"تاشنبه هم اگر ميتوني صبر كن من براي يكي از دوستام پرسيدم گفت اوايل هفته آينده"
دروود
همين 602؟كجا؟
Printable View
"تاشنبه هم اگر ميتوني صبر كن من براي يكي از دوستام پرسيدم گفت اوايل هفته آينده"
دروود
همين 602؟كجا؟
نقل قول:کد:http://www.dalay.ir/products/product.php?id=153
ای بابا! من گرفتمش 40 تومان اونم با تخفیف!:41: البته از کرج.نقل قول:
ببینید دوست من!نقل قول:
بهتره قضیه رو نپیچونیم. :10:
کانکشن دو نوع هست.
یا pppoE و یا Bridge.
شما که میخواهید به طور دستی کانکت بشید، باید، داخل تنظیمات مودم، نوع کانکشن تون، روی Bridge باشه.
وگرنه نمیتونید از کانکشن استفاده کنید.
برای مودم AM602 هم باید IP استاتیک رو در تنظیمات وارد کنید.
شما ابتدا وارد تنظیمات بشید (192.168.1.1) و ببینید کانکشن روی pppoE تعریف شده یا روی Bridge.
موفق باشید :11:
سلام به دوستان
من از شاتل در خواست ADSL کردم و توی سایت هم پیگیری کردم و آماده نصب هستش :)
مشکل من اینجاست که با اینکه آماده نصب هست ولی مدم من قسمت DSL خط رو اصلا چراغش روشن نمیشه
گاهی اوقات برای یکی دوثانیه خاموش روشن میشه و دیگه خاموش میشه تا آخر !
مودم منم ZyXEL P-660RU هستش
باید چیکار کنم؟
تشکر//
دوست عزیز بنده میدونم که مودم باید در حالت Bridge باشه تا دستی کانکشن ساخت و وصل شد و همینطور pppoe رو میدونم که کانکشن توی روتر تعریف میشه منتها اول این که با اکانت آی پی دینامیک هیچ مشگلی برای وصل شدن در حالت Bridge نیست کما این که الان بنده وصلم ولی برای اون اکانت با آی پی استاتیک اصلا جواب نمیده ضمنا توی روتر من هم گزینه برای حالت pppoe و وارد کردن آی پی استاتیک هست اینهم عکسش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من میخوام Bridge وصل بشم حالا شما میدونی کجا باید این آی پی وارد بشه یا نه؟
نقل قول:در حالت ip استاتیک گزینه Enable NAT نباید فعال باشد....نقل قول:
به احتمال زیاد توی مخابرات درست رانژه نکردن یعنی وصلش نکردن...نقل قول:
با اسپلیتر تست کردی؟!
مثل اين که منظورمو نتونستم برسونم Enable NAT در حالت Bridge وجود نداره فقط در pppoe هست من ميخوام در حالت بريج با اکانتي که آي پي استاتيک داره وارد بشم نميشه؟
خوب زنگ بزن پشتیبانی isp بگو این ip استاتیکی که دادین به ما چه جوری باید ردیفش کرد!نقل قول:
با دروود
اي اس پي ما مي گويد از آنجا كه شركتي كه ما با آن قرارداد براي نصب و راه اندازي پورت هاي مخابرات داريم،پول بيشتري از ما مي گيرد ما نيز نمي توانيم كمتر از 15 تومان بگيريم براي نصب نخستين!
آيا اين درست است؟
شركت دالاي پاساژ پايتخت گفت تو گمرك هستش دارند كارهاي ترخيصش رو انجام ميدننقل قول:
88662949
سلام
من يوزر و پسورد رو گرفتم مودم رو كانفيگ هم كردم ولي چراغ adsl مودمم روشن نميشه با پشتيباني تماس گرفتم گفت خط شما امروز رانژه شده و اون چراغ فردا روشن ميشه...
چيكار كنم؟
اسپلیتر قبل از مودم که گذاشتی و تست کنی ببینی چراغ adsl ثابت میشه یانه؟!نقل قول:
خوب خط شما یا رانژه نشده یا درست رانزه نشده!
باید تا فردا صبر کنی و فردا پیگیری کنی از isp....
هم با اسپليتر و هم بدون اون تست كردم فرقي نكرد.فقط مودم رو كه روشن ميكنم چند دقيقه چراغ adsl روشن ميشه بعد خاموش.نقل قول:
دروودنقل قول:
از شرکت لیون کامپیوتر خریدم،50 تومان:13:
هم اکنون چشم به راه رسیدنش به دستم هستم تا برم تو کاش ای دی اس ال:27::11:
سلام من مودمم us robotic هستش الان کانفیگش خراب شده باید از اول درستش کنم الان ای پی مودمم 192.168.1.1 هستش ولی عوضش کردم به 192.168.68.1 وقتی میرم تو تنظیمات مودم این صفحه رو نگاه کنید اینجوری میشه لطفا" کمکم کنید قبلا" با همین ای پی جدید رفتم
الان یه تی پی لینک دارم وبست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها را روی یک سرور دیگه اپلود کن p30world سایتش را خیلتر کرده...نقل قول:کد:http://tinypic.ws/
نقل قول:
تا ری استارت نشه اطلاعات وارده سیو نمیشه چند با تکرار کن حتما ریست میشه
نقل قول:
اتفاقا DLINK رو اکثر سیستمها عالی جواب میده
نقل قول:
سوالت چیه ؟
سلام دوستان
من قبلا برای کانفینگ مودمم از آدرس
192.168.1.1
استفاده میکردم
ولی الان کننت فایند سرور میزنه!
مشکل از کجاست ؟
مودمم دی لینک 2640 هستش
ممنون
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llll
فکر کنم ایراد از مودمم بود
چون ریستش کردم درست شد
سلام...وقتی چراغ لینک خاموش میشه مشکل از کجا ها میتونه باشه؟!
دوست عزیز ایا مودم من us robotic مصل ----- ریت کارخانه داره چون مودم اصلاعات رو در خودش ذخیره میکنه برای همین میگم اگه هست چجوریهنقل قول:
این عکسه هی دکمه go رو میزنم صفحه بالا نمیاد قبلا" با همین ای پی وارد کانفیک مودم میشدم ولی الان نه
سلامنقل قول:
چی شد مرکزت راه افتاده؟!
مشکل میتونه از نویز باشه که خود نویز ازمیتونه همه چیز باشه.ممکنه مشکل از سیم کشی داخلی باشه که باید مودم را ببری سر خط تست کنی(ورودی ساختمان)! یا دستگهای کنار مودم مثل ساب وافر یا اسپکر...
ممکنه از تلفن های که به خط وصل هستن روی خط نویز بندازه که باید قبلش اسپلیتر باشه..
قبل از مودم هم اگه اسپلیتر نداره اسپلیتر بگذار ببین درست نمیشه!
ممکنه از مخابرات(پورتی که به شما اختصاص دادن خراب باشه)...
ممکنه به خاطر سست بودن یا... سیم در کافو مخابرات توی کوچه باشه...
و ....که دیگه چیزی فعلا به ذهنم نمیاد!:31::27:
زنگ بزن پشتیبانی isp مشکلت را مطرح کن تا بررسی کنن (بپرس میزان نویزت را)
شما با مرورگر IE تست احتمالا مشکل حل بشه!نقل قول:
اره همه مودم ها پشت شان دکمه ریست داره...
اره..اگه خدا بخواد راه افتاد :31:نقل قول:
کلا تو هر جای ساختمون که تست کردم نشد...اسپلیتر هم دارم...
فکر کنم مشکل از مخابرات یا خودشون باشه..چون تا دیشن که عین ساعت کار میکرد...هر چی هم زنگ میزنم شرکتشون نامردا جواب نمیدن..:2:دیگه بار اخری گفتن مشکل از مودم خودتون هست..به ما ربطی نداره :13:
سلام خدمت همه
من مودمم SYMPHONY 602 از شاتل سرویس گرفتم
موقع دانلود کردن هر 3 یا 4 دقیقه یه بار بصورت اتوماتیک دیسکانکت میکنه
با پشتیبانی شاتل که صحبت کردم میگن باید مودمت آپدیت شه
باید فایل آپدیتشو گیر بیاری
گفت برو از پارس آنلاین بگیر
آیا نمایندگی پارس آنلاین اهواز این فایل رو داره
اگه نداشت از کجا میتونم گیر بیارم
اخه این مشکل خیلی اذیت میکنه .....
منظوزم ریست کارخانه هست
سلام بازم
الان دوتا عکس گرفتم از کارکرد هر دوتا مودم الان مودم us robotic هستش که بدونه اینکه بهش ای پی بدم ببینید چجوری!!! ای پی که خودم دادم 192.168.1.1 بود بازش نکرد تنظیمات مودم حتی 192.168.68.1 رو هم ازمایش کردم عکس قبلی رو دیدید همون بود
اینم عکس مودم ربوتیک
اینم عکس از مودم تی پی لینک که باهاش تو این تایپیک هستم تنظیماتش درسته حالا
حالا نمتونم وارد تنظیمات مودم ربوتیک شم چیکا رکنم
لطفا" کمکم کنید
من میخواستم یک مودم وایرلس خوب بگیرم که تمام محیط خونه رو پوشش بده خونمون دوبلکس هست می خواستم ببینم اگه مودم وایرلس بگیرم جوابگوی نیازم هست؟ یعنی اگه مودم رو توی اتاقم در طبقه دوم بگذارم میتونم PS3 مو در طبقه پایین به اینترنت متصل کنم؟
نظرم روی Asus AM 604 هست، برد مسافت این مدل چقده؟
ممکنه مشکل از مودم هم باشه!نوسان برقی چیزی نداشتی! ممکنه مودم بر اثر نوسان برق سوخته باشه! مودم نمیتونی گیر بیاری تست کنی!نقل قول:
از کدام شرکت گرفتی؟!(فقط نگو امین نت.دی: )
مودم SYMPHONY 602 همون asus 602 هست فکر کنم باید با همون فایل asus اپدیتش کنی!(البته تا مطمئن نشدی همچین کاری نکن که مودمت به فنا میره:31::27:)نقل قول:
باید داشته باشه!
نداشت پشتیبانی تهران زنگ بزن بگو مودم را از شما گرفتم!بپیچونشون نگو از شاتل سرویس داری...کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-presellersاگه
توی سایت خود SYMPHONY هم باید باشه!
شما با مرورگر IE تست کردی درست نشد؟!نقل قول:
توی قسمت Internet Protocol (tcp/ip) اگه ای پی دادی بگذار روی حالت اتوماتیک اگر هم ندادی برو این قسمت
start>>run>>cmd>>ipconfig
توی اون پنجره که باز میشه ipconfig بزن و اوکی کن ای پی هایی را که بدست میاری را توی قسمت Internet Protocol (tcp/ip وارد کن و اوکی کن بعد تست کن ببین درست نشد!!
همون دکمه ریست پشت دستگه را فقط داره!نقل قول:
ار نت امین گرفتم :31:نقل قول:
سلام من توی شرکتمون adsl همیشه وصله و می دونم از تنظیماته مودمه می خواستم بدونم چطور میشه کاری کرد که از طریق کانکشن به طور دستی وصل بشیم؟ یه توضیح مختر کافیه.
ممنونم
ای خدا بگم چیکارش کنه!:19:نقل قول:
سرعتت و قطعی چطوره؟!
اون زمان(2سال پیش) که من گرفته بودم ازشون تازه مرکز ما را ساپورت کرده بود افتضاح بود سرعت 1 کیلو بایت 2 کیلو بایت و بایت هم می شد:27::31: در کل شرکتی درپیته و دولتی هست!
الان مودم شما روی حالت pppoe هست که شما باید وارد تنظیمات مودم بشید و تنظیمات ان را روی حالت bridge قرار بدید!نقل قول:
راهنمای مودمتان را از اینجا بگیر توضیح داده!(اگر برند مودمتان جزء اش نبود راهنمای یکی از مودم ها ترجیحاasus am602 را بگیر و مثل اون عمل کن)
کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/index.html
سلام.نقل قول:
قبل از هر چیز شما باید یوزر نیم و پسورد رو بدونید.
سپس باید وارد تنظیمات مودم بشید و کانکشن رو به Bridge تغییر بدین.
بعد، از قسمت تنظیمات ایجاد کانکشن در ویندوز، Banboard Connection رو انتخاب کرده و کانکشن بسازید.
من عمدا توضیحات کلی دادم تا شما از کلیات موضوع باخبر بشید؛
در این روش، اگر سیستم های دیگری از اون اینترنت استفاده میکنن، همه شون باید از کانکشن استفاده کنن. (کل شرکت)
هر وقت خواستید این کار رو به طور عملی اجرا کنید، مارک مودم تون رو بگید و اطلاع بدید تا دقیثقا نحوه کار رو شرح بدم.
موفق باشید :11:
سلام دوستان
ممنون میشم یه مودم خوب بمن معرفی کنید که هم پورت ورودی IDSLو هم پورت لن وایرلس داشته باشد که اینترنتIDSL و هم وایرلس را پشتیبانی کند در ضمن چهر پورت لن خروجی داشته باشد و هم وایرلس باشد
قطعی که روز دوم چراغ لینک از طرف خودشون خاموش شده :31:نقل قول:
باید بزارم شبا که سرعت بشه 12-13 بشه دانلود کرد..مثلا 128 دارم..:27:
بعضی موقع ها هم هر 20 دقیقه که کار میکنم کلا از کار میوفته..:41:یعنی اینترنت وصل هستا...ولی هیچی باز نمیکنه..مجبور میشم خاموشش کنم..10 دقیقه صبر کنم که بازم وصل بشه :2:
نقل قول:
فكر كنم منظورتون از IDSL، همون ADSL هست.
البته IDSL هم داريم كه يكي از تكنولوژي هاي DSL هست:
How is iDSL different from other DSL services?.
IDSL uses Digital Subsciber Line (DSL) technology only within buildings and other vertical structures. This eliminates signal degradation due to distance and ensures subscribers get quality service every time
براي ADSL اين مودم با همه ISP ها سازگاره و مودم خوبيه:
Asus AM604G
سلام ممنون احسان جان درسته اشتباه نوشتاری بود. اما یه سوال را یادتون رفت جواب بدهید غیر از اینترنت ADSL ایا اینترنت وایرلس را هم پشتیبانی میکندنقل قول:
من الان اینترنتم وایرلس است و کابلی که از بریج (اکسس پوینت)به کامپیوتر وصل شده کابل کراس میباشد که قاعدتا با پورت تلفن فرق میکند و مودمی میخواهم که هر دو پورت ورودی را داشته باشد . البته تا سال اینده به ADSL دسترسی پیدا خواهم کرد
البته یک مودم بنام پورشه پیدا کردم که اینگونه است اما متاسفانه وایرلس نیست و فقط چهار پورت لن خروجی دارد :11:
اين مودم وايرلس هم هست.نقل قول:
اما منظورتون رو يه بار ديگه تكرار بكنم:
شما ميخواين اينترنت رو از طريق پورت LAN به مودم برسونيد و بعد به صورت وايرلس پخش كنيد؟