به قول دوستمون رادارش رو دسته هست؟اصلا این موضوع مهمه؟من تازه کارم راستی سایتی فروش ان لاین داره؟نقل قول:
Printable View
به قول دوستمون رادارش رو دسته هست؟اصلا این موضوع مهمه؟من تازه کارم راستی سایتی فروش ان لاین داره؟نقل قول:
بله رادرش روي دسته است در واقع تمام جوي استيكهاي بالاي 30 هزار توماني رادر روي دسته استنقل قول:
در سايت زير ميتوانيد آنلاين بخريد
کد:http://www.rayaneh.com/cat-385.aspx
Logitech Attack 3
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
دوستان بین این 3 مدل کدوم بهتره؟یا تفاوت فاحشی داره؟چون اختلاف 40 تومنی دارن من میخوام با این شبیه ساز کار کنم و رادار رو دسته و فورس فیدبک داشته باشه
ممنون
Logitech Attack 3 از دوتا ديگر ضعيفتر است
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
اين دوتاي بالايي از لحاظ دقت و جنس مثل هم هستند فقط فورس در واقع نيروي فيد بك يا همان ويبراتور را دارد كه با توجه به شرايط مختلف دسته را ميلرزاند و خيلي هم دقيق هست فقط شنيده ام كه در هنگام خلبان خودكار اگر باد بياييد دسته چون فيد بك دارد شروع به حركات شديد ميكند البته نميدانم ميشود خاموشش كرد يا نه اين موضوع به عنوان يك مشكل در فاروم هاي خارجي مطرح شده بود از طرف ديگر فرض كنيد ميخواهيد يك هليكوپتر را كه به كنترل خيلي دقيق احتياج دارد كنترل كنيد حالا در حين تمركز يكدفعه دسته شروع به لرزيدن كند چي ميشود:31: به هر حال يا اكستريم برداريد يا فورس ،سراغ جوي استيك ديگر نرويد يك مدل لجيتك هم است كه مثل اكستريم است ولي وايرلس است اونهم فكر كنم جالب باشد
سلام
یه پنل درست و حسابی برای ایرباس 300 میخوام....
مرسی
سلام بر کاپیتانهای گرامی:
آیا بر اساس حوادث واقعی هوایی، mission برای سیمو لایتور ساخته شده؟... چند وقت قبل یکی از دوستان گفته بود که من فلان حادثه رو تو سیمولایتور بازسازی کردم!.. راست یا دروغ، به نظر فکر بدی نمی آد...اگه این کار اتفاق بیافته و کسی بازسازی کنه، و با دیگران share کنه ، خیلی کمک به برو بچز علاقه مند میشه...
:20:
دوستان لطفا نظر بدین یا اگه جایی رو سراغ دارین، بگید که بقیه استفاده کنن...
ثواب داره:46:
Flight School 1.6
220 صفحه آموزش شبیه ساز پرواز به صورت رایگان؛
کاملترین آموزش فارسی زبان شبیه ساز پرواز...
این مقاله شامل:
1- آشنایی با قطعات اصلی برای پرواز
2- آشنایی با نیرو ها
3- آشنایی با اصطلاحات
4- پرواز کامل با بوئینگ 747
5- راهنمای دسته در بازی و راهنمای کلیدها
6- آموزش تا گرفتن مدرک SPL
7- نحوه ی خواندن انواع درجه ها و رادارها
8- آشنایی با مدارک پرواز
ورژن 1.2:
9- توضیح در مورد استال و بازیابی از آن
10- توضیح در مورد علامتهای ابتدای باندهای فرود
11- توضیح در مورد تاکسی کردن و تابلوها و خط کشی ها
12- عکسهای جدید در مورد فلر کردن
13- توضیح در مورد نحوه ی بلند شدن نرم و به موقع
14- راهنمایی های بیشتر در مورد گلاید اسلوپ
ورژن 1.3:
15- آموزش پرواز با هواپیمای نظامی Hornet بر روی ناو (قابل استفادهبرای کسانیکه Accelerator Pack دارند)
16- توضیح چند اصطلاح دیگر
ورژن 1,4:
17- توضیح کامل در مورد ILS
18- توضیح کامل در مورد تاکسی کردن. (ترجمه ی آموزش خود FSX)
19- حذف بعضی اشتباهات
ورژن 1,5:
20- آموزش جامع FMC در بوئینگ 400-747
21- آموزش جامع VOR
22- آموزش استفاده از FsPassengersX
23- رفع چند مشکل
ورژن 1.6:
24- آموزش های کامل PPL
25- آموزشهای کامل IR
26- آموزشهای کامل CPL
27- آموزشهای کامل ATP
28- رفع چند اشتباه.
و بسیاری نکات دیگر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2204152&postcount=3
با تشکر از دوستانی که مستقیم و غیر مستقیم به من کمک کردند. چه دوستانی که اسمشون در آموزش آورده شده و چه دیگر دوستان و بچه های تاپیک...
آقا ممنونیم همگی ... منتظر بودم واقعا که بیاد این ورژن....
همین الان می خونمش.....
پیشاپیش از همه دوستانی که زحمت کشیدن و خصوصا ابی عزیز صمیمانه تشکر می کنم...:10::40::11:
مرسی ebicross جان . گل کاشتی پسر (: ممنون بخاطر این همه زحمتی که بدون هیچ منتی برای این تاپیک کشیدی . مرسی رفیق
از همه عزیزانی که برای پر بار تر شدن این تاپیک تلاش کردند و میکنند هم صمیمانه ممنونم . دست مریزاد
ببین یک راه ساده برای باز سازی تقریبی حوادث هوایی که همه هم میتونن شبیه سازیش کنن اینه که قبل پرواز تو قسمت Failures میتونی برنامه ریزی کنی که مثلا در فلان زمان موتور شماره 2 خاموش بشه یا سیستم الکتریکی یا ناوبری هواپیما دچار نقص بشه " البته این کار رو هم در fsP هم میشه انجام داد اما زمانش دسته خودتون نیست یک دفعه اتفاق میوفته!نقل قول:
@@@@@@@@@@@@@@@@@نقل قول:
سپاسگذار از جواب ارزنده شما دوست عزیز، البته منظور من حوادثی مثل پرواز های واقعی بود که به صورت میسسیون تعریف شده باشن و بتونیم در زمان لازم فرمان لازم رو برای جلوگیری از حادثه بر اساس تایمینگ درست انجام بدیم...در حالت برنامه ریزی تو قسمت Failures فک کنم وقتی ما از حادثه خبر داشته باشیم زیاد هیجان نداره!!!... ولی تو حادثه واقعی بازسازی زمانی( تایمینگ) و مکانی کاملا مانند حادثه بازسازی می شه و این هیجان رو به اوج می رسونه و اصطلاحا می ترکونه!:18:... در هر صورت سپاس از جواب شما:20:
کسی جایی رو برای دانلود Sound Pack واسه هواپیما میشناسه؟
در ضمن ابی جان دستت درد نکنه Flight School رو دانلود کردم" عالی بود:46:.
سلام
من تازه WiMAX گرفتم و حالا میخوام مولتی پلیر بنزنم
کسی میتونه راهنمایی کنه چه طوری باید این کار رو کرد؟
سرعتم هم 512 و پینگم معمولا بین 250 تا 300 هست
میشه؟
بابت flight school بسیار بسیار ممنون....
ابی جون دوست داریم
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
بچه ها من تا چند وقتی نمی یام (امتحانات نوبت اوله دیگه):46:
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
بابت Flight School
به به می بینم که دوستان همچنان این تاپیک خوب رو سرپا نگه داشتند. دست همتون درد نکنه... هر چند فرصت نمی کنم در کنارتون باشم، اما از تاپیک استفاده می کنم. ممنون :11:
واقعا این بازی به آدم پرواز یاد میده یا فقط بازیه؟
آخه تو خارج خلبانها هم با شبیه ساز خلبانی یاد میگیرن. :20:
بله دوست عزیز " در صفحه اول توضیحات به صورت کامل داده شده.:46:نقل قول:
چجوری میتونم برای فرودگاه کیش سیستم ILS قرار بدم...؟؟ خسته شدم از بس visual فرود اومدم....
آقا جواب نمیدین؟نقل قول:
اگه با Game Spy میخوای آنلاین پرواز کنی یک آموزش قبلا براش نوشتم بگردی پیدا میکنی:46:نقل قول:
مشخصات اینترنتت هم خوبه اینم بگم با DialUp هم میشه به GameSpy کانکت شد!
این آموزش تو همین تاپیک هست؟
اقریبا چند صفحه پیش میشه؟
ابی عزیز باید ین آموزش هم در آموزش کاملشون بزارن!
دوستان چون عکسهای صفحه ی اول از Game Spot حذف شده بود من یک آلبوم درست کردم.
شما هم میتونید عکسهاتون رو برای من ایمیل کنید تا به آلبوم اضافه بشه. الان 78 عکس توی آلبوم ریختم.
عکسهای کیفیت بالای خودتون که توش چیز اضافی مثل نوشته و منو نباشه رو برام بفرستید. فقط حجمش رو رعایت کنید. :دی
ebi.cross[at]gmail.com
کد:http://cid-298ed63942114e24.skydrive.live.com/redir.aspx?page=play&resid=298ED63942114E24!143
سلام.
بابت آموزشتون ممنون، کسی که بخواد از صفر هم شروع کنه، میتونه از همون آموزش استفاده کنه؟
ضمنا میخواستم بپرسم کسی اینجا هست که درحال تحصیل تو این رشته باشه؟!
+ جدیدترین نسخه این شبیه ساز کدومه که دانلود کنم؟ (ویندوز 7)
:10:
سلام سپهر جان!نقل قول:
بله برای شروع این "آموزش + اینجا " بهترین راه برای یاد گیری هستش.
بله هستن اینجا که در حال گذروندن دوره خلبانی هسنتد.
آخرین نسخه ورژن X هست" البته در ایران این نسخه توسط چند شرکت ارائه شده که هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن که در صفحه اول تمام توضیحاتشون هست.
راستی اگه من Accel رو نصب کنم دیگه نیازی به سرویس پک ها نیست؟
اینم 33 تا عکس
خیر دیگه نیاز به نصب اونها نیست.نقل قول:
سلام
من یه سری از صدا های واقعی هواپیما ها برای FSX میخوام
شما چی کار به صداش دارینقل قول:
سلام
من یه سری از سدا های واقعی هواپیما ها برای FSX میخوام
بازی تو بکن
من خودم به صدا توجهی نمی کنم
نقل قول:در سایت بالا 30 عکس هستشکد:http://www.avsim.com/pages/0106/FSX/fsx_thumbs.html
تشکر یادتون نره:46:
آقا چرا اسپم میزنی؟!نقل قول:
وقتی چیزی نداری نیا بگو به دردت نمیخوره
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
تازه FSX چیزی بیشتز از یه بازی هست
سلام دوستان"
یادمه یکی از دوستان دنبال آموزش کار با GameSpy میگشت" منم یک آموزش مختصر در مورد کار با GameSpy رو براتون آماده کردم.
خوب اول از همه اگه اکانت ندارید باید یک اکانت برای خودتون بسازید!
بعد از انتخاب MultiPlayer روی Creat New Account کلیک کنید تا وارد این صفحه بشید...
اینجا رو که خودتون واردید"بعد از وارد کردن موارد مورد نیاز روی Creat GameSpy Account کلیک کنید
خوب حالا Login بشید .
بعد از وارد شدن باید Session مورد نظر (کادر سبز) با کلیک انتخاب کنید
بعد از انتخاب در کادر قرمز مشخصات Session میاد
حالا در سمت چپ در کادر آبی Contact رو میبینید اینجا یک جور مسنجر هست که میتونید با دوستاتون چت کنید
خوب بعد از تمام اینها باید وارد Session بشید که با کلیک بر روی Join میتونید وارد صفحه بعد یا همون Session بشید.
شما اول در کادر آبی باید انتخاب کنید که خلبان هستید یا کنترلر.
بعد در کادر زرد اگر کنترلر بودید باید در قسمت ATC اسم ATC مورد نظر رو وارد کنید اگر هم خلبان بودید اول هواپیما بعد سوخت و فلایت پلن و... رو مشخص کنید.
در قسمت خاکستری شما میتونید هواپیمای خودتون رو به اشتراک بذارید.
در قسمت قرمز میتونید مشخص کنید که از کجا شروع کنید مثلا : فرودگاه مورد نظر یا فرودگاهی که Admin انتخاب کرده یا حتی در حال پرواز کنار Admin!
بعد از اینها روی OK کلیک کنید تا وارد صفحه بعد بشید.
این صفحه Review Your Session هست.
در قسمت Players شما میتونید کسانی رو که در حال پرواز در این Session هست رو با مشخصاتشون ببینید.
و در آخر برای شروع پروار روی Join Session کلیک کنید.:5:
حالا اگر کسی خواست Admin بشه...
در عکس سوم بالای Join " روی Host A Session کلیک کنید تا وارد صفحه بعد یا همین پایینی بشید.
در اینجا بعد از اینکه Session infromation رو وارد کردید روی Next کلیک کیند.
در اینجا مثل Free Flight مشخصات رو وارد کنید بعد Next بزنید.
البته نا گفته نمونه " در اینجا هم میتونید خلبان یا کنترلر بودنتونو انتخاب کنید.
در این قسمت میتونید مشخص کنید که حداکثر چند نفر میتونن وارد Session بشن یا میتونید Voice رو کلا بردارید و...
و همینطور در اینجا هم میتونید هواپیماتونو به اشتراک بذارید.
اینجا هم آخرین صفحه یا همون Review Your Session هست که میتونید در اینجا منتظر بقیه خلبانها باشید یا اینکه بدون انتظار پرواز رو شروع کنید. برای این کار هم روی Fly Now کلیک کنید.
موفق باشید:46:
اون کاربر من بودم
بسیار بسیار ممنون بابت آموزشت
سلام
کسی لینک برنامه ی AES 2.5 رو با یه خورده Credit نداره؟
این کرک شدش هست خودمم دارمش اما نصب نکردم:23:!نقل قول:
لینک تورنت:
[PHP][/PHP]کد:http://torrents.thepiratebay.org/5668827/FS2004_FSX_Aerosoft_AES_2.05_(cracked).5668827.TPB.torrent
ممنون
این رو نمیشه توی همه ی فرودگاه ها استفاده کرد؟
نبود....؟؟؟نقل قول:
فکر نکنم بهش برای فرودگاه ها ILS گذاشت
بچه ها یک نکته جالب بگم چرا هیچ جای DELUXE EDITEON در خود نرم افزار ننوشته DELUXE EDITEON من دو سال این نسخه را دارم و تازه الان فهمیدم که DELUXE EDITEON آن هم از تعداد هواپیماهای پیش فرض بدون ACC که باید 18 تا باشه برای من 24 تاست واقعا جالبه کاورش کاور معمولی بود عجیبه من بعد از نصب شبیه ساز هیچی روش نصب نکردم و تعداد هواپیما های پیشفرض 24 تاست
الان که من ACC هم
یک سوال آیا نسخه ای که دارم GOLD EDITION؟
اگر نه GOLD EDITION چه فرقی DELUXE EDITEON+ACC داره ؟