[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!
از اینجا فهمیدم توی این مرحله باید چکار کنیم:
کد:http://www.weststats.com/Quests
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!
از اینجا فهمیدم توی این مرحله باید چکار کنیم:
کد:http://www.weststats.com/Quests
کار بانک بزودی تموم میشه
4ساعت کار کردم 53%
لیبر من = 64
هرکس لیبر بالای 45 هست کمک کنه
لیبر من 46 اه.زدم 2 ساعت کار کنه.
راستی مصطفی کجاست؟
دو روزه سر نزده.نامرد یه دفعه گذاشت رفت نگفت چه اتفاقی افتاده.بدجوری حالم گرفته شد.
واقعا این مصطفی خیلی ... هست ! : دی
برای این من داشتم ظرفیتو میبردم بالا ها ... ! یهو رفت ...
:31::31::31::31::31:
ایول مصطفی :دی
مصطفی تو لیبرت برای بانک چنده ؟
اقایون فقط یک ساعت از کار بانک مونده
اونم به نظرم هادی یا مصطفی انجام بدن
تا 3:30 دیگه بانک میشه 92% و فقط 8% میمونه که هرکی لیبرش بالای 45 باشه میتونه بزنه
مصطفی و هادی یکیتون 1ساعت بزنید
مصطفی من اون یوزر علی رو از شهر انداختم بیرون ... !
فکر کردم دیگه نمیای
اگه نمیخوای بیای اون یوزر علی پسوردشو بده من نگهش میدارم
بای
نیشت رو ببند.زود بگو چرا رفتی؟کجا رفتی؟اون خداحافظی مشکوک تو تریبال برای چی بود؟نقل قول:
پی ام من رو هم جواب بده.
دهه پسر بد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منو کی دعوت میکنید؟
من نمی خوام به شهر فعلیم کمک کنم
کــــــــــــمـــــــــــ ـــک :د ی
سلام ، ورلد 2 هستی ؟ :31:نقل قول:
اگه ورلد 2 هستی ما 93% افزایش جمعیتو رفتیم !
تو 1 هم 84% رفته.منتظریم مهرداد بیاد تمومش کنه.
نه ورد یک هستم
من تموم میکنم ولی بعد بانک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیبرم به اندازه مهرداد هست (به کمک گردنبند گرانبها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بانک رو ولش کن من تموم میکنم.تو برو سراغ افزایش ظرفیت...
اخه نی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد کار نمیبره میخوام خودم ببرمش تا 92 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون کلی پول از دست دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید به جات برام بمیره ! (عجب ابراز احساساتی شد !:دی)نقل قول:
من میخواستم برم مسافرت .توی تاپیک تریبال هم خداحافظی کردم.:31: بعد از 48 ساعت هم برگشتم .
این کجاش مشکوک بود ؟
عجب ... !
مصطفی اگه هستی بگو یوزرتو دعوت کنم !
امضای تریبالت کو؟نقل قول:
تریبال رو ترک کردی؟
هستم !نقل قول:
یوزر علی رو دعوت کن ببینم چه خبره !
امضا هم میذارم !نقل قول:
من و ترک ؟
نقل قول:
اون یوزرتم بده فکر کنم تا چند ساعت دیگه جمعیت به 15 برسه :21:
دعوتت کردم ... !
ظرفیت شهر بزرگ Persian Gulf به 15 نفر رسید !!
برای 2 نفر جا داریم ( ورلد 2 )
موفق باشید
محمد
بانک به لول2 ارتقاء یافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازین به بعد میتونید 250$ رو در بانک ذخیره کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول مبارکه.حالا میتونیم وسایل توپ بخریم...:40::10:نقل قول:
راستی وحید اسلحم رو تو بازی ببین چطوره!
قابل نداره...:5::8:نقل قول:
دیگه میخوام بزنم تو خط دوئل...
ولی من امروز 2تا دوئل که جمعا" 190اکسپرینس و 130$ به همراه داشت زدم به بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خعلی حال داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر امروز وقتی لباس کار پوشیده بودم و داشتم تو شهر کار میکردم از فرصت استفاده کرد و من رو زد نامرد.شهرشون هم تو فاصله 35 دقیقه ای هست نمیدونم از اون فاصله اومده اینجا چه غلطی بکنه.الان تیریپ دوئل میزنم میرم حالش رو میگیرم تا دیگه از این غلطا نکنه.اصلا بیا دو نفری اعضای شهرشون رو بزنیم. چطوره؟
John Legend ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار لباس کار تنم بود حمله کرد ازم خورد و 60$ ازش گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار با لباس دوئل زدم نابودش کردم و 60$ دیگه هم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الکی که نیست من دقیقا" 7لوله که دارم همه اسکیلهامو خرج vigor میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اسلحه ای که ماکزیموم 16تا میزنه 24تا زدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ببخشید من تو این queste پر کلاغ گیر کردم.دو روز دارم تو field کار می کنم ولی هنوز پیداش نکردم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
من هستم اسمشو بگو بریم دخلشو بیاریم:27:نقل قول:
عجیبه پر کلاغ رو که راحت باید پیدا کنی؟
چقدر میزاری کار کنه؟ با توجه به اینکه شانس پیدا کردنش 20% در هر نیم ساعت هست؛ راحت بزار دو ساعت کار کنه مطمئنا پیدا میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه دوئلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید حالشو ببرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 20دوئل گذشته فقط 3تا باخت داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوووووووووووووول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میخوای ادرس فلش دوئل رو بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لوووووووووووووول
خوب منم همین کارو میکنم ولی پیدا نمی کنه
نه یه لرزش کوچیک بود رفع شد:27:نقل قول: