های تورنت شروع به دانلود کنین.کد:http://thepiratebay.org/torrent/4906326/GTA_IV_PATCH_1.0.3.0___CRACK
از اینجا هم میتونید آخرین ورژن برنامه µTorrent رو دانلود کنید:
کد:http://www.utorrent.com/downloads