یک عدد سوال داشتم ... در مورد باغبانی در این بازی بود ... وقتی درخت می کارید ، درخت ها در مقابل چه چیز هایی ممکنه تخریب بشن ؟ مثلا هوای خیلی سرد یا رسیدگی نکردن ... می خواستم بدونم مثلا این جک و و جونور ها خطری ندارند واسه درخت ؟
Printable View
یک عدد سوال داشتم ... در مورد باغبانی در این بازی بود ... وقتی درخت می کارید ، درخت ها در مقابل چه چیز هایی ممکنه تخریب بشن ؟ مثلا هوای خیلی سرد یا رسیدگی نکردن ... می خواستم بدونم مثلا این جک و و جونور ها خطری ندارند واسه درخت ؟
بچه ها سلام.چرا وقتی رمز maxmotives رو تو بازی سیمز2 اصلی(بدون expansion packs)میزنم اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟
سمپاشی کن وقتی که افت میزنه وقتی هم درجه باغبونیت زیاد بشه خیلی راحته نگهداری از درخت فقط باید باهاش صحبت کنی تا حالش حسابی روبه راه بشه.البت این واسه درختای میوه داره ها وگرنه درختایی که واسه قشنگیه هیچ توجهی نمیخواد!!فق باید برگایی که میریزه جم کنی:دینقل قول:
من خیلی وقته سیمز اصلی به تنهایی رو بازی نکردم:دی ولی تو بازی خودم بعضی رمزها کار نمیکنن ولی وقتی به قسمت ساختمون سازی میرم و رمزا رو میزنم عمل میکنن.
منتظر نظرات تخصصیه مگی هم باشید.
راستی مگی من یه تعداد دیویدی بازی رو تهیه کردم دیدم اصلا نصبی نیست باهاشون چیکا کنم؟فقط فایلن انگا اسم ماشین و وسایل خونن سیستم هم این فایلا رو نمیشناسه بیخود کپیشون کردم تو قسمت سیو بازی ولی اثری ندیدم.اخر نفهمیدم با این ماشینایی که دانلود کردم چیکا باید بکنم.
خودم فهمیدم مشکل چی بود:39::39::39:اول بازی بیچاره همش یه متنی میداد میگفت میخوای این ایتما تو بازی اجرا بشن؟من عادت کرده بودم همش از این پیام رد میشدم و توجه نمیکردم که باید این ایبلش کنم:16:
خواهش ميكنم يكي به من بگه سيمز سه قشنگه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
آره قشنگه. :46:نقل قول:
سلام به برو بکس ، کسی نمیدونه توی سیمس 2 میشه با 3 نفر woo hoo کرد یا نه ؟
با همه میشه حتی با اون پیر پاتالا ولی خو سعی کن کنترل کنی خو تازه زنت بفهمه پدرته در میاره ها سعی کن یه اتاق مخفی درس کنی زنت نبینه یا بفرستش دنبال نوخود سیاه واسه اش :21:یه وق فک نکنی امتحان کردما :43:......... خو از دستم در رفت فقط یه 30 40 نفری اره دیگه.
تشکر یادت نره:16::16::16::16::16::16:
منظررو نیگا کن جون بیگیری بهبه امروز ساختمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دارم قبلا وقتی هر چی عکس تو بازی میگرفتیم بیرون بازی همشو میشد دید تو قسمت سیو بازی ولی الان فقط اخرین عکسی که تو بازی میگیرم بیرون بازی تو قسمت سیو بازی هست میدونین چی رو دس کاری کردم؟هر کار کردم درس نشد. تو بازی قسمت استوری مود همه عکسا هستا ولی بیرون بازی فقط اخرین عکسو نشون میده اونم دو بار با دو اسم مختلف یکی Snapshot و یکی Screenshot
یه گشتی زدم دیدم سیمز اصلی maxmotives نداره فقط این رمزا رو دارهنقل قول:
pressing [Ctrl]+[Shift]+C. Note that codes are case-sensitive:
Kaching - Adds 1,000 simoleons یه 1000 تا پول
Motherlode - Adds 50,000 simoleons یه 50000 تا پول
expand - Expands or contracts the cheat window
moveObjects on - Turns moving of objects on حرکت دادن همه چیز حتی ادما
moveObjects off - Turns moving of objects off
aging -on - Turns aging of sims on افزایش عمر روشن
aging -off - Turns aging of sims off ................خاموش
autoPatch -on - Turns game autoupdate on
autoPatch -off - Turns game autoupdate on
slowMotion [value] - Make you set the game speed (# = 0 to 8, 0 is normal)
deleteAllCharacters - Remove all Simshelp - Lists all the cheats in the game نشون دادن همه رمزا
help [cheatname] - Displays specific information about the cheat
exit - Closes the cheat window
tyidio - gives you a free plasma screen tv
sonysquad - gives you 5,000,000 simuleons. یه 5 ملیون پول؟!
moneymoneymoney - gives you 10,000,000 simuleons. یه 10000000 پول؟!
اونایی که کارشو ننوشتم چون خودم امتنحانشون نکردم یا امتحان کردمو اثرشو ندیدم و فک نکنم چیز مهمی باشن!!!
چون جای دیگه ای ذخیره میشه :نقل قول:
Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\****\Storytelling
**** : این رو برای این ستاره دار زدم چون هر شهر فایل جدایی براش ساخته میشه توی پوشه ی Neighborhoods چند تا پوشه هست که شهر های مختلف هستن هر چی تعداد شهراتون بیشتر باشه اون پوشه ها هم بیشتره :46:
ایول بابا ! :31:راهی نیست که woo hoo رو نشون بده :20:، یا مدل woo hoo رو مثل مدل kiss معلوم کنیم ؟ :40: پچ Woo hoo نداره ؟ :21:آخه من عشق وو هو ام . :8:
نه باااااااا همچی پچی نیست .چی رو مخوای نشون بده( از سغف برو بالا):25:نقل قول:
کسی می تونه لینک دانلود این بازی رو اینجا بزاره ؟ من اینو لازم دارم !!!
باید توی بخش دانلود بازی درخواست بدید ;)نقل قول:
شما معنی این جادوهایی که میکنه رو بلدی؟جینگلیشه اخه نمیدونم معنیشون چی میشه(جینگلیش:جادو+ انگلیسی)
اینا رو امروز کشف کردم!!!این جادوگره اومد یه چراغ جادو انداخت تو خونه یواشکی که سه تا ارزو رو بر اورده میکرد.یکی رو زیبایی زدم یکی هم اینکه بتونه با فرشته مرگ چت کنه نمیدونم به چه ردی خورد این ارزوهام اصلا.سومی رو انتخواب نکردم اخه چراغه واسه دکراسیون خونه خوبه:دی اگه سومی رو هم انتخواب میکردم غیب میشد.
این پنگوئنه هم یاد گرفته ها همش واسش ماهی میذارم بیاد بوخوره:دی
سلام
می خواستم ببینم چطوری می شه تو سیمس 2 خونه ساخت و خانوادتو ببری تو خونه
اگر یکی از پکیج های سیمز رو نصب کرده باشید یا سیمزتون آپدیت شده باشه میشه خونه ساخت در غیر این صورت امکانش نیستنقل قول:
دوستان کسی کرک build mod سیمز 2 رو نداره!؟
مگي جان چطور مي شه عضو گروه باغبان ها شد؟ من مدال طلايي باغباني دارم و با گل و گياه ها هم خيلي حرف زدم ولي وقتي زنگ زدم گاردن كلاب هيچ اتفاقي نيفتاد و يه آدم اومد و صبح تا شب توي خونم بود!مي خورد و مي گشت.نقل قول:
مرسينقل قول:
رمزي وجود داره تا به اون معجون طولاني كردن عمر سريع تر برسيم بدون انجام دادن نيازهاي سيمزمون! اگه هست لطف كنيد بگين.:20::11:
همه دوست دارن سریع سیمزشون بمیره :دی دورش دیوار میکشن ! بهش غذا نمیدن ! میذارن دست به برق بزنه ! :دینقل قول:
شما برعکس عمل میکنی ! اینجوری یه 300 نفری تو خونه جمع میشن :دی
یاد سیمز دو بخیر :d
vahid_vaezinia جان منم دوست ندارم سیمزم بمیره من بیشتر وقت ها تک شخصیتی بازی می کنم
من یک دی وی دی دارم از فیلم هایی که توی بازی گرفتم بعضی هاش خیلی قشنگه مخصوصا رقص پویا با آهنگ متال :d {پویا دبستان میرفت }
عجب حرکتی شذ :دی
زنه داشت آسمون رو نگاه میکرد یهو یه فضا پیما اومد خورد تو سرش:18:
عزرائیل اومد بالا سرش فاتحه خوند یه تلفن هم زد بعد هم داسش رو اینور اونور کرد و رفت !
این اتفاق کی ها میوفته ؟:دی
این نظر سنجی که متعادل نیست که !
سه تا گزینه های نظر سنجی عین هم هستند ...
فقط یکیش جواب مثبته و سه تاش جواب منفی !!!
مگي جان منظورم با استفاده از اجينگ آف نبود! آخه اين طوري همه ي آدم هاي خونم سنشون متوقف مي شه! بچه هام ديگه بزرگ نمي شن! ولي اونطوري فقط از پير شدن و مرگ فقط يه آدم جلوگيري مي كنم!
اگه رمزي براي فعال شدن كل جازه هاي نيازها دارين بگين!
مرسي
چرا ديگه هيشكي سيمز دو نمي ياد؟! يعني اينقدر از سيمز 3 خوشتون مي ياد؟! من اصلا ازش خوشم نيومد. هردوي سيمزها نصبه ولي من فقط سيمز2!
باید با اون آدم حرف بزنید و دوست بشید تا یک گزینه ی جدید بیاد بعد اون زنگ میزنه به اعضای کلوپ که بیان و باغچه ی شما یا گلخونتون رو ببینن اگر خوششون بیاد بهتون جایزه میدن که چاه آرزو هست:46:نقل قول:
واسه من اومدن و خوششون هم اومد. اما چرا بهم جایزه ندادن؟ گلهام تا آخرین حد خوشحال بودنا! آدمم هم روبات بود.نقل قول:
باید با اون آدم حرف بزنید و دوست بشید تا یک گزینه ی جدید بیاد بعد اون زنگ میزنه به اعضای کلوپ که بیان و باغچه ی شما یا گلخونتون رو ببینن اگر خوششون بیاد بهتون جایزه میدن که چاه آرزو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه این یارو جادوگره (نه توی زندگی آپارتمانی) که توی یکی از شهرهای گمشده توی Bon Voyage هست، چرا نمیشه باهاش حرف زد؟ تا میرم خونش و وسایلش رو تعمیر میکنم، بعدش یارو میره میخوابه و دیگه پا نمیشه! وقتی هم شانسی پا میشه، نمیشه روش کلیک کرد. چیکار کنم؟ اصلا فایده ای داره؟
مگي جان بعد از اينكه عضو گروه باغبان شدم مي تونم از اون آدم سبزها بشم؟ مي شه بگي دقيقا چطوري؟:10::40::20:نقل قول:
برای اینکه آدم سبز بشین، باید خیلی گیاه (مخصوصا همون باغچه ای ها) بکارین و جمع کنین. سعی کنین که همیشه وع گیاها خوب باشه. بعد از یه مدت یارو میتونه Talk کنه باهاشون و خیلی وضع گیاها بهتر میشه. بعد از یه مدت که Talk کردین، آدمه گیاهی میشه.نقل قول:
مگي جان بعد از اينكه عضو گروه باغبان شدم مي تونم از اون آدم سبزها بشم؟ مي شه بگي دقيقا چطوري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی بود بگین
نسخه آپارتمانی این بازی رو من ندارم
کسی جایی رو میشناسه که بفروشه
اینترنتی یا خرید از تهران فرقی نمی کنه
خود سایت پیسی نداره حوصله دانلود هم ندارم
مرسي از راهنماييتون. من خيلي با گياهام حرف مي زنم يه چاه آرزو هم دارم پس من همينطور هرروز بايد باهاشون حرف بزنم؟ ديگه كار ديگه اي نبايد انجام بدم؟ خدوش يهو آدم گياهي مي شه؟نقل قول:
لطفا دقيقا بگين
معمولا چند دفعه ای باید بیاننقل قول:
ولی اگر بازم بهت جایزه ندادن احتمالا گلخونت کوچیکه :46:
خواهش میکنم.نقل قول:
مرسي از راهنماييتون. من خيلي با گياهام حرف مي زنم يه چاه آرزو هم دارم پس من همينطور هرروز بايد باهاشون حرف بزنم؟ ديگه كار ديگه اي نبايد انجام بدم؟ خدوش يهو آدم گياهي مي شه؟
لطفا دقيقا بگين
آره. باهاشون فقط حرف بزنی یه موقعی خودش گیاهی میشه. این تنها راهه.
متاسفانه من چاه آرزو نگرفتم هنوز!!
من اخرین باری که دقت کردم وقتی ادم گیاهی شد که داشتم سم÷اشی میکردم. یهو اشتباهی به جای گیاه خودمو سم =اشی کردم و بعد فرتی گیاهی شدم.راستی اون چاه ارزوهه به چه دردی میخوره؟واسه من که هیچ فایده ای نداشت فقط یه بار انگاری خوشحال میشدو یه بارم یه بلایی سرم میومد.مگی اینم فک کنم مهم باشه که برگ درختا زمین نریخته باشه و تعداد گیاها و درختاهم زیاد باشه و علف هرزا رم جم کرده باشه واسه اومدن اون بازرس باغه میگما.:31:
اول بگم که اون خودشو سم پاشی نمیکنه ! اون جادوئه که دور سیمزتون میاد و شبیه گیاه میشهنقل قول:
+
اون چاه آروز همیشه درست کار نمیکنه گاهی اوقات دقیقا عکس آرزوتون رو بهتون تحویل میده! :دی
سلام :31:
بعد از عمری تونستم Werewolf یا همون گرگینه بشم!!
اینم یکیه که هم گرگینه س، هم خون آشامه و هم گیاهی:
اگه بخواین گرگینه بشین دو راه وجود داره.
1. راه رمزیش که از رمز Boolprop tesingcheatsenabled true میرید، (که من امتحانش نکردم، فقط خوندم که میشه) بعد باید با Shift روی اونجا که نامه میاد کلیک کنید و NPC رو بزنین. برید قسمت Leader Of The Pack و بعد انگار گرگه میاد که چشماش نورانیه. بعد روش با Shift کلیک کنید و selectable رو بزنین. بعدم اینقدر باهاش دوست شید که خودش گازتون بگیره.
2. راه اصلیش اینه که توی خونتون خیلی درخت داشته باشین (مخصوصا کاج) (حداقل 6 یا 7 تا). بعد بیشتر شبها گرگی که سیاهه چشماشم زرد نورانیه میاد. با یکیشون که خیلی صمیمی شید، خودش یه روز گازتون میگیره. همین دوست شدنش سخته چون همیشه نمیاد. بعد از یه مدت حتما گاز میگیره.
اینم که توی بازی نوشته باید Leader Of The pack بیاد، منظورش همین گرگ هست. وگرنه هیچ شخصیتی توی بازی نیست که خودش گرگینه باشه. مثل روباتها که باید خودتون بسازینشون.
نقل قول:ino begir be har mojoodi ke mikhay tabdil shoکد:http://chii.modthesims.info/getfile.php?file=895530
سلام
میشه بگید کرک بازیو از کجا باید دانلود کرد؟
من وقتی تو اون ساختمونه که توش قبرستون هستم،همینجوری توی حیاطش آب جمع میشه؟؟مشکل چیه؟؟
از اون گزینه ی ساخت ساختمان هم نمیتونم استفاده کنم(سومی)وقتی مثلا دیوار رو انتخاب میکنم نمیتونم بسازمش؟؟مشکلش چیه؟