[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خوب شده
Printable View
خوش به حالت من 60 مگ گرفتم چیزی به اسم شرف ندارندنقل قول:
سلام
دوشنبه شدو شبانه هنوز افتضاحه فردا ميرم انصراف ميدم و ميرم پيشگامان
مهرم حلال جونم ازاد البته 40 تومنمو پس ميدن
خدا کنه پورت خالی گیر شما بیاد من که گیرم نیامد الیته آسیاتک منت بر سرمون گذاشته شبانه ام شده 25 کیلو بایت به جای 250 کیلو بایت چیزی نیست یک صفر فرقش هست :13:نقل قول:
دلم از این می سوزه 10 هزار تومان پول اکانت فایل سونیک دادم 8 هزار تومان پول VPN سه ماه که از یک سایت گرافیکی دانلود کنم به خاطر این شرکت دزد همش پرید خدا لعنتشون کنه
به یکی از اپراتوراشون گفتم برای پسر خاله هاتون شبانه رو باز می زارید داشت دق می کرد:27: می گفت تهمت نزن:31:
سرعت شبانه امشب چقدر پایینه با سرویس 2 مگ 76 تا بیشتر نیست
الان که اینو می نویسم ساعت 3 و خورده ای هست
کاش سرعت جمع اوری و رانژه زیاد بود که میشد بیای یه شرکت دیگه :(
من با اینترنت 512 الآن، یعنی ساعت 3 و 10 دقیقه شب سرعتم خیلی زور بزنه بشه 20 کیلوبایت. واقعاً افتضاحه. قبل ماه رمضون 70 -80 بود.
مال من 50 تا کمتر هست اگر همین 76 رو داشتم کارم راه می افتاد فردا زنگ می زنم دوباره انصراف میدمنقل قول:
ساعت 3:45 دقیقه . سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ = 76 !!!
باید همه اعتراض کنیم به این دزدی
دوستان سلام . من اینترنت پارس آنلاین دارم 512 . سرعت دانلود منم خیلی اومده پایین فکر کنم که این افت سرعت مربوط به همه اپراتورها و در اصل مخابراته. به نظر شما چرا اینطوری شده؟:9:نقل قول:
سرعت دانلود من 30 بالاتر نمیاد
1 ماه اگه همه اینای که میان تو این ترد شارژ نکنن آدم میشه این مدیر اسیا تک و تو ماه رمضان دزدی نمیکنه:2:نقل قول:
من که همون اول ماه رمضان شارژم تموم شد و تا حالا هم شارژ نکردم چون عملا بی استفادست سرویس گرفتن برازی دانلود فقط پول رو ریختین توی جوب اگه این ماه شارژ کنین:2:
بعد اذان سرعت بهتر میشه. کاشکی زودتر اذان رو بگن.
اذانم گفتن ولی سرعت بهتر که نشد هیچ، بدتر هم شد. این چه وضعیه! آسیاتک لعنتی شورش رو در اوردی :19:.
سرعت رسید به 40-50
لعنت به آسیاتک
کاش سرعت من مثل شما بود. من با 512 به زور میرسم به 10:18:نقل قول:
سلام
خیلی خوبه برای شما وصل میشه :31:
از ساعت 9:30 دیشب تا سحر قطع بود و کانکت نمی شد!! این چند روز اینقدر سرعت پایینه که صفحه هم به زور باز میکنه. اینا چی کار دارن میکنن که یه ماه با 1 مگابیت دانلود می کنیم یک ماه یه دونه صفحه هم باز نمیکنه!!
تا ساعت 7 صبح سرعت 12 بود ساعت 7.5 سرعت شد 140 تا 157
اينا ديگه كين:41:
من امروز انصراف دادم بهم گفتن 1 هفته طول می کشه اول می گفتن 4 روز حالم از این آسیاتک بهم می خوره:2:
البته راحت شدم
یک چیز جالب از وقتی انصرافم قطعی شده بهزور یک صفحه عوض می کند
آسیاتک ===== دزد
من زنگ زدم به شیراز میگم سرعت اینجا خوب نیست یارو کلا توی باغ نیست مثه اینکه!چون همه از سرعت اینجا مینالن
بعد میگه که شما سرعت 128 بگیر!قبلا هم بهم گفت 512 بگیر احتمالا خطت نمیکشه!!
به نظرتون چکار کنم؟!
الان 1 مگ دارم سرعت دانلود به زور 20 هست:دی
من 2 مگ دارم . به شما که 512 داری 10 میدن به من هم 10*4 میدن . اینم از الطاف آشغالتک دزده دیگهنقل قول:
من رفتم از پیشگامان بگیرم پورت خالی ندارن حالا اگر از دزدتک می خواستم صد تا ردیف می کردن البته خدار رو شکر یکی از نمایندگی هاشون یک پورت خالی داشت اما شرکت اصلی نداره
شما هم باهم برید انصراف بدید یا درست می کنن یا راحت می شید وضعیت که از این بدتر نمی شه
128 تا 2مگ هیچ فرقی نداره خودم تست کردمنقل قول:
من که مشکل سرعت ندارم خوبه سرویس 128 سرعت دان هم یه صفر از شما بیشتره.دی:
شما با سرویس 128 سرعتتون 200 هست؟؟نقل قول:
بلاخره باید حق یکی رو بخورند به یکی بدن گوشت سگ بخورند بهتر از این پول
:31:ما که کم کم داریم بارمون رو از این خراب شده میبندیم خراب بشه رو سر صاحابش:2:
من که از آسیاتک هیچ چیزی جز پریدن الکی کلی حجم و سرعت افتضاح چیزی ندیدم:2:
دوستان سرعت چطور بود از 8 تا 9؟ من 585 مگ دانلود داشتم!
بله 200 250 2مگ هم گرفتم همین بود دوباره برگشتم 128 دان استریم هم 4 مگ بستن ولی توی اکانتینگشون 2مگ تعریف کردننقل قول:
من هم دیشب کاهش سرعت داشتم
شده بود 100 تا 120
ولی وقتی 4 تا فایل برای دانلود گذشتم، مجموعش همون 250 میشد.
یه چیزه عجیبی که من بهش امروز عصر ( حدود ساعت 7) برخورد کردم عکس زیر بود
دوستان به نظر شما این Dial-up که نوشته یعنی چی؟
اینم الان تست کردم
خدا را شکر سرعت از امشب درست شده. امیدوارم همینطوری بمونه
اوضاع آسیاتک چطور هست سرعتاش فرقی با هم دارن یا نه همه یه جور ؟ شبانه چطور؟
مال من که همون ای کاش این یک هفته زودتر تمام بشه از شر آسیاتک راحت بشیم
یه سوال:آیا سرعت آسیاتک برای مرکز یه استان با شهرستان های دیگرهمون استان فرق داره؟چون مثلأسرعت 128برای مرکز استان 150به بالادانلود داره وبرای شهرستان های دیگه 70تا80هست.درمورد اعدادوارقامی که گفتم دقیق مطمئن نیستم.
قبلاً شبانه سرعتش از حد عادی بیشتر بود. در حال حاضر روزها سرعت آزاد میشه و شبها واقعی (منطقه ی ما)نقل قول:
توی این 5 سالی که از آسیاتک سرویس گرفتم میشه گفت هیچ وقت ثبات نداشته. یک ماه با سرویس شبانه نمیشه دانلود کرد ولی آپلود خوبه. یکماه برعکس میشه. خلاصه معلوم نیست چی میگذره توی این آسیاتک.
کسی چیزی به نظرش نمیاد برای پست 4507 ؟:5:
آقا واسه ما که دیشب خیلی خوب بود خدا کنه دیگه همین بمونه کرم نریزن:31:
من که پینگم خوب نیست:41:
473 با 4.2.2.4
اوضاع پینگ همه اینطوریه؟
راه کاری واسه کاهش پینگ ندارید؟مثلاً dns رو دستی وارد کنیم با پشتیبانی دعوا کنیم و یا روش های دیگه...
دیشب سرعت شبانه عالی بود آسیاتک جون مادرت بذار اوضاع همینجور بمونه:31:
تو مرکز استان و شهرستان فرقی نداره.ولی شبا معمولا همه واسه دانلود میرن واسه همین سرعت میاد پایین
مال من هم دیشب یکدفعه خوب شد 800 مگ گرفتم البته طبق معمول 3 تا 4 روز خوبه دوباره خراب می شه
اینکه وضعیت شبانه مناطق مختلف به صورت همزمان خوب یا بد میشه نشون میده خودشون انگولک میکنن و ربطی به پرشدن پهنای باند منطقه که تنها جواب پشتیبانی در اعتراض به کم شدن سرعت شبانه هست نداره
من یه هفته هست گرفتم اوایل شبها که رایگانه سرعت از اول خوب بود ولی الان بعد اذان خوب میشه. 2 مگ دارم.