سلام
من یکسال هست داتک دارم. مشکل اصلیش برای من این هست که شب ها اینستاگرام خیلی کند میشه قبلا تلگرام هم این مشکل داشت. کندی سرعت جوریه که ترجیح میدم از ۵۱۲ مخابراتم استفاده کنم.
Printable View
سلام
من یکسال هست داتک دارم. مشکل اصلیش برای من این هست که شب ها اینستاگرام خیلی کند میشه قبلا تلگرام هم این مشکل داشت. کندی سرعت جوریه که ترجیح میدم از ۵۱۲ مخابراتم استفاده کنم.
نقل قول:کسی نکوبید این شرکت و بقیه شرکت ها رو :n02:نقل قول:
دستشونم درد نکنه به فکر ملت هستن ولی من منظورم یه چیز دیگه بود
منظورم اینه حتی با کیفیت ترین خط مسی رو داشته باشید و سرعت 16 رو داشته باشید باز این حجم اصلا کاربردی نیست ( در واقع اینجوری نمیشه و نویز خط به دلایلی همچون استحلاک سیم کشی و تجهیزات مخابرات راحت نمیشه به سرعت 16 رسید )
اگه فیبر و یا VDSL با سرعت 50 و 100 مگ بود آره این حجم خوب بود
ولی این حجم تو این سرعت ناچیز عملا کاربردی نیست و شما مثلا بخوای 200 گیگ دانلود کنی نزدیک به 30 ساعت باید سیستم رو روشن بزاری
دقیقا به همین دلیل این حجم ها رو ارائه میدن چون میدونن مشترک اصلا نمیتونه از یه حجمی بیشتر استفاده کنه
در واقع یه جور گول زدن و منحرف کردن مشترک هست
اصلا بحث من دانلود نیستنقل قول:
همون IPTV هم نهایت از سرعت 16 مگ استفاده میکنه دیگه ؟ درسته ؟
پس بازم این حجم کاربردی نیست
بقیه حرفا رو 4 خط بالاتر زدم :n02:
من قبلش گفتم برای 1 ترا روزی 5 ساعت میتونی با تمام سرعت کار کنی یعنی ip tv هم شاملش میشه دیگه طرف که 24 ساعته پای tv نیست این تب دانلود و حجم کم کم از بین میره وقتی ببینی که اینترنت پرسرعت با حجم زیاد در اختیار داری.نقل قول:
دوست عزیز کیفیت سرویس دهی داتک چطور بود؟نقل قول:
نقل قول:
سلام , شما چه سرعتی دارید؟ و به غیر از بحث اینستا مشکل خاصی با داتک نداشتید؟
برای من ۸ مگ بسته بودن انقدر قطعی داشت گفتم رو ۴ مگ بستن خوب شد. مشکل کار نکردن قندشکن هم ندارم.
با اینکه 8 سال مشترکش بودم اما نمیتونم راجه به کیفیت و پایداری سرعتش در طول شبانه روز نظری بدم...نقل قول:
چون غیر از یکی دو ماه آخر، سرویس 128 کیلوبیت نامحدودشو داشتم (از سرویس های قدیمیش) ...عملا با اون سرعت نمیشد تست پینگ و امثالهم گرفت
ولی پشتیبانیش خوب بود...گرچه از لحاظ پنل کاربری و اپ اندروید و این چیزا به گرد پای پارس آنلاین که الان دارم نمیرسه...اما در کل شرکت بی آزاری بود به گفته دوستان
داتک اینترنتش اگه هیچی نداشته باشه لااقل ثبات اره تو منطقه ما.یعنی پیکنگ مناسب و قطع و وصلی نداره.اون موقع که همه کاربرا داشتن از مخابرات و شاتل و آسیاتک و غیره ناله میکردن و هی میگفتن مخابرات دزده و فلانی اونجوریه، من داشتم با نتم کارامو انجام میدادم.درسته سرعتش پایین بوده اما لااقل ثبات داره.درضمن من همیشه نتم نامحدود بوده و مثه دیگران دغدغه تموم شدن حجم و این داستانارو نداشتم.همین الانش هم مخابرات پشتیبانیه آشغالی داره و جوابای کاربراشو نمیده.من چرا باید سرویس به سرویسی تغییر بدم که این همه مشکلات نداره.شما الان شرکتا رو نگاه نکن.اون موقعی رو ببین که مه داشتن از دست این شکرتا و سرویس هاشون خون گریه میکردننقل قول:
جواب شما رو هم در ضمن جواب قبلی به دوستمون دادم.منم ایراداتی به داتک دارم.اما برای من ثبات در سرعت و پینگ خوب مهمتر از بقیه چیزاس.من تو این مدته خیلی کم به داتک برای قطعی و این مشکلات زنگ زدم.نه اینکه هر روز گوشی به دست هی با پشتیبانی صحبت کنم اونام یه مشت اراجیف تحویلم بدن.یه سری مسایل دیگری هم هست که من تغییر سرویس ندادم.پس بهتره آدم چیزی که درباره اش اطلاع نداره سکوت کنهنقل قول:
دوستان عزیز یه سوال ..چرا شرکتها نمیان سرعتهای پایین رو نامحدود کنن ..مثل 2 مگ و چهار مگ.. چون با توجه به این سرعتها مشترک اگه شبانه روز هم پای سیستم بشینه نمیتونه از یه حجم خاصی ( مثلا 200 , 300) گیگ مصرف کنه یا مثلا یه نفر با سرعت 512 چقدر درماه میتونه مصرف کنه؟؟.. ولی میان سرعت 16 مگ رو که مشترک میتونه حجم بیشتری رو دانلود کنه نامحدود میکنن یا حجمهای 1 ترابایتی ارائه میدن:n13:
چون میخوان مردم رو سوق بدن سمت سرعت 16 که گرونتره و طرف مجبور میشه ماهی 87 تومن پیاده شهنقل قول:
و گرنه خیلیا حجم براشون از سرعت حیاتی تره و ترجیح میدن سرعت 4 مگ و 3 مگ داشته باشن با حجم زیاد و هزینه کمتر
علاوه بر این اکثر خطهای کشور 16 مگ نمیکشه
سلام!
صحبت های دوست مون رو به عنوان یک کاربر قدیمی داتک تایید میکنم، با وجود ایراداتی که داتک داره همچنان برای من جزو بهترین ها بوده و بهش اطمینان دارم... در طول چند سال اخیر پشتیبانی شون خیلی بهتر شده و واقعا پاسخگو هستند حداقل برای من که اینطور بوده اما دیگران را نمیدونم.
من بعد از نزدیک ۸ سال داشتن خط ۱۲۸ نامحدود خطم رو به ۱ مگ ولی باز هم نامحدود ارتقا دادم که دغدغه حجم رو نداشته باشم، پینگ فرقی نکرده اما سرعت به مراتب خیلی بهتر شده و من راضی هستم... دلیل ارتقا هم این بود که دیگه سرعت برای مرور شبکه های اجتماعی و به خصوص استیم برای من خیلی پایین بود و اصلا جواب گو نبود، حتی میخواستم به شرکت دیگری مثل پارس آنلاین کوچ کنم اما بعد از بررسی و تحقیق و همچنین با تماس با خود داتک و اطلاع از تعرفه ها دیگه ترجیح دادم با داتک بمونم و خط رو بعد از این همه سال عوض کردم و از این بابت هم خوشحالم.
الان هم که تعرفه های جدید رو دیدم فکر نمیکنم دوباره عوض کنم مگر اینکه حجم خیلی بالا باشه یا اصلا نامحدود باشه اما بیشتر نمیخوام هزینه کنم چون ندارم که بدم و خب همین که دارم کافی هست و خوبه!
به هر حال این از من و داتک... :-)
کسی سرویس 16مگ رو گرفته یه تست بزاره
ما همچنان منتظریم کسی که سرویس 16 مگابیت نامحدود گرفته، یه تست کامل مشابه تستی که من در تاپیک فن آوا گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذاره. خیلی خیلی ممنون میشم :n16:
سرویس 16 مگ نامحدود رو امروز سفارش دادم به محض وصل شدن سرعت و پینگ رو واستون میذارم
چند سال پیش اینترنت ماه.و.ا.ر.ه ای استفاذه میکردم خوب بود
ولی این برای اولین بار هست اینترنت نامحدود ایران با سرعت بالا رو میخوام تست کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زیاد سخت نگیر بهشون:n06:نقل قول:
دید هر کس به موضوع فرق می کنه - نمی تونی بهشون زیاد خورده بگیری چون کاربری شما با عرفی که دیگران تعرفی می کنند به کل متفاوت است.( و همچنین عرف من :n09:)
+
خوبی برادر؟:n18:
اگر همیجور پیش بره فکر کنم طی یکی دو ماه دیگر دوباره همسایه می شیم:n11:
چه نسلی داتک ایجاد کرده خودش خبر نداره:n31:نقل قول:
همه برای جابه جایی به سرویس نامحدود اماده می شوند...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر خبرهای خوش هستیم + پنل را هم بررسی کن ببین چیز خاصی باسه 16 مگ گذاشته یا نه که منتشر نکرده باشه.:n06:نقل قول:
پ ن: البته فعلا که فکر کنم فعلا از همه جا محدود باشیم:n02:
+
بچه ها باسه منم پورت بزارین - منم می خوام در اغوش نامحدود باشم:n18:
سلام
سرویس 16 مگ من وصل شد
تا چند ساعت دیگه سرعت و پینگ رو واستون میذارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ببخشید دیر شد کار پیش اومد
تک کانکشن خارجی
چند کانکشن خارجی
سرور خارجی با قندشکن
تک کانکشن داخلی
چند کانکشن داخلی
سرور داخلی با قندشکن
تست پینگ
[QUOTE=H-R-N;9033592]ببخشید دیر شد کار پیش اومد
تک کانکشن خارجی
بی زحمت از نویز و ریت مودمت هم یه عکسی بزار.
فاصلت تا مخابرات چقدر هست؟
[QUOTE=mars1920;9033600]دقیقا الان میخواستم بذارمنقل قول:
فکر میکنم مشکل داشته باشه
تو این چند ساعت یه بار پرش لینک داشتم
یه مشکل دیگه که وجود داره اینه که الان تو تصویر خط رو 17 مگ بسته شده ولی موذم که خاموش و روشن میشه این مقدار کم و زیاد میشه
یه بار میشه 10مگ یه بار میشه 8 مگ دوباره میشه 16 مگ
به خاطر نویز هست.
اپ شدن خططون هم به همین خاطره بالا و پایین میشه
ولی نوشته بالاتر هم میکشه.
تقریبا در استانه هستین.
فاصله تون تا مرکز مخابراتی چقدر هست؟
خوب براتون بالا بستن.
حدود 2 یا 3 کیلومترنقل قول:
همون اول بهشون گفتم من 16 مگ میخوام و قبلا هم رو همین خط 16 مگ داشتم اونا هم گفتن مشکلی نیست
دقیقا همینه برادر. هرکسی یه نظر و عقیده ای داره و باید به نظر هرکسی احترام گذاشته بشه.نقل قول:
هرکسی هم یه کاربری از اینترنتش داره. من متوجه نمیشم شما با کجاش مشکل داشتید. درسته سرعتش کم بود اما ثبات برای من خیلی مهتتر از سرعت پس همین برام کافیه. الانم که خداروشکر سرعتم بیشتر از دو و نیم برابر شده
منم میخوام با داتک صحبت کنم ببینم میشه رو خط دوم این اینترنت ۱۶ مگ بگیرم یا نه
منم خوبم. تو خوبی؟
ایشالا همسایه بشیم:n09::n09:
[QUOTE=H-R-N;9033607]ایول ظاهرا داتک بهترهنقل قول:
خط چقدر نویز داره از بقل دکل رد شده؟!:n02::n04:
البته مرکز مخابراتی هم خیلی تاثیر داره
پینگشم نرماله
[QUOTE=AliROCK;9033636]نقل قول:
نه بابا دکل نیست
نمیدونم چرا اینقدر نویز داره
میزان Attenuation خیلی بالاست
باید اول از سیم ورودی به ساختمون نت بگیرم ببینم چطور هست
البته فکر نکنم مشکل سیم کشی باشه چون ساخمان نوساز هست
برای کم کردنش چی کار میشه کرد ؟
[QUOTE=H-R-N;9033656]دوست گرامی خط شما نویز نداره میرایی خط شما در واقع 30 هست نه 300 که بالاترین سرعت همون 16 مگ رو میدهنقل قول:
دست به هیچ چیز نزن
[QUOTE=mehrdad2;9033662]اره الان سرچ میکردم متوجه شدمنقل قول:
ولی الان یه مشکل دیگه دارم
مودم رو خاموش و روشن کردم ریت خط اومده رو 2 مگ
زنگ زدم پشتیبانی میگه خط بیشتر دو مگ نمیکشه :n04:
میگم بابا تا امروز صبح من 16 تا 18 مگ استفاده میکردم مشکلی نبود
مودم رو خاموش روشن کردم اینطوری شد
حالا شماره تماس گرفته بررسی کنه زنگ بزنه
[QUOTE=H-R-N;9033607]از dsalm یه جوری تنطیم شده که مقدار ریت با توجه به میزان نویز خط بالا و پایین میشه تا همیشه حداکثر سرعت رو داشته باشیننقل قول:
[QUOTE=H-R-N;9033669]مثله اینکه این مورد تو همشون یکیه کمبود پهنای باند دارن از این میگیرن میدن به اون 2 روزه خوبه دوباره از این میگیرن میدن یه مشترکه دیگه:n09:نقل قول:
Line Attenuation باید تو این محدوده باشه
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
این Line Attenuation منه هیچ وقت قطی نداره پرش لینک نداره خطت مشکل داره عزیز تازه از مخابرات سرویس دارم که انقدر داغون سرویس میده
Attenuation (dB): 16.3 9.1
زنگ بزن 195 شکایت کن خطت بیشترم میکشه
من الان دیدم داتک این سرویسشو تغییر داره ؟!
حجم مصرف منصفانه : بینهایت *
قیمت :۷۹ هزار تومان
یک ماهه(۵۱۰۰ گیگ) مگه 11000 گیگ نبود؟ حتما چند وقت دیگه نامحدودشم دستکاری میکنه مشکوک میزنه
[QUOTE=AliROCK;9033765]خط که همون ظهر درست شدنقل قول:
الان رو 16 هست
اره ماهیانه زده 5100 گیگ
در واقع اگر 24 ساعت شبانه روز در ماه با سرعت 2 مگ دانلود کنی میشه همون حدود 5100 گیگ
[QUOTE=H-R-N;9033607]نقل قول:برادر از پروفایل حجم مصرفی و تقسیم بندی سیستم محاسبه و نمایش حجم، در پنل کاربری می توانید عکس بگیرید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چرا منو می زنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مواظب باش خط قدیم باهات قهر نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبرا ؟ چی کار می کنی این ایام؟:n02:
دوباره بریم پرچم نامحدود را بالا ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=H-R-N;9033669]نقل قول:
مودمو خاموش روشن نکن زیاد!
کدوم مرکزی؟
[QUOTE=zed2;9033845]کلا پروفایل ساده داره و هیچ تقسیم بندی هم ندارهنقل قول:
اون قسمت شبانه و صبح گاهی هم کاربردی نداره فکر کنم مال سرویس های قدیمی بوده
کلا هر چی مصرف کنی همون رو از ترافیک کم میکنه دو برابر و اینا نداره
مصرف روزهای قبل رو به صورت کلی و روزانه بهت نشون میده
[QUOTE=H-R-N;9033875]حجم شما ۵۱۰۰ تاسنقل قول:
دو روز استفاده کردید شده ۳۴۴۹
چطور اینو نشون میده؟
[QUOTE=mars1920;9033932]نقل قول:
اره بالا زده 5100 گیگ پایین زده 3500 گیگ
والا این چند روز خیلی گرفتارم زنگ نزدم پشتیبانی واسه این
به زودی ترتیبش رو میدم
دوستان سرعت دانلودم 1500 هستش ولی 3 روزه ست اومده روی 600
خواستم ببینم مال شما همینطوره بخاطر اوضاع اخیر؟؟
ممنونم
نقل قول:نقل قول:بر اساس تقسیم بر دو ( بخشنامه ) هم نمی خونه چون میشه 2550 گیگ که باز نزدیک 1000 تا فاصله داره.... مگر اینکه حجم شبانه رو بر اساس استاندارد قدیم که 70-90 بود فکر کنم محاسبه و در این گذاشته باشن( اگر کسی یادشت هست ساعت و ضریب دقیقش چند بود بگه یکبار بر اساس ان محاسبه کنیم ببینم چگونه است.:n13:)نقل قول:
البته در ان صورت هم باید ببینیم برای مصرف شبانه و صبحگاه حجم را از ان روش حساب می کند یا خیر.:n15:
کیفیت ارتباط در مودم چگونه گذارش میشه؟نقل قول:
اوضاع نت کشور یه ذره بهم ریخته هست !نقل قول:
یه ذره که چه عرض کنم ! یه ذره بیشتر :n02:
دوست عزیز داتک تقسیم بر 2 ندارهنقل قول:
تمام ترافیک داتک بین و الملل هست
من مشترک داتک نیستم ولی اینجا نوشته اگه حجم تموم بشه بازم سرعت رو 16 باقی میمونه که اگه اینجوری باشه دیگه فرق نداره چقدر حجم داری یا چقدر حجم کم بشه , اصلا روزی یه ترابایت هم بزنه مصرف کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما با نهایت سرعت شبانه روز هم دانلود کنی حدود 5100 تا 5200 گیگ میشه