نه . به هیچ وجه. فقط زیره Bless50% exp از دست می دی .نقل قول:
Printable View
نه . به هیچ وجه. فقط زیره Bless50% exp از دست می دی .نقل قول:
دوستان ، خواهش میکنم
فکر کردین به نفع منه که هی تاپیک ببندم و باز کنم و اخطار بدم ؟
همینی که نوشتی باعث میشه گند بزنی دیگه.:2::13:نقل قول:
keb میشه این شر و ور گفتناتو بس کنی؟
بروبچ بالاخره لول 29 شدم!با هيكان.اونم لول 30 شد.
اين Golem ها هستن تو مپ دو تو AV هستن با يك موجودات يك چشمي.قيافشون مارو ترسوند زديمشون ديديم چه ضعيفن!!
EXP خوب ميدن.
اسلحه ي Ravage Thorn يك اسلحه ي Two handed هست يا Dual?
اصلا Dual چيه؟(اين سوال يكي از بروبچ بود نه من)
Dual برای دارک دو تا تبر
Two Handed برای دارک یه تبر بزرگ که با دو تا دست میگیرن
One Handed برای دارک یه چیزی مثله شمشیر خاردار که با یک دست میگیره و دست دیگش هم Shield هست
یه دونه دیگه هم هست اسم اینگلیسیشو یادم نیست و یه گرز هست
:20:
مردشور گرافیک Knight Online ببرن :13:
روی همه سلاح ها نوشته Dual هستن یا two-hand یا هر چیزه دیگه . فقط کافیه انگلیسیش رو بخونی.نقل قول:
من 3 روز دیگه بعد تموم شدن exp stone + BDC بر می گردم Etain
7 تا کراکتر +53 رو ول کردم اومدم تو این سرور دارم با nub ها تو FL بازی می کنم ! حوصلم سر رفت . شاید بعدا برگشتم.
با چند تا از اعضای CT هم صحبت کردم. همشون فاز منفی دادن . سرور رو به زودی به لایت می بازیم و از بازی می ریم بیرون و ... از این چرت و پرت ها که من خیلی بدم میاد. ماشاالله عضویت تو CT که 10 برابر از قبل هم سخت تر شده ! یکیشون می گفت رسما دیگه عضو نمی گیرن مگه اینکه 60 UM باشی یا Officer ها بخوان .
تو Etain روزی 6 تا Event حداقل هست که 3 تاش رو می رفتم حداقل . باختیم باس ها رو که باختیم حداقل بازی می کنیم. دراپ هم که قرار نیست به من برسه که نگران باختن باشم.
بعضیا که نمیتونن بخونن از رو شکلش معلومه :31:
خلاف به سمعت رسوندن فقط مشکل ما CS هست که همه بخواطر همین این حرف ها رو میزنن وگرنه اگر یه ساعت تو jungle ما رو به توپ ببندن یا هر جای دیگه 10 ساعت ما میبندیمشون به توپ.نقل قول:
کاظم هم شاهد من هر وقت اومدم تو بازی راحت داشت خودشو بدون هیچ مشکلی لول میکرد یه چند بار هم اگه مشکل دار شده که فک کنم یکی دو بار شاید اونم واسه این بوده که ملت رفته بون boss کشی
راست میگه.ما اصلا اینجا مشکل grind نداریم.kimu و SC ها رو هم همیشه ما می گیریم فقط مشکلمون CS هست
که اونا چند تا هکر دارن و اینکه با هم هماهنگ هستن ولی ما نه.
ACES اصلا نمی تونن grind کنن.همش ما داریم تو DD2 بازی می کتیم.هکر هاشون هم خفن ترینشون رو که ban
کردیم.MSG رو میگم مجتبی.2 یا 3 تا دیگه شون هم ban کنیم دیگه داغون میشن.
Blade یه نقشه ی دیگه هم داره که مربوط به KS کردن CS توسط OINK هست.یه کوچولو حرف زد راجع بهش.
کمپ پرتال کردن و کشتن گریندر که نشد اقتدار :دی برین باس ها رو بگیرین
jk
انقدر کازینو کازینو کردن من گفتم چی هست . رفتم زیر زمین ^^ ... جالب نبود
perma شد MSG?نقل قول:
هر کی از Etain اومده ه ک ر ه یکیش همین MSG بود یکی دیگه -J- هست یکی دیگه هم هست که خودم مطمئن نیستم ه ک ر هست یا نه ولی میگن هست اونم فک کنم میشناسی اسمش Pain هست.هر جا با اینا درگیر شدی اماده باش ازشون SS بگیری
خیلی جالبه پستای من داره تو بازی آنلاین حساب میشه من 9 پست بودم .
ئه راست میگید منم 150 تا پست داشتم الا حدود 3000 تا!!!
دمشون گرم مدیرا حال دادن اساسی.از همه مدیرا به خاطر این حرکت خوب تشکر میکنم.
دستشون درد نكنه.ايول!
اگر دقت کنید بعضی از تاپیک های که پست بیشتر داشتن رو انتقال دادن ، پست تو همه قسمت های بازی آنلاین حساب نیست ! بعد اینکه این تاپیک ها به بخش بازی چند نفره رفت این طوری شده . البته نمی دونم به نظر میاد کمتر تو دید هست تاپیک ! نسبت به قبل lolنقل قول:
پ . ن : آقایون بی جنبه بازی در نیارین و الکی از هم تشکر نکنین تا گزینه تشکر رو برندارن از این قسمت :46:
زود همه برید از پست اول تشکر کنید که بازی به این توپی رو بهتون معرفی کردم.زود باشید بینم تا نزدمتون.:19::10:
پست اول رو دیدم.ترکوندی محمد جون.دمت گرم حاجی.
من از سرور Gaia رفتم به Lailah.
دو دليل داشت:
جمعيت گايا كمه.
Pag من ضعيف بود.Assassin ساختم از قبليه قويتره با اين كه 12 تا اختلاف لول هست!!
حاج محمد ... pando ما که lanharr می شه طرف شما . از چه لولی بنفش می شه ؟ برای خرید p.lvl می پرسم 42 یا 44 ؟
دوستان در پست اول درباره ي enchant گفتين.اما درباره ي Linking چيزي نديدم.اگه ميشه توضيح بديد و فرقشون رو هم بگيد.
ممنون.
بنفش اگه منظورت purple هست از لول 41نقل قول:
حاج محمد ... pando ما که lanharr می شه طرف شما . از چه لولی بنفش می شه ؟ برای خرید p.lvl می پرسم 42 یا 44 ؟
لینک کردن فقط مربوط به Lapis میشه که گفتیم دیگه. چیزه دیگه ای غیر از لاپیس لینک نمی کنن که.نقل قول:
دوستان در پست اول درباره ي enchant گفتين.اما درباره ي Linking چيزي نديدم.اگه ميشه توضيح بديد و فرقشون رو هم بگيد.
خواهش می کنم. ما شاگرد شماییم.نقل قول:
پست اول رو دیدم.ترکوندی محمد جون.دمت گرم حاجی.
فرقشون چيه؟
قصمت lapis رو بخونی همه چیز رو متوجه میشی. اصلا Enchant ریطی به Link کردن نداره. هیچ شباهتی ندارن که من بخوام فرق هاش رو بگم. شما خوب نخوندی پست اول رو . اون لینک مربوط به لاپیس رو یه بار باز کنی ببینی متوجه میشی.نقل قول:
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
امروز از لول 32 تا 42 گریند کردم ! هیچ plvl هم در کار نبود ! دیگه دارم بالا میارم lol
راستی مقدار exp لول های میانی رو به طرز محسوسی بالا بردن. من تو FL2 امروز تا 18K تو لول 37 exp گرفتم که قبلا 18K تو FL3 هم purp موب میکشتی نمیشد.
EXP بازی زیاد نشده.weekend bonus EXP هست.50%.همه برن grind کنن.نقل قول:
اين اسكيل Transformation چه فانه!!خيلي حال ميده.
کاشکی بقیه تاپیک ها هم پست شمار داشتن.
بعد 1.5 سال بازی و با 9 تا کراکتر +50 متوجه exp bonus میشم . من چون خودم رو plvl می کردم و همیشه هم مجبور بودم از FL برم دقیقا Exp ها رو یادم میموند. 18K exp تو 100% bonus هم توجیه نداره تو FL2 . در ضمن متغیر بودن exp هم واضحه. وقتی یه High lvl میاد تو پارتی همون 18K میشه مثلا 12Kنقل قول:
EXP بازی زیاد نشده.weekend bonus EXP هست.50%.همه برن grind کنن.
اینو به صورت اغراق کلامی :دی گفتی یا جدی یک سال و نیمه دارین بازی می کنین ؟نقل قول:
بعد 1.5 سال بازی
orc در حال عادی در حال plvl شدنه دیگه ... یادش به خیر گریند پریستم چه لذت بخش بود ^^نقل قول:
هیچ plvl هم در کار نبود !
فایتر بدبخت من باید هم تانک کنه توی پارتی هم بکشه بعد وقتی مردم >> پریسته می گه لیدر رز کن . کم مونده بود کیبرد رو بکوبم تو سر خودم ...
---------
یه اتفاق مسخره ای هم اینور افتاده . یه ایرانی دیگه اینور um 55 شده بود > پدرام (نمی دونم توی این فروم هم هست یا نه!)
permanent بن شده ... یه hm 56 هم داشت فکر می کنم یه حدود 30 -40 بیلی هم پول و گییر داشت .
می گفت گفتن ه/ک کردی . خودش که می گفت ه/ک بلد نیست . :
لول 55 اگه ه/ک بکنه به نظرم تابلو می شه اصلا ... و چرا باید ه/ک بکنه ؟ >.<ap هم نخریده بود . سرش رو بریدن دیگه :دی الان دوباره nm شروع کرده (((
اغراقم کجا بود. 1 سال و 4 ماه و 3 روز و 12 ساعت و 19 دقیقه و 56 ثانیه الان شد 57 ... درام بازی می کنم.نقل قول:
اینو به صورت اغراق کلامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی یا جدی یک سال و نیمه دارین بازی می کنین ؟
plvl به اونی می گن که یه High lvl که +20 لول از تو بیشتر باشه بیاد برات purp mobs بکشه نه اینکه با 6 تا nub تو لول 41 بری FL2نقل قول:
orc در حال عادی در حال plvl شدنه دیگه ... یادش به خیر گریند پریستم چه لذت بخش بود ^^
فایتر بدبخت من باید هم تانک کنه توی پارتی هم بکشه بعد وقتی مردم >> پریسته می گه لیدر رز کن . کم مونده بود کیبرد رو بکوبم تو سر خودم ...
Orc فقط راحت تر party می گیرنش. یه Healer بگیر plvl نخر . ببینم لول 32 تا 42 رو چند روزه میری !؟
این آخر لذت بخش بود ؟ یا بد ؟
perma ban شدنش بخاطر این بود ! lolنقل قول:
ap هم نخریده بود
احتمالا یه Gear -- شده خریده بود یا Gold bar یا آیتم D.u.p.e شده خریده بود.شایدم گولد خریده بود.
همین دیگه ... اگه می خرید هواشو داشتن اگه کاریم می کرد :دینقل قول:
perma ban شدنش بخاطر این بود !
نه بابا ... پول واقعی خرج نمی کنه .نقل قول:
شایدم گولد خریده بود.
دلم براش می سوزه . فکر کنم دوم دبیرستانه . تازه امتحاناش تموم شده بود . داشت حسابی پیشرفت می کرد . خیلی هم وقت گذاشته بود که conti جور کنه و استون و ... یه gear درست حسابی ...
دلم به حال خودمم می سوزه ! چون تازه از دستش راحت شده بودم > خودش از من گردن کلفت تر شده بود دیگه هر دفعه نمی گفت بیا منو plvl کن :دی
هادی یه چیزی
این قبلا چند تا بود ؟
150 تا :18::31:نقل قول:
من که 2.5 سال بیشتره دارم بازی می کنم.
8 لول هم امروز گرفتیم ! لول 50 شدم ! چیکار باید بکنم عضو CT بشم ! Request تو سایت و Guild master دادم ! ولی فکر نکنم اثر داشته باشه ! باید با officer ها صحبت کنم lol.
orc رو خوب میگیرین.با Officer ها صحبت کن.نقل قول:
من يك پاگان رو يك هفته اي لول 29 كردم اين اسيسينمو 1 شبانه روزي لول 29 كردم.عين پاگانم!!اسيسين خوب لول آپ ميشه ها!!
این هم EP7 برای سرور پولی .......... lol
کد:http://shaiya.gtgame.com.cn