نقل قول:
خلیلی 6 ماه مصدوم است.
نقل قول:
خلیلی 6 ماه مصدوم است.
نیکبخت واحدی دو سال دیگر در پرسپولیس ماندنی شد
مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت دو سال دیگر با این تیم تمدید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی که طی هفته های گذشته صحبت هایی در مورد جدایی اش از پرسپولیس و اختلاف نظرش با قطبی منتشر شده بود، پس از جلسه ای که روز گذشته با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داشت، صبح امروز در محل هیئت فوتبال استان تهران حضور پیدا کرد و قراردادش را به مدت دو سال دیگر به پرسپولیس تمدید کرد.
قرار است نیکبخت واحدی از امروز در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کند و به همراه این تیم نیز راهی اردوی اسپانیا شود.
:18:نقل قول:
دعوا نبود که اشکان جان .. :46:
یه بحث دوستانه بود واسه برطرف کردن یه سوء تفاهم ..
ممنون بردیا جان ..نقل قول:
والا خبر 6 ماه مصدومیت که تکذیب شد ..
هنوز مشخص نیست گویا ..
فقط دعا کنید رباط صلیبیش پاره نشه که بدبخت میشیم ..
یعنی دیگه نیم فصل اولو از دست میده .. :41:
این خبر که فک کنم چند صفحه پیش تکذیب شد ها .. :46:نقل قول:
یا حق
:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز با پرسپولیس تمرین میکنم
نیکبخت: فصل درخشان و رویایی در انتظار پرسپولیس
علیرضا نیکبخت واحدی موثرترین بازیکن پرسپولیس و لیگ برتر در فصل گذشته حوالی ساعت 30/11 صبح امروز
دوشنبه بیست و چهارم تیر ماه در هیأت فوتبال استان تهران حضور یافت و قراردادش را با پرسپولیس به مدت دو سال
تمدید کرد تا خط بطلانی بر روی شایعات منتشره کشیده باشد.
به همین منظور، علیرضا نیکبخت واحدی در پایان ثبت و تمدید قرارداد در هیأت فوتبال، گفتگویی اختصاصی با سایت
رسمی باشگاه پرسپولیس انجام داد که از نظرتان میگذرد:
-- یقیناً حضور شما در کنار مدیریت باشگاه پرسپولیس را باید به فال نیک گرفت...
صددرصد. خوشبختانه میلیونها هوادار پرسپولیس به خوبی واقف هستند که علی نیکبخت تعصب ویژهای به این تیم و
هواداران خونگرمش دارد. به نظر من اصلاً جای نگرانی وجود ندارد. بخصوص دقایقی پس از قطعی شدن قهرمانی
پرسپولیس و غلبه بر سپاهان بود که بنده در حالی که جشن قهرمانی پرسپولیس بطور زنده روی آنتن بود، قاطعانه
اعلام کردم که فصل آینده نیز در خدمت پرسپولیس هستم و مهمتر اینکه هیچ علاقهای به پوشیدن پیراهنی بجز
رنگ قرمز ندارم.
-- با این حساب خط بطلانی بر روی شایعاتی مبنی بر پیوستن احتمالی نیکبخت به سایر تیمها کشیدی؟
بله. باور کنید از این حاشیهها سر در گم و کلافه شدهام در صورتیکه نه با استقلالیها و نه تیمهای دیگر هیچ گونه
مذاکره و تماسی برقرار نکردم. جالبتر اینکه طی روزهای اخیر شنیدهام برخی از روزنامهها از قول من مصاحبههای
متفاوتی منتشر کردهاند در حالیکه قسم میخورم با هیچ یک از آنها صحبت نکردهام. بنده چند صباحی بود در کیش
دوران نقاهتم را سپری میکردم.
-- مطمئناً از یارگیری پرسپولیس و بازیکنان جدید مطلع هستید؟
بله. خوشبختانه پرسپولیس امسال خیلی خوب یارگیری کرده و بازیکنان کلیدی مثمرثمر و پرتوانی جذب نموده است
که این امر روی کیفیت و عملکرد فنی تیم در فصل آینده و مسابقات آسیایی تاثیرگذار خواهد بود.
-- از مصدومیت خلیلی اطلاعی داری؟
از این بابت متأسفم. به همین منظور وقتی این خبر را شنیدم بلافاصله با تلفن همراه محسن تماس گرفتم و جویای
احوالش شدم. خلیلی در این رابطه گفت: دیروز در تمرین صبح یکی از بازیکنان روی پایم افتاد که نمیدانم این
مصدومیت تا چه اندازه جدی است.
-- به موضوع مهمی اشاره کردی، گفتگوی نیکبخت و خلیلی آنهم در شرایطی که خیلی از حاشیه سازان قصد دارند به
نوعی رابطه شما را تیره جلوه بدهند؟
آقا کدام اختلاف؟ کدام درگیری؟! به خدا هیچ کینهای ما از هم نداریم و این اختلافات فقط ذهنیت برخی از شایعه
سازان میباشد. البته همه میدانند علی نیکبخت در زمین فوتبال آدم خشک و جدی است که فقط به موفقیت
تیمش و خشنودی هواداران میاندیشد اما بیرون از زمین آدم خوش قلب و نجیبی هستم تا جایی که خیلیها
دوست دارند با من رفاقت کنند.
-- خوشبختانه قصد داری راهی کارگران شوی؟
امروز راهی هیأت فوتبال شدم تا قراردادم را ثبت کنم و بعدازظهر در تمرینات حاضر میشوم ضمن اینکه با قطبی
تماس گرفتم و درباره همه چیز صحبت کردم. به هر جهت تصور میکنم فصل درخشانی در انتظار میلیونها هوادار
پرسپولیس باشد بخصوص این تیم که قصد دارد پس از سالها بر بام بلند فوتبال آسیا و بعد از آن مسابقات باشگاههای
جهان بایستد.
رویایی که شایسته قهرمانی در قاره کهن است. ضمناً از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نیز برای بازیکنانی
که سال قبل کنار تیم بودند و بنابه دلایلی امسال با هم نیستیم آرزوی سربلندی دارم و هیچ گاه خاطرات خوبی که با
ایشان داشتم را فراموش نمیکنم.
گفتنی است؛ گزارش تصویری از حضور بازیکنان پرسپولیس در هیأت فوتبال استان تهران در بخش گالری سایت
رسمی باشگاه پرسپولیس موجود می باشد.
=-=
perspolis-club.net
این تیم پرسپولیس است و مقایسه آن با تیمهای دیگر اصلا درست نیست
سید داریوش مصطفوی: فدراسیون نباید چنانچه خلیلی مصدوم شد، بیتفاوت باشد
سید داریوش مصطفوی چهره شناخته شده در فوتبال کشورمان که چندی است در سمت مدیر عاملی باشگاه
پرسپولیس فعالیت میکند، طی گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به نکات جالبی اشاره کردند که
ماحصل آن از حضورتان میگذرد؛
آقای مصطفوی راجع به خریدهای پرسپولیس و تفاوت آن با سالهای قبل...
خریدهای باشگاه پرسپولیس بر حسب آئیننامه بوده و هیچ تخطی انجام نگرفته است. قبلاً همه چیز کنترل شده و
ما هیچ ایراد قانونی نداریم. اگر ایرادی هم داشتیم حتماً از طرف هیأت فوتبال و سازمان لیگ مورد سوال قرار
میگرفت ولی بدانید تمام امور مطابق با روال آئین نامه انجام میپذیرد.
باشگاه برای خرید بازیکنان چه هزینهای را در نظر گرفته است؟
پرسپولیس یکی از کم هزینهترین تیمهای لیگ است که این موضوع از مکانهای اجرایی مملکت نیز کنترل میشود،
مثل سازمان تربیت بدنی. تیم پرسپولیس یکی از تیمهایی است که شفاف و مشخص و آرام کار میکند.
فرق توجه اسپانسرهای پرسپولیس با دیگر تیمها در چیست؟
این تیم، «پرسپولیس» است. تبلیغات روی سینه سال گذشته این تیم مبلغی حدود یک میلیارد و ششصد میلیون
تومان بود که امسال این مبلغ به شکل قابل ملاحظهای افزایش یافته است.
«پرسپولیس» یعنی «مردم» و این مردم هستند که این تیم را راهبری میکنند و ما نماینده آنها در باشگاه هستیم.
بسیاری از تیمها در استادیومهای خالی مسابقه میدهند و این تیم که تماشاگر میلیونی دارد و حتی در هر بازی
عدهای پشت درهای بسته قرار میگیرند، حتماً با تیمهای دیگر فرقهایی دارد. من نمیدانم این چه مقایسهای
است که صورت میگیرد و در این مورد اصلا جای مقایسه وجود ندارد.
هزینههای این تیم از کجا تامین میشود؟
هزینههای این باشگاه از طریق اسپانسرها و کمکهای مردمی و مقدار مختصری از سوی سازمان تربیت بدنی
تامین میشود.
در خصوص مصاحبههای خیالی از عابدزاده چه نظری دارید؟
عابدزاده اسطوره فوتبال ممکلت ماست و به نظر من اگر روزنامهای هم حوس و شیطنت کرد، حاشیهای برای
پرسپولیس درست کند، این حق باشگاه و عابدزاده است که شکایت کنند. اگر این روند ادامه یابد و مطالب کذبی به او
یا هر بازیکن دیگری نسبت داده شود، این موضوع از سوی باشگاه به دادگاه مطبوعات یا هر دادگاه دیگری ارجاع داده
خواهد شد.
سفر تیم پرسپولیس به اسپانیا در چه مرحلهای است؟
در صورت صدور ویزا، کاروان پرسپولیس از روز جمعه 28 تیر ماه به مدت 11 روز عازم اسپانیا میشود و چند بازی
دوستانه در یکی از کمپهایی که تیم ملی کره جنوبی پیش از این در آن اسکان داشته، به اردو میرود که تاکنون
ویزای آن صادر نگردیده است.
در جایی عنوان شده بود که یکی از خریدهای پرسپولیس با مصدومیت روبروست!
ما هیچ بازیکن مصدومی نداریم. تنها شنیدیم محسن خلیلی در تیم ملی مصدوم گردیده است. به هر صورت
فدراسیون فوتبال باید به این موضوع عکس العمل نشان دهد.
باشگاه در خصوص جایگزین مناسب برای خلیلی چه راهکاری دارد؟
محسن خلیلی مهاجم گلزن و آقای گل لیگ هفتم تیم پرسپولیس با سلامت کامل به اردوی تیم
ملی ملحق شده است و هم اینک با مینیسک پاره شده به تیم پرسپولیس تحویل میشود. ما باید در این خصوص با
فدراسیون فوتبال بیشتر مذاکره کنیم.
میزان مصدومیت خلیلی چقدر است؟
امیدواریم که صدمه وارده در حدی نباشد که ما نتوانیم در سه جام از او بهره ببریم.
در خصوص مصاحبه فتحالهزاده...
در مورد آقای فتحالهزاده باید بگویم که من هیچگاه نگفتهام که ایشان را نمیشناسم. مدیر عامل استقلال چندین
سال است که در ورزش کشورمان است و همه مردم وی را بخوبی میشناسند.
پس موضوع از چه قرار است؟
در متن مصاحبهای اینطور آمده بود که با توجه به فشار کار و اینکه با کمک خداوند و هیأت مدیره محترم باشگاه در
تلاش هستیم تیمی درست کنیم که به راحتی در 3 جام حضور یابد. در پرسپولیس کار کردن بسیار سخت است ولی
به لطف خداوند و همکاری مردم کارها روز بروز آسانتر میشود. گفتم که با این گرفتاریها اگر فتحالهزاده هم از کنار
من رد بشود، ممکن است وی را نشناسم، اما این صحبت به گونهای دیگر تشبیه شده است.
=-=
perspolis-club.net
نه داداش خود اخبار ورزشی دیشب از تلویزیون گفت.نقل قول:
اخبار تلویزیون که چندان موثق نیست ..نقل قول:
از رو سایتا هرچی میبینن ، میگن ، تکذیب هم تو کارشون نیست ..
خود محسن خلیلی تو پستای بالا گفته :
نقل قول:
خلیلی در این رابطه گفت: دیروز در تمرین صبح یکی از بازیکنان روی پایم افتاد که نمیدانم این
مصدومیت تا چه اندازه جدی است.
یا حق
«کریم باقری» با پرسپولیس دو ساله تمدید کرد
صبح امروز «کریم باقری» کاپیتان با اخلاق و انرژیک تیم فوتبال پرسپولیس در هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و
قرارداد خود را به مدت دو سال با این تیم تمدید کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 11 صبح امروز دوشنبه بیست و
چهارم تیر ماه در محل هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و با پرسپولیس دو ساله تمدید کرد.
=-=-=
«میثاق معمارزاده» با پرسپولیس دو ساله بست
صبح امروز «میثاق معمارزاده» دروازهبان فصل گذشته تیم فوتبال سایپا با قراردادی دو ساله به تیم پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دروازهبان جدید تیم پرسپولیس صبح امروز (دوشنبه) با حضور در هیأت
فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت دو سال با این تیم به ثبت رساند.
=-=-=
به نظر من این معمار زاده دروازه بان چندان خوبی نیست ...
کاش رحمتی رو میگرفتن ..
یا حق
در مرود اخبار کاملا موافقم
هر چی بیاد دم دستشون اعلام میکنن
نه یکم تحقیق کنن ببینن درسته یا نه....عمرا
زرتی اعلامش می کنن
ولی من که مصدومیت خلیلی یا همان رباط صلیبی شایعه است
یه عکس خوشگل برای حاجی فتح اله و اس اس
perspolisnews.com
تماس تلفني مصطفوي با خليلي
خبرگزاري پرسپوليس : مديرعامل پرسپوليس ظهر روز يكشنبه پس از شنيدن خبر مصدوميت محسن خليلي، با اين بازيكن به صورت تلفني صحبت كرد.
داريوش مصطفوي كه از شنيدن خبر مصدوميت خليلي ناراحت بود، در تماسي كه با او داشت به اين بازيكن دلداري داد. مصطفوي خطاب به خليلي گفت: «اين اتفاقات هميشه وجود دارد ولي نگران نباش چون مطمئن هستم كه خيلي زود برميگردي. باشگاه هم هركاري كه لازم باشد انجام ميدهد تا مراحل درماني را به بهترين نحو ممكن پشتسر بگذاري.»
پرسپوليس به دنبال چاووشي،مي داوودي يا رضايي / كاظميان صبح امروز با مصطفوي مذاكره كرد
خبرگزاري پرسپوليس : با توجه به مصدوميت شديد محسن خليلي باشگاه پرسپوليس و مديرعامل اين تيم به دنبال يك مهاجم جديد هستند و شرايط چهار گزينه را به شكل جدي مورد بررسي قرار مي دهند.
مصطفوي از بين 4 گزينه جديد به نامهاي غلامرضا رضايي، ميلاد ميداودي، جواد كاظميان و افشين چاوشي در نظر دارد يك مهاجم جديد را به پرسپوليس بياورد.مصطفوي با معرفي 4 گزينه جديد به قطبي از وي خواست كه مهاجم موردنظرش را انتخاب كند.
همچنين امروز جواد كاظميان جهت دريافت مطالباتش در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و با داريوش مصطفوي ديدار كرد. در اين ديدار به كاظميان پيشنهاد شد به تيم سابق خودش بازگردد اما اين بازيكن كه به تازگي به باشگاه عجمان قرارداد بسته نمي تواند به راحتي پيراهن پرسپوليس را بر تن كند.
پيش از ثبت قرارداد با پرسپوليس ؛ زارع و آتسو مقابل استقلال بازي كردند
خبرگزاري پرسپوليس : دو بازيكن جديد پرسپوليس براي عقد قرارداد با اين تيم در تركيب تيم ديهيم مقابل استقلال جنوب به ميدان رفتند تا براي ثبت قرارداد و حضور در تيم جديدشان با مشكلي مواجه نباشند.
مازيار زارع و فرانك آتسو در ديدار تيمهاي استقلال جنوب و ديهيم در تركيب تيم ديهيم به ميدان رفتند تا قراردادشان را به زودي با پرسپوليس ثبت كنند. اين بازيكنان با حضور در ليگ دسته سوم مشكلي براي پيوستن به تيم سرخ پوش تهراني نخواهند داشت.
ایول عکس باحالی بود
حاج فتح ا... هم خوب خوردش
ولی خوردبین بدجوری نیکی رو نگاه میکنه
نقل قول:
بچه ها خوردبین خیلی کارش درسته ها !
از اوناست که کم مثلش پیدا میشه . واقعا عشق پرسپولیس یعنی این .
ولی بجاش تا دلتون بخواد این یارو فتح ا... دو روه
مرتیکه بشکه
آقا خلیلی تو تمرین تیم ملی مصدوم نشده انگار.
از اول هم مصدوم بوده و این چند وقت حتی یه جلسه تمرین هم نکرده.به همین خاطر بود زود قراردادشو تمدید کرده و 350 میلیون به جیب زده چون میدونسته باشگاه بفهمه مصدوم هستش ممکنه اینجوری باش قرارداد نبنده.
ماته رو هم که رد کردن رفت.خیلی بد شد
ااااااااا این حرفا چیه اگه پول می خواست که می رفت امارات
با اشاره به مصدوميت مهاجم گلزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفوي: تيم ملي خليلي مصدوم را به پرسپوليس تحويل داده است
مديرعامل پرسپوليس گفت: آقاي گل ليگ هفتم با سلامت كامل به اردوي تيم ملي ملحق شده و با مينيسك پاره شده به ما تحويل ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي پرسپوليس، داريوش مصطفوي درباره شرايط فعلي باشگاه و اتفاقات اخير اين تيم مصاحبه اي را انجام داده كه آن را ميخوانيد:
* نظرتان راجع به خريدهاي پرسپوليس و تفاوت آن با سالهاي قبل چيست؟
خريدهاي باشگاه بر حسب آئيننامه بوده و تخطي انجام نگرفته است. قبلاً همه چيز كنترل شده و هيچ ايراد قانوني نداريم. اگر ايرادي هم داشتيم، حتماً از سوي هيئت فوتبال و سازمان ليگ مورد سوال قرار ميگرفت. بدانيد تمام امور مطابق با آئين نامه انجام ميپذيرد.
* باشگاه براي خريد بازيكنان چه هزينهاي را در نظر گرفته است؟
پرسپوليس يكي از كم هزينهترين تيمهاي ليگ است كه اين موضوع از مكانهاي اجرايي مملكت نيز كنترل ميشود، مثل سازمان تربيت بدني. پرسپوليس يكي از تيمهايي است كه شفاف و آرام كار ميكند.
* فرق توجه اسپانسرهاي پرسپوليس با ديگر تيمها در چيست؟
اين تيم پرسپوليس است. تبليغات روي سينه سال گذشته مبلغي حدود يك ميليارد و ششصد ميليون تومان بود كه امسال به شكل قابل ملاحظهاي افزايش يافته است. پرسپوليس يعني مردم و اين مردم هستند كه آن را راهبري ميكنند. ما نماينده آنها هستيم. بسياري از تيمها در ورزشگاههاي خالي مسابقه ميدهند و اينكه تماشاگر ميليوني دارد و حتي در هر بازي عدهاي پشت در بسته قرار ميگيرند، حتماً با تيمهاي ديگر فرقهايي دارد. نميدانم اين چه مقايسهاي است كه صورت ميگيرد و در اين مورد اصلا جاي مقايسه وجود ندارد.
* هزينههاي اين تيم از كجا تامين ميشود؟
هزينههاي اين باشگاه از طريق حاميان مالي، كمكهاي مردمي و مقدار مختصري از سوي سازمان تربيت بدني تامين ميشود.
* در خصوص مصاحبههاي خيالي از مربي دروازه بان هاي پرسپوليس چه نظري داريد؟
عابدزاده اسطوره فوتبال ممكلت است. اگر روزنامهاي هم شيطنت كرد و حاشيهاي براي پرسپوليس درست كند؛ اين حق باشگاه و عابدزاده است كه شكايت كنند.
* سفر پرسپوليس به اسپانيا در چه مرحلهاي است؟
در صورت صدور رواديد، كاروان پرسپوليس از 28 تير ماه به مدت 11 روز عازم ميشود و چند بازي دوستانه در يكي از كمپهايي كه تيم ملي كره جنوبي پيش از اين در آن اسكان داشته، انجام مي دهد.
* در جايي عنوان شده بود كه يكي از خريدهاي پرسپوليس با مصدوميت روبروست.
هيچ بازيكن مصدومي نداريم. تنها شنيديم محسن خليلي در تيم ملي مصدوم شده است. به هر صورت فدراسيون بايد به اين موضوع واكنش نشان دهد.
* باشگاه در خصوص جايگزين مناسب براي خليلي چه راهكاري دارد؟
محسن خليلي مهاجم گلزن و آقاي گل ليگ هفتم، با سلامت به اردو ملحق شده و اينك با مينيسك پاره شده به تيم تحويل ميشود. بايد در اين خصوص با فدراسيون بيشتر مذاكره كنيم.
* ميزان مصدوميت خليلي چقدر است؟
اميدواريم كه صدمه وارده در حدي نباشد كه نتوانيم در سه جام از او بهره ببريم.
* در خصوص مصاحبه مديرعامل استقلال؟
در مورد فتحا..زاده بايد بگويم كه هيچگاه نگفتهام كه ايشان را نميشناسم. مديرعامل استقلال چندين سال است كه در ورزش است و همه مردم وي را به خوبي ميشناسند.
* پس موضوع از چه قرار است؟
در متن مصاحبهاي اينطور آمده بود كه با توجه به فشار كار و اينكه با كمك خداوند و هيئت مديره محترم در تلاش هستيم تيمي درست كنيم كه به راحتي در 3 جام حضور يابد. در پرسپوليس كار كردن بسيار سخت است؛ ولي به لطف خداوند و همكاري مردم كارها روز بروز آسانتر ميشود. گفتم كه با اين گرفتاريها اگر فتحا..زاده هم از كنار من رد بشود، ممكن است وي را نشناسم؛ اما اين صحبت به گونهاي ديگر تشبيه شده است.
صبح امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاظميان در باشگاه پرسپوليس با مصطفوي ديدار كرد
بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز با مديرعامل اين باشگاه ديدار و گفت و گو كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جواد كاظميان جهت دريافت مطالباتش امروز صبح دقايقي در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و با داريوش مصطفوي به گفت و گو پرداخت.
در اين ديدار به كاظميان پيشنهاد شد به تيم سابق خود بازگردد؛ ولي اين بازيكن ضمن عذرخواهي از مصطفوي به ايشان اعلام كرد با توجه به قرارداد جديدش با باشگاه عجمان امارات نميتواند در خدمت پرسپوليس باشد.
كاظميان هفته آينده تهران را به مقصد دبي ترك خواهد كرد تا در اردوي تداركاتي تيم عجمان در جمهوري چك شركت كند.
فرخزادي در گفت و گو با فارس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پزشك بايرن مونيخ امروز خليلي را معاينه ميكند
سخنگوي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با رايزني هاي انجام شده قرار است امروز پزشك باشگاه بايرن مونيخ آلمان، پاي مصدوم محسن خليلي را معاينه كند.
مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد وضعيت سفر پرسپوليس به اسپانيا اظهار داشت: از طريق مدير عامل پرسپوليس درخصوص گرفتن مجوز شوراي برون مرزي اقدامات لازم را انجام دادهايم و ظرف چند روز آينده مجوز لازم را خواهيم گرفت.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با پر شدن فهرست خريد و جذب نفرات متعدد، كار جذب بازيكنان به اتمام رسيده است؟ افزود: هنوز قصد يارگيري در پستهاي مختلف را داريم، چون مي خواهيم پرسپوليسي منسجم با مهره هاي در شان نام اين تيم بسازيم.
عضو هيئت مديره باشگاه در مورد وضعيت محسن خليلي و مصدوميت وي گفت: شب گذشته و امروز با خليلي به صورت تلفني گفت و گو كرديم. با هماهنگي هاي علي دايي، قرار است پزشك بايرن مونيخ امروز و فردا خليلي را معاينه كند تا وضعيت مصدوميت وي به طور دقيق مشخص شود.
وي در خصوص شايعه عدم ثبت قرارداد خليلي به خاطر دوري احتمالي شش ماهه از ميادين تاكيد كرد: خليلي بازيكن ما است كه نقشي ارزنده در قهرماني سال قبل داشت. او را به هيچ عنوان تنها نميگذاريم. حتي اگر شش ماه نتواند بازي كند نيز قرارداد وي ثبت مي شود.
با مختومه شدن پرونده آري هان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپوليس از تهديد فيفا رهايي يافت
با پيگيري هاي اعضاي هيئت مديره و مسئولان سازمان تربيت بدني، پرونده شكايت سرمربي هلندي از باشگاه پرسپوليس مختومه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، شكايت آري هان باعث شده بود تا خطري جدي از سوي فيفا تيم پرسپوليس را تهديد كند.
اين موضوع با پيگيري هيئت مديره و مدير عامل باشگاه پرسپوليس و مساعدت دستور پرداخت 70 هزار يورو از سوي رئيس سازمان تربيت بدني پايان يافت و اين پرونده از سوي فيفا مختومه اعلام شد.
خبرگزاري پرسپوليس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم رباط صلیبی خلیلی پاره نشده باشد
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدورام خلیلی رباط صلیبی پاره نکرده باشد زیرا اگر این اتفاق روی داده باشد، این بازیکن 8 ماه از فوتبال دور خواهد ماند.
فرید زرینه خاطر نشان ساخت: پس از شنیدن خبر مصدومیت خلیلی تمام تلاش خود را برای برقراری ارتباط با این بازیکن یا خانلری پزشک تیم ملی انجام داده ام اما متاسفانه نتوانستم با این افراد تماس برقرار کنم.
وی افزود: طبق خبرهای رسیده به احتمال فراوان خلیلی از ناحیه مینیسک یا رباط صلیبی دچار مصدومیت شدید شده است که امیدوارم این مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی نباشد زیرا پارگی رباط صلیبی حدودا 8 ماه دوری از فوتبال را برای خلیلی در پیش رو خواهد داشت.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه گفت: اگر خلیلی از ناحیه مینیسک دچار مصدومیت شده باشد حدودا 2 ماه از فوتبال دور خواهد بود و این مصدومیت می تواند برای خلیلی مطلوب تر باشد.
زرینه با گلایه از اطلاع رسانی فدراسیون در خصوص مصدومیت خلیلی تصریح کرد: متاسفانه فدراسیون فوتبال در اطلاع رسانی مصدومیت خلیلی بسیار ضعیف عملکرده است و فکر می کنم به عنوان پزشک تیم باشگاهی خلیلی حق داشته باشم تا از مصدومیت این بازیکن مطلع باشم تا بتوانم اقدامات لازم را انجام دهم.
واقعا برای کسانی که چنین خبرهایی را منتشر می کنند متاسفم و مطمئن باشید که با همین 50 درصد آمادگی هم استقلال را می بریم.
سپهر حیدری افزود: برای اینکه به این آقایان ثابت کنیم که هنوز هم مدافع عنوان قهرمانی هستیم اگر همین جمعه هم بازی سوپر لیگ شود ما پیروز میدان خواهیم بود.
وی اضافه کرد: البته چون این بازی مصادف با اردوی تدارکاتی خارجی هر دو تیم است و اینکه احتمال خطر مصدومیت جدی وجود دارد، به عقیده من برگزار نشود خیلی بهتر است.
بازیکن سابق تیم ذوب آهن در مورد وضعیت آمادگی بازیکنان تیم گفت: با حضور شخص با تجربه و کار کشته ای مثل کماسی تک تک بازیکنان در آمادگی 50، 60 درصدی هستند و مطمئنم که با وجود وی تا یکی دو هفته دیگر به مرز 100 درصدی آمادگی خواهیم رسید.
وی با اشاره به حضور چندین مدافع در تیم اضافه کرد: من اصلا به مسایل فکر هم نمی کنم چرا که معتقدم هر کس که از دیدگاه قطبی آماده تر و بهتر باشد در ترکیب ثابت قرار خواهد گرفت و به همین خاطر ترس در این مورد چیز نامعقولی است.
حیدری اظهار داشت: باور کنید که اگر در اوج آمادگی هم باشم ولی کادر فنی تشخیص دهد که به درد تیم نخواهم خورد حاضرم نیمکت نشین نیز شوم.
وی درخصوص خبر مصدومیت خلیلی گفت: وقتی این خبر را شنیدم خیلی ناراحت شدم و معتقدم که پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی در آسیا به حضوز خلیلی احتیاج دارد.
بازیکن تیم پرسپولیس تصریح کرد: بیشتر از اینکه برای تیم ناراحت باشم برای خود خلیلی ناراحت هستم که مجبور است که شش، هفت ماه از میدان دور باشد.
خبرگزاري پرسپوليس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرخزادى: دو خبر خوب براى هواداران پرسپوليس خواهيم داشت
سخنگوى هيأت مديره پرسپوليس گفت: سقف قرارداد بازيكنان ما مشخص است و بازيكن ۵۰۰ ميليونى هم نگرفته ايم.
مجيد فرخزادى همچنين اظهار داشت: در رايزنى هايى كه در حال انجام آن هستيم، اميدوارم دو خبر خوب براى هواداران داشته باشيم تا به وعده هاى خود براى ساختن تيمى منسجم عمل كرده باشيم.
فرخزادى در مورد اظهارات سرپرست تيم استقلال عنوان كرد:
هيچ بازيكنى را از استقلال به زور به پرسپوليس نياورده ايم. جواب حرف هاى نظرى جويبارى را سرپرست تيم ما خواهد داد. وى درباره خريدهاى بازيكنانى با قيمت بالا، گفت: سقف قراردادهاى بازيكنان پرسپوليس مشخص است. مطمئن باشيد هرگز بازيكنانى خارج از چهارچوب يا ۵۰۰ ميليونى نداشته ايم.
فرخزادى درباره بازى سوپر ليگ بين پرسپوليس و استقلال اظهار داشت: سرپرست تيم و مسئولان در حال بررسى اين مسأله هستند.
وى درباره عدم حضور قطبى تا قبل از اردوى اسپانيا در ايران، خاطر نشان ساخت:
مديرعامل در جريان اين موضوع است.
مطمئن باشيد قطبى تمام كارهايش با برنامه ريزى و هماهنگى است.
اماراتیا میفهمیدن مصدومه مثل پرسپولیس نبودن که با عزت و احترام نگهش دارن.غرامت ازش میگرفتن و بعد فسخ قراردادنقل قول:
ااااااااا این حرفا چیه اگه پول می خواست که می رفت امارات
بر طبق خبر روزنامه اعتماد خلیلی با تیم ملی حتی یک جلسه هم تمرین نداشته و فقط جدا تمرین میکرده.خلیلی حتی قبل از امضای قرارداد متوجه شده بوده که مصدومه و بنابراین شرطی نزاشته.نقل قول:
مصطفوي: تيم ملي خليلي مصدوم را به پرسپوليس تحويل داده است
عليرضا نيكبخت در حضور اعضاي هيأتمديره، مشكلاتش را با قطبي در ليگ گذشته تشريح كرد و در همان جلسه تلويحاً قول داد كه ديگر با قطبي دچار چالش نشود و پس از آن جلسه آشكارا از اين حرف زد كه سوءتفاهماتش با سرمربي تيم كاملاً برطرف شده است.
قطبي اما پس از آن جلسه حكم قطعي براي بازگشت ستاره پرسپوليس نداد و بهنوعي او را در ليست انتظار باشگاه قرارداد. قرار گرفتن نيكبخت در ليست انتظار باشگاه پرسپوليس، باعث شد كه از جانب باشگاههاي مختلف، پيشنهادهاي جديدي به ستاره پرسپوليس ارائه شود.
در اين بين، شايعه پيشنهاد باشگاه رقيب به نيكبخت، حضور او در پرسپوليس را وارد فاز جديدي كرد. شايعه تماس استقلاليها با نيكبخت، موضوعي بود كه تمديد قرارداد شماره 10 پرسپوليس را با اين تيم در هالهاي از ابهام قرارداد.
البته در اين بين جواب ندادن قاطع به نيكبخت از سوي قطبي، امكان حضور ستاره شماره 10 را در تيم رقيب افزايش داده بود. يكي از اعضاي هيأتمديره پرسپوليس با تأييد اين مطلب به همشهري ميگويد: «بله، تكليف نيكبخت در گرو تأييد قطبي بود كه اين موضوع در تماس سرمربي پرسپوليس با نيكبخت حل شد.
قطبي در تماسي كه با نيكبخت داشته حضور اين بازيكن را در پرسپوليس مورد تاييد قرارداده است. » عليرضا نيكبخت واحدي پس از گفتوگوي بعدازظهر يكشنبه با قطبي، ظهر دوشنبه در هيأت فوتبال استان تهران حضور يافت و قرارداد جديدش را با پرسپوليس ثبت كرد.
تمديد نيكبخت با پرسپوليس
نيكبخت به همشهري ميگويد: «در گفتوگوي قبلي هم به شما گفتم، من با مديرعامل و سرمربي استقلال هيچ صحبت و ملاقاتي نداشتم. با ثبت قراردادم با پرسپوليس، درستي حرفهاي من ثابت شد و از اثبات حرفهايم واقعاً خوشحالم.»
نيكبخت در ادامه صحبتهايش ميگويد: «كدورت بين من و قطبي برطرف شد. قراردادم با پرسپوليس هيچ شرط خاصي ندارد و خوشحالم كه با اين تيم قرارداد 2ساله بستم.»
نيكبخت پس از ثبت قرارداد با پرسپوليس در هيأت فوتبال استان تهران گفت: «خوشبختانه روند مذاكرات بسيار خوب بود و من يكشنبه با حضور در باشگاه، مذاكرات نهايي را با مديران مربوطه انجام دادم.»
ستاره پرسپوليس اما در ادامه صحبتهايش به نقش مكالمه تلفني قطبي در تمديد قراردادش با پرسپوليس اشاره ميكند: «با افشين قطبي كه در آمريكا حضور داشت تلفني صحبت كردم و در اين گفتوگو تمام كدورتها و مشكلات برطرف شد و ديگر مطمئن باشيد بين من و قطبي مشكلي وجود نخواهد داشت.»
نيكبخت در مورد مذاكراتش با باشگاههاي ديگر پيش از عقد قرارداد با پرسپوليس ميگويد: «مديربرنامههايم با باشگاههاي ديگري نيز مذاكره كرده بود و آنها پيشنهادهايي به وي داده بودند كه البته نميتوانم نام اين تيمها را فاش كنم اما با قاطعيت ميگويم با تيم استقلال هيچ صحبت و مذاكره خاصي نداشتم و حرفهاي برخي در مورد مذاكرهام با فتحاللهزاده و قلعهنويي اصلاً صحت نداشت.»
نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه آيا در قراردادش شرط خاصي را لحاظ كرده، ميگويد: «قراردادم با پرسپوليس هيچ شرط خاصي نداشت. شايد مسائل قبليام با قطبي باعث شده بود كه همه از جانب من شرط و شروط خاصي براي پرسپوليس بگذارند درحالي كه من هيچ شرط خاصي براي تمديد قرارداد با پرسپوليس نداشتم و فكر ميكنم حسن نيتم را به باشگاه محبوبم نشان دادم.»
شماره 10 پرسپوليس كه در فصل قبل مشكلات زيادي با خليلي داشت براي آنكه ثابت كند مشكلاتش پس از قطبي با خليلي هم برطرف شده در مورد مصدوميت جدي مهاجم پرسپوليس در اردوي اسپانيا ميگويد: «به محض شنيدن خبر مصدوميت خليلي روز يكشنبه با او صورت تلفني صحبت كردم و حالش را جويا شدم.
ميزان مصدوميت خليلي هنوز مشخص نيست و پزشكان بايد بررسي بيشتري برروي اين مسئله انجام دهند اما تنها اميدوارم كه مشكل خاصي نباشد و خليلي بتواند همچنان با قدرت در پرسپوليس بازي كند.
من با خليلي هيچ مشكلي ندارم و اگر سوءتفاهم كوچكي هم وجود داشته مربوط به گذشتهها بوده كه نه براي من و نه براي خليلي چيز مهمي نبوده است.»
4 گزينه احتمالي براي جانشيني خليلي
چند بازيكن پرسپوليس روز دوشنبه قبل از حضور نيكبخت در هيأتفوتبال استان تهران در اين مكان حاضر شدند و قراردادشان را با پرسپوليس ثبت كردند.
ميثاق معمارزاده صبح دوشنبه با حضور در هيأتفوتبال تهران، قرارداد يكسالهاي با پرسپوليس منعقد كرد.
كريم باقري نيز قراردادش را با پرسپوليس تمديد كرد تا در فصل آتي نيز به عنوان كاپيتان تيم در مركز زمين به ميدان برود چراكه قطبي برروي او حساب خاصي در برنامههاي تاكتيكي تيمش باز كرده است.
جدا از معمارزاده، باقري و نيكبخت كه تا ظهر دوشنبه قراردادشان را با پرسپوليس ثبت كردند بازيكنان ديگري نظير آتسو و زارع نيز بهزودي قراردادشان را با پرسپوليس منعقد خواهند ساخت.
خبرهاي جديد از باشگاه پرسپوليس همچنين حاكي است چنانچه پارگي رباط زانوي خليلي براي مسئولان باشگاه محرز شود مصطفوي يك مهاجم جديد را جايگزين وي خواهد كرد.
غلامرضا رضايي، ميلاد ميداودي، جواد كاظميان و افشين چاووشي چهار بازيكني هستند كه يكي از آنها با تأييد قطبي، جايگزين خليلي خواهد شد. در اين ميان يحيي گلمحمدي تاكيد كرده است كه غلامرضا رضايي را تحت هيچ شرايطي نميفروشد.
منبع:همشهری آنلاین
استقبال از نیکبخت و حضور معمارزاده / محمد به جمع مصدومان پیوست
تمرین عصر امروز پرسپولیس در حالی برگزار شد که نیکبخت واحدی زودتر از سایر بازیکنان در محل تمرین حاضر شد و مورد استقبال هواداران این تیم قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه برنامه های آماده سازی تیم فوتبال پرسپولیس، بازیکنان این تیم از ساعت 17:30 امروز و با 30 دقیقه تاخیر به خاطر گرمای هوای، تمرین خود را در زمین چمن ورزشگاه کارگران آغاز کردند.
برپایه این گزارش، علیرضا نیکبخت واحدی که صبح امروز قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید کرد، زودتر از سایر بازیکنان در این ورزشگاه حاضر شد که مورد استقبال بیش از 500 تماشاگر حاضر در این تمرین قرار گرفت.
وی در 30 دقیقه نخست این تمرین به همراه مازیار زارع دور زمین دوید و سپس با همدیگر در کنار زمین نشسته و عملکرد سایر بازیکنان تیم را نگاه کردند.
همچنین میثاق معمارزاده هم که صبح امروز بصورت قرضی به پرسپولیس پیوست، برای نخستین بار در تمرین این تیم شرکت کرد و کنار علیرضا حقیقی و امیرعابدزاده و زیر نظر احمدرضا عابدزاده تمرینات سخت و اختصاصی دروازه بان ها را انجام داد.
در این همچنین تمرین علیرضا محمد به دلیل مصدومیت حاضر نبود و با حضور در سالن این ورزشگاه تمرینات فیزیوتراپی را انجام داد. کماسی، واعظی، شیری و خلیلی هم از دیگر غایبان این تمرین بودند. ضمن اینکه محمد منصوری هم پس از دو روز غیبت در تمرین پرسپولیس شرکت کرد.
در این تمرین بازیکنان پس از انجام تمرینات کششی و سرعتی، تمرینات تاکتیکی خاصی را انجام دادند و در مرحله آخر نیز در قالب دو تیم زرد و قرمز، فوتبالی درون تیمی را برگزار کردند. این بازی در نهایت با نتیجه 3 بر 3 به پایان رسید که توره، خیرخواه و حیدری برای تیم قرمز گلزنی کردند و نوروزی (2 گل) و علوی(پنالتی) گل های تیم زرد را به ثمر رساندند.
منبع:خبرگزاری مهر
استقبال از نیکبخت و حضور معمارزاده / محمد به جمع مصدومان پیوست
تمرین عصر امروز پرسپولیس در حالی برگزار شد که نیکبخت واحدی زودتر از سایر بازیکنان در محل تمرین حاضر شد و مورد استقبال هواداران این تیم قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه برنامه های آماده سازی تیم فوتبال پرسپولیس، بازیکنان این تیم از ساعت 17:30 امروز و با 30 دقیقه تاخیر به خاطر گرمای هوای، تمرین خود را در زمین چمن ورزشگاه کارگران آغاز کردند.
برپایه این گزارش، علیرضا نیکبخت واحدی که صبح امروز قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید کرد، زودتر از سایر بازیکنان در این ورزشگاه حاضر شد که مورد استقبال بیش از 500 تماشاگر حاضر در این تمرین قرار گرفت.
وی در 30 دقیقه نخست این تمرین به همراه مازیار زارع دور زمین دوید و سپس با همدیگر در کنار زمین نشسته و عملکرد سایر بازیکنان تیم را نگاه کردند.
همچنین میثاق معمارزاده هم که صبح امروز بصورت قرضی به پرسپولیس پیوست، برای نخستین بار در تمرین این تیم شرکت کرد و کنار علیرضا حقیقی و امیرعابدزاده و زیر نظر احمدرضا عابدزاده تمرینات سخت و اختصاصی دروازه بان ها را انجام داد.
در این همچنین تمرین علیرضا محمد به دلیل مصدومیت حاضر نبود و با حضور در سالن این ورزشگاه تمرینات فیزیوتراپی را انجام داد. کماسی، واعظی، شیری و خلیلی هم از دیگر غایبان این تمرین بودند. ضمن اینکه محمد منصوری هم پس از دو روز غیبت در تمرین پرسپولیس شرکت کرد.
در این تمرین بازیکنان پس از انجام تمرینات کششی و سرعتی، تمرینات تاکتیکی خاصی را انجام دادند و در مرحله آخر نیز در قالب دو تیم زرد و قرمز، فوتبالی درون تیمی را برگزار کردند. این بازی در نهایت با نتیجه 3 بر 3 به پایان رسید که توره، خیرخواه و حیدری برای تیم قرمز گلزنی کردند و نوروزی (2 گل) و علوی(پنالتی) گل های تیم زرد را به ثمر رساندند.
عبدالرحمن شاه حسینی در باشگاه پرسپولیس
رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، امروز در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و با داریوش مصطفوی مدیرعامل این باشگاه دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، شاهحسینی در این دیدار گفت: به رئیس سازمان تربیت بدنی تبریک میگویم که با انتخاب بهترین گزینه برای این پست توانست مسیر پیشرفت این باشگاه را هموار کند.
وی در ادامه افزود: سید داریوش مصطفوی از جنس فوتبال است و سالها در ردههای تراز اول مدیریت فوتبال من جمله ریاست و دبیر کل فدراسیون فوتبال انجام وظیفه نموده و دارای تجربیات فراوانی است.
شاه حسینی در ادامه خطاب به مصطفوی گفت: شما پلههای مورد نیاز را از بازیکنی طی نموده و به ردههای مدیریتی رسیدهاید، هر چند جایگاه واقعی شما بیش از پست کنونی است. من امیدوارم با استفاده از تجربیات گذشته، در سمت جدید نیز موفق باشید.
رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پایان افزود: رشد و شکوفایی دو تیم پرسپولیس و استقلال منتج به موفقیت فوتبال در سطح کشور و بین المللی خواهد شد.
نیکبخت پس از تمدید قرارداد :
کدورت هایم با قطبی برطرف شد/ پرسپولیس امسال در هر سه جام مدعی است
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر برطرف شدن کدورت های بین او و افشین قطبی ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند در رقابتهای فصل آینده در هر سه جام مدعی قهرمانی باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا واحدی نیکبخت پس از ثبت قرارداد با باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکراتی خوبی با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم که خوشبختانه روز گذشته در خصوص مسائل کلی به توافق رسیدیم و امروز با باشگاه و تیم خودم قراردادم را تمدید کردم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا برای تمدید قرار داد با باشگاه پرسپولیس نیازی به تایید افشین قطبی بود گفت: برای تمدید قرار داد نیازی به تایید کردن شخص خاصی نبود. همانطور که گفتم یک سری مواردی بود که باید بر سر آنها توافق می کردیم تا قرار داد را امضا کنم. البته تماسی با آقای قطبی در آمریکا داشتم. ایشان بیش از اینکه من تماس بگیرم خودشان تماس گرفته بودند که به علت نشناختن شماره تلفنشان تلفن را جواب ندادم. در کل مشکلی از بابت توافق با آقای قطبی وجود نداشت و با صحبت هایی که کردیم کدورت ها برطرف شد و توافق کردیم که سال آینده نیز برای پرسپولیس بازی کنم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از تمدید قرار داد با این باشگاه به مدت دو سال در پاسخ به این سئوال که چرا قراردادش را یک ساله تمدید نکرده است ، گفت: من بر خلاف دیگر بازیکنان دوست داشتم قرار دادم را دو ساله تمدید کنم و در موارد توافق نیز این موضوع را با مسئولان باشگاه در میان گذاشتم.
نیکبخت واحدی در واکنش به شایعاتی که پیرامون حضورش در تیم فوتبال استقلال مطرح شده بود، گفت: من هیچ مذاکره ای با مسئولان باشگاه استقلال نداشته ام و در محل این باشگاه نیز حضور پیدا نکردم .
وی ادامه داد: در شرایطی که با باشگاه پرسپولیس مذاکره می کردم چند پیشنهاد نیز از دیگر تیم های لیگ برتری دریافت کردم که مدیر برنامه هایم با آنها مذاکره می کردم که در نهایت تصمیم گرفتم قراردادم را تمدید کنم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درپاسخ به این سئوال که نام این تیم ها چه بود گفت: این تیم ها از جمله تیمهای مطرح لیگ برتر بودند اما با توجه به اینکه قراردادی با آنها امضا نکردم و گفتگو هایمان در حد یک مذاکره ساده بود نمی توانم نام آنها را بگویم .
نیکبخت واحدی با ابراز امیدواری از موفقیت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل پیش روی یاد کرد و گفت: امسال تیم خوبی خواهیم داشت. خوشبختانه در فصل نقل وانتقالات بازیکنانی به عضویت پرسپولیس در آمدند که جز نفرات مثمرثمر تیم هایشان بودند. با این ترکیب فکر می کنم بتوانیم در هر سه جام لیگ برتر حذفی و لیگ قهرمانان آسیا مدعی قهرمانی خواهیم بود.
وی تاکید کرد: من از ابتدا هم مشکلی با باشگاه پرسپولیس نداشتم اما روند مذاکرات ما طولانی شد که درنهایت منجر به تمدید قراردادم به مدت دو سال شد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز تاسف از مصدومیت محسن خلیلی گفت: امیدوارم مصدومیت محسن جدی نباشد. دیروز با وی تماس گرفتم ظاهرا هنوز میزان آسیب دیدگی اش مشخص نیست. در عین حال امیدوارم هرچه زودتر این مهاجم گلزن را در کنار تیم پرسپولیس ببنیم.
تماس با شيث با وجود مخالفت شديد سرمربى پرسپوليس
خبرگزاري پرسپوليس : از قرار معلوم مسئولان پرسپوليس قصد دارند با وجود مخالفت شديد افشين قطبى، مذاكرات خود با شيث رضايى را تا حصول نتيجه نهايى دنبال كنند.در اين رابطه شنيديم، جذب شيث كه اين روزها در ايران به سر مى برد مراحل نهايى خود را سپرى مى كند. اين در حالى است كه سرمربى پرسپوليس روز گذشته هم درخواست كرده تا از بازگشت رضايى به اردوى سرخپوشان به هر نحو ممكن ممانعت به عمل آيد.
«نه» قطبى به مسئولان پرسپوليس
خبرگزاري پرسپوليس : شنيديم از طرف باشگاه پرسپوليس با افشين قطبى تماس حاصل شده تا هر چه سريعتر خود را به محل تمرينات سرخپوشان برساند چرا كه مسئولان تيم معتقدند دوران آماده سازى بازيكنان تيم بدون حضور سرمربى به خوبى ميسر نخواهد شد و اما جوابى كه قطبى طبق شنيده ها به پرسپوليسى ها داده؛ در قرارداد من لحاظ شده كه به علت رتق و فتق امور شخصى نمى توانم تا اواخر تيرماه در خدمت تيم باشم، بنابراين خود را در اردوى اسپانيا به پرسپوليس خواهم رساند.
در غياب خليلى...قطبى ، پرسپوليس را ۱-۳-۲-۴ مى چيند
برگزاري پرسپوليس : محسن خليلى حداقل تا ۶ ماه قادر به فوتبال بازى كردن نيست. اين خبر را خودش هم تأييد كرده و گفته شايد نيم فصل اول ليگ را از دست بدهد. البته بايد ديد عمل جراحى روى پاى خليلى جواب مى دهد يا نه؟ اما احتمالاً او تا بهمن ماه و شايد اسفندماه نتواند فوتبال بازى كند. اين وضعيت باعث مى شود احتمال حضور نيكبخت در خط حمله بيشتر شود. البته شايد قطبى به خاطر مصدوميت خليلى مثل فصل گذشته با يك مهاجم و با روش ۱-۳-۲-۴ بازى كند و فقط ابراهيم توره را در خط حمله قرار دهد. او علاقه خاصى به اين روش دارد و البته بجز يك دفاع چپ كلاسيك، ابزارش را هم دارد و هيچ بعيد نيست درست مثل فصل گذشته از اين روش بهره ببرد. البته مصدوميت خليلى در همين شروع ليگ را بايد يك بدشانسى بزرگ براى قطبى قلمداد كرد. مردى كه به يك مربى خوش شانس شهره بود اما ...
محمد: بهترين دفاع ليگ خواهيم بود
خبرگزاري پرسپوليس : هنوز به پرسپوليس نيامده مصدوم شدى؟
- بله. در جريان تمرين، توره روى پايم تكل كرد و پايش به پايم برخورد نمود. اول خيلى ترسيدم و فكر كردم مصدوميتم جدى است اما بعداً با يخ درمانى توانستم سريع از شر درد خلاص شوم. در تمرين ديروز هم استراحت كردم. فكر مى كنم ظرف يكى، دو روز آينده كاملاً خوب شوم.
اين روزها اوضاع و احوال تيم چطور است؟
- كم كم بچه ها به جمع ما اضافه مى شوند و تيم كامل مى شود.
قرار است راهى اردوى خارج از كشور شويد. فكر مى كنيد در حال حاضر برگزارى اين اردو مناسب است؟
- اگر برويم خيلى خوب مى شود. فرصتى براى ما تازه واردهاست تا بتوانيم در فضايى آرام با كل مجموعه تيم هماهنگ شويم و در شرايط تيمى قرار بگيريم.
ظاهراً قطبى سرمربى تيم است اما هنوز در تمرينات حاضر نشده است.
- ما فعلاً در دوران بدنسازى بسر مى بريم و هنوز وارد كارهاى تاكتيكى و فنى نشده ايم. فكر مى كنم تمام برنامه هايى كه براى ما در نظر گرفته شده، با هماهنگى قطبى انجام شده است. ضمن اينكه افشين پيروانى هم به خوبى مى تواند تا آمدن قطبى تيم را به بهترين حالت خود برساند و آن را حفظ كند. البته به نظر من بهتر است قطبى زودتر به جمع ما ملحق شود و كار را كاملاً تحت نظر بگيرد.
در نقل و انتقالات همه هواداران نگران جاى خالى آنهايى هستند كه فصل قبل خوب بودند و از اين تيم جدا شدند.
- شكى نداريم كه پرسپوليس نفرات بسيار خوبى را از دست داده است. مهره هايى مثل عباس آقايى، حسين كعبى و حتى فرزاد آشوبى نفراتى بودند كه روى سرنوشت يك تيم تأثير مى گذاشتند اما اين رفت و آمدها در دوران نقل و انتقالات طبيعى است. بايد با تمام اين مسائل كنار آمد. بازيكنان جديد بايد تلاش كنند خلأ هيچ بازيكنى احساس نشود و هواداران از شرايط تيم خود راضى باشند.
پرسپوليس فصل قبل يكى از برترين خط دفاع ها را در اختيار داشت. فكر مى كنيد بتوانيد اين برترى را حفظ كنيد؟
- قطعاً آمده ايم چنين كنيم. مجموعه نفراتى كه در كارهاى دفاعى تيم در فصل گذشته حضور داشتند خيلى خوب كار كردند. اكنون هم فكر مى كنم تنها مشكلى كه داريم اين است كه براى اولين بار دور هم جمع شده ايم و براى هماهنگ شدن نياز به زمان داريم. با انجام يكى، دو بازى تداركاتى خوب مى توانيم به مرز آمادگى برسيم و عملكرد خوبى در طول فصل داشته باشيم.
پس با اين حرف ها توقع داريد مردم به شما اعتماد كنند!
- ما سعى خود را خواهيم كرد. كارى مى كنيم با تعداد گل خورده خيلى كم، عنوان بهترين خط دفاعى ليگ را به دست بياوريم. اجازه بدهيد بيشتر از اين حرفى نزنيم و در عمل نشان دهيم چه هدفى را دنبال مى كنيم.
اين روزها اكثر سرخپوشان به هواداران قول قهرمانى در ۳ جام را مى دهند. فكر نمى كنى اين قول دادن ها خيلى خوب نيست؟
- به نظر من پرسپوليس كار سختى پيش رو دارد اما هواداران هم انتظار دارند و مى خواهند تيم بهترين نتيجه را بگيرد. اينكه همه قول قهرمانى در ۳ جام را مى دهند به اين خاطر است كه روحيه اى مضاعف به هواداران بدهند و با استفاده از اين روحيه يك شروع خوب در ليگ داشته باشند و با همين روحيه ليگ را به اتمام برسانند. پرسپوليس از اين تيم ها نيست كه يك بار قهرمان شود و بعد قهرمانى را از ياد ببرد. پرسپوليس هميشه مدعى بوده و تيم هاى ديگر هم از اين تيم مى ترسند. با كمك همين ترس مى توانيم شرايط متفاوتى را براى پرسپوليس در هر ۳ جام رقم بزنيم
محمد محمدی در گفتگو با ایسکانیوز:
برای استقلالی شدن ترسی از طالب لو ندارم
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز : سنگربان فصل گذشته ی استیل آذین در خصوص خبر پیوستنش به تیم استقلال تهران گفت: پیوستنم به تیم استقلال تهران هنوز قطعی نشده و امروز مشخص خواهد شد که به چه تیمی خواهم رفت و اگر قرار باشد به استقلال بروم ترسی از طالب لو ندارم.
محمدمحمدی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: باتوجه به آنکه سهمیه لیگ برتری به حساب نمی آیم پیشنهاد های خوبی را از تیم های استقلال تهران،پیکان و استقلال اهواز دریافت کرده ام که در حال بررسی آنها می باشم ولی به احتمال زیاد و با درنظر گرفتن شرایط مساعد تیم استقلال تهران و حضورش در رقابت ها ی جام باشگاه های آسیا به این تیم خواهم رفت.
دروازه بان فصل گذشته ی تیم استیل آذین حضور وحید طالب لو در تیم استقلال را مانعی برای تصمیم گیری اش مبنی بر حضور پیوستن به تیم استقلال ندانست و تصریح کرد: معتقدم به هر تیمی که برم دروازه بانانی هستند که باید برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم با آنها به رقابت بپردازم به همین خاطر حضور طالب لو نمی تواند ملاکی برای تصمیم گیری های من باشد .
محمدی در خصوص وضعیت تیم فصل گذشته اش به ایسکانیوز گفت: متاسفانه تیم استیل آذین وضعیت بسیار بغرنجی را دارد و حتی شنیده می شود که ساختمان این باشگاه را نیز قرار است واگذار کنند به همین خاطر تمام بازیکنان این تیم سرگردان هستند.
گلر سابق تیم پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد: با وجود آن که اکثر بازیکنان تیم استیل آذین از این تیم جدا شده اند ولی تا کنون هیچ یک از آن ها مطالبات خود را به صورت کامل دریافت نکرده اند . مدیران تیم نیز برای پرداخت این مبالغ هنوز هیچ اقدامی انجام نداده اند که امیدوارم در روزهای آینده وضعیت طلب های بازیکنان مشخص شود.
احتمال تغيير زمان اردوى پرسپوليس
خبرگزاري پرسپوليس : پرسپوليسى ها براساس برنامه قرار است ۲۸ مرداد به اسپانيا سفر كنند اما اين احتمال وجود دارد كه اين سفر دو روز عقب بيفتد. مسؤولان پرسپوليس اين روزها به دنبال مهيا كردن شرايط و تهيه بليت و ويزا براى پرواز به اسپانيا و برگزارى اردو هستند اما ظاهراً هنوز نتوانسته اند كارهاى مربوطه را به خوبى انجام دهند از اين رو اين احتمال وجود دارد كه تاريخ سفر سرخپوشان به ۳۰ تير تغيير كند. اگر اين اتفاق رخ داد پرسپوليسى ها ۲ روز ديرتر يعنى ۹ مرداد به كشورمان باز خواهند گشت.
كاظميان : هيچ صحبتي با پرسپوليس نداشتم
خبرگزاري پرسپوليس : قبل از هر سوالى، در ايران چه مى كنى؟
- ليگ امارات فعلاً تعطيل است و هواى دوبى نيز اصلاً جالب نيست به همين دليل به تهران آمدم تا هم با دوستان قديمى ملاقات داشته باشم و هم كنار خانواده ام چند روزى را سپرى كنم.
دليل حضورت در تمرينات پرسپوليس چيست؟
- ببينيد من در تمرينات پرسپوليس شركت نمى كنم اما نمى دانم چرا بعضى ها با چاپ عكس من قصد دارند هر طور شده به مردم بفهمانند كاظميان در حال تمرين با پرسپوليس است.
پس خودت بگو جريان چيست؟
- من مدتى است كه به صورت اختصاصى در مجموعه انقلاب تمرينات بدنسازى خود را آغاز كرده ام و قصد دارم ادامه دهم تا هميشه از لحاظ بدنى شرايط مساعدى داشته باشم. يك روز وقتى در حال تمرين بودم متوجه حضور پرسپوليسى ها شدم و به خاطر عرق به پيراهن اين باشگاه اول با بازيكنان و اعضاى كادر فنى خوش و بش كردم و بعد با آنها چند دور دويدم. كل ماجرا همين بود اما طورى در مطبوعات رخنه كرد كه انگار من فصل بعد قرار است براى پرسپوليس به ميدان بروم.
نمى توانى براى پرسپوليس بازى كنى؟
- غيرممكن است! من با تيم العجمان قرارداد دارم و تحت هيچ شرايطى نمى توانم فعلاً پرسپوليسى شوم.
پس ماجراى مذاكراتت با مصطفوى چيست؟
- كدام مذاكرات؟! همه اين حرفها شايعه است. تا به حال هيچ مذاكره اى با پرسپوليس نداشتم. به من گفتند به پرسپوليس بيايم اما وقتى با ارائه دلايل منطقى عدم توانايى پوشيدن پيراهن پرسپوليس در شرايط كنونى را توضيح دادم خيلى زود حق را به من دادند و صحبت ها در اين خصوص به پايان رسيد. احتمالاً همان يك جلسه دويدن من كنار باقى بازيكنان و همان يكبار حضور من در باشگاه باعث شده چنين اخبارى در مطبوعات چاپ شود.
پرسپوليس و بازيكنانش را از نزديك ديدى. نظرت در خصوص تيم امسال چيست؟
- در همان يك جلسه فهميدم اين پرسپوليس با تمام تيم هايى كه من ،مى شناختم تفاوت دارد. بسيار خوشحالم كه اين تيم امسال چند خريد خوب داشته و اميدوارم بتواند جدا از قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى در آسيا هم مقتدرانه عمل كند. اين آرزوى همه پرسپوليسى ها از جمله خود من است.
در خصوص تغيير مديريت چطور؟
- من نه سال گذشته و نه حال عضو پرسپوليس نبودم پس در اين خصوص هيچ نظرى ندارم.
فكر نمى كنى مدت زمان دورى ات از پرسپوليس كمى زياد شده است؟
- صد در صد اما چه كنم كه هنوز قرارداد دارم.
بنويسيم «جواد كاظميان» كى به پرسپوليس بازمى گردد؟
- خيلى دوست دارم كه اين اتفاق هر چه زودتر رخ دهد. باور نمى كنيد من با الشباب قهرمان شدم اما در اوج غريبى. بازى هاى ما را فقط هزار يا هزار و پانصد نفر مى ديدند اما ما در بخش هاى مختلف خبرى در امارات مى ديديم كه براى يك بازى معمولى پرسپوليس در فصل گذشته ۷۰ ، ۸۰ هزار نفر هوادار به استاديوم مى آمد. فكر مى كنم با تمام شدن مدت قراردادم در پايان فصل بايد به خانه ام پرسپوليس برگردم.
از تيم ملى بپرسيم؟
- هيچ نظرى ندارم و هيچ حرفى نخواهم زد!
محمد پنجعلى: عابدزاده با كسى شوخى ندارد
خبرگزاري پرسپوليس : كاپيتان اسبق تيم پرسپوليس عدم حضور قطبى را سبب ايجاد خلل در آماده سازى بازيكنان ندانست و گفت: كار اصلى قطبى در پرسپوليس از زمان عزيمت به اردوى اسپانيا آغاز مى شود اما اميدوارم كه اين عدم حضورفعلى قطبى در درازمدت اختلاف نظرى بين وى و پيروانى ايجاد نكند.محمد پنجعلى اظهار داشت: اين دورى قطبى از تمرينات پرسپوليس با هماهنگى هاى مصطفوى بوده است و با سابقه مصطفوى در مديريت فوتبالى مطمئن هستم كه تيم پرسپوليس درفصل آتى با برنامه ريزى هاى حساب شده وى ،روز هاى آرام و همراه با موفقيتى را پشت سر خواهد گذاشت.وى عملكرد باشگاه پرسپوليس را در فصل نقل و انتقالات مثال زدنى دانست و اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس تا كنون در طول تاريخ خود در فصل نقل و انتقالات به اين خوبى بازيكن جذب نكرده بود واين يارگيرى مثال زدنى براى فصل آتى هيچ جاى توجيهى براى قطبى باقى نمى گذارد.
وى درمورد حضورعابدزاده در كادر فنى افزود: عابدزاده عقاب آسياست و تا جايى كه شنيده ام درراه آماده سازى دروازه بان هاى خود با كسى شوخى ندارد.وى در خصوص وضعيت خود در تيم هاى پايه پرسپوليس گفت: با حكم مصطفوى دوباره مديريت تيم هاى پايه به بنده محول شد و اميدوارم كه در تيم هاى پايه موفق به رشد بازيكنان خوبى براى تيم بزرگسالان شوم.
حضور علی نیکی و معمارزاده و مازیار زارع در تمرینات دیروز ععصر