سومم ویرایش کرده؟نقل قول:
شما با خیلی سبز مقایسه نکردیش؟ (اگه آره در مقایسه با خیلی سبز چه طوره؟)
سومم ویرایش کرده؟نقل قول:
شما با خیلی سبز مقایسه نکردیش؟ (اگه آره در مقایسه با خیلی سبز چه طوره؟)
یه سوال : به نظرتون تاریخ ادبیات نیازی به کتاب کمک آموزشی داره یا نه؟
بچه ها dvd واسه عربی سراغ دارین
بابا گزینه دو خودش DVD واسه عربی می ده دیگه چه دلیلی داره بری یه DVD دیگه بخری ؟؟؟نقل قول:
الان لزومی نداره و حتی به نظرم خوندن از روی کتاب درسی خیلی بهتره. چون یک برداشت تصویری از کل درس میتونی توی حافظهات داشته باشی که این خیلی کمک میکنه. بعدا با مواجهه با یک سوال، سریع یادت میاد که کجای فلان درس این مطلب را خوندی و ...نقل قول:
اگه خودت خلاصهبرداری نکنی، در آینده میتونی از این کتابها استفاده کنی.
دوستان سلام
به نظرتون برا تست عربی بهترین کتاب چیه؟
1.کانون سهیلا خاکباز
2.گاج سفید
3.نشر الگو
3.فوت و فن
دوستان میدونم همتون میدونید ولی میخوام دوباره بگم!!! من پارسال وقتی تستهای قرابت میدیم هیچکدوم نمیتونستم بزنم و بیشتر وقتها منفی میزدم و به کل حذفش کردم ولی امسال وقتی کتاب "تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی انتشارات دریافت" خوندم دیگه قرابت خوراکم شد تازه معنی شعر هم نخوندم فقط از روی همین کتاب خوندم به نظرم دکتر سبطی هرچی که میدونسته تو این کتاب نوشته کتاب زبان فارسیش هم عالیه من زبان فارسی دریافت و همگامان دیدم ولی این یه چیز دیگست حیف که امسال جلد دومش به ما نرسید (دیر چاپ شد!) زبان فارسی سبطی نکات دسته بندی کرده بر خلاف دریافت و خیلی سبز که یک خروار نکته حفظی گفتن شک نکنید دکتر سبطی هرکتابی که واسه ادبیات بنویسه بهترین کتاب بازاره!!!
خلاصه میخوام بگم وقتتون با کتابای بیهوده تلف نکنید(ضربه ای که من امسال به خاطر کتابای مختلف خوردم!) تو دیفرانسیل هم رمزینه خیلی خوب کار کرده و انصافا معارف مشترک همگامان-کانون هم عالیه درسنامه های خفن تست های تالیفی خفن تر!!!
سلام،
خیلی ببخشید فرصت نداشتم همه پست ها رو بخونم، شاید سوالم تکراری باشه.
برای فیزیک پیش دانشگاهی، خیلی سبز یا گاج؟ یا کتاب دیگه ای؟ درسنامه و اینا مهم نیست فقط مهم اینه که سوالاش بهتر باشه
احسنت :46:نقل قول:
دوستان میدونم همتون میدونید ولی میخوام دوباره بگم!!! من پارسال وقتی تستهای قرابت میدیم هیچکدوم نمیتونستم بزنم و بیشتر وقتها منفی میزدم و به کل حذفش کردم ولی امسال وقتی کتاب "تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی انتشارات دریافت" خوندم دیگه قرابت خوراکم شد تازه معنی شعر هم نخوندم فقط از روی همین کتاب خوندم به نظرم دکتر سبطی هرچی که میدونسته تو این کتاب نوشته کتاب زبان فارسیش هم عالیه من زبان فارسی دریافت و همگامان دیدم ولی این یه چیز دیگست حیف که امسال جلد دومش به ما نرسید (دیر چاپ شد!) زبان فارسی سبطی نکات دسته بندی کرده بر خلاف دریافت و خیلی سبز که یک خروار نکته حفظی گفتن شک نکنید دکتر سبطی هرکتابی که واسه ادبیات بنویسه بهترین کتاب بازاره!!!
خلاصه میخوام بگم وقتتون با کتابای بیهوده تلف نکنید(ضربه ای که من امسال به خاطر کتابای مختلف خوردم!) تو دیفرانسیل هم رمزینه خیلی خوب کار کرده و انصافا معارف مشترک همگامان-کانون هم عالیه درسنامه های خفن تست های تالیفی خفن تر!!!
بنظر بنده برو و خيلي سبز بگير . ميگن كتابهاي گاج خوبه . ولي اين سبز واقعا امتحان پس داده:20:نقل قول:
سلام،
خیلی ببخشید فرصت نداشتم همه پست ها رو بخونم، شاید سوالم تکراری باشه.
برای فیزیک پیش دانشگاهی، خیلی سبز یا گاج؟ یا کتاب دیگه ای؟ درسنامه و اینا مهم نیست فقط مهم اینه که سوالاش بهتر باشه
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دكتر هامون سبطي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
اين دكتر هامون سبطي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره سبطی همینه اومده بود نمایشگاه کتاب باهاش صحبت کردم البته پیرتر از اینه
چقدر جوونه !!! ... متولد 1352 !نقل قول:
تو ذهنم یه آدم 60 ساله با نجربه رو مجسم کرده بودم !!! :D
گاج واقعا عالیه فیزیکشنقل قول:
من امسال داشتم
سوال هاش که خوبه
درسته درسنامش برای شما مهم نیست ولی خیلی کمکتون می کنه
من فیزیک گاج رو بهتون پیشنهاد می کنم
خیلی مفید بود برای من
:11:
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
تاریخ ادبیات و باید تکرار کنینقل قول:
خیلی خوبه از کتاب های یه نفر بتونی شعر یا جمله بسازی و اونو حفظ کنی
کتاب "کلک معلم ساجدی - تاریخ ادبیات - تالیف علی ساجدی" واقعا عالیه
برای کتاب های هر کسی یه جمله نوشته که به راحتی می ره تو ذهنت
چند تا روش هم برای حفظ کردن بهت یاد داده اول کتاب
حتما استفاده کن که همش سوده برات و هیچ ضرری نداره
منم قبلا این عکس دیدم ولی به امکان خیلی زیاد مال چند سال پیش !!!نقل قول:
واسه تاریخ ادبیات هم هر کتابی میگیرید این مطلبو حتما بخونید دکتر سبطی نوشته مطمئن باشید به دردتون میخوره با روزی فقط 15 دقیقه تاریخ ادبیات واسه همیشه حفظ میکنید (و به طور کلی دروس عمومی) نتیجه این کار تو عرض یه هفته خودتون میبینید!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4923838&postcount=6997
من کتاب تستای مبتکرانو دارم.
اگه بخوام یه کتاب آموزشی خوب در حد آموزشی مبتکران اما غیر اون بگیرم ،کسی پیشنهادی داره؟
خواهشا یکی جواب بده؟
برای فیزیک گاجنقل قول:
برای دیفرانسیل مبتکران (دکتر رضا نونهال آذر)
شیمی من 10 استاد زدم ولی سطح سوالاش بالاست اگه شیمیت خوبه بگیر
دین و زندگی گاج عالیه (اون کتابی که 3 سال رو با هم داره بگیر)
برای دین و زندگی کتاب آیات و نکات گاج رو هم بگیر
زبان قلم چی خوب بود
عربی من جزوه ی معلمم رو خوندم و تست گاج زدم
بقیه ی درس ها هم تست های معلمم رو زدم
من فک می کردم یکیه مثل سهراب سپهری!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31::31::31::31 ::31::31::31:نقل قول:
من حرف هاي شما رو تاييد ميكنم . مخصوصا دومي . كتاب تاريخ ادبيات كلك رو بايد حتما بگيريد بچه ها .نقل قول:
يه مثال از اين كتا ب بزنم:
آتش سووشون در جزيره ي سيمين بود .
با توجه به اين آثار سيمين دانشور رو ميگم كه چند روز پيش خوندم : آتش خاموش - سووشون - جزيره ي سرگرداني .
هم خودم و هم vahid p كه همون لحظه ازش پرسيدم . از شكل و شمايل دكتر سبطي ( ادام الله ظله علي رئوس الداوطلبين ) تعجب كرديم . :31:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط yarane-naghdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
من فک می کردم یکیه مثل سهراب سپهری!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين وحيد ميگفت كه چرا پزشكي خونده ولي تو ادبيات تك هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
من رو باش فكر ميكردم كتابهامون با خريد هندسه و املا و واژگان تكميله :19::41:نقل قول:
من حرف هاي شما رو تاييد ميكنم . مخصوصا دومي . كتاب تاريخ ادبيات كلك رو بايد حتما بگيريد بچه ها .
يه مثال از اين كتا ب بزنم:
آتش سووشون در جزيره ي سيمين بود .
با توجه به اين آثار سيمين دانشور رو ميگم كه چند روز پيش خوندم : آتش خاموش - سووشون - جزيره ي سرگرداني .
کسی از کتاب زبان فارسی دریافت تالیف جناب سبطی استفاده کرده؟ راضی هستین؟ (لطفا بگین تست یا آموزش کدوم رو دارین توضیح میدین چون مثل اینکه دوتاشو داره)
:question:کسی می دونه برای فیزیک پایه چه کتابی خوبه؟فیزیک3 رو می دونم خیلب سبز خوبه بقیشو نمی دونم از چه کتابی بخونم!!!:worried:
لطفا راهنمایی کنید!!
نه - تا ميتوني و البته در حد نياز براي هر درس يه كتاب بگير. الان من كلك آرايه رو گرفتم . خوب توضيح داده . توصيه ميكنم اگه آرايه ادبي خوب نيستي اين كتاب رو بگير.نقل قول:
دریافت یه کتاب زبان فارسی داره که دو جلده هم آموزش هم تست اگه زبان فارسی دریافت بگیری نیازی به کتاب تست نداری من هم همگامان داشتم هم خیلی سبز ولی با هیچکدوم حال نکردم یه خروار فرمول الکی دادن که باید حفظ کنی بعد هم هرچی تست هست تو کتاب هست ولی دکتر سبطی نکات دسته بندی کرده طوری که مفهومی یاد بگیری تستهای غیر استاندارد و تکراری هم نداره آخر هر درس هم نکات مهم خلاصه کرده مطمئن باش با این کتاب هیچ نیازی به کتاب تست جداگونه نداری برو یه قسمت از کتاب دانلود کن خودت ببین هم جلد 1 دانلود کن هم جلد 2نقل قول:
کسی از کتاب زبان فارسی دریافت تالیف جناب سبطی استفاده کرده؟ راضی هستین؟ (لطفا بگین تست یا آموزش کدوم رو دارین توضیح میدین چون مثل اینکه دوتاشو داره)
کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=39
اگه بتونی اندیشه سازان - مبتکران پیدا کنی خیلی خوبه فقط چاپش قدیمیه فکر کنم آخرین چاپش 85 یا 86 فقط با کتابای خود مبتکران اشتباه نگیریا اینی که من گفتم فیزیک پایه 1 و 2 تو یه کتاب که مولفاش احمد مصلایی و چند نفر دیگه! احمد مصلایی همونیه که فیزیک3 خیلی سبز نوشته! راستی اگه جدا جدا میخوای (فیزیک 1 و 2 ) چاپهای قدیمیش جداگونست!!!نقل قول:
:question:کسی می دونه برای فیزیک پایه چه کتابی خوبه؟فیزیک3 رو می دونم خیلب سبز خوبه بقیشو نمی دونم از چه کتابی بخونم!!!:worried:
چه زشت.همون معمولی بخونیم فک می کنم بهتر باشه.نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
سلام دوسته عزیزنقل قول:
کتاب خیلی سبز رو بهتون پیشنهاد می کنم.
ممنون رفیق. :46:نقل قول:
من منظورم از کتاب تست این بود:
استفاده کردین؟کد:http://www.adinebook.com/gp/product/6009163601/ref=sr_1_1000_1/292-9092827-2138035
خواهش میکنم این کتاب هم تو نوع خودش جالبه!:13:تا جایی که من میدونم و سایت دریافت هم تایید میکنه! دریافت یه زبان فارسی داره که تا درس 8 (یا 10!) تو جلد اول و بقیه دروس هم تو جلد دوم فکر نکنم این کتاب وجود خارجی داشته باشه!!! چون تو نمایشگاه هم خبری ازش نبود! 100% یه کاسه ای زیر نیم کاسست!!!نقل قول:
ممنون دوست عزیز،شرمنده به زحمتت انداختم من فقط شیمیرو میخواستم که یادم رفت بنویسم،ببخشید.نقل قول:
کسی شیمی فار یا خیلی سبزو دیده؟
ممنون. خودمم تعجب کردم چرا تو سایتش نبود.!نقل قول:
بازم ممنون
کسی pdf از کتاب شیمی فار نداره؟
شیمی only مبتکران بازرگان و واسه تست هم همون مبتکران و بازرگان.نقل قول:
سلام.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
فقط از کتابایی که مطمن هستین لطفا!!!!!!!
رشته تجربی هستم.:8:
1.کتاب تست فیزیک تجربی برای سوم و دوم و پیش دانشگاهی؟؟؟؟(اگه اموزشم داشته باشن خیلی بهتره)
2. کتاب تست ریاضی رشته تجربی دوم و سوم و پیش دانسگاهی؟(اگه اموزش هم داشته باشه خیلی بهتره )
3. کتاب ریاضی پیش دانشگاهی خود اموز؟
4. کتاب فیزیک پیش دانشگاهی خود اموز؟
دوستان لطفا از کتابایی که معرفی میکنید اطمینان کامل داشته باشید :20: و کتابایی معرفی کنید
که بشه تو کنکور بالای 80% زد.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.:40:
سلامنقل قول:
آقایون، خانوما من بریده ام!!!! :18:
دمتون گرم که کتاب ریدینگ اناری رو معرفی کردین.
عین متن صفحه 49 کتاب درک متن به زبان ساده شهاب اناری عینا بدون تغییر توی کنکور هنر 89 سوال بوده!! دوستام تو رشته هنر قراره بهم شام بدن!!!
کف کردم.:42:
سلام من یه سئوال دارم ممنون میشم اگه بهم کمک کنید .من لیسانس شیمی هستم و برای کنکور فوق جزوه های دانشگاه تبریز رو لازم دارم و خودم ساکن یه استان دیگه هستم میشه لطفا من رو راهنمایی کنید که از چه راهی میتونم این جزوهها رو گیر بیارم .تشکر
در مورد فیزیک می تونید خیلی سبز رو بگیرید ( من که خیلی سبز دارم ) بعضی از دوستان هم که مبتکران دارن.نقل قول:
در مورد ریاضی هم چون رشتتون تجربی هست نمی تونم چیزی معرفی کنم بهتره که ریاضی رو تجربی ها جواب بدن.
ممنون دوست عزیز فقط یه سوال : شما از کتاب فیزیم سبز راضی هستین؟ کتاب سبز فقط فیزیک 3 و پیش رو داره فیزیم سال دوم رو چکار کنم؟؟؟؟نقل قول:
در مورد ریاضی هم دوستان جواب بدن ممنون میشم.:10:
آره من فار پیش 1 رو دیدم خییییییلی خوبهنقل قول:
می تونی فیزیک پایه و سوم خیلی سبز رو بگیری که همشو داره.نقل قول:
فیزیک سوم و پیش دانشگاهی رو داره اما فیزیک سال دوم رو نداره!:13:نقل قول:
خب شما می تونی خیلی سبز رو جدا واسه ساله دوم بگیری.نقل قول:
می تونی به سایت :
مراجعه کنی و اونجا کتابارو ببینی خواستی می تونی اونجا بخری اگه هم نخواستی می تونی اوننجا کتاباتو انتخاب کنی بعد بری تو بازار شهر خودت و کتابارو بخری.کد:WWW.PEDRAMBOOK.COM
اگه بازم مشکلی بود مشکلتونو بگید من یا دوستان کمکتون می کنیم.
دستتون درد نکنه. پس گاج سفید برگ چغندره؟ :31:نقل قول:
در مورد فیزیک می تونید خیلی سبز رو بگیرید ( من که خیلی سبز دارم ) بعضی از دوستان هم که مبتکران دارن.
lmohsen فیزیک کتاب های خوبی براش هست که می مونه از کدوم خوشت بیاد. توضیح زیاد. توضیح کم. تست زیاد یا کم و کلا بگم هر کدوم از کتاب های : گاج سفید - خیلی سبز - مبتکران بگیری بدون که عالیه و ضرر نکردی. فقط نگاه کن از کدوم خوشت می اد. فقط اینو بگم من خودم به شخصه از گاج سفید و خیلی سبز بیشتر خوشم می آد. این نظر منه. اگه مبتکران خوشت اومد، اونو بردار.
یه چیزی رو بگم که کتاب های سبز گاج یه خورده زیادیه و فقط در صورتی که تو اون درس مشکل داری ، می تونه کمکت کنه.
من فیزیک فار پیش رو دیدم، چندان چنگی به دل نمی زد. مخصوصا چیدمانش. اگه شیمیش مثل فیزیکش نباشه، دیگه باید بیشتر تحقیق کنی.نقل قول:
آره من فار پیش 1 رو دیدم خییییییلی خوبه
راستی اون کتابهایی که از بانک کتاب گرفتم رسید. فروشگاه خوبیه. اگه کتابی که خواستین گیرتون نیومد از اونجا بگیرین . شمارش تو صفحه های قبل هست.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز:10:نقل قول: