تقريبا يك هفته قبل از امتحانات ميزارن.نقل قول:
ندارم دیگه
حدودا کی میزنن ؟
البته بايد شهريه رو واريز كرده باشيد تا برنامه رو نمايش بده.
Printable View
تقريبا يك هفته قبل از امتحانات ميزارن.نقل قول:
ندارم دیگه
حدودا کی میزنن ؟
البته بايد شهريه رو واريز كرده باشيد تا برنامه رو نمايش بده.
10 هزار تومنش مونده کامل باید بریزم؟نقل قول:
آرهنقل قول:
10 هزار تومنش مونده کامل باید بریزم؟
یکی از دوستای من 2 تومن شهریش مونده بود ، نتونست نمره ها میانترمشو ببینه ! در این حد یعنی !
اینترنتی هم می شه واریز کرد؟نقل قول:
واسه من يه سري بخاطر چند ريال ارور ميزد تو بانك كلي معطل شدم :دينقل قول:
آره
یکی از دوستای من 2 تومن شهریش مونده بود ، نتونست نمره ها میانترمشو ببینه ! در این حد یعنی !
از اون حدم گذشته ........
بهتره رسيد واريزي داشته باشيد...بعدا به درد ميخوره.نقل قول:
اینترنتی هم می شه واریز کرد؟
الان چند روز گلستان برای من باز نمیشه.چیکار کنم؟
خدا ازشون نگذره که دانشجو رو این همه اذیت میکنندبد میان میگن چرا دانشجوها از کشور خارج میشن.
.من اوایل ترم 150 هزار تومان دادم الان هم نزدیک 27 هزار تومان افزایش داشته که همین امروز دادم.
سلام بچه ها
سایت گلستان برای من باز نمیشه امتحان های میان ترم میخواستم ببینم چند شدم
reg.pnu.ac.ir
برای شما هم باز نمیشه ؟
IE8 دارم .. ویندوز7
آره سايت الام مشكل داره باز نميشه :دينقل قول:
سلام بچه ها
سایت گلستان برای من باز نمیشه امتحان های میان ترم میخواستم ببینم چند شدم
reg.pnu.ac.ir
برای شما هم باز نمیشه ؟
IE8 دارم .. ویندوز7
بله بسلامتي ميمنت سيستم قطع شده :دينقل قول:
آره سايت الام مشكل داره باز نميشه :دي
يكي دو روز پيش مشكلي نداشت.احتمالا بخاطر قرار دادن كارت ازمون مشكل پيدا كرده.
کارت ورود به جلسه پیام نور / زمان دریافت گزارش 428
دانشجویان پیام نور برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات دانشگاه پیام نور از طریق اینترنت باید به سیستم گلستان مراجعه کنند
به گزارش اخبار پیام نور دانشجویان پیام نور برای شرکت در امتحانات دانشگاه باید کارت ورود به جلسه خود را (گزارش ۴۲۸ ) از سیستم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir دریافت کنند. براساس آنچه در تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۱-۹۰ دانشگاه پیام نور آمده است، گزارش ۴۲۸ در سیستم گلستان از ۲۳ آذر ۹۰ قابل دریافت خواهد بود.در حال حاضر دانشجویان برای اطلاع از تاریخ امتحانات خود می توانند گزارش ۴۲۳ را در سیستم گلستان دریافت کنند.
دانشجويان و كاربران خارج از كشور كه به دليل مسدود شدن پروتكل https ، به سيستم جامع گلستان
(reg.pnu.ac.ir) دسترسي ندارند مي توانند به روش زير به سيستم گلستان وارد شوند:
در تنظيمات Internet Explorer منوي Tools گزينه Internet Options را انتخاب نمائيد. سپس در پنجره مورد نظر زير فرم connections را انتخاب نمائيد . در ادامه گزينه LAN setting را انتخاب نمائيد . در پنجره فوق بخش Proxy server در فيلد Address، شماره 166 . 116 . 225 . 194 در فيلد port شماره 8080 ثبت نمائيد.توجه : با انجام اين تنظيمات تنها به سايت reg.pnu.ac.ir دسترسي خواهيد داشت .
من وارد سایت میشم .. اما به من میگه که کلمه عبور خود را عوض کنید...
عوض کنم مشکلی نیس ؟
پیش فرض کلمه عبور من شماره کد ملی من است
یوزرنیم هم شماره دانشجویی
نه مشكلي نيست.براي من هر چند وقت يكبار تغيير رمز ميزنه.نقل قول:
من وارد سایت میشم .. اما به من میگه که کلمه عبور خود را عوض کنید...
عوض کنم مشکلی نیس ؟
پیش فرض کلمه عبور من شماره کد ملی من است
یوزرنیم هم شماره دانشجویی
من همه چیو درست میزنم ولی اینو مینویسه
چیکار کنم؟نقل قول:
کد27 : تعداد دفعات ورود نام و کلمه عبور اشتباه بيش از حد مجاز مي باشد.
براي يكي از دوستامم الان اينجوريهنقل قول:
نگران نباش احتمالا از اختلالات سيستمه درست ميشه
دوستان این درس تفسیر موضوعی نهج البلاغه امتحانش چطوریه؟چه جوری ازش سوال میدن؟من خود خوان برداشتمش .
یه سوال دیگه:31:
اگه این ترم همه درسارو بیفتم چی میشه؟:31:اخه برای کنکور میخونم هیچی برای این ترم نخوندم:41:
يه بار ديگه از صفحهي اول وارد شو.منم صبح اين مشكل رو داشتم ولي وقتي از اين لينكنقل قول:
چیکار کنم؟
از اول وارد سايت بشيد ديگه ارور نمي زنه.براي من كه هنوز كارت ازمون نزدن كسي هست كه گرفته باشه؟نقل قول:
کد:http://reg1.pnu.ac.ir/
من تفسير قران رو داشتم.كتاب رو بخوني متوجه قسمتهاي مهمش ميشي.نمونه سوالاي ترمهاي قبل رو هم اگه داشته باشي كه خيلي بهتره.نقل قول:
دوستان این درس تفسیر موضوعی نهج البلاغه امتحانش چطوریه؟چه جوری ازش سوال میدن؟من خود خوان برداشتمش .
یه سوال دیگه
اگه این ترم همه درسارو بیفتم چی میشه؟اخه برای کنکور میخونم هیچی برای این ترم نخوندم
مشروط ميشي.ترم ديگه هم فقط بايد 12 واحد برداري.
منم نمیتونم وارد شمنقل قول:
يه بار ديگه از صفحهي اول وارد شو.منم صبح اين مشكل رو داشتم ولي وقتي از اين لينك
چه گندی زدن دوباره اینا
از همون ادرس بالا برو .مي توني وارد سايت بشي فقط هنوز كارت ازمون رو نزدن (البته براي من هنوز نزدن.)نقل قول:
منم نمیتونم وارد شم
چه گندی زدن دوباره اینا
دیروز وارد نمیشدنقل قول:
از همون ادرس بالا برو .مي توني وارد سايت بشي فقط هنوز كارت ازمون رو نزدن (البته براي من هنوز نزدن.)
الان رفتم روزای امتحانم رو با گزارش 423 دیدم
منم کارت ندارم هنوز دی:
سلام بچه ها
بچه ها انتقالی پیام نور چه جوریاست ؟ درسته که از شهرستان به استان نمیدن ؟ :41: من شهرستانم میخوام برم استان البته پیام نور شهرستان ما رتبه اول رو داره تو استاناااا
مرسی
دوستان این یعنی چی؟
امتحان سومه یا هفتم؟برای همه درسا اینطوری نوشته 3_7 4_8 10_18.......نقل قول:
امتحان(3_1390.10.07) ساعت : 11:00-13:00
هفتمهنقل قول:
امتحان سومه یا هفتم؟برای همه درسا اینطوری نوشته 3_7 4_8 10_18.......
اون 3 يعني سومين روز برگذاري امتحاناته 7 ام
سلام
من 3 روزه اون شهریه ای که اضافه شده رو دادم اما هنوز سایت گلستان میزنهکه بدهکارم؟
مگه بعد از 72 ساعت سایت باز نمیشه؟
یه خبر بد هم برای پیام نوریهای تهران دارم که امتحانات تو همون ساختمون شمیرانان یعنی بلوار اوشان قراره برگزار بشه
شكر خدا مشكلم حل شد
ولي هنوز كارت آزمون وارد نكردند
انتقالي رو سخت ميدن مگه اينكه پارتي داشته باشي :دي.نقل قول:
بچه ها انتقالی پیام نور چه جوریاست ؟ درسته که از شهرستان به استان نمیدن ؟ من شهرستانم میخوام برم استان البته پیام نور شهرستان ما رتبه اول رو داره تو استاناااا
ولي مهمان گرفتن راحت تره.از هم دوره اي هاي خودم هستن كساني كه مهمان گرفته ن و دارن مركز استان درس ميخونن.
آفا من میخوام کارت بگیرم میزنه
خطا 1 دسترسی نداری
مال شمام اینجوریه ؟
راستی برا تو قسمت شهریه زده 871 ریال بدهکاری
باید اینو بریزم ؟؟؟؟ تا کارت بدن ؟؟؟
یا نه ؟
چجوری بریزم من 871 ربال رو ؟
پرداخت اینترنتی نداره این گلستان ؟
سایت گلستان برای من باز نمیشه
شما ها باش مشکلی ندارین؟
خيال خودتو راحت كن برو بانك 871 ريال رو واريز كن رسيد داشته بگير تا بعد از 72 ساعت بتوني بري كارت ازمونت رو بگيري.هرچند كساني هم كه واريز كردن هنوز كارتشون نيموده!!نقل قول:
آفا من میخوام کارت بگیرم میزنه
خطا 1 دسترسی نداری
مال شمام اینجوریه ؟
راستی برا تو قسمت شهریه زده 871 ریال بدهکاری
باید اینو بریزم ؟؟؟؟ تا کارت بدن ؟؟؟
یا نه ؟
چجوری بریزم من 871 ربال رو ؟
پرداخت اینترنتی نداره این گلستان ؟
از ادرس پايين برو :نقل قول:
سایت گلستان برای من باز نمیشه
شما ها باش مشکلی ندارین؟
نقل قول:
reg1.pnu.ac.ir
سلام به همه بکس پ30ورد .
یه سئوال فنی حرفه ای ، آیا مدرک دانشگاه پیام نور با دانشگاه های سراسری مثل شمسی پور ، تفاوتی دارد ؟؟
دیگر آنکه ، اگر هر ترم 18 واحد برداریم + شهریه ثابت برای رشته "مدیریت آی تی کلا چقدر پولـش میشه ؟؟
و دگر اینکه کدوم یک ارزش دار ، دانشگاه پیام نور یا آزاد ورامین ؟؟؟
خیلی ممنونم ، لطفا مرا در تصمیم گیری یک تصمیم سرنوشت ساز راهنمایی بفرمایید .
می خواستم بدانم امتحان فراگیر کارشناسی را سخت می گیرند . برای اینکه با دو درس تخصصی و سه در عمومی در ازمونش موفق بشم چه سیاستی را می تونم پیاده کنم تا کارم راحتر بشه و پیچیده اش نکنم (مثلا خواندن جزوات کمکی کافیه یا متن کتاب فرضا فیزیک مکانیک 1 را هم باید خواند )
بچه ها من 5 شنبه هفته پیش 27 هزارتومن شهریه ای که اضافه شده بود رو دادم اما منوی اطلاعات جامه دانشجوی تو سایت گلستان برام باز نمیشه.
چه خاکی به سرم بریزم؟
من و 3 تا ديگه از دوستم دقيقا همين مشكلو داريم :| نميتونيم نيم ترمامونو ببينيم تو كف مونديم :(نقل قول:
بچه ها من 5 شنبه هفته پیش 27 هزارتومن شهریه ای که اضافه شده بود رو دادم اما منوی اطلاعات جامه دانشجوی تو سایت گلستان برام باز نمیشه.
چه خاکی به سرم بریزم؟
صبر بايد پيشه كرد گويا :دي
رفتم ریختمنقل قول:
خيال خودتو راحت كن برو بانك 871 ريال رو واريز كن رسيد داشته بگير تا بعد از 72 ساعت بتوني بري كارت ازمونت رو بگيري.هرچند كساني هم كه واريز كردن هنوز كارتشون نيموده!!
یارو وقتی مبلغ رو دید ترکید از خنده
کسی کارت گرفته ؟؟
تا جايي كه واسه خودم و چند نفر ديگه رو خبر دارم هنوز نزدن.!!!نقل قول:
رفتم ریختم
یارو وقتی مبلغ رو دید ترکید از خنده
کسی کارت گرفته ؟؟
هر درسي رو نخوني امتحانش سخته ! خودم فراگير شركت كردم.درساي عمومي رو اسون تر از تخصصي سوال اورده بودن.كتاب رو بخون.مثال هاش رو حل كن.اگر نمونه سوالهاي تستي رو هم حل كني بيشتر با نحوه ي ازمون اشنا ميشي.نقل قول:
می خواستم بدانم امتحان فراگیر کارشناسی را سخت می گیرند . برای اینکه با دو درس تخصصی و سه در عمومی در ازمونش موفق بشم چه سیاستی را می تونم پیاده کنم تا کارم راحتر بشه و پیچیده اش نکنم (مثلا خواندن جزوات کمکی کافیه یا متن کتاب فرضا فیزیک مکانیک 1 را هم باید خواند )
موفق باشي.
درود.
دوستان میخواستم بدونم واسه رشته ی آی-تی چه رتبه ای رو باید بیارم؟
با تشکر.
ممنون از پاسختوننقل قول:
حالا این جا به جایی چطوره ؟ یکی از همشهری های من میخواد بیاد شهر خودمون ولی رشته ی اون مدیریت بازرگانیه و من کامپیوتر....... حالا میشه جا به جا شد ؟
من با اینترنت اکسپلوئری که روی ویندوز سون نصب شده نمیتونم به سایت گلستان دسترسی داشته باشم.ارور میده که نمیتونیم صفحه رو باز کنیم.
ممنون میشم اگه بگید مشکل از کجاست.
به اين صورتي كه شما ميگين نيست.شما درخواست مهمان شدن به شهري كه ميخوايد رو ميديد(فكر كنم توي سايت يه قسمت درخواست هاي دانشجو داره)بعد كه موافقت شد برگه ي مهمان ميگيريد و ميبريد دانشگاه مقصد در طول ترم كلاسها رو توي همون دانشگاه ميريد ولي براي امتحانات برميگرديد دانشگاه مبداتون.نقل قول:
ممنون از پاسختون
حالا این جا به جایی چطوره ؟ یکی از همشهری های من میخواد بیاد شهر خودمون ولی رشته ی اون مدیریت بازرگانیه و من کامپیوتر....... حالا میشه جا به جا شد ؟
از اين ادرس وارد بشيد:نقل قول:
من با اینترنت اکسپلوئری که روی ویندوز سون نصب شده نمیتونم به سایت گلستان دسترسی داشته باشم.ارور میده که نمیتونیم صفحه رو باز کنیم.
ممنون میشم اگه بگید مشکل از کجاست.
نقل قول:
کد:http://reg1.pnu.ac.ir/