کدوم شهرستان آیا برای شهرستان مرند 1مگابیت را می دهند اگه می دهند به من بگویید تا برم سرویس را بگیرم؟نقل قول:
Printable View
کدوم شهرستان آیا برای شهرستان مرند 1مگابیت را می دهند اگه می دهند به من بگویید تا برم سرویس را بگیرم؟نقل قول:
من از مرند نیستم . ولی فکر کنم بدن . خوب کاری نداره که زنگ بزن نمایندگی مرند بپرس . :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
* تلفن نماینده رسمی فروش مرند ( فرامرز خداپناه - اکبر شیخ بگلو ) : 224 2782
من روزا 120 ولی سرعت شبا نوسان داره میانگین 1.2 گیگ دانلود می کنم برای منم کافی:46:نقل قول:
شما کدوم سریسشو داری EP یا FP ؟
EP . مگه چه فرقی با هم دارند ؟ و سرعت شبانه شما در چه حدودی تغییر می کنه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
ارادت مند شما شاتل جان:40:
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
دوستان شاتلی اوضاع و احوالاتتون چه جویاست.البته غیر از مواقع خاص:31:بدک نیست این شاتل فقط نمی دونم که کی می خواد این فیتیله سرعتشو پایین بیاره.
دوست عزیز golshan89 مگه با چند دانلود می کنی ؟
ep ها 6 تومن گرونترن و روزانه 146 دانلود می کنه fp 112 من اول شب 25 اخر شب 80 میشه شما شبا چه قدر دانلود داری؟نقل قول:
اوایل تا 2 گیگ اما الان 2 هفته است که سرعت شبانم به 15 افت کرده و ماکزیمم 500 مگ دانلود دارم . شما با سرعت 25 1.2 گیگ دانلود می کنی ؟؟؟؟نقل قول:
دیشب 2.7 گیگ دانلود و آپلود کردم . دقیقا 2.5 دانلود و بقیه آپلود . وضعیت شما چطوره ؟
دوست عزیز توی تایم شبانه ایشان صحبت کردن نه در تایم روزانه که همه اینطوری هستند در تایم روزانهنقل قول:
یعنی شما با سرعت 512 سرعت دانلود شما 116تا117است مگه می شه مگه 512را تقسیم بر 8کنی 64 نمی شه مال من هم 512 همارا است بیشتر از52 نمی شه پس بریم ماکس نت بگیریم؟نقل قول:
شما کدوم سرویس ماکس نت رو میگیری؟نقل قول:
کلاسیک؟
خوب گفتم نوسان داره ولی اگه بخوای میانگین بگیری 60 میشه چون بعضی وقتا سرعت یه مدت میره رو 110:20:نقل قول:
درسته 512 خریدم . ولی adsl2 هست . یعنی سرعت دانلود بیشتر از آپلود هست . تو تست سرعت سرعت دریافتم همیشه 870 می شه ولی ارسال 210 . البته کیلوبیت . که دریافت ( دانلود ) می شه 116-117 . ولی فکر کنم مال تو کلاسیک همارا باشه . سرعت کلاسیک هم بین 128 تا 512 هست . یعنی حدود 256 که با اون مقدار پولی که می دی خوبه !نقل قول:
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
من سرویس 512 محدود رو می گیرم نه کلاسیک .نقل قول:
پینگش همیشه اینطوره؟نقل قول:
لطفا اگه امکانش هست با سرور استانبول و نیویورک یه تست بزارین.
ممنون.:11:
آقا شما داری دو برابر سرویس کلاسیک پول میدی. سرویس کلاسیک همارا 3 ماهه بگیری کمتر از 10 هزار تومان میاافته ماهی. سرعت روزانه تا 110 میره و شبانه هم کمتر از 55 نمیشه تو مرکز ولیعصر تبریز و شبانه 1200 مگ میگیره و جمعه ها هم که تا 10 صبح رایگانه 1500 مگ فقط امیدوارم خودش رو خراب نکنه که ما ازش تعریف میکنیم.نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/result/851492898.png
حالا مشخص میشه من چرا از دست شاتل شاکی هستم :
اون وضع پینگشه. سرعت تو روز نهایت 60 بشه شبانه که افتضاحه یک شب 300 مگ میگیره یگ شب 600 بزنه شانسی بشه 1200 مگ هم بتونیم بگیریم. من اگه تبریز بودم از همارا میگرفتم.کد:http://www.speedtest.net/result/851496342.png
من داره سه ماهه ی همارا داره تموم می شه من می خواهم سرعت دانلودم زیاد باشه چه سرویسی بگیرم آیا ماکس نت بهتره برای شهرستان؟ من الان سرویس کلاسیک 256به512را دارم.
اگه می خوای سرعتت زیاد باشه توربو ی ماکس بگیر . اگه برای دانلود 116 واست کافیه همون 512 ماکس . 3ماهه 4 گیگ 39 تومن . میتونی یه 18 تومن هم بدی بکنی 9 گیگ . هر ماه 3 گیگ . میفته ماهی 19 تومن .نقل قول:
دوستان عزیز لطف کنید فروم را کمی حرفه ای تر کنیم برای مثال تعریف ما از راضی بون چی هست شاید برای یکی سرعت 20 راضی کننده باشه برای یکی سرعت دانلود 80 راضی کننده نباشه:20:
پس بهتره:
1.نام شرکت
2.هزینه آبونمان+حجم
3.سرعت دانلود روزانه و سرعت دانلود شبانه ( من خیلی از اطلاعاتی که دوستان داده بودند متوجه نشدم روزانه یا شبانه هست)
4.میانگین حجم دانلود رایگان شبانه
5.وضعیت پشتیبانی شرکت
6.میزان قطعی
7. از همه مهتر مرکز مخابراتی ( این مورد از همه مهتر هست چون مونده به تعدد یوزر هر مرکز که پهنا بینشون share میشه )
سلام
یه سوال داشتم از دوستانی که تو شرکت همارا یه دستی دارن یا مشترک قدیمی و حرفه ای این شرکت هستن
رفیق من برای دفترش سرویس 512 نامحدود خریده بود که مدتی بعد به دلیل تغییر شغل این سرویس بلا استفاده شد براش الان من یوزر و پسورد اونو دارم
میشه با گرفتن یه اکانت از همارا از سرویس دوستم استفاده کنم؟
مثل صبانت مک فیلترینگ نیست؟
اگه مک فیلترینگ کردن هیچ راهی نیست؟
بچه ها یکم فعالیت کنین . تاپینگ رفته پایین ها !
لطفا یه تست از سرویستون با سرور استانبول و نیویورک بزارین.نقل قول:
میخاستم این بار که تموم شد ماکس نت بگیرم.درسته یه کم گرونه ولی در عوض سرعت آپلودش 128 هست.(سرویس نامحدود).اگه پینگش بهتر از همارا باشه حتما ماکس نت میگیرم.
حالا چرا گیر دادی به این دو تا سرور ؟نقل قول:
اینم تست از استانبول . یک لحظه فکر کنم آمپرش رفت بالا :31: . در ضمن نیویورک رو پیدا نکردم . :2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
اینم مال نیویورک . بای من تا پس فردا نیستم .نقل قول:
حتما بعد از تست و مقایسه با ایروان:2: و باکو:2: خودت فهمیدی چرا به این دو تا گیر دادم.:31:نقل قول:
و خداوند رپیدشیر را آزاد کرد
تکبـــــــــــــــــیر
بالاخره ما رفتیم قاطی مرغا توربو همارا با 20 گیگ ترافیک اضافه
مبارکه قبلش کلاسیک بودی؟نقل قول:
ببین شبی حداکثر چند گیگ می تونی دانلود کنی؟
سلام دوستان
اینترنت من دیروز تا شب قطع بود
آیا مال شما هم اینطور بود ؟ (مرکز شهریار)
حقیقتش قطعیهای مال من زیاد شده
به فکر عوض کردن isp هستم
فقط نمیدونم بهتر از همارا وجود داره یا نه
پشتیبانی چیزی نمیگه؟ مرکز ولیعصر مشکلی نداره.نقل قول:
چند بار اخر که زنگ زدم پشتیبانی کسی جواب نمیده و میذارند پیام گیرنقل قول:
منم قطع میکنم
دیروز هم که زنگ زدم منشی تلفنی جواب داد و گفتش که به علت مشکل اینترنت قطعه و همکاران در تلاش هستند تا درست کنند
خلاصه اخرش نفهمیدیم چیکار کنیم
همارا را ول کنیم یا نه ؟
اصلا خودت بگو . این با عقل جور در میاد ؟ با خطوط adsl نمیشه سرعتی بیشتر از 2.5 مگ داد . حالا شاید با وایرلس و وایمکس شد . ولی اصلا با adsl نمیشه . در ضمن اگه این طور می شد باید با 800 دانلود می کردی !نقل قول:
شدنش که میشه تا 24 مگ هم داد متها اینجا ایرانه من هم که طرفدار همارا هستم باید بگم اون تست خالی بندیه گاهی اوقات speedtest قاطی میکنه اینجوری میشه.نقل قول:
داداش من چیکار کنم آخه ؟نقل قول:
اون سایت اسپید تست مال دده من نیس که
صبح زود یه تست گرفتم گذاشتم اینجا !!
سرعت رو هم بله ! بیشتر از 2.5 هم میشه !!
حالا ما خالی میبندیم ؟نقل قول:
باید بگم اون تست خالی بندیه گاهی اوقات speedtest قاطی میکنه اینجوری میشه.
یا تست اسپید ؟
یا تست اسپید قاطی داره ؟
کدوم ؟:13:
هر 3 تاش. شوخی کردم.نقل قول:
منظورم اسپید تست بود قاطی میکنه می خواد دل ایرانی ها رو شاد کنه خالی بندی میکنه.
بقیه بچه ها تا فعلا از همارا راضی هستند ؟
شاتل اینروزها چطوره ؟