جريان اين لپ تاپ hp dv5 1155 چى هستش?
من شنيدم كه جايگزين dv5 1070 شده.
اگه اينطورى هستش,پس dv5 1070 مشكلى داره?
من مى خواستم dv5 1070 بگيرم,در صورت امكان راهنمايى كنيد.
براي همين دنبال گارانتي معتبرم.ولي مشهد پيدا نكردم.ميخوام صبر كنم تا 1135 بياد؟نظرتون چيه؟نقل قول:
قانون 3% رو هم برداشتن شايد قيمت كمي بياد پايين(از اونجاي كه بازار ايران بي حسابه شايدم كمي گرون شه !:41:)
تنها تغيرش كه ذكر شده تغيير مانيتوره كه شده 15.4” WXGA High-Definition AG with BrightView Infinity Displayنقل قول:
اينم لينكه سايت hp :ولي بعيد نيست 1فكريم به حال گرماش كرده باشن.اگر در اين مورد كسي چيزي فهميد به ما هم خبر بده.کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF25a/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201.html
با سلام امروز vostro 1510 گرفتم با این مشخصات:
core 2 due 2+1m cash
ram 1024
hard 160
vga 3100 intel
با گارانتی زیگورات 850 خوب گرفتم یا نه؟
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه چون فوریه
چه نوع کیفی برای لپتاب بگیرم . موس چی ؟
در کل چه لوازم جانبیی باید بگیرم ؟ قیمت و مدل
ممنون
نظرتون در مورد لپ تاپ های زیر چیه به خصوص اچ پی
HP-Compaq Pavilion DV-2855
Sony VAIO CR-590
در کل من میخوام یه لپ تاپ نا سقف 1200 بخرم
:41::41::41:جواب منو بدین لطفا
درود
ميخام بدونم حداكثر عمر باتري هاي لپ تاپ چقدره . من شنيدم بيشتر از 2.5 ساعت كار نميكنن. درسته ؟
نقل قول:
سلام .
لپ تاپ ها با باطری 6 سل ( 80 % لپ تاپ های موجود ) : حد اکثر 2:45 ساعت .
لپ تاپ ها با باطری 9 سل ( 20 % لپ تاپ های موجود ) : حداکثر 4 ساعت .
موفق .....
آ آ! اشتباه کردی این سی پی یو Core 2 Duo نیست، بلکه سلرون است. دوم این که شما که بودجه ات 850 هست بهتر از زیگورات نگیری چون الکی پول زیادی واسه گارانتیش میگره .... می تونی 1525 با کانفیگ زیر با همین قیمت پیدا کنی:نقل قول:
Core 2 Duo 2 Cache 2
Ram 1GB
HDD:160
X3100
تازه HDMI و S-video هم داره که 1510 نداره...
سلام
با 900 راحت میتونستی HP Pavilion dv9815 nr رو بگیری که تو این رنج قیمت عالی هست .
CPU : 2.0 GHZ AMD Turion 64 X2 Dual - core Mobile Technolog
RAM : 3 gig ddr2
VGA : Nvidia Geforce Go 7150
HARD : 250 gig
LCD : 17 inch
با سلام
من یه لپ تاپ میخوام 1200000 دارم . کارم بیشتر شبکه هستش . با شبیه ساز های شبکه کار میکنم.
الان فوجیتسو زیمنس دارم اما قدیمی هستش .
یه مدلی باشه که بادوام باشه چون همیشه استفاده میکنم .ویستا و 2008 سرور رو هم بتونم روش نصب کنم .شاید روزی 7و8 ساعت روشن باشه
چون شهرستان هستم اگه ممکنه محل فروشگاه رو هم معرفی کنین
نظر خودم رو 1510 یا یه مدل 13 اینچی هستش .
در ضمن یه ماه دیگه میرم دبی به نظر شما بهتره از اینجا بگیرم یا از دبی .
با تشکر
سلام دوست عزیز ، بهترین و برترین تولید کننده کیف لپ تاپ Targus - تارگوس - هست که انواع و اقسام کیف و کوله رو میسازه که ار حدود 40 تومن شروع میشه به بالا ، موس هم که فت و فراوونه از هر مدل و نوعی یه توصیه هم بکنم که تو سازنده های لپ تاپ فقط سونی لوازم جانبی میسازه که قیمت موس هاش از 80 به بالاس و مارکهای دیگه اگه بهت گفتن داره دروغ میگن و تقلبیه و سعی کن A4Tech یا Farassoo و امثال اینا که معروفن رو بگیرینقل قول:
به نظر من سونی بهتره البته اگه با گرافیک اینتل نباشه ...نقل قول:
اگه کاربرد شما اینطوری هست که میگی بهتره یه لپ تاپ فول پورت و سخت جون تهیه کنی و همچنین عمر باتریش زباد باشه و بتونه همه جا باهات کنار بیاد و همینطور با استفاده مداوم مشکلی نداشته باشه ... به نظر من دل D830 Latitude برای شما فوق العاده است یا D630 یا D620 رو میتونی تهیه کنی ، اما ممکنه برات 300 تومن بیشتر در بیاد اما دستگاهیه که تا 2-3 سال از ارتقا دادن بی نیازت میکنه و اصولا برای کارهای سخت و سنگین ساخته شده و متاسفانه نمیتونم بهت آدرس و شماره فروشگاه رو بدم اما میتونی پاییتخت تهیه کنی و از من به شما نصیحت که به هیچ وجه لپ تاپ از خارج نخرین آقا نخرین پشیمون میشین !!! چون دستتون به هیچ جا بند نیست و گارانتی هم نداره و هزار تا مشکل دیگه و به خاطر 100-200 هزار تومن ریسک نکنین !! تهران بخرین اگه مشکلی پیش بیاد بتونین یقه کسی رو بگیرین !!!نقل قول:
مبارکه آره نسبتا خوب گرفتی چون با گارانتی خوبی خریدی و مطمئنه .نقل قول:
هرچی باشه دل خریدی و ارزش داره براش هزینه کنی فقط کاش یه دفعه بیشتر هزینه میکردی با گرافیک بهتر میگرفتی ( تو ذوقت نخوره یه وقت !! توصیه بود !! )
سنترینو اسم رسمی پردازنده های اینتل ( معماری 45 نانو متری و 60 نانومتری ) مخصوص لپ تاپ هست که به مصرف کم و قدرت بالا شهرت دارن که شامل زیر شاخه های Core Duo , Core Solo , Core 2 Duo , ... میشه و منظور اینه که اگه لوگوی سنترینو رو روی لپ تاپی دیدین بدونین CPU ساخت اینتله و شامل پردازنده های بالا مثل T7200 T8100 T5600 و ... میشه ( غیر از سلرون ) و فرق اینا بستگی به پهنای باند و کش و سرعت و ... هستنقل قول:
بله بطور پیش فرض به همراه یکسری نرم افزار از پیش نصب شده هست که برای راحتی کار خریدار نصب شدن و درایور ها هم همراه دستگاه هستن اما خوب یه سری هستن لپ تاپ قدیمی دارن یا درایورها رو ندارن و بد بختا باید از جایی دانلود کنن دیگه !!
قویترین پردازنده که مدلش رو دقیق نمیدونم اما اینتل 4 هسته ای با 12 مگ کش برای لپ تاپ اومده و فکر کنم اولین برند ی که استفاده کرد سونی هستش روی سری AR که سری حرفه ای سونی هست گذاشته ..
نمیشه گفت قویترین ها کدوم هستن چون روز به روز داره تکنولوژی جدید میاد و مدل ها بروز میشن ...
دوست عزیز بزار برات یه چیزی بگم ، اگه من 4 میلیون پول داشتم بهترین لپ تاپ دنیا رو سفارش میدادم و اصلا نمیرفتم پاییتخت دنبال مدل گشتن و این ور و اون ور رفتن اونم چیزی نیست جز سونی سری AR .نقل قول:
اما سونی برندی هست که اعتبار جهانی داره و قدرت اقتصادی محسوب میشه پس نمیاد لپ تاپ هاشو که هم رده با دل هستن به قیمت دل یا پایین تر بده ، دوست شما سری که FZ خریده خرید خوبی داشته اما نباید انتظار داشته باشی مثل XPS m1530 کار کنه و معجزه کنه چون سونی اول طراحی بعد امکانات دقیقا چیزی که توی دل برعکسه !
من XPS m1530 رو توصیه میکنم و اینکه حرفهای کذب و دروغ رو توجه نکن چون بسیار دستگاه عالی و قوی هست و ال سی دی عالی داره اگه تهران هستی حتما برو پاییتخت یه دوری بزن ...
ravani برات گفت اما یه خورده ناقص گفت چون لپ تاپ هایی داریم که باتری 12 سلولی هم کار میکنن ( من ال جی رو با چشم خودم دیدم که زیرش 12 Cells نوشته بود ) اما اکثرا 6 سل هستن و عمر باتری به خیلی چیزا ربط داره و در کل بین 2 ساعت ( زیر پردازش سنگین با باتری سالم ) تا 5 ساعت ( پردازش عادی و نور عادی ال سی دی با باتری سالم ) برای 6 سلولی ها کار میکنن .نقل قول:
دیروز که رفتم لپ تاپ بگیرم دیدم یه لیستی از لپ تاپها داره.سیستم عامل بعضی هاشو نوشته بودdos:18:این یعنی چی؟؟!؟!؟!!!؟؟؟یعنی سیستم عاملش داسه؟؟؟
در بخش امکانات دیگر هم نوشته بود:w+b+c+fp+wf+bt+rc+c/i/pحالا اینا هر کدومشون یعنی چی؟؟؟
وقتی تو قسمت V.g.aمینویسه Ati1500یا Nv1000یعنی چی؟حدودا میشه چند مگابایت؟
بعضی از مدلهای لپ تاپ ها بدون سیستم عامل روز فروخته میشن و اکثرا دل و توشیبا و ایسر از این تولیدا دارن ، اینا به این صورت هستن که برای اینکه هزینه ساخت لپ تاپ پایین بیاد روش سیستم عامل اصلی و تحت لیسانس مایکروسافت که لیبل هم همراهش داره نصب نمیکنن و بجاش با همان سیستم عامل پیش فرض ( داس ) یا لینوکس وارد بازار میکنن . اون حروفها هم مخفف امکاناتی هست که لپ تاپ ها برای خودشون دارن و اون فروشنده بصورت پیش فرض مخفف زده و مثلا FP = Finger Print و یا BT = Bluetooth و یا WF = Wifi و RC = Remote Control و بقیه رو نتونستم حدس بزنم !!نقل قول:
دوست عزیز برای دسکتاپ کارت گرافیکی نداریم که 1.5 GB حافظه برای خودش مجزا داشته باشه و چه برسه به لپ تاپ !! اکثر لپ تاپ ها مقداری از حافظه گرافیکی مورد نیازشونو از رم اصلی میگیرن و به عبارتی رم Share میشه بین سیستم اصلی و کارت گرافیک . و این رو هم در نظر داشته باشین که هیچ وقت مقدار حافظه بالای کارت گرافیک عامل تعیین کننده سرعت توی بازی ها و کارای گرافیکی نیست و اصلا ربطی نداره .
اول به مدل GPU توجه کنین و بعد به نوع حافظه ، دقت کنین ::: نوع حافظه مثل DDR2 یا DDR3
یعنی لپ تاپهایی که جلوی Os شون نوشته Dosرو خریدار باید روش ویندوز نصب کنه؟سی دی های درایورش هم باهاشن؟
اینهم راسته که میگن لپتاپهای جدید Dellمودم ندارن؟
و یه چیزه دیگه اینکه برای اینکه بفهمیم یک لپ تاپ چقدر سرعتش در انجام کارها بالاست باید به سی پی یوش توجه کانیم یا کشش یا رمش؟
دوستان همگي خسته نباشيد من تصميم دارن كه يك dell xps 1530 با كانفيگ زيربخرم
cpu:2.5 core duo 2 t9300
chce:6m
ram:4gig
monitor:15inch
graphic:geforce 8600 1790mb
hrad:320g
drive:dvd-rw
دوستان من تو يكي از پست ها خودنم كه قيمت اين لپتاپ در دبي 6030 در هم هست حالا لطفا يكي قيمت اين لپ تاپ رو با اين كانفيگ تو دبي به ما بگه و لطفا كمك كنيد كه ايرلندي بخرم مالزي بخرم كدوم كشور بهترين هست و اصلا ارزش اوردن از دبي رو داره يا نه؟؟؟
هر درهم كشور دبي چقدر پول ما ميشه؟؟؟
باتشكر از همه دوستان
سلام ساختش زیاد مهم نیست چون قطعاتشون اکثرا مشترک هستننقل قول:
درباره قیمتش اگه درهم رو ضرب در 256 کنیم تقربیا قیمت تهران درمیاد و زیاد فرق نمی کنه اگه از تهران بگیری بهتره
این دستگاه توی تهران رو پایه های 1550 تا 1600 هست
من تمام گارانتی ها رو دیدمنقل قول:
اما تو این قیمت و این مدل چیزی پیدا نکردم
الان لپ تاپ DELL VOSTRO با این کانفیگ وجود داره؟اگه داره به نظرتون قیمتش چنده؟
Intel Core 2 Duo T9300 (2.5GHz, 6MB Cache, 800MHz FSB)پردازنده3.0GB, DDR2رم250GB SATAهارد دیسکGeForce 8400M GT 1024 MBکارت گرافیک56kbps V.92 Fax/ModemمودمLAN 10/100 Gigabit Ethernet LAN controllerشبکه کابلی8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capabilityدرايو نوری√√فایر وایرIEEE 1394√ WFشبکه بی سیم√خروجی تلویزیون√وایرلس√PCI Express6cell - 56 WHrباتری√Dell Wireless 1390 - 802.11g Wi-Fi√Microphone jack√Headphone jack
در ضمن اینا ورودی صدا هم دارن؟
جواب اینو نمیدونید؟نقل قول:
**
این نوت بوک چطوره؟؟؟ به قیمتش خیلی خوبه
لب تاپ مدل HP COMPAQ 6720S
590,000Tomans
Processor
Intel® Celeron® Processors 550 ( 2.0GHz , 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache)
Operating system installed
FreeDOS
Compatible operating systems
Genuine Windows XP Professional Edition
Display type
TFT
Display size
15.4 inches diagonal
Weight
Starting at 2.5 kg
Dimensions (W x D x H)
3.2 (at front) x 35.8 x 26.7 cm
System features
Internal hard disk drive
120 GB
Hard disk drive speed
5400 rpm
Optical drives
DVD+/–RW SuperMulti with Double Layer LightScribe Fixed
Standard memory
1 x 1024 MB DDR2
Memory slots
2 SODIMM slots supporting dual channel memory
Memory upgrade
Upgradeable to 4096 MB maximum
Chipset
Mobile Intel® GL960
Portability
Weight
Starting at 2.5 kg
Dimensions (W x D x H)
3.2 (at front) x 35.8 x 26.7 cm
Display type
TFT
Display size
15.4 inches diagonal
Connectivity
Wireless technologies
Broadcom 802.11b/g mini-pci card, Bluetooth
Wireless capability
Yes
Modem
56K modem
Network interface
Intel Fast Ethernet Integrated Controller (10/100 NIC)
Expandability
Expansion slots
Slots available for additional devices: 1 ExpressCard/54 slot, Secure Digital (SD) slot
External I/O ports
3 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, power connector, RJ-11, RJ-45
Software
Software included
HP Backup and Recovery Manager, HP Help and Support Center, HP Universal Print Driver, HP ProtectTools Security Manager, Device Access Manager for HP ProtectTools, HP Wireless Assistant, Microsoft Office Ready with 60-day Office Professional 2007 Trial Edition (select models), Roxio Creator 9 (for optional DVD+/-RW and DVD/CDRW drives), Synaptics Touchpad Driver Symantec Norton Internet Security with complimentary 60-day live update, PDF Complete (Vary by country)
Graphic / audio
Graphic subsystem name
Intel® Graphics Media Accelerator X3100
Graphic subsystem video card memory
Up to 384 MB DDR2 shared system memory
Video resolutions description
1280 x 800 WXGA
Audio
High Definition Audio, mono speakers, stereo headphone/line out, stereo microphone in
Other information
Keyboard
Full-sized keyboard
Pointing device
Touchpad with scroll zone
Warranty standard statement
1 year carry-in (pick-up and return in some countries (upgrades available, sold separately)) 1 year warranty on primary battery
Power features
6-cell (47 WHr) Lithium-Ion battery
Power requirements
External 65W HP AC adapter
Security management
Kensington Lock slot
Operating temperature range
0 to 35° C
Operating humidity range
10 to 90% RH
Non-operating humidity
5 to 95% RH
نقل قول:
سلام
1. اولا عزیز من خودم هم می دونستم 12 سل هم هست که اونم معمولا اچ پی استفاده میکنه ولی سوال دوست ما روی 2.5 ساعت یعنی 6 سل ها بود و من یه رده بالاتر یعنی 9 سل که اونم هنوز تو ایران و ... کم هست رو هم گفتم .
2. اصلا ما 4 تا لپ تاپ تو پایتخت داریم که 12 سل باشن که ادم بخواد اونها رو هم حساب کنه ؟ ؟ ؟
vosrto 1500
vostro 1510
xps m 1530
xps m 1330
d830
d630
dv 2860
dv 2855
dv 6870
dv 6880
dv5 - 1060
dv5 - 1070
dv4 - 1070
و
................
اینها لپ تاپ های بورس ایران , کدوم 12 سل هست . ؟ ؟ ؟
دستگاه عالی و فوق العاده ای هست و سعی کن همین تهران بخری و بخاطر 100 هزار تومن ارزش ریسک کردن نداره همونجور که قبلا به یکی دیگه از بچه ها گفتم و قیمت درهم رو هم بچه ها بهت دادننقل قول:
خودت میتونی نصب کنی چیز سختی نیست و این جور لپ تاپ ها هم فرق خاصی با بقیه ندارن فقط شرکت سازنده هزینه برای سیستم عامل نکرده و خودت میتونی نصب کنی و معمولا درایورها روی هارد هستن یا با یه سی دی همراه پکیج هست .. برای اینکار میتونی از نرم افزار های تست گرافیک و پردازش استفاده کنی و اطلاعاتی که میگیری رو با مدلهای دیگه مقایسه کنی و به نظر من اولین مشخصه مهم برای CPU حافظه کش هست و بعدش پهنای باند رابط بین CPU و دیگر سخت افزار ها که بهش FSB میگن بعد سرعت هسته و بعدش هم تکنولوژی های جانبی ... رم هم خیلی مهمه و نقش تاثیر گذاری زیادی دارهنقل قول:
حالا چرا دعوا داری با من ؟!! تو راست میگی عزیز جون تو راست میگی !!نقل قول:
من اینجا نیومدم باهات کل کل کنم که ، من اینجا اومدم تا چیزهای مختصری که بلدم به بقیه بگم استفاده کنن و هدفم کل کل کردن نیست عزیز ... اما برای شما بگم که لپ تاپ های سامسونگ و ال جی باتری انحصاری 12 سل تولید میکنن ( با سفارش دادن به سونی ) که توی پاییتخت هم میشه گیر آورد و برای دستگاه های دل قدیمی مثل Inspiron 400 , 410 , 500 خودم دیدم که داره و هنوز میشه پیدا کرد ....
اگه با این مشخصات باشه ساخت مالزی فکر نکنم بیشتر از 1.200 باشه و ورودی صدا بصورت Line-In ندارن و فقط ورودی میکروفون هست که نمیدونم بشه از تو ویندوز با Line عوض کرد یا نهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من اصلا دعوا ندارم با کسی .
این که واسه لپ تاپ 6 سل من 12 سل هم هست که معلومه من گفتم چند تا لپ تاپ با کانفیگ های حال حاضر هست که 12 سل باشن ؟
سلام، من قصد خرید لپ تاپ دارم ولی در مورد سه لپ تاپ شک دارم ممنون می شم اگه کمکم کنید. من دانشجوی IT هستم و بیشتر کارم برنامه نویسیه، اهل بازی نیستم ،کدوم یکی از این ها برای کار من مناسبه:
vaio cr-590 eeb
core 2 duo 2.1 T8100
ram 2 GB DDR2
h.d.d 160 sata
lcd 14.1" xBrite
vga 358 MB intel X3100
iLink yes-cam
BT yes
FP yes
cache 3 MB
WiFi a/b/g N 802.11
weight 2.2 Kg
country USA
-------------------------------------------------------------------------------------
dell vostro 1510
core 2 duo 2.5GHz T9300
cache 6 MB
ram 3 GB DDR 2
hard 250 GB sata
lcd trulife wxga 15.4" wuxga 1920*1200 pixel
graphic 358 MB intel x3100
wifi N 802.11
iLink yes
BT yes
weight 2.6
country malaysia
------------------------------------------------------------------------------------
dell vostro 1310
core 2 duo 2.5GHz T9300
cache 6 MB
ram 4GB DDR 2
hard 320 GB sata
lcd trulife wxga 13.3"
graphic MB 1530 Geforce 8400 GS
wifi a/b/g N 802.11
iLink yes
BT yes
FP yes
weight 1.3
country poland
تو پست های قبلی خیلی از dell vostro 1510 تعریف شده بود و به خیلیا پیشنهاد شده بود که اونو بگیرن، ولی من در مورد مالزی بودنش شک دارم، و اینکه vaio مال کشور امریکاست،:27: در مورد لهستان هم که اصلا نظری ندارم :41: در مورد وزنش هم کمتر باشه بهتره چون می خوام با خودم ببرم دانشگاه نمی خوام از کمر بیفتم :46:ممنون می شم کمکم کنید. اگه پیشنهاد بهتری هم برام دارین ممنون می شم بگین، بودجم رو از 1100 تا 1300 فرض کنید حالا یکم این طرف یا اون طرف می شه :tongue:
سلامنقل قول:
والا من 1310 رو پیشنهاد میکنم چون هم کوچیک و هم کانفیگ بالاست .اگه من قرار بود دوباره لپتاپ بخرم حتما همین رو میخریدم.
البته همیشه وزن لپتاپ ها رو بدون باطری میزنن اگه من اینو اول میدونستم 15 اینچ نمی خریدم چون هردفه باید 5-6 کیلو بار با خودت جابجا کنی
در مورد سونی کی میکه آمریکایه ؟! سونی از دم چینی البته نه که بد باشه ممکنه زیرش بزنه USA ولی قطعات توش چینی من خودم به چشم دیدم
در مورد دل هم مهم نیست مال کجا باشه ساخت همشون کیفیتش نزدیکه پول بیخود نده چون فرق چندانی ندارن
نقل قول:
سلام
به نظر من شما که فقط میخوای کارایی مثل برنامه نویسی و... انجام بدی یه سی پی 2.1 واسه شما کافیه .
ولی اینجا 2 تا مشکل هست اینکه اصلا وسترو 1310 کیفیت ساخت خوبی نداره و من اصلا وقتی دیدمش گفتم کی حاضره 1.200.000 بده واسه این .
از طرفی سونی هم کیفیت ساخت خوبی داره ولی با این بودجه کانفیگ بهتری هم میتونی بگیری .
پیشنهاد من سری dv4 اچ پی هم که هم طراحی خوب و شیکی داره , هم کیفیت ساخت خوب و هم کانفیگش از این سونی بهتره .
dv4 - 1050
cpu : 2.26
ram : 3 gig
vga : geforce 9200 gs
hard : 250 gig
lcd : 14.1 inch
weight : 2.3 kg
با گارانتی 1.350.000
موفق .....
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد سونی کی میکه آمریکایه ؟! سونی از دم چینی البته نه که بد باشه ممکنه زیرش بزنه USA ولی قطعات توش چینی من خودم به چشم دیدم
1. لپ تاپ های سونی که امریکایی باشن خیلی زیادن مثل بیشتر سری SZ و ..... از این لحاظ شاید سونی تنها برندی باشه که نصف لپ تاپ هاش یا امریکایی هستن یا japan
2. حتی سونی های ساخت چین عالی هستن و کیفیت ساخت بالایی دارن و بسیار به مدل های امریکایی نزدیک هستن و اصلا با مدل های چینی DELL قابل مقایسه نیستن .
3. اینقدر طراحی خوب و کیفیت ساخت خوب سونی بالا هست که ارزش پول بیشتر دادن رو داره . به جرات میتونم بگم سونی های ساخت امریکا بسیار بسیار کم صدا تر و دارای نویز کمتری هستن حتی در مقایسه با مدل های بالای دل مثل 1530 .
در مورد hp مهم نیست مال کجا باشه؟ الان که داشتم مشخصات hp dv4 1050 رو می خوندم نوشته بود چینیه.
يه لپ تاپ با كه بشه باهاش كاري معمولي مثل تايپ و فتوشاپ و بازيهاي سبك و اينترنت رو وارد شد چنده تقريبا حد متوسط باشه