نقل قول:
اگر منظورتان از نصب سیستم و دریافت 10 هزارتومان نصب مودم باشد اخه مشکل اینکه من بلد نیستم مودمم را نصب کنم؟:41:
اگر شنبه زنگ بزنم و اطلاع دهم خطم رانژه شده مامورنصبشون را برای نصب مودم می فرستن یا موکول می شه به روزهای بعد ؟:5:
Printable View
نقل قول:
اگر منظورتان از نصب سیستم و دریافت 10 هزارتومان نصب مودم باشد اخه مشکل اینکه من بلد نیستم مودمم را نصب کنم؟:41:
اگر شنبه زنگ بزنم و اطلاع دهم خطم رانژه شده مامورنصبشون را برای نصب مودم می فرستن یا موکول می شه به روزهای بعد ؟:5:
شما زنگ بزن بگو خودم نصبش میکنم مسئولیتش با خودم....
پولی نیازی نیست دیگه بدی....
بعد همون کاری که گفتم بکن..از پشت تلفن راهنماییت میکنن...
سلام.... یک فایل 20 مگی از 4shared دارم مرتب وسط دانلود قطع میکنه!!!
دیگه شورشو در آوردن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه علت چیه؟؟
یادمه بعضی از شاتلیا بخاطر عوض شدن ip همین مشکلو داشتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به شاتل نداره خود 4شرد دانلود را قطع میکنه(مثله رپیدشر هستش دیگه)نقل قول:
شما یا اکانت 4شر بخر یا اکانت رپیدباز بگیر و فایلت رو دانلود کن
ویا اینکه برو اینجا درخواست بده بچهةا برات مستقیمش کنن
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282592
شاتلی ها سلام
دارم یه رکورد جدید میزنم با آرت 256 و با تورنت. بعدا میذارم ببینین چقدر شاتل خوبه.:40:
2 تا کارت طلایی هم دارم، کسی میخواد؟
ashkan_mc عزیز یه پ.خ زدم، ممنون میشم راهنمایی کنید.:10:
اگه صبح زنگ بزنی به احتمال زیاد همون شنبه برات می یان نصب کنن.نقل قول:
سلام، من يه كاربر تازه وارد شاتل هستم!! قبلآ صبانت بودم ولي الان عوض كردم!!من Art Home (64 نامحدود) گرفتم كه تا4 روز ديگه وصله.مي خواستم ببينم سرعتش چقدره و نوسان دانلودش چقدر كم و زياد ميشه و همينطور اينكه چه موقع ها سرعتش بيشتره.من خيلي زياد دانلود مي كنم و با صبانت پوكيده ي تو يك هفته 5 گيگم رو تموم كردم ، در اين سرويسي از بهتر براي من در شاتل وجود داره يا نه؟ ممنون
شاتلی شدنتون را تبریک میگم:8:نقل قول:
سرعت برای 64 قاعدتا باید 8 باشه ولی چون سرویس های ارت کیفیت بالایی دارن سرعت شما احتمالا بیشتر از 8 خواهد بود و نوسان هم خیلی کم در حد دهمه کیلوبایت(البته بستگی به مرکز مخابراتیتون هم داره)نقل قول:
خوب طبیعتا هرچی پول بدی آش میخوری اما شما فعلا همین arthome را 1 ماه استفاده کن ببین چجوریاس بعد اگه خواستی تغییر سرویس بدهنقل قول:
برای اطلاع بیشتر لینک ها زیر را ببین
سرویس های اکوسرویس های ارتکد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
میشه بگی چرا از صبا رفتی؟نقل قول:
(انقل قول:
سرعت برای 64 قاعدتا باید 8 باشه ولی چون سرویس های ارت کیفیت بالایی دارن سرعت شما احتمالا بیشتر از 8 خواهد بود و نوسان هم خیلی کم در حد دهمه کیلوبایت
اکو خیلی نوسان داره؟ بعد یعنی نوسان یا افت سرعت، کدوماش؟
آره بگو. سرویسی هم که داشتی بگونقل قول:
میشه بگی چرا از صبا رفتی؟
ببین مثلا من خودم eco512 دارم سرعت برای لینک مستقیم بین 60 تا 70 میچرخه که به طور متوسط همون 64 میشه که باید سرعت من باشهنقل قول:
نقل قول:
خود 4شیر دانلود رو وسط کار قطع میکنه!!!! :blink::دی
اینطور که شما گفتید پس برایه دانلود از این سرورها حتما باید اکانت داشت!!! :rolleye:
اینجور سرورها برایه کاربر free محدودیت سرعت و یک فایل در ساعت میذارن + چند ثانیه انتظار برایه دریافت لینک.
دوست من اولین بار نیست که از 4شیر دانلود میکنم!!!
قبلا فایلهای بالایه 50 مگ رو راحت از این سرورا میگرفتم اما حالا...:13:
میشه کسایی که اینجا Art2 دارن تست بزارن ! لطفا
من مودم Huawei دارم با شاتل که مشکا نداره !? از صبانت گرفتم
مودم تحت ساپورت شاتل نیست! جواب میده ولی اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودم تحت ساپورت ما نیست!نقل قول:
فکر نکنم مشکلی باشه چون تا حالا با 2 تا شرکت استفاده کردم مشکلی نبوده!نقل قول:
راستی من مرکز مخابراتی توحید هستم ! پهنای باند شاتل تو این مرکز مخابراتی خوبه دیگه !؟
میدونم چی میگی...نقل قول:
بله خود سایت دانلود را قطع میکنه
شانسیه دیگه یه وقت میبینی فایل 100 مگی دانلود میکنی راحت دانلود میشه گاهی سریه فایل 10 مگه اعصابت رو خورد میکنه
بسته به سرورش داره هر وقت ببینه که داره روش فشار میاد و ... دانلودهای free را قطع میکنه
در مورد بعدی هم دقیقا همینه...اصلا این سایتا سیاستشون همینه که کاربران را مجاب به خرید اکانت کنن به همین دلیل این همه محدودیت برای کاربران بدون اکانت قائل میشوند
درود به همگی دوستان :31:
من وارد قسمت پیگیری وضعیت قرارداد که میشم میزنه "60% از عملیات لازم برای راه اندازی سرویس adsl شما انجام شده"
تو قسمت وضعیت هم نوشته " بررسی و تکمیل مدارک" ... منظورشون از این بررسی چیه ! یعنی مدارک ناقصه ؟ حالا چقدر طول میکشه که سرویس راه اندازی بشه ؟!
نقل قول:
قبلا برایه من شاید 10% اتفاق میافتاد که وسط دانلود قطع کنه..اونم فایلایه 50_100 مگی!
اما الان وسط یه فایل 20 مگی بیشتز از ده بار قطع شده! اینه که مشکوک شدم مشکل از شاتل و عوض شدن ip باشه!:19:
همونطور که گفتم دوستان دیگه ای هم این مشکلو داشتن:
نقل قول:
سلامنقل قول:
فردا یک زنگ بزن پیگیری کن ببین احتمالا مدارک ناقص هست!
فکر کنم 4 5 روز دیگه اگه خط رانژه نشده!
فکر نکنم اینطور باشه اخه من اگه 10-20 بار هم dc کنم یا مودم را خاموش روشن هم بکنم بازم ip عوض نمیشه چه برسه به اینکه بخواد وسط 1 فایل 20 مگی چندین بار ip عوض بشهنقل قول:
البته برای من اینجوره شاید برای شما فرق داشته باشه.
اون چیزی که مهدی جان میگه احتمالش بیشتره چون من که از 4share به صورت free دانلود میکنم سرعت خیلی کم میشه 10-15 :41:
دوستانی که جدیداً قراره شاتلی بشن بنده 4 تا کارت طلایی تخفیف دارم ... تهرانم ... خواستین بهم پ خ بدین ... :8:
دوستانی که جدیداً قراره شاتلی بشن بنده 2 تا کارت طلایی تخفیف دارم ... تهرانم ... خواستین بهم پ خ بدین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بنده حقير به طور ميانگين روزي 5-6 ساعت وب گردي ودر ماه حداكثر 5gbدانلود به نظر شما چه سرويسي براي من مناسبه ؟
ART2 شاتل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا لااقل متن پیامت رو مثل من نزن ... متفاوت بزن ... :18:نقل قول:
مثل هم نیست که. تو متن شما 4 تا کارت هست تو متن zexin جان 2 تا:31::46:نقل قول:
دوست من خیلی لطف کردی ...نقل قول:
فقط بی زحمت میگی که سرعتت با تورنت و لینک مستقیم چقدره ؟؟ :10:
تاپیک پیام بازگانی شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من سرعت نیست...همونطور که شما گفتی سرعت برای این سرورا پایینه (همون 10_15).اما من با همین سرعت فایلایه حجیمتر رو گرفتم.نقل قول:
این فایلو بیشتر از ده بار گذاشتم برایه دانلود ,و هر بار وسط دانلود دریافت به صفر میرسه و قطع میشه!
هر چی فکر میکنم دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه غیر از همون که گفتم!:41:
البته از نوع شاتلی:27:نقل قول:
میدونم DANIAL_2000 جان که مشکل شما سرعت نیست منظورم این بود که چون به صورت free دانلود میکنی هم سرعت پایینه هم اینکه احتمال قطعی وجود داره .نقل قول:
شما برو به این تاپیک درخواست بده تا دوستان فایل هات را مستقیم کننبه این تاپیک هم 1 سر بزن ضرر ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282592
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265623
حق با اهریمنه ... خود من 2 3 هفته ای یه بار این مطلب رو میگم ... تخفیفش برای من سنار بیشتر نیست ... دلم می خواد کسانی که می تونم رو از 10 هزار تومن اضافه دادن نجات بدم ... همین ...نقل قول:
ایول دیشب 476 مگ با eco 128 دانلودیدم.........:8::8::8::8::8::8::8::8 ::8::8::8:
ایول ایول داش شاتلو ایول .....:8::8::40::40::40:ایول ایول داش شاتلو ایول .....:8::8::40::40::40:ایول ایول داش شاتلو ایول .....:8::8::40::40::40:ایول ایول داش شاتلو ایول .....:8::8::40::40::40:
دیگه از دست این شاتل کلافه شدم:41:
امروز زنگ زدم می گم خطم فعال شده . می گن تا نامه از طرف مخابرات برای ما نیاد ما نمی تونیم فعال کنیم .خودمون بهتون زنگ می زنیم:19:
الان هفته سوم هست که من درخواست اشتراک دادم . قرار بود 7 روزه وصل بشه :grrr:
مسئولیت بزرگی داری . امشب برات دعا می کنم:7:نقل قول:
دوست من نگران نباش.نقل قول:
میدونی برای من چقدر طول کشید؟؟؟
1 ماه و نیم. به من هم گفتن حداکثر 10 روز.
دست شاتل نیست، باید مخابرات بهشون اعلام کنه. مشکل از اونجاست.:2:
نقل قول:
مسئولیت نه حس انسان دوستی :31:
ببین مهدی زنگ بزن بگو من تو مخابرات آشنا داشتم برام ردیف کرده ... با مسئولیت خودم اکتیو کنید ... بگو معلومه رانژه شده دیگه ... چراغ فلان روشن و ثابته ... بگو کار دارم با اینترنت ... غر بزن ... :19:
گفتم باید اصرار کنید
باید بگی که بابا خطم رانژه شده با مسئولیت خودم برام اکتیو کنید...(باید بهشون تاکید کنی اونقدر تا برات فعال کنند)
من خودم فقط شاید 10-15 دقیقه زنگ میزدم و صحبت میکردم تا طرف بالاخره رضایت داد و بله رو گفت:دی
این قسمت رانژه کردن هیچ ربطی به شرکت نداره...نقل قول:
کار مخابراته اونا باید سریع رانژه و نامه رو برای شرکت ارسال کنن....
خود شرکت از خداشه که همین الان(1 دقیقه پس از دریافت پول!!!) سرویس شما را راه بندازه
من زنگ زده بودم و گفتن مشکل از خود ما بوده تازه امروز برای رانژه رفته !نقل قول: