به نظر شما N82 رنگ سفیدش بهتر هست یا مشکی و این گوشی تا چند گیگ رم می خوره؟
Printable View
به نظر شما N82 رنگ سفیدش بهتر هست یا مشکی و این گوشی تا چند گیگ رم می خوره؟
من خودم مشكي دارم به نظرم مشكي بهتره.:5:نقل قول:
يكي از دوستان رم 16گيگ انداخته كه بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه حالا نميدونم كه نوكيا تا چند معرفي كرده:29:
به احتمال زیاد برنامه بوده چون من همچین برنامه ای رو تو یه سایت دیدم ولی باور نکردم که مکان بلوتوثی که روشنـــــه رو درســــت بده :13:نقل قول:
سیــــاه چیز دیگه ســـــت دوست عزیز ...نقل قول:
من رم 8 گیگ دیدم که راحت روش ساپورت شده بــــود !
بالاتر ندیدم :41:
موفق باشید!:40:
16 گیگ هم ساپورت میکنهنقل قول:
اسکرین شاتش تو این تاپیک هست
فقط صفحات اوله که سرچ کردنش حوصله میخواد:31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اینم اسکرین شات :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم علی جووون :11:نقل قول:
اینجـــا من تا 8 گیگ دیدم که روش بوده بیشتـــر ندیدم باید یه روز گوشی داداشمو ببرم امتحان کنم تو موبایل فروشـــی هاااا :31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
تا 32 هم ساپورت میکنه...من تضمین میکنم.
شاد باشید:40:
عوض کردنش راحته تنها چیزی که باید مواظب باشی فقط LCD گوشیه من اولین بار که قاب کلی گوشی عوض کردم LCD یش شکست 26 تومن خرج انداخت گردنم بعدش دیگه غلغش دستم اومد در مورد قاب های کپی تو بازار فقط قسمت های ظاهری ایجاد مشکل می کنه
اولی قاب رو LCD که قسمت سمت راستش زبر دکمه ولوم برآمدگی داره که با چسب قطره ای حل میشه (کل بازار رو گشتم همه قابا این جوری بودن) بعدی مربوط میشه به شاسی دکمه کیبردش که زیر LCD چفت نمیشه یا قاب روش که خوب جا نمیره.
تنها مشکلاتش هم همینه وگرنه قطعات داخلیش راحت در میان فقط خازن فلش یه زره صفته که یکم فشار بیشتر میخواد که در میاد.
من رم 8 انداختم توش 4گیگ که پر شد بعدش رم و نیم سوز کرد یعنی فقط رو حالت لوک با تبدیل اونم فقط تو کامپیوتر میخونه و نه میتونم تو چیزی بریزم و نه فرمت میتونم بکنم تو اکثر سری N امتحانش کردم همشون هنگ کردن
تو سایت نوکیا دنبال مشکلش گشتم دیدم شرکت نوکیا برای اینکه استفاده از دوربین گوشی محدود کنه (فیلم برداریش مخصوصا) حداکثر رم مجازش رو 2 گذاشته البته این سری جدیدش که چینی این مشکل رو نداره واسه من سری اولی بود وارد ایران شد
سلام اقا باندهاي اين n82 قاطي داره يه بار يكيش قطع ميشه اون يكي كار ميكنه حالا اون كه يكي كه يه ماهي قطع بود داره كار ميكنه اين يكي قطع شده استريو هم كه ميزاري صداش از بلندگوها با تاخير مياد مثلا از بلندگو پاييين با نيم ثانيه تاخير از بلندگو بالا نميدونم اپديتش كنم درست ميشه يا نه من فكر ميكنم مال خيلي از اين n82ديگه كه بلندگوهاشون قطع ميشه مشكل نرم افزاري نه سخت افزاري اين سرور نكيا هم كه براي اپديت هست فعلا قطعه ميگه بعدا تلاش كن كسي امروزا اپديت كرده يا نه ؟
نقل قول:
ايول 32:8: n95 هم 32 ساپورت ميكنه.
سلام من می خوام N82 بگیرم کسی جای مطمئن می شناسه که بگیرم مثل اینکه کم شده .می خوام اصل باشه و REFRESH نباشه مرسی.
بعضيها گفتن مشكل خرابي اسپيكر پايين ( كه تو ان 82 ها زياد ديده شده) تو سري مشكي بيشترهنقل قول:
در سايت نوكيا و gsmaria كه سايت معتبريه تا 16 گيگ رو زده:5:
سلام.
اولا با تشکر از پست قبلی، سایتی که نوشته معتبر ترش gsmarena هست.
مقادیری سوال دارم. چند روز پیش بلاخره بعد از نزدیک به دو سال از وای فای گوشی استفاده کردم.( تا اینم موقع وای فای درست حسابی پیدا نکرده بودم.)
اول از همه که براوزر دیفالت رو بی خیال شدم و اپرا مینی ریختم. سر استفاده از اپرا هی از من می خواد که تایید کنم که این برنامه مثلا اجازه ی استفاده و خوندن و نوشتن روی منابع دستگاه رو داره یا نه. چی کار کنم که یه بار باسه همیشه به این برنامه اعتماد کنه؟ توی اون دو ساعتی که داشتم از این سرویس باحال استفاده می کردم این مسئاله بدجوری اعصابم رو خورد کرده بود.
مشکل دیگه ام هم توی دانلود فایل بود. فایل های معمولی نمی تونستم دانلود کنم.
این مشکل منه؟ یا همه ی اینترنت های موبایل اینجوری هستن؟ یا فقط وای فای اینجوریه؟ یا فقط اوپرا این شکلیه؟ یا فقط مدل فایلش که ویدئو بود مشکل داشت؟
توی اپرا بعد از کلی اجازه گرفتن فایل رو دانلود می کرد، اما فایل دانلود شده یک کیلو بایت بود و محتوای نداشت. یعنی به جز اسم مشابهش هیچ شباهتی به فایل اصلی نداشت.
چی کارش کنم؟
سلام دوستان
پریشب خواب دیدم که روی گوشی کارت حافظه 64 گیگا انداختم و بدون مشکل داره کار می کنه :27:!!!
کسی می دونه که اومده یا نه؟ اگر اومده باشه می خرم! :دی
نقل قول:
مبارکه! چون منم تازه امروز برای نخستین بار از وایفای بهره گرفتم! :31: عجب حالی داد!!! :10:
من هم مشکل پرسش های پیاپی برای برنامه های جاوا رو دارم. اگر کسی بلده به ما هم بگه! :13:
درباره عدم ذخیره فایل ها در اپرا، احتمالا اپرات نگارش کلاسیک هست. چون توی نگارش های تازه هر فایلی رو می شه با هر پسوندی در گوشی ریخت.
برای مشکل آخری هم آخرین نگارش آپرا رو بریز :10::11::46:
مبارک شما هم باشه. عجب تکنلوژی کیف انگیزیه .نقل قول:
مبارکه! چون منم تازه امروز برای نخستین بار از وایفای بهره گرفتم! عجب حالی داد!!!
من هم مشکل پرسش های پیاپی برای برنامه های جاوا رو دارم. اگر کسی بلده به ما هم بگه!
درباره عدم ذخیره فایل ها در اپرا، احتمالا اپرات نگارش کلاسیک هست. چون توی نگارش های تازه هر فایلی رو می شه با هر پسوندی در گوشی ریخت.
برای مشکل آخری هم آخرین نگارش آپرا رو بریز
نه باو اپرا کلاسیک چیه. اخرین ورژن اپرا بود. همون لحظه گرفته بودمش. اتفاقا کار که نکرد رفتم ورژن 5 بتاشو هم ریختم امتحانکی زدم.( انصافا از چهارش بهتر بود.)
حالا اونو هیچی. کسی می دونه چه طور می شه روی اپرا مینی پلاگ این فلش پلیر ریخت که سایت های فلش رو هم باز کنه؟
یه مشکل دیگه از برو بچی که هنوز به سوال قبلیا پاسخی ندادن.
من یه ورژن اکس پلور دارم. از اونای که بایس تاریخ گوشی رو بذارم رو 2007 که کار کنه.
حالا نه می تونم پاکش کنم.( اگه کسی بلده بگه.) نه می تونم ورژن جدید بریزم.
برای ورژن جدید اپدیت اروری می ده که چیزی ازش سر در نمی ارم.
ممنون.
یه چند وقتیه مشکلی واسه sms هایی که واسم میاد پیش اومده و اونها رو نمیتونم باز کنم و متنشون رو بخونم البته وقتی حافظه sms رو روی memory card قرار میدم اینطوری میشه(گوشیم هم n82)،کسی این مشکل نداشته؟راه حلی نداره؟
سلام.
آخرین فریویو n82 چنده؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین.
v 31.0.016
والا چی بگم؟! اگه گوشیت رو هک نکردی هک کن. دیگه یه همچین مشکلی بوجود نمیاد. اگر هم از هک فراری هستی برنامه رو از نو ساین کن. مشکل به احتمال قوی برطرف می شه :10:نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه چیزی
توی خوابگاه که بودم در جمع یه آهنگ گذاشتم؛ یکی از بچه ها گفت که یکی توی فامیلشون N82 داره و تازه با این که یه اسپیکرش هم سوخته، صداش از مال من بلند تره. یعنی گوشی من مشکل داره؟! :13: حالا چی کار کنم؟ :41:
بیخیال صدای اسپیکر در این گوشی بشین . هیچ حرفی برای گفتن نداره . . .
یونس جان شما که میگی تا 32 رم رو ساپورت میکنه وقتی مموری پر بشه کند میشه یا نه ؟؟
ممنون .
دوستان توجه کنند که گوشیهای n82با تاریخ 2007 عالیترین نوع واصل فنلاند هستند که مشکال سخت افزاری ندارن واسپیکرهای انها مرغوب هستند این رو پشت درب باطری هک کرده نوکیا؟
فعلا که مموری 32 گیگنقل قول:
تو بازار های جهانی خیلی کم پیدا میشه
و با قیمت بسیار بالایی بفروش میرسه !!
من یه مموری 16 سفارش دادم(واسه گوشی دیگه ام)
چند روز دیگه میرسه دستم پرش میکنم 16 گیگ رو خبرش رو بهت میدم:46:
کند که بعله...خیلی کم سرعته گوشی کم میشه که کاملا" طبیعیه..!نقل قول:
شاد باشی:40:
من الان 2 گیگ از مموریم خالیه ولی اصلا کند نشده:46:
خالیش کن میفهمی فرقشو..: دی البته خیلی نا محسوسه...! یا اصلا" رم رو دربیار با گوشی کار کن...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام.
ببخشید پس این اپدیت جدید برای 82 چی شد؟؟؟؟؟
اپدیت دیگه ای براش میاد؟؟؟؟؟
مهدی جون رمت چند گیگه؟! چه مارکیه و چه کلاسیه؟ :دینقل قول:
ما که شنیدیم باس کلاس 6 بخریم ( سریع ترین ). حالا نمی دونم راسته یا نه؟! :46:
میاد... احتمالا دیگه بشه نگارش 32! البته خوب شد یادم انداختی... می خوام زنگ بزنم به نوکیا باگ های نگارش 31 رو بگم که برای 32 برطرفشون کنه. تازه می خوام پیشنهاد بدم که برای بخش عکس برداری سامانه تشخیص چهره و چشمک و لبخند هم بگذاره و فیلمبرداریش رو هم با کیفیت تر بکنه. :5: چیه بابا...! همه برند ها دارن می گذارن فقط نوکیاس که از قافله عقب مونده.... :20:نقل قول:
سلام بابا همين ورژن خودشو كه فعلا اپديت نميشه ميگه بعدا تلاش كنيد من الان چند روز دارم ميزنم ولي نميده ميگه بعدا تلاش كن فكر منك ايران تحريم براي همين كسي جديدا اپديت كردهنقل قول:
به نظر شما اين مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري ؟نقل قول:
سلام اقا باندهاي اين n82 قاطي داره يه بار يكيش قطع ميشه اون يكي كار ميكنه حالا اون كه يكي كه يه ماهي قطع بود داره كار ميكنه اين يكي قطع شده استريو هم كه ميزاري صداش از بلندگوها با تاخير مياد مثلا از بلندگو پاييين با نيم ثانيه تاخير از بلندگو بالا نميدونم اپديتش كنم درست ميشه يا نه من فكر ميكنم مال خيلي از اين n82ديگه كه بلندگوهاشون قطع ميشه مشكل نرم افزاري نه سخت افزاري اين سرور نكيا هم كه براي اپديت هست فعلا قطعه ميگه بعدا تلاش كن كسي امروزا اپديت كرده يا نه ؟
میگم بپا ندزدنت (شوخی)نقل قول:
میاد... احتمالا دیگه بشه نگارش 32! البته خوب شد یادم انداختی... می خوام زنگ بزنم به نوکیا باگ های نگارش 31 رو بگم که برای 32 برطرفشون کنه. تازه می خوام پیشنهاد بدم که برای بخش عکس برداری سامانه تشخیص چهره و چشمک و لبخند هم بگذاره و فیلمبرداریش رو هم با کیفیت تر بکنه. چیه بابا...! همه برند ها دارن می گذارن فقط نوکیاس که از قافله عقب مونده....
حالا به کی زنگ بزنه به نظر من هم ورزن 31 خیلی باگ داره اگه درستش کنن عالی میشه.
نقل قول:
شما هم فایل ها رو دانلود کن بعد به صورت آفلاین بریز روش یا بافونیکس یا با جف:10:
بچه ها اگر كسي N82 داره فايل c:\private\10202be9\persists\10282edc.cre رو حتما برام بذاره چون من اين فايل تو گوشيم پاك شده.گوشي حتما بايد در حالت هك باشه.
اقا گوشی خوبیه اونو بخرم:10:
تک و بی همتا ( البته در 5 مگاپیکسلی ها )نقل قول:
به نظر من ديگه ان82 قديمي شده برو دنبال ماركهاي ديگه. مثلا ان 97 با هشت مگاپيكسل يا Sony Ericsson Idou با 12 مگاپيكسل.:18:نقل قول:
از نظر من قدیمی هم باشه ولی تکـــه بین گوشی هااااا ...نقل قول:
دوربین گوشی رو مقایسه نکنید سخت افزاری و کارایی رو ببین که N82 کم نداره :20:
موفق باشید!:40:
با شما موافقم :11:ولی اگه بخای یه گوشی بگیری و همونم نگه داری اونوقت خوب از غافله عقب می مونی که :41: مثلا این گوشی تازه سونی اریکسونو نگا کن آخه چطوری میتونی طاقت بیاری که این گوشی دست دوستت و تو هم ان82 داشته باشی:23:نقل قول:
اگه بخوای اینطوری فکر کنی باید تمام زندگیتو بذاری کنار و هرچی پول داری بدی گوشی بخری چون هر روز یه گوشی جدید وارد بازار میشه !!!:27:نقل قول:
میلیاردر هم که باشی بلاخره یه جا کم میاری(اونم با این تحولات ! اقتصادی که هر روز تو مملکت ما اتفاق میفته !!!)
منم موافق هستمنقل قول:
اگه بخوای اینطوری فکر کنی باید تمام زندگیتو بذاری کنار و هرچی پول داری بدی گوشی بخری چون هر روز یه گوشی جدید وارد بازار میشه !!!
میلیاردر هم که باشی بلاخره یه جا کم میاری(اونم با این تحولات ! اقتصادی که هر روز تو مملکت ما اتفاق میفته !!!)
دایی من هم N82 داره من که با اون کار کردم خوب بود از نظرتون ممنون