بایرن هم که به اغوش ابی دلان بازگشت...
هنوز هم نیامده کولاک به پا کرده مر30 بایرن جان....
این چند روز تاپیک خلوت شده بود گویا وضع داره بهتر میشه.
فقط مریم پائیزی جاش خالی هست.
فکر خیلی خوبی هست شاید نتیجه بده.نقل قول:
منتظرى جانشين قربانى گلزن شد!
بایرن هم که به اغوش ابی دلان بازگشت...
هنوز هم نیامده کولاک به پا کرده مر30 بایرن جان....
این چند روز تاپیک خلوت شده بود گویا وضع داره بهتر میشه.
فقط مریم پائیزی جاش خالی هست.
فکر خیلی خوبی هست شاید نتیجه بده.نقل قول:
منتظرى جانشين قربانى گلزن شد!
حاشيه نگارى از رويارويى استقلال و پرسپوليس در آكادمى المپيك
ديروز در سالن آكادمى ملى المپيك تلاقى زمان تمرين ۲ تيم استقلال و پرسپوليس سبب شد صحنه هاى جالبى رقم بخورد. تعدادى از اين برخوردها را با هم مى خوانيم:
پيروانى و بيك زاده
پيش از آغاز اين فصل هاشم بيك زاده كه شاگرد غلامحسين پيروانى در مقاومت سپاسى بود با شنيدن ابراز علاقه افشين پيروانى به پرسپوليس آمد و حتى با اين تيم قرارداد داخلى امضا كرد اما به راحتى به استقلال رفت و با تيم رقيب قرارداد رسمى بست. ديروز بيك زاده در حالى با پيروانى مجدداً روبه رو شد كه براى بيرون رفتن از درب خروجى عجله فراوانى داشت اما پيروانى با روى باز با وى ملاقات كرد!
كريم باقرى و على عليزاده
«كريم باقرى» كاپيتان پرسپوليس با ديدن عليزاده شروع كرد به كرى خوانى براى بازيكن سابق پرسپوليس كه حالا پيراهن استقلال را به تن دارد. البته باقرى با طعنه زدن به عليزاده به او اطمينان داد خلاصه يك روز طلبش را از پرسپوليس خواهد گرفت.
ابراز علاقه قلعه نويى به تداركات پرسپوليس!
وقتى استقلالى ها و پرسپوليسى ها به طور همزمان در حال تمرين در آكادمى بودند «امير قلعه نويى» سرمربى آبى پوشان با اعتراض نسبت به عملكرد مسئولان تداركات تيمش گفت: اگر من مسئول تداركاتى مانند پرسپوليسى ها داشتم حتماً قهرمان ليگ مى شدم!
گپ و گفت با مربى جودو
در پايان تمرين اعضاى كادر فنى پرسپوليس دقايقى با «محمد حاجى يوسف زاده» مربى تيم ملى جودوى كشورمان به گپ و گفت پرداختند. عمده صحبت هاى آنان درباره نحوه تمرينات پرسپوليس و البته بازى هاى المپيك بود.
قطبى: مگر من آناليزورم؟!
«افشين قطبى» در پايان تمرين و در پاسخ به اين سؤال كه به نظر شما كه يك آناليزور بوده ايد چگونه بايد بر عربستان غلبه كنيم؟ گفت: چه كسى گفته من آناليزورم؟! مگر من فقط به ديدن فيلم بازى هاى تيم ها در كره جنوبى مشغول بودم كه چنين سؤالاتى از من مى پرسيد؟ بله من آناليزورم اما قبل از آن يك مربى هستم و به عقيده من هر مربى بايد يك آناليزور خوب باشد!
كوشكى معترض
«بيژن كوشكى» حسابى از دست مسئولان استقلال شاكى است چرا كه به صورت علنى به ما گفت: وضعيت مالى من اصلاً خوب نيست و هيچ كسى هم نمى خواهد به وضعيتم برسد. متأسفانه موبايلم قطع است و حساب بانكى ام نيز كاملاً خالى شده اما سعى مى كنم با همين شرايط هم به تمرين بپردازم تا يك وقت خداى ناكرده كسى فكر نكند به خاطر بى پولى كم فروشى مى كنم.
فرزانه: بازى با استقلال از ۲ جهت مهم است
«حميدرضا فرزانه» مدافع صباباترى قم قبل از ديدار تيمش مقابل استقلال تهران شرايط صبا را خوب توصيف كرد. او تعطيلى ۲ هفته اى ليگ را به سود صباباترى خواند و كسب ۳ امتياز مقابل استقلال را هدف اصلى بازيكنان تيمش دانست. در همين رابطه گفت وگويى با وى انجام داديم كه متن كامل آن را در ذيل مى خوانيد:
• شرايط فعلى صباباترى چگونه است؟
- همه چيز خوب پيش مى رود. پس از چند روز استراحت تمرينات را از سرگرفته ايم. ابتدا تمرينات بدنسازى را انجام داديم و در حال حاضر نيز مشغول انجام تمرينات تاكتيكى و تكنيكى هستيم تا به مرز آمادگى برسيم و در ادامه مسابقات عملكرد مطلوبى داشته باشيم و نتايج گذشته را جبران كنيم.
•علت ناكامى صبا در اين فصل چه بوده است؟
- تيم ما دير بسته شد و بازيكنان جديد خيلى دير به صبا پيوستند. به همين خاطر نفرات هنوز با يكديگر هماهنگ نشده اند و براى هماهنگى كامل زمان لازم است. به اميد خدا در آينده اين هماهنگى به وجود مى آيد و نتايج بهترى خواهيم گرفت.
• ديدار هفته آينده مقابل استقلال را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى با استقلال از ۲ جهت مهم است؛ اولين مورد حضور فيروز كريمى مربى فصل پيش استقلال روى نيمكت صباباترى است و مورد دوم اين است كه ۲ تيم براى اعاده حيثيت به ميدان مى آيند. هم ما و هم استقلال در بازى هاى گذشته نتايج مطلوبى نگرفته ايم و در اين بازى براى جبراى به ميدان مى رويم.
• آينده صبا را چطور مى بينيد؟
- تمرينات خوبى انجام داده ايم و اميدوارم بتوانيم در آينده نتايج بهترى كسب كنيم. به آينده بسيار اميد دارم و مطمئنم آينده صباباترى روشن است. در ديدارهاى آتى قدرت واقعى صبا را به رخ همگان خواهيم كشيد و ثابت مى كنيم جايگاه واقعى ما در اينجا نيست.
• تعطيلى ليگ در روند تيمى صباباترى تأثير منفى نگذاشت؟
- خير، اين تعطيلى به نفع ما شد. ما در اين وقفه فرصت پيدا كرديم ضعف هاى خود را برطرف كنيم و نقاط قوت خود را ترميم كنيم تا با آمادگى كامل مسابقات را ادامه دهيم و با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم. در كل اين تعطيلى كمك بزرگى به ما كرد. البته اين به اين معنا نيست كه مسئولان هر وقت دلشان خواست ليگ را تعطيل كنند چرا كه اگر اين طور باشد قطعاً به همه تيم ها ضربه وارد مى شود.
برهانى: خط حمله استقلال آبرودارى مى كند
«تمريناتى كه در چند روز اخير پشت سر گذاشته ايم به خاطر جنبه هاى اختصاصى آن باعث پيشرفت نسبى بازيكنان خطوط مختلف شده است. در اين ميان نيز مهاجمان استقلال تمام تلاش خود را كرده اند تا در پست تخصصى مربوطه بهتر از قبل شوند.» آرش برهانى، مهاجم استقلال با بيان اين مطلب به ابرار ورزشى گفت: «۳ گل زده در ۴ بازى به هيچ عنوان نمى تواند توجيه كننده عملكرد مناسب من و ديگر مهاجمان استقلال باشد. البته من به ديگر مهاجمان آبى پوش جسارت نمى كنم، با اين حال اعتقاد دارم اين تيم بايد در خط حمله بهتر و قوى تر ظاهر شود.» وى در پايان اظهار داشت: «تمريناتى كه داشته ايم و تا آغاز رقابت هاى هفته ششم خواهيم داشت، به طور حتم باعث ارتقاى كيفيت عملكرد فنى مهاجمان تيم خواهد شد كه علت اصلى آن هماهنگ تر شدن با بازيكنان ديگر خطوط است. مطمئن باشيد در بازى با صباباترى مهاجمان تيم از اعتبار خط حمله آبى دفاع خواهند كرد و ناكامى هاى اخير آنها به بوته فراموشى سپرده خواهد شد.»
فرهاد مجيدى: براى ديدار با صباى كريمى انگيزه دارم
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال معتقد است هنوز تا پايان ليگ زمان زيادى مانده وفرصت جبران وجود دارد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
•نظرتان در مورد لغو مسابقات چيست؟
- بهترين تصميم ممكن بود چون باعث هماهنگى بيشتر بازيكنان مى شود.
•فكر نمى كنيد در نتيجه گيرى مشكل داريد؟
- خب ما از ۴ بازى ۴ امتياز گرفته ايم و اين براى تيمى مثل استقلال خوب نيست اما هنوز زمان زيادى تا پايان فصل مانده و مى توانيم به صدر جدول برسيم.
•نظرتان در مورد عدم گلزنى مهاجمان چيست؟
- براى مهاجمان هم زمان زيادى مانده و ما مى توانيم در بازى هاى آينده بازدن گل هاى فراوان جبران كنيم.
•بازى با صباباترى را چطور مى بينيد؟
- فكر مى كنم يكى از سخت ترين بازى هاى ما در ليگ است. صباباترى از مربى خوبى سود مى برد و اين كار ما را سخت مى كند.
•مى توانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
- تمام سعى وتلاش ما اين است كه ۳ امتياز را كسب كنيم تا در كورس قهرمانى بمانيم.
•برخورد شما با فيروز كريمى؟
- چطور مگه؟
•شما فصل قبل مدتى با كريمى مشكل داشتيد؟
- چه مشكلى؟ ايشان صلاح مى دانستند كه از من درتركيب استفاده نكنند و من هم روى نيمكت مى نشستم.
•يعنى شما هيچ انگيزه ويژه اى را براى اين ديدار نداريد؟
- من براى همه ديدارها انگيزه دارم.
بازيكنان استقلال: بايد قبل از دربى پول ما را بدهيد
استقلال هم اكنون با مشكلات مالى عديده اى دست به گريبان شده است. چك بازيكنان كم كم برگشت مى خورد و اين يعنى آغاز نارضايتى هاى پنهان. البته اگر فقط يك نفر ناراحتى خويش را علنى كند و از حرف خود نيز عقب ننشيند، آنگاه طبيعى است كه عده ديگرى هم درصدد حمايت از وى برخواهند آمد و داستان خيلى جدى مى گردد و اين همان مسأله اى است كه مسئولان باشگاه را نگران مى كند. البته فعلاً هيچكس به طور آشكار حرفى از پول نمى زند و اغلب بازيكنان به واسطه احترامى كه براى فتح الله زاده يا قلعه نويى قائل هستند سكوت اختيار كرده اند اما اين مسأله هم حدى داشته و روزى كاسه صبر آبى پوشان را لبريز خواهد كرد.براساس خبرهايى كه از داخل تيم به گوشمان مى رسد بازيكنان استقلال خواهان آن هستند كه حداكثر تا يك ماه ديگر و قبل از برگزارى دربى بخشى از پولشان را دريافت كنند تا با اعصابى آرام خودشان را براى جدال با حريف سنتى آماده كنند. به نظرمى رسد مديران باشگاه هم سخت به دنبال اين امر باشند زيرا به هيچ عنوان نمى خواهند در آستانه تقابل با پرسپوليس شاهد مصاحبه هاى جنجالى بازيكنان و ابراز نارضايتى رسمى آنها باشند.استقلال و پرسپوليس طبق برنامه قبلى بايد روز دوازدهم مهر مقابل يكديگر صف آرايى كنند.
مطالب روزنامه خبر ورزشی بصورت تصویری:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراری بود
آيا مي توان همچنان به استقلال اميدوار بود؟ ؛ 10 مسير برگشت
* امير وفايي
استقلال مسلماً ليگ هشتم را مطابق با انتظارها آغاز نكرده و به عنوان يكي از مدعيان قهرماني مسابقات فعلاً جايگاه مناسبي در
جدول رده بندي ندارد، با اين حال اما هنوز نمي توان نظر قطعي مبني بر خروج آبي ها از كورس قهرماني داد. چه آنكه مجموعه تيم به شدت براي بهبود شرايط موجود به تكاپو افتاده و گرد و خاك حاصل از اين دست و پا زدن ها را مي توان حتي از راه دور به تماشا نشست. براي اميدواري به اين استقلال كه هنوز در مرحله آزمون و خطا به سر مي برد همچنان دلخوشي هايي جلب توجه مي كند.
1- امير قلعه نويي انعطاف پذيرتر از هميشه به نظر مي رسد. او وجود برخي از ايرادهاي تاكتيكي و تكنيكي را در تيمش پذيرفته و برنامه هاي تمريني ويژه اي را براي بر طرف كردن آنها تدارك ديده است. تلاش براي تغيير سيستم جابجايي و بازيكنان تشكيل دهنده تركيب اصلي از سوي سرمربي آغاز شده و مي توان اميدوار بود كه نتايج مثبتي را در پي داشته باشد.
2- علي فتح ا... زاده- مدير عامل باشگاه- رفتارهاي جديدي را بروز مي دهد. او بر خلاف گذشته مشكلات تيم و دلخوري هايش از عملكرد كادر فني و بازيكنان را علني نمي كند و سعي دارد مسائل خصوصي تيم در چارچوب خانواده استقلال حل و فصل شود. اينكه استقلال با وجود دو شكست از چهار بازي هنوز به طور رسمي وارد بحران نشده، از پيامدهاي همين نگاه مديريتي است.
3- اميدواري هواداران به بهبود شرايط تيم، يكي ديگر از برگهاي برنده استقلال است. هوادار معمولاً پس از نااميدي كامل از تيمش واكنش نشان مي دهد، اما آنها شايد چون خاطرات خوبي از تركيب قلعه نويي و استقلال دارند تا رسيدن به «استقلال ايده آل» صبر و سكوت پيشه كرده اند.
4- هنوز 30 هفته به پايان مسابقات باقي مانده و زمان براي بر طرف كردن ايرادها به اندازه كافي وجود دارد. تكاپوي مديريت و كادر فني استقلال براي اضافه كردن يك مهاجم تمام كننده به تركيب تيم معنايي جز مبارزه با ناكامي و بازگشت به جاده موفقيت ندارد، حداقل اينكه ساير مهاجمان براي رقابت با مهاجم تازه وارد و اثبات قابليتهاي خود به آب و آتش خواهند زد.
5- فراموش نكنيم كه هنوز بازيكناني مثل فابيو جان واريو و هاشم بيك زاده كه هر كدام از بهترين هاي تيمهاي سابق خود محسوب مي شدند، شرايط حضور در تركيب اصلي را پيدا نكرده اند و با اضافه شدن آنها كيفيت فني استقلال قاعدتاً صعود چشمگيري خواهد داشت.
6- امتيازات از دست رفته از آن جهت قابل جبران به نظر مي رسد كه هنوز هيچ تيمي فرار به سوي قهرماني را آغاز نكرده و ساير تيمهاي مدعي هم امتيازات زيادي را از دست داده اند. سپاهان و پرسپوليس نيز دو تساوي را در كارنامه خود دارند و استقلال مي تواند با دو، سه پيروزي پياپي به صدر جدول برسد.
7- رفتار متفاوت بازيكنان در مواجهه با شكست، يكي از مايه هاي اصلي اميدواري است. بر خلاف فصل گذشته كه باختن به اتفاقي طبيعي تبديل شده بود، حالا كادر فني و بازيكنان مقابل شكست مانند يك اتفاق عجيب و غير قابل تكرار موضع مي گيرند.
8- روشن است كه استقلال به لحاظ آمادگي جسماني چند گام از ساير تيمهاي ليگ برتري پيش است. تيم امير قلعه نويي در تك تك چهار بازي گذشته، حاكم مطلق توپ و ميدان در نيمه دوم بوده و با اتكا به آمادگي جسماني بالاي خود حريفان را به عقب نشيني وادار كرده است. آنچه در ادامه فصل مي تواند سرنوشت بسياري از مسابقات حساس را رقم بزند.
9- در پيش بودن ليگ قهرمانان آسيا و حضور استقلال در اين مسابقات محركي بزرگ براي پيشرفت روزافزون است. بر خلاف فصل گذشته كه پس از چند شكست مجموعه تيم ديگر انگيزه اي براي ادامه مسير نداشت، استقلال امسال حداقل براي حضور آبرومندانه در ليگ قهرمانان آسيا مجبور به برطرف كردن ايرادهاست.
10- ستاره هايي مثل پژمان منتظري، حسين كاظمي، يدا... اكبري، خسرو حيدري و فرهاد مجيدي هنوز تا رسيدن به روزهاي اوج فاصله دارند. بي ترديد استقلال با آمادگي دوباره آنها شكل و شمايل متفاوتي را نسبت به هفته هاي گذشته به تصوير خواهد كشيد.
کد:http://www.qudsdaily.com
ريز و درشت از فوتبال ايران
آخرين وضعيت معمارزاده و بادامكي
پس از كش وقوسهاي فراوان، ميثاق معمارزاده تصميم گرفت پارگي رباط صليبي پاي خود را در داخل كشور جراحي كند. اين بازيكن پس از سپري كردن دوران ابتدايي درمان و فيزيوتراپي، و رم ناحيه آسيب ديده زانوي خود را برطرف كرده و آماده انجام عمل جراحي شد.معمارزاده سه روز پيش طي تماس با زرينه پزشك تيم پرسپوليس، اعلام كرد قصد دارد رباط صليبي پاي خود را در ايران جراحي كند.دكتر فريد زرينه ضمن تأييد مطلب فوق، در خصوص حسين بادامكي ديگر بازيكن مصدوم اين تيم گفت: بادامكي تمرينات فيزيوتراپي خوبي را پشت سر گذاشته و اگر همين روال به خوبي طي شود، اين بازيكن سه چهار هفته ديگر مي تواند دويدن را آغاز كند. ضمن اينكه از شش - هفت هفته ديگر نيز مجوز حضور در تمرينات گروهي را پيدا خواهد كرد.
روانخواه از 4 ماه ديگر
دكتر نوروزي، پزشك استقلال، اعلام كرد هادي شكوري به علت مصدوميت مچ در حال فيزيوتراپي است و روز شنبه از او تست پزشكي خواهيم گرفت.همچنين ميلاد نوري نيز به علت آسيب ديدگي در ناحيه كتف فعلاً مي تواند تمرين كند تا وضعيت نهايي او مشخص شود.
دكتر نوروزي در خصوص آخرين وضعيت روانخواه خاطرنشان كرد: وضعيت روانخواه كاملاً رضايتبخش است.ديروز بخيه پاي او را كشيديم و از 4 ماه ديگر مي تواند دويدن را آغاز كند.
رده بندي برترين تيمهاي ملي فوتبال جهان اعلام شد ؛ سقوط يك پله اي ايران
تيم ملي ايران در آخرين رده بندي فدراسيون جهاني فوتبال با 614 امتياز و يك پله سقوط نسبت به ماه قبل، در مكان چهل و ششم تيمهاي دنيا قرار گرفت.
تيم ملي ايران كه ماه قبل در مكان چهل و پنجم قرار داشت، در ماه جاري با كاهش 29 امتيازي در مكان چهل و ششم قرار گرفت.در اين فهرست اسپانيا، قهرمان جام ملتهاي اروپا در صدر قرار دارد. در ميان تيمهاي آسيايي ژاپن و استراليا بالاتر از ايران در مكانهاي اول و دوم رده بندي تيمهاي آسيايي و سي و پنجم و سي و نهم فيفا قرار دارند.
رده بندي 5 تيم برتر دنيا:
1- اسپانيا 1565 امتياز 2- ايتاليا 1339 امتياز
3- آلمان 1329 امتياز 4- هلند 1295 امتياز
5- كرواسي 1266 امتياز
بازي قدرتي دستور كارعربستاني ها مقابل ايران
الجوهري، سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان، بر انجام بازي قدرتي بازيكنانش در بازي مقابل ايران تأكيد دارد.
ناصر الجوهري در تمرينات اين تيم در رياض عربستان، ضمن دشوار توصيف كردن بازي با ايران، از بازيكنان خود خواست علاوه بر توجه زياد به سرعت در موقع حمله، بايد به بازي قدرتي در برابر ايران توجه بيشتري داشته باشند تا بتوانند به نتيجه لازم دست يابند.
در تمرينهاي تيم ملي عربستان تمامي بازيكنان اين تيم به غير از «مالك معاذ» مصدوم، حضور داشتند. حسين عبدالغني بازيكن باتجربه اين تيم نيز در تمرينات اين تيم حضور داشت. اين بازيكن عضو تيم نيوشاتل سوئيس است.
آره بایرن جان، ادرس عکسارو بذاری بهتره..
بابا دمت گرم. این همه خبر رو از کجا میاری.. فرصت خوندن خبرهارو هم بده :31:
دست گلت درد نکنه..
در جريان تمرين شاگردان قلعه نويي
هواداران استقلال تهران عليه دايي شعار دادند
خبرگزاري فارس: شماري از هواداران تيم فوتبال استقلال در جريان تمرين امروز اين تيم، عليه سرمربي تيم ملي شعار سردادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امروز تيم ملي فوتبال در زمين شماره يك كمپ تيم ملي با سرمربيگري علي دايي تمرين كرد و در زمين شماره دو تيم استقلال در مسابقه اي تداركاتي به مصاف تيم ملي جوانان رفت.
شماري از هوادران استقلال به طرفداري از امير قلعه نويي عليه علي دايي سرمربي تيم ملي شعار سردادند.
قلعه نويي و دايي در يك برنامه تلويزيوني عليه يكديگر موضع گيري كردند.
سرمربي استقلال پيش از دايي هدايت تيم ملي را برعهده داشت.
انتهاي پيام/
گلزني مهاجمان از روي نقطه پنالتي
استقلال تهران با چهار گل تيم ملي جوانان را شكست داد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال در ديداري تداركاتي برابر تيم ملي جوانان با نتيجه چهار بر صفر به پيروزي رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 30/17 در زمين شماره 2 كمپ تيم هاي ملي و به قضاوت فرشيد افشار برگزار شد.
يدا... اكبري در دقيقه 10 ( پنالتي)، سياوش اكبر پور در دقيقه 40 ( پنالتي) ، مهرداد پولادي در دقيقه 72 و علي عليزاده در دقيقه 83 (پنالتي)گل هاي استقلال را به ثمر رساندند.
تركيب تيم استقلال:اشكان نامدراي،بيژن كوشكي،پژمان منتظري،پيروز قرباني،خسرو حيدري،حسين كاظمي،يدا..اكبري(مهرداد پولادي)،هاشم بيك زاده(مهدي امير آبادي)،جان ورايو(ميثم منيعي)،احمد خذيراوي(علي عليزاده) و سياوش اكبر پور
سرمربي : امير قلعه نويي
تركيب تيم ملي جوانان :صالح خليل آزاد،سيد رضا طلبه،رسول كرد،شجاع خليل آزاد،ميلاد جهاني،محسن مسلمان،احمدكامكار،حسن ابراهيمي،بختيار رحماني،جلال علي پور،كريم انصاري فرد
سرمربي : نناد نيكوليچ
* نناد نيكووليچ سرمربي تيم ملي جوانان در اين ديدار به شدت به نحوه قضاوت مسابقه اعتراض كرد. اين داور از سوي كميته داوران براي اين مسابقه انتخاب شده بود.
* تيم ملي بزرگسالان در زمين شماره يك كمپ تيم هاي ملي مشغول تمرين بود.
* عليرضا منصوريان به همراه شماري از بازيكنان آكادمي استقلال نظاره گر اين مسابقه بودند.
* ميثم منيعي تنها بازيكن اخطاري اين مسابقه بود.
* علي كفاشيان به همراه مهدي تاج و مهدي محمد نبي نيز دقايقي اين مسابقه را از نزديك تماشا كردند.
* كفاشيان جلسه اي خصوصي با قلعه نويي در زمان انجام اين ديدار برگزار كرد وي در پايان مسابقه خطاب به بازيكنان تيم جوانان ضمن تقدير از تلاش آنها ابراز اميدواري كرد اين تيم به جام جهاني راه يابد.
انتهاي پيام/
پس از پيروزي برابر تيم ملي جوانان
قلعه نويي: از حضور كريمي در استقلال استقبال مي كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيچكس در مورد جذب علي كريمي با من صحبت نكرده است؛ اما از حضور او در تيمم استقبال مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 4 بر صفر برابر تيم ملي جوانان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي بدي نبود و به خاطر اين كه به تيم ملي جوانان كمك كنيم با اين تيم بازي كرديم. تيمي است كه فوتبال را با برنامه بازي مي كند و مربي خوبي هم دارد.
سرمربي استقلال در خصوص اين كه تعطيلي ليگ به سود اين تيم بود يا به ضررش، گفت: تعطيلات ليگ دست ما نبود؛ اما براي اين زمان برنامه ريزي كرديم.
قلعه نويي درمورد دلايل افت تيم استقلال اظهار داشت: سپاهان و پرسپوليس نسبت به فصل گذشته نفرات اصلي خود را حفظ كرده و بازيكناني نيز براي تقويت جذب كرده اند، با اين حال هنوز به هماهنگي كامل نرسيده اند. استقلال چند بازيكن جديد جذب كرده است و براي هماهنگي به زمان نياز دارد. در مدت تعطيلي ليگ در 2 نوبت صبح وعصر تمرين كرديم.
قلعه نويي در مورد حضور علي كريمي در استقلال گفت: هيچكس در اين خصوص با من صحبت نكرده است؛ اما از حضورش در استقلال استقبال مي كنم.
انتهاي پيام/
بایرن جان دمت گرم تاپیک را به رگبار خبر بستی!
اما هر خبری را هم نذار فقط خبرهای که پیرامون استقلال هست.
اخبار را هم یهو نذاره هر یک ساعت چندتاش را بذار تا بشه همش را خوند.
کسی از دوستان منو میشناسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من میشناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره آقا مجید گل.. دیدی شناختمت :31:نقل قول:
بابت خبر کاملی که از بازیه استقلال - تیم ملی جوانان گذاشتی، ممنون..
جمعه، 22 شهریور
صباباطری قم - استقلال تهران، ساعت 20:30 .
یعنی حدوداً 8 روز و 16 ساعت دیگه..
نقل قول:بابا اشتباه نکنید این من نیستم خدایینقل قول:
استقلال...............
نقل قول:من آخر نفهمیدم مجید کدومتونه..نقل قول:
استقلال تهران با چهار گل تيم ملي جوانان را شكست داد
™M ™، خودت گفته بودی که اسمت مجید هستش.
™M ™ و ™Enter_The_Love، با چه اسمی باید بشناسیمتون ؟!
استقلال دروازه بان جدید مى آورد
این روزها استقلال با مشکل دروازه بان روبروست و به عبارتى دیگر این تیم دروازه بان ذخیره مطمئن ندارد. طبق شنیده هاى ما، قرار است در روزهاى آینده یک دروازه بان ارمنى به این تیم ملحق شود. گفتنى است این دروازه بان در تیم هاى پایه اى عضویت دارد و با سفارش على منصوریان رئیس آکادمى به امیر قلعه نویى به تمرینات فرا خوانده شده است. شایان ذکر است محمدحسین نائیجى دیگر دروازه بان جوان استقلال است که در تمرینات این تیم حضور دارد.
جلسه قلعه نویى و رجبى
امیر قلعه نویى سرمربى استقلال صبح روز گذشته براى آنالیز بازى صباباترى و دیدن فیلم بازى یک مهاجم اروگوئه اى به دفتر باشگاه استقلال رفت، قلعه نویى پس از آنکه فیلم صبایى ها را همراه با رجبى مرور کرد وبرخى از نقاط ضعف و قوت حریف نت بردارى کرد به تماشاى فیلم بازى یک مهاجم اروگوئه اى مشغول شد تا به زودى نظر خود را در مورد این مهاجم براى حضور در تست پزشکى اعلام کند.سرمربى استقلال تابه حال بیش از ۵ بازیکن خارجى را تست کرده و آنها را در لیست نهایى قرار نداده است.
نقل قول:
سلام
از اواتارت شناختمت
عجب، یکی بگه مارو هم روشن کنه دیگه.. همه که میشناسن، فقط ما نمیشناسیم..نقل قول:
« نوشى صوفيانى» استقلالى ها را منصرف كرد
حضور داود نوشى صوفيانى در تيم فوتبال استقلال تهران بعد از نزديك به يك ماه منتفى شد. بعد از غيبت طالب لو در ديدار تيم هاى استقلال و پگاه گيلان بود كه مربيان استقلال به فكر جذب دروازه بان ديگرى افتادند. در همين راستا مذاكرات با داود نوشى صوفيانى آغاز شد تا اين بازيكن از تبريز به تهران بيايد. آبى پوشان در ابتدا با اين دروازه بان جوان به توافقاتى رسيدند اما در ادامه در خواست مالى عجيب و غريب نوشى صوفيانى، استقلالى ها را از جذب وى منصرف كرد. نوشى صوفيانى همان دروازه بانى است كه در زمان مربيگرى محمد احمد زاده در تيم نوجوانان گلر اول وى بود و در مسابقات قهرمانى آسيا مقابل ژاپن موفق به مهار ۴ ضربه پنالتى شد.
۲ بازى تداركاتى در كمتر از ۲روز
ابومسلم مشهد دومين حريف تداركاتى استقلال در تهران خواهد بود. رابطه خوب قلعه نويى و برگى زر سبب شد كه ۲ تيم يك بازى تداركاتى را در زمين شماره دو آزادى برگزار كنند.برهمين اساس تيم هاى استقلال و ابومسلم روز پنجشنبه به مصاف يكديگر مى روند تا دومين بازى آبى پوشان در فاصله كمتر از ۲ روز برگزار شود.
رأى كميته انضباطى به باشگاه استقلال نرسيده است
رأى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال درباره شكورى مدافع استقلال اعلام شد و اين بازيكن به پرداخت ۵۰۰ هزار تومان جريمه نقدى محكوم گرديد اما اين رأى هنوز براى باشگاه استقلال ارسال نشده است. طبق شنيده هاى ما، على نظرى سرپرست استقلال طى تماسى از مسئولان كميته انضباطى خواست اين حكم را براى اين باشگاه فكس كنند. گفتنى است هادى شكورى مى تواند اين تيم را در ديدار با صباباترى همراهى كند.
کریمى، خرید استقلال براى اسپانسرها!
داستان على کریمى و استقلال اگر چه از اوایل هفته جارى با حضور مدیربرنامه هاى وى در تمرین آبى پوشان جدى شد اما عده اى معتقدند مسأله، اندکى فراتر از این حرف هاست و بحث علاوه بر موارد فنى، موارد دیگرى را هم در پى مى گیرد.این طور که پیداست مدیران استقلال با حضور کریمى مخالفتى ندارند. امیر قلعه نویى هم صراحتاً در مصاحبه خود اعلام کرده که از حضور این بازیکن تکنیکى استقبال مى کند اما علاوه بر این چراغ هاى سبز، موضوع دیگرى هم وجود دارد که احتمال آبى پوش شدن کریمى را افزایش مى دهد (تأکید مى کنیم که احتمال این مسأله را زیاد مى کند اما هرگز نباید موضوع را قطعى تلقى کرد.)این طور که به ما خبر رسیده، اسپانسرها به ویژه شرکت هاى خارجى بر حضور ستاره هاى بزرگ و خبرساز تأکید فراوان دارند و استفاده از چنین نفراتى در ترکیب یک تیم باعث افزایش رقم قرارداد تبلیغاتى یک باشگاه مى شود و به همین خاطر برخى از شرکت هاى بزرگ که براى عقد قرارداد با استقلال قدم جلو گذاشته اند، به طور تلویحى اعلام کرده اند که اگر این تیم از ستاره هاى بزرگى نظیر کریمى در تیمش بهره ببرد و از وجود آن در لیگ قهرمانان آسیا هم استفاده کند، حاضر مى شوند پول بیشترى پرداخت کنند زیرا حضو وى در این تورنمنت قطعاً بازتاب خبرى بسیار زیادى خواهد داشت و به همین خاطر استقلالى ها هم بى میل نیستند تا با جذب کریمى هر ۲ نشان فنى و درآمدزایى را با هم هدف بگیرند.
۳ مهاجم آفريقايى از شنبه در تمرين استقلال
اين روزها در تمرينات استقلال شاهد حضور مهاجمان خارجى زيادى هستيم كه براى تست دادن در تمرين حضور پيدا مى كنند. طبق شنيده هاى ما قرار است روز شنبه ۳ مهاجم از كشورهاى كامرون و ساحل عاج در تمرين استقلال .حضور پيدا كنند تا در صورت قبولى در تمرينات تيم با اين تيم قرارداد امضا كنند. گفتنى است اين مهاجمان با هماهنگى امير قلعه نويى سرمربى استقلال به تمرين مى آيند.
روانخواه از ۴ ماه ديگر پا به توپ مى شود
دكتر نوروزى، پزشك تيم فوتبال استقلال اعلام كرد هادى شكورى به علت مصدوميت مچ در حال فيزيوتراپى است و روز شنبه از او تست پزشكى خواهيم گرفت.همچنين ميلاد نورى نيز به علت آسيب ديدگى در ناحيه كتف فعلاً نمى تواند تمرين كند تا وضعيت نهايى او مشخص شود.دكتر نوروزى در خصوص آخرين وضعيت روانخواه خاطر نشان كرد: وضعيت روانخواه كاملاً رضايت بخش است. ديروز بخيه پاى او را كشيديم و از ۴ ماه ديگر مى تواند دويدن را آغاز كند.
نامدارى: نبود وحيد در تيم احساس مى شود
اشكان نامدارى، دروازه بان تيم استقلال تهران در مورد شرايط فعلى اين تيم اظهار داشت: در اين مدت كه مسابقات ليگ برگزار نمى شود تمرينات بسيار خوبى را انجام داديم. همه بازيكنان باانگيزه در تمرينات شركت مى كنند وخود را آماده ديدار با صباباترى مى كنند. گلر استقلال در خصوص دروازه بان استقلال گفت: هر ۳ نفر ما براى موفقيت استقلال تلاش مى كنيم. اكنون كه وحيد در اردوى تيم ملى حضور دارد نبودش كاملاً احساس مى شود. خوشحالم كه به تيم ملى دعوت شد. وحيد دروازه بانى فوق العاده است و اميدوارم بتواند نظر مساعد دايى را جلب كند و در تركيب قرار بگيرد. با اين حال من و حسين نائيجى در تمرينات شركت مى نماييم و زيرنظر بابازاده تمرين مى كنيم. نامدارى ادامه داد: فرقى نمى كند چه كسى بازى كند خوشبختانه امسال جو بسيار دوستانه اى بر تيم حاكم است و بازيكنان براى بازى كردن با هم مشكلى ندارند. همه ما اين موضوع را باور كرده ايم كه موفقيت تيم باارزش تر از بازى كردن يك شخص خاص است. وحيد دروازه بان خوبى است و وقتى درون چهارچوب استقلال مى ايستد بسيار خوشحالم مى شوم و مطمئن هستم كه گلرى خوب درون دروازه است و به همين خاطر برايش دعا مى كنم و آرزو مى نمايم با عملكرد مطلوب او، تيم به موفقيت دست يابد. وى افزود: از هواداران مى خواهم در بازى هاى بعدى ما را تنها نگذارند و به ورزشگاه بيايندتا با حمايت آنها بتوانيم نتايج گذشته را جبران كنيم و خود را در جدول بالا بكشيم.
قلعه نويى با تمرينات خوب اعتماد به نفس مهاجمان را بازگرداند
سيروس دين محمدى
۱- استقلال در ۴ بازى گذشته خود نتايج خوبى نگرفته است. البته آنها خوب بازى مى كنند و از نظر بدنى نيز هيچ مشكلى ندارند و تنها علت عدم موفقيت اين تيم بى دقتى مهاجمان در زدن ضربات آخر است. معتقدم فورواردها اعتماد به نفس لازم را ندارند و اين موضوع سبب شده تا تيم نتيجه نگيرد و بحران دامن گير آنها شود. قلعه نويى بايد فكرى به حال اين موضوع بكند تا استقلال ديگر مشكل گلزنى نداشته باشد. مهاجمان استقلال همگى بازيكنان خوبى هستند اما با توجه به ناكامى تيم در فصل گذشته مهاجمان استرس دارند و اين استرس سبب شده است تا نتوانند با تمركز كامل موقعيت هايشان را به ثمر برسانند.
۲- امسال يكى از بهترين ليگ ها را در چند سال اخير شاهد خواهيم بود چرا كه استقلال و پرسپوليس به خوبى شكل گرفته اند و هر۲ از مدعيان قهرمانى محسوب مى شوند. البته تيم هاى ديگر هم از قدرت خوبى برخوردارند. سپاهان، ذوب آهن، برق شيراز و مس كرمان نيز تيم هايى هستند كه مى توان از آنها به عنوان مدعى قهرمانى نام برد. در كل ليگ بسيار خوبى داريم و مطمئناً در آينده بهتر هم خواهد شد و ليگى سرشار از هيجان را شاهد خواهيم بود.
۳- تعطيلى ليگ به نفع قلعه نويى و تيمش شد. قلعه نويى در اين مدت فرصت پيدا مى كند نقاط ضعف تيمش را شناسايى و برطرف نمايد. ا و بايد تمريناتى را براى مهاجمان در نظر بگيرد تا آنها اعتماد به نفس از دست رفته خود را به دست بياورند و بتوانند براى تيمشان گل بزنند. معتقدم استقلال نياز به يك مهاجم گلزن دارد. قلعه نويى چند مهاجم را زيرنظر گرفته است و اگر آن طور كه مى گويد خوب باشند قطعاً مى توانند به استقلال كمك كنند. اين تعطيلى به ضرر تيم هايى است كه چند برد پياپى به دست آورده اند و با ا ين تعطيلى در كارشان اختلال ايجاد مى شود. براى استقلال خوب شد. استقلال مانند يك تيم واليبال مى ماند كه وقتى تيمى نتيجه نمى گيرد مربى تيم درخواست وقت استراحت مى كند. حال اين موضوع براى استقلال ناخودآگاه به وجود آمده است و آبى پوشان بايد از اين وقت استراحت نهايت استفاده را بكنند.
۴- خط هافبك استقلال از نفرات خوبى تشكيل شده است اما ضعف هايى در اين ناحيه وجود دارد كه بايد برطرف شود. وظيفه هافبك ها به ويژه ۲ هافبك جلويى اين است كه در هنگام حملات به خط حمله اضافه شوند و در حملات حضورى مؤثر داشته باشند كه متأسفانه اين طور نيست. البته مصدوميت روانخواه نيز در اين موضوع بى تأثير نيست. او و جبارى خيلى با هم هماهنگ شده بودند اما مصدوميت اميد باعث شد اين هماهنگى برهم بخورد. پيدا كردن زوج جبارى نيز كار سختى است كه زمان زيادى لازم است تا قلعه نويى فرد مورد نظرش را پيدا كند.
۵- فصل گذشته استقلال خوب بازى نمى كرد و نتيجه اش را هم گرفت اما امسال اين تيم نسبت به سال گذشته بسيار بهتر شده است و شانس اول قهرمانى است. اگر بازيكنان همت كنند و تلاش خود را بيشتر نمايند قطعاً در پايان فصل رتبه اى جز رتبه اول به دست نخواهد آورد. معتقدم اين تيم، با اين بازيكنان و كادر مديريتى و فنى خوب مى تواند عملكرد خيلى خوبى از خود بر جاى بگذارد.
كمى هم به فكر آنها باشيد
امير صادقى پناه
اين هفته ها استقلال به هيچ تيمى نه نمى گويد و هر تيمى مقابل استقلال قرار مى گيرد دست پر از زمين بيرون مى آيد. اين همان چيزى است كه هواداران مى ترسيدند بر سر تيم محبوبشان بيايد. مشخص نيست در اين تيم چه خبر است. دروازه بان تيم گل هاى آن چنانى مى خورد، مدافعان اجازه نمى دهند مهاجم حريف آزرده خاطر شود، هافبك ها جنگندگى لازم را ندارند، مهاجمان توپ ها را گل نمى كنند، سرمربى فقط قول قهرمانى مى دهد و...با گذشت ۴ هفته از مسابقات، استقلال هنوز نتوانسته است انتظارات را برآورده كند. قلعه نويى بايد ضعف هاى تيمش را شناسايى و راه حلى براى آنها پيدا كند. تعطيلى به وجود آمده در ليگ توفيق اجبارى براى تيم آبى پوش پايتخت است. توفيقى كه اگر از آن درست استفاده كنند مى توانند تمام معادلات را به هم بزنند. هواداران هنوز به اين تيم اميدوارند. (چاره ديگرى ندارند) آنها از تيم خود دل نمى كنند، حتى اگر تيمشان ضعيف ترين نتايج را بگيرد. آنهايى كه در سرماى طاقت فرساى زمستان و گرماى كلافه كننده تابستان به ورزشگاه مى آيند و ۹۰ دقيقه تيم محبوبشان را تشويق مى كنند و اين چيزى است كه بازيكنان، مربيان و مديران استقلال درك نمى كنند. يك فصل عذاب براى اين همه هوادار كافى نبود؟ چرا استقلالى ها اين موضوع را متوجه نمى شوند؟ آخر تا كى بايد با چشم گريان ورزشگاه را ترك كنند؟ تا كى بايد با قيافه اى عبوس و ناراحت به منزل بروند؟ تا كى بايد ۹۰ دقيقه تيمشان را تشويق كنند و در نهايت تيم محبوبشان شكست بخورد؟ تا كى...هواداران سرمايه هر تيم هستند و متأسفانه آبى پوشان پايتخت فراموش كرده اند سرمايه خود را حفظ كنند. همه تيم ها ۱۱ بازيكن در زمين مسابقه دارند و استقلال با ۱۲ بازيكن به مصاف حريفان مى رود اما استقلالى ها قدر يار دوازدهم خود را نمى دانند و اعضاى تيم يكدست آبى هيچ فكر كرده اند چرا از بازى هاى اخير استقلال كمتر استقبال مى شود؟ هيچ فكر كرده اند چرا ۱۰۰ هزار تماشاگر به ،۱۰ ۵ و۲ هزار تماشاگر تبديل شده است؟ شمايى كه دم از نوين ترين روش هاى تيمدارى مى زنيد نگذاريد همين اندك تماشاچى نيز از استقلال دل بكنند و محبوبيت پرافتخارترين تيم آسيا از دست برود. واى به حال آن استقلالى كه بدون حمايت هوادار به مصاف حريفان برود. تمام تيم هاى بزرگ دنيا آرزوى داشتن چنين هوادارانى را دارند اما متأسفانه اعضاى استقلال قدر اين خوبان را نمى دانند. مسئولانى كه به تيم خود مى نازيد، براى يك بار هم كه شده، فقط يك بار در خلوت خود اندكى به فكر ۳۰ ميليون نفرى باشيد كه با پيروزى تيمشان بالا و پايين مى پرند و خوشحالى مى كنند و با شكست تيم محبوبشان اشك مى ريزند. بازيكنانى كه خود را جزو بهترين ها مى دانيد، براى يك بار هم كه شده، فقط يك بار درك كنيد جاى چه كسانى در استقلال بازى مى كنيد؟ شماها جانشينان حجازى ها، قلعه نويى ها، مرفاوى ها و... هستيد. بدانيد چه پيراهن مقدسى را بر تن مى كنيد. اميدواريم استقلالى ها از تداركات گرفته تا مديرعامل درك كنند نمايندگان چگونه مردمانى هستند. همين مردمان هستند كه فوتبال با حضورشان معنى پيدا مى كند. فوتبال بدون آنها هيچ است و اين چيزى است كه استقلالى ها بايد توجه داشته باشند. باز هم مى گوييم واى به حال استقلالى كه بدون حمايت هوادار به مصاف حريفان برود.
آينده خيلى چيزها را مشخص مى كند
رضا رجبى
۱- ۴ هفته از مسابقات ليگ برتر سپرى شده است و در اين مدت اتفاقاتى افتاده كه استقلال نتواند نتيجه بگيرد. استقلال در اين فصل از نظر نتيجه عملكرد ضعيفى داشته است. بازيكنان در تمام بازى ها عملكرد مطلوبى داشته اند. در اين ۴ بازى فقط ۸ موقعيت گل روى دروازه استقلال به وجود آمده كه ۳ بار دروازه استقلال باز شده است و در اين ۴ بازى استقلالى ها ۲۶ موقعيت گل داشتند كه تنها ۳ موقعيت تبديل به گل شده است. اين تيم مشكلات زيادى دارد كه قطعاً به مرور زمان برطرف خواهد شد. روانخواه مصدوم شد. عباسفرد و منيعى مصدوميت جزئى دارند. بيك زاده از آمادگى مطلوب به دور است. اكبرپور شرايط آرمانى ندارد و... حال اين تيم با چنين شرايطى ابومسلم را شكست داد. در رشت و كرمان بازى قابل قبولى ارائه داد و مقابل سپاهان نيز بايد برنده ميدان لقب مى گرفت كه متأسفانه اين طور نشد. استقلال در ابتداى فصل بدنسازى سنگينى انجام داد كه هنوز فشار اين بدنسازى از روى بازيكنان برداشته نشده است. معتقدم آنها در آينده بهتر خواهند شد و مى توانند به شانس اول قهرمانى تبديل شوند.
۲- تعطيلى ليگ به نفع استقلال بود. قلعه نويى در اين مدت فرصت يافت تا نقاط ضعف و قوت تيم را به خوبى شناسايى و روى آنها كار كند. اين وقفه براى استقلال نياز بود و مطمئنم كمك خوبى به آبى پوشان خواهد كرد. برخى از بازيكنان اين موضوع را به ضرر تيم دانسته اند اما نتيجه اين تعطيلى را در هفته هاى آينده و در ادامه مسابقات ليگ خواهند ديد.
۳- ليگ خوبى را پيش رو داريم. براى شروع خوب بود. تيم ها در هفته هاى ابتدايى خوب بازى كردند و يكى از نكاتى كه خيلى به كيفيت ليگ كمك كرد هجومى بازى كردن تيم ها است. ديگر هيچ تيمى فقط به دفاع فكر نمى كند و همه تيم ها به دنبال بازى هجومى و زيبا هستند و اين موضوع به جذابيت بازى ها كمك مى كند. حضور بازيكنان خلاق و تكنيكى از ديگر نكات مورد توجه ليگ است. در كل در آينده بازى هاى بهترى را از همه تيم ها خواهيم و قطعاً ليگ فوق العاده خوبى را خواهيم ديد.
۴- استقلال شانس اول قهرمانى در اين فصل است. آنها در اين فصل پتانسيل بالايى دارند. بازيكنان خوبى در اختيار استقلال هستند و قلعه نويى با درايتى كه دارد به خوبى مى تواند از نفرات خود استفاده كند. قلعه نويى مربى بزرگى است و كارنامه خوبى هم دارد و با شناختى كه از وى دارم مطمئن هستم مى تواند اين تيم را هدايت كند و در پايان نيز به مكانى مناسب برساند. او قول قهرمانى استقلال را داده است. امير كسى است كه يا قول نمى دهد و يا وقتى قول مى دهد قطعاً به آن عمل مى كند. مطمئن هستم او به قولش وفا مى كند و استقلال را به قهرمانى مى رساند.
۵- استقلال بايد در ليگ قهرمانان آسيا نيز شركت كند و اين كار آنها را سخت تر از قبل مى كند. حضور در ليگ قهرمانان يك افتخار خوب براى استقلال است و بازيكنان بايد اين موضوع را به خوبى درك كنند. استقلال مى تواند در اين جام نيز عملكرد مطلوبى از خود بر جاى بگذارد. اين تيم بازيكنان بسيار خوبى دارد و قطعاً با اين نفرات در آسيا نيز موفق خواهد شد و اگر خدا بخواهد سومين قهرمانى استقلال در آسيا به دست مى آيد.
هشدار استقلالى ها به فتح الله زاده:اگر کریمى بیاید نظم تیم برهم مى خورد
داستان على کریمى و استقلال حسابى میان هواداران این تیم گل کرده و اخبار فراوانى پیرامون آن مى شنویم که برخى از آنها بعضاً متناقض دیگرى تلقى مى شود. عده اى صراحتاً مى گویند که این ماجرا صرفاً جنبه تبلیغاتى داشته و کریمى هرگز به استقلال نمى پیوندد زیرا حوصله جنجال و دردسر را ندارد اما برخى نیز در نقطه مقابل بر این باورند که جادوگر ایران براى اثبات حقانیت خود و حضور دوباره در تیم ملى تعهداً چنین تصمیمى گرفته و اتفاقاً مى خواهد به مهره اى خبرساز بدل شود تا حضور در جمع آبى پوشان فوتبال ایران را تحت الشعاع قرار دهد اما بهتر است از آن طرف میدان هم خبرى بگیریم. جایى که استقلالى ها قرار دارند و اتفاقاً آنها در مورد جذب کریمى موضع واحدى اتخاذ نکرده اند. بر اساس شنیده هاى ما برخى از اطرافیان باشگاه معتقدند خرید على کریمى شاید به لحاظ فنى کمک قابل ملاحظه اى به تیم بکند اما قطعاً حاشیه هاى زیادى را هم در داخل مجموعه ایجاد مى کند که بعضاً پیشرفت فنى را خنثى خواهد کرد. به نظر آنها با توجه با اینکه حضور على کریمى در جمع آبى پوشان با یک قرارداد بسیار قابل توجه (چیزى حدود ۵۰۰ میلیون تومان) توأم خواهد بود احتمال اینکه نفرات کنونى علیه وى موضع بگیرند و ارتباط خوبى با او برقرار نکنند بسیار زیاد است بنابراین اگر چنین اتفاقى بیفتد نظم داخلى تیم عملاً بر هم خورده و تمام انضباط حاکم شده از سوى قلعه نویى از بین مى رود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حواشى جديد اطراف اردوگاه استقلال موج مى زند
قلعه نويى دوباره خبرساز شد
شبكه ايران- با مطرح شدن نام پيروانى به عنوان آناليزور جديد استقلال حواشى جديدى اطرف تيم استقلال به وجود آمد.
امير قلعه نويى دوست دارد براى تقسيم وظايف فنى تيم تحت رهبرى اش نفرات بسيارى در اختيار داشته باشد تا با استفاده از توانمندى هاى آنها، راه رسيدن به موفقيت را خيلى زود سپرى كند بر همين اساس او پس از به خدمت گرفتن فكرى، بابازاده، طيرى، خداداد، رجبى و مرفاوى حالا در نظر دارد امير حسين پيروانى را به عنوان آناليزور به جمع اعضاى كادر فنى اضافه كند تا با قدرت بيشترى كار خود را در استقلال ادامه دهد.
مطرح شدن نام امير حسين پيروانى براى فعاليت در كادر امير قلعه نويى حواشى بسيار زيادى را براى سرمربى استقلال به وجود آورد كه عمده ترين اين حواشى به اعتراض پنهان دستياران فعلى قلعه نويى معطوف مى شود.
دستياران فعلى كه يكبار ديگر به دليل حضور صمد مرفاوى در جمع كادر فنى رقم قراردادشان دستخوش تغييرات شده حالا به شدت نگرانند كه با آمدن پيروانى اين ماجرا دوباره تكرار شود و بار ديگر مبلغى از رقم قرارداد آنها كسر شود.
يكى از مربيان استقلال در اين خصوص مى گويد:« قلعه نويى دوست دارد همه به حق خود دست پيدا كنند به همين دليل زمانى كه قرارشد صمد مرفاوى به كادر استقلال اضافه شود او به اعضاى كادر فنى اش اعلام كرد بايد بخشى از رقم قراردادها كاهش پيدا كند تا اين ماجرا انجام شود، ما در آن مقطع به خاطر امير خان هيچ حرفى به زيان نياورديم اما اگر قرار باشد هر چند وقت يكبار يك مربى به كادر فنى اضافه شود تا آخر فصل ما مبلغى هم به استقلال بدهكار مى شويم.»
از سويى ديگر ماجراى دوستى امير حسين پيروانى با يكى از اعضاى هيات مديره استقلال باعث شده كه برخى اين اتفاق را به مسائل پشت پرده ربط دهند و پيروانى را يك مهره تحميل شده به قلعه نويى فرض كنند. اين فرضيه با گزارش يكى از سايتهاى خبرى به شكل جدى ترى دنبال شد به ويژه زمانى كه مطرح شد امير قلعه نويى و محمد سعيد نفريه پيش از اين درباره آمدن پيروانى با هم جلسه اى مشترك داشته اند و قرار شده در قبال حمايت صريح عضو هيات مديره از امير قلعه نويى در طول فصل جارى وى پيروانى را به عنوان آناليزور به كادر فنى استقلال اضافه كند.
هر چند اين مباحث از سوى قلعه نويى به صورت رسمى تائيد نمى شود اما مى توان از ماجراى حضور يكى از برادران پيروانى در كادر فنى استقلال به عنوان يك مسأله جنجالى وبحث برانگيز طى هفته هاى آتى ياد كرد.
ما همینجوریشم تو کم تو حاشیه نیستم، حالا اینم اضافه شد..نقل قول:
اين فرضيه با گزارش يكى از سايتهاى خبرى به شكل جدى ترى دنبال شد به ويژه زمانى كه مطرح شد امير قلعه نويى و محمد سعيد نفريه پيش از اين درباره آمدن پيروانى با هم جلسه اى مشترك داشته اند و قرار شده در قبال حمايت صريح عضو هيات مديره از امير قلعه نويى در طول فصل جارى وى پيروانى را به عنوان آناليزور به كادر فنى استقلال اضافه كند.
من بعید میدونم امیرخان اهل پارتی بازی باشه.. اون به موفقیت خودش و تیمش بیشتر علاقه داره تا به اینجور مسائل..
شخصیت خودش رو با اینجور کارها زیر سؤال نمیبره..
اگه واقعاً از لحاظ فنی خوب باشه، به خدمتش میگیره..