منظورتون رو متوجه نشدمنقل قول:
عکس بذاريد بهتره
Printable View
منظورتون رو متوجه نشدمنقل قول:
عکس بذاريد بهتره
سلام دوست مننقل قول:
وقتي اون نرم افرار نصب بشه کتار ساعت ديجيتال آيکونش ميشينه و شما ميتوني با دابل کليک بر روي اون و گذاشتن تيک گزينه " کليدهاي مبدله " و بعد کليک کردن روي هر کدوم از حرفا براش تعريف کني که اون حرف در حالت استفاده از شيفت چي رو بزنه
همه چي هم داره
اگه هم مدبله رو نذاري ميتوني تعريف کنه در حالت معمولي چي رو بزنه
موفق باشي
ن کمي مشکوکم به اينکه زبان فارسي به درستي روي سيستم شما نصب شده باشهنقل قول:
از کنترل پانل سيستم و قسمت مربوط به زبان ، يه عکس بذاريد تا بشه اونجا رو هم چک کرد
در ضمن وقتي شما زبان رو فارسي ميکنيد بايد اون پايين صفحه ورد که نوشته شده بود English بنويسه Persian چک کنيد ببنيد هنگامي که زبان رو انگليسيس ميکنيد و هنگامي که فارسي ميکنيد يکي هست نوشته اون دکمه !!؟؟
سلامنقل قول:
بله دوست عزيز
شدني هست
مراحل زير رو بريد
1- CTRL+H
2- در کادر Find what عبارت " P^ " رو وارد کنيد
3- Replace all رو بزنيد
باشه عکس می ندازم فقط وقتی فارسی هستش و وقتی انکلیسی هستش هر دو انگلیسی می نویسه!!!نقل قول:
راستی نمی دونم وقتی رفتم قسمت زبان مربوط به کنترل پنل دیگه نمی دونم کجا باید برم؟؟
سلامنقل قول:
من این سوال رو پرسیده بودم:
بعضی مواقع در تایپها، نیاز به استفاده از بار در بالای حرف انگلیسی داریم، معمولا اینا رو با پریم میذارم ولی آیا ورد امکان این رو داره که با یک خط بالای حرف بنویسیم؟ مثلا B با یه خط بالاش که B بار خونده میشه؟
دوستمون این جواب رو دادن:
دوست عزیز مراحل زیر رو توی ورد 2007 دنبال کنید
insert>Equation>insert new equation>accent
توی این اکسنت شمامیتونی همه جور بار و ... رو روی حروف بذاری
اما بعد از ورود به تب insert، بعد از وارد شدن به equation، تب insert new equation، خاموش هست! یعنی قابل کلیک کردن نیست. علتش رو میدونین؟ یا چجوری میشه فعالش کرد؟
ممنون
حسام جان یه prin screen از همین اشکال بذار ببینیم چه خبره توی 2007 این مشکل نباید باشه . تو 2003 این مسئله بود که باید اضافه نصب میشد اما این جالبهنقل قول:
خیلی متشکرمنقل قول:
ولی اینجوری که همه اینتر ها پاک میشن و پاراگراف ها هم از بین میرن!
ولی یکی از دوستان راهی رو پیشنهاد دادن که اسکریپتی بنویسیم که فقط Cariage Return هایی رو که قبلشون نقطه نیست حذف کنه.
چون آخر همه پاراگراف ها نقطه داره مشکلی پیش نمیاد :31:
بازم ازتون متشکرم:10:
wordist جان راستش من اون لینکها رو خونده بودم. اما ظاهرن مشکل از خنگ شدن من باید باشه.
اگه لطف کنید و مرحله به مرحله تو ورد 2007 به زبون ساده توضیح بدید ممنون میشم.
کارم بدجوری گیره
سلامنقل قول:
دوست عزيز امکان اين هست که ورد کامل نصب نشده باشه
سي دي آفيس رو بذاريد و از طريق customize اونو کامل Repair يا نصب مجدد کنيد
غير از اين نميشه کاري کرد براي حذف اينترها و نميشه چند تايي از اونا رو منصرف شد (مگه اينکه يکي يکي Replace کني نه Replace all )نقل قول:
البته اگر پس از انجام دادن اون راه پيشنهادي من مراحل زير رو بري مشکلت حل خواهد شد
1- CTRL+H
2- تايپ نقطه در کادر Find what
3- تايپ نقطه و عبارت " p^ " در کادر Replace with
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما کافيه سکشن بندي رو انجام بدي و مشخصا بگي که کدام سکشن چه header ي داشته باشه
بعد از انجام سکشن بندي متن و ايجاد هدر براي اينکه هدر در يه سکشن مثل سکشن قبلي نباشه کافيه دکمه Link to previous رو از نوار ابزار header and footer برداري
موفق باشي
فکر میکنم علتش این باشه که فایل اصلی به صورت DOC سیو و در ورد 2003 کار شده ولی الان من با 2007 بازش کردم! چون ظاهرا در یک فایل 2007 (docx)، مشکلم رفع شد!!نقل قول:
ممنون از دوستان، پس این مشکل حل شده حساب میشه
سلام...
من يه مشكلي دارم كه بيشتر در قسمت WORD خودش رو نشون ميده...
اونم اينكه همين كه ورد رو باز مي كنم اين پيغام مياد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي مي دونه اشكال از كجاست؟؟
فايلي كه ميخواهيد open كنيد از يه سري مشخصه ها و متدها ي نرم افزار ميخواد استفاده كنه، منتها اين مشخصه ها نصب نشدن. يعني اينكه مجموعه آفيس شما به صورت كامل اينستال نشده.نقل قول:
آفيس رو كامل نصب كنين تا مشكلتون رفع شه.
ولي قبلا اين مشكل وجود نداشت و اين پيغام رو نميداد!! از وقتي كه ويندوز جنيو (geniue) اشتباها روي سيستم نصب شد اين پيغام هم روي word ظاهر شد. با اينكه ويندوز رو عوض كردم ولي بازم پيغام ميده!!!
با سلام یه مشکلی برام در word 2003 پیش اومده الان 2 ساعته وقتمو گرفته
مشکل خاص نیست ولی اعصابمو خورد کرده
فرضا دو خط تایپ کردید بین دو خط چندتا خط تیره می زنید --- بعد از اینکه enter را زنده اون به یک خط ممتد تبدیل می شود حالا این خط رو پاک کنید نمیشه اعصابمو خورد کرده امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم
یک نمونه
کد:http://rapidshare.com/files/368109022/line.doc.html
Ctrl+Z بزن فکر کنم درست بشه.نقل قول:
اگر میخواین که چند تا خط تیره به Border تبدیل نشه ،بعد از اینکه اینتر رو زدین یه Back Space و یا Ctrl+Z بزنین .نقل قول:
ولی اگر اینتر زدین و میخواین پاک بشه از راه زیر گزینه No Border رو انتخاب کنین .
دوستان توی ورد 2007 چطوری میشه یه صفحه رو حذف کرد یا یه صفحه بین صفحات اضافه کرد؟
با تشکر
برای اضافه کردن صفحه هر جا که خواستین صفحه رو اضافه کنین از تب Insert در قسمت Pages مانند شکل Blank Page رو انتخاب کنین .نقل قول:
برای حذف کردن یک صفحه ،یک بار روی صفحه ای که میخواین پاک کنین کلیک کنین ،در تب Home به قسمت Editing برین Find رو بزنین و بعد به تب Go To برین و Type \page and then click Go To .
حالا Close رو بزنین و DELETE رو بزنین تا صفحه پاک بشه .
اقا در مورد پاک کردن من تا تب Go To فهمیدم رفتم جلو اون اخر خط اول نفهمیدم چی نوشتی همیچین گزینه ای نداشن به صورت عادی هم Close زدم هیچی نشد البته بعدش هم کیلد Delete رو زدم
میشه یکم واضح تر بگی؟
با تشکر
تا اونجا که رفتین باید در قسمت Go To بنویسین page\ و Go To رو بزنین .نقل قول:
و بعد Close رو بزنین و بعد Delete .
سلام به همگی
من میخوام یه بروشور در WORD 2003 درست کنم و میخواستم بدونم:
اصلا میشه تو WORD بروشور درست کرد...؟؟
اگه میشه چطوری میتونم صفحه رو افقی کنم تا پهنای اون زیاد بشه ...؟؟
ممنوم
بله. چرا که نه:31:نقل قول:
File -> Page Setup -> Margins -> Orientation -> Landscape
سلام دوستان. چطوری میتونم در ورد دکمه های میانبر صفحه کلید واسه عملیات رو تغییر بدم. مثلا ctrl + s به جای عمل save عمل open کردن رو انجام بده و از این قبیل. اصلا همچین کاری شدنی هست؟
منتظر پاسخاتون هستم دوستان.
Word 2007نقل قول:
Word Options -> Customize -> Keyboard shortcuts -> Customize
دوستان متن این عکسی که در زیر می بینید با چه فونتی نوشته شده؟
این فونت Tahoma هست.نقل قول:
سلام
چطور میتونم توی word اینجور کسری بنویسم؟
سلام .
وقتی از word 2003 استفاده میکنم و گزینه ی paste special ، عبارت طرف چپ کپی میشه که در word 2007 این مشکل حل شده .
میخواستم ببینم راهی وجود داره واسه 2003 یا نه ؟
فقط نگید ctrl+shift :31:
یه راه حلی که هر وقت ورد رو میبندم و باز میکنم مشکل نداشته باشه .
ممنون :11:
باید از Equation Editor استفاده کنی.نقل قول:
از منوی Tools گزینه ی Customize رو انتخاب کن. حالا از زبانه Commands روی گزینه ی Insert در سمت چپ، کلیک کن. حالا از سمت راست، Equation Editor رو پیدا کن و به Toolbar خودت اضافه کن. می تونی Drag کنی توی Toolbar (خودش نصب می شه، اگر نشد سی دی آفیس رو بزار توی دستگاه)، حالا روی آیکنش کلیک کن. انواع علایم ریاضی رو می تونی باهاش تایپ کنی.
ممنون.نقل قول:
حالا چجوری اعدادش رو فارسی کنم؟
وقتی که وارد محیط Equation Editor می شی، فرمول مورد نظرت رو تایپ کن. بعد، همه ی اون فرمول رو Select کن (Highlight بشه)، با Ctrl+A هم می تونی. حالا از منوی Style گزینه ی Other رو انتخاب کن. یک پنجره به نام Other Style باز میشه. حالا یک فونت فارسی رو انتخاب کن و OK رو بزن.نقل قول:
سلام
همانطور که میدونید یکی از قابلیتهای آفیس تبدیل گفتار به نوشتاره (انگلیسی)
میخواستم بدونم :
1- تنظیمات این برنامه چطوریه و چگونه باید اینکار را کرد (آموزش)
2- آیا میشه یه فایل صوتی را بهش بدیم تا به توشتار تبدیل کنه (اگر میشه چطوری)
پیشاپیش ممنون
من مي خواهم فونت عددي كه در پاورقي به صورت اتوماتيك نوشته مي شود را عوض كنم.
لطفا مرا راهنمايي فرماييد.
با تشكر فراوان
توی آفیس ورد 2007 چجوری اعداد رو فارسی کنم ؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
ميشه اين قابليت رو بگيد اصلا کجاي آفيس هست ؟
من عکس اين قابليت رو توي 2003 سراغ داشتم (يعني تبديل خواندن متن يا همون Speech) ولي خودش رو نه
شما کافيه اونو انتخاب کني و فونت اونو عوض کنينقل قول:
از قوانين انجمن جستجو قبل از سوال کردن هستنقل قول: