توکه بازی کردی یک بازی بگوباگرافیک بالادرحدUncharted 2 Among Thievesرویxbox360آخه کدوم بازی360به پایgod of war3میرسهنقل قول:
Printable View
توکه بازی کردی یک بازی بگوباگرافیک بالادرحدUncharted 2 Among Thievesرویxbox360آخه کدوم بازی360به پایgod of war3میرسهنقل قول:
دوست عزیز ، مشخصات سخت افزاری هر دو کنسول در دسترس هست میتونید ببینید :نقل قول:
CPU : 3.2 GHz PowerPC Tri-Core Xenonکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360#Hardware
GPU : 500 MHz ATI Xenos - which has 10 MB of eDRAM. Its main memory pool is 512 MB in size
Memory : 512 MB of GDDR3 RAM clocked at 700 MHz
CPU : 3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE & 7 SPEsکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
GPU : 550 MHz NVIDIA/SCEI RSX 'Reality Synthesizer'-256 MB of GDDR3 video memory for the RSX
Memory : 256 MB system and 256 MB video
قبلا این بحث انجام شده و نیازی به تکرارش نیست ، شما میتونید در لینک های بالا سخت افزار دو تا کنسول رو با هم مقایسه کنید .
اشتباه میکنید دوست عزیز ، CPU تمام بعد داستان نیست برای داشتن گرافیک خوب و بالا شما نیاز به GPU قوی و مموری بالا نیاز دارید که PS3 از این دو بی بهره است ، تنها قوت Ps3 در مقابل 360 اینه که در صحنه های شلوغ به خاطر داشتن CPU قوی تر دچار افت فریم نمیشه ولی در افکت ها و رندر های سه بعدی قابل مقایسه نیست ، تازه این مقدار قدرت بیشتر CPU هم خیلی چیز قابل مقایسه ای نیست چون از نظر سرعت با هم برابرند و سل فقط کش بیشتری دارهنقل قول:
در ضمن sonixax عزیز لطفا نگویید از لحاظ سخت افزاری پلی 3 از ایکس360 ضعیف تر است، پلی3 از لحاظ پردازشی 2 برابر حداقل از 360 در روی کاغذ قوی تر است،
که اون رو هم میتونید اینجا :
و اینجا مطالعه کنید :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_%28processor%29
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_%28microprocessor%29
در لینک های بالا به شما نشان دادم که سخت افزار 360 از Ps3 بالا تره ، در مورد API ها هم باز دارید اشتباه میکنید - 360 از API های Direct x استفاده آنچنانی نمیکنه و حتی بسیاری از بازی های ویندوزی OpenGL ای هستند .نقل قول:
سوال مهم:چرا با وجود سخت افزار قوی تر پلی3 ، در برخی بازی ها از 360 خیلی ضعیف تر است؟
جواب این سوال این است،
پلی استیشن3 از api های متن باز opengl استفاده میشه که خیلی گسترده است و خیلی زیاد نمیشه باهاش مانور داد و زیادی پیچیده است و تا به حال تنها 3 استودیو اعلام کرند که تنها می تونند به راندمان 80 درصد از این شتابدهنده گرافیکی بر روی پردازنده سل برسند که نتیجه می گیریم، تنها پلی 3 بازی های آداپته
Uncharted2
Heavy rain
Gow3
را دارد!!!! که پرهزینه ترین بازی های تاریخ هستند—چون مایکروسافت اجازه استفاده از api ساخت خودش رو به نام direct x رو به سونی نداد،و سازندگان بازی که خیلی هاشون حوصله درگیرشدن با opengl رو ندارن و چون از مدت ها پیش روی ویندوز با directx بازی ها رو توسعه دادن و چون مایکروسافت از لحاظ نرم افزار خیلی قدرتمنده پس سازندگان به راحتی بازی هاشون رو هماهنگ با direct x می کنند و چون x360 از directx استفاده می کنند ، نتیجه می گیریم:
در بازی های مالتی پلاتفرم:pc>x360>ps3
من خودم فن سونی هستم،ولی قبول دارم x360 رو بازی های مالتی پلاتفرم از پس اس تری بهتره،ولی دارندگان 360 هیچ وقت نمی تونند بازی های افسانه ای انحصاری ps3 رو بازی کنند مگر هنگامی که این کنسول را نیز بخرند و یا..... ! ،
نکته: هیچ کدام از بازی های مالتی پلاتفرم و انحصاری 360 گرافیکشان به hw یا uc2 یا gow نمی رسه!!!
پس نتیجه می گیریم توسعه دادن روی سکوی ps3 کمی طاقت فرسا و بسیار پرهزینه است،ولی در این صورت از x360 بسیار قوی تر است
این داستان سخت بودن استفاده از OpenGL و آسانی کار با DirectX یک افسانه و البته بهانه بیشتر نیست ، منی که یک برنامه نویس سطح بالا محسوب نمیشوم به راحتی میتونم با API های OpenGL کار کنم چه برسه به غول های برنامه نویسی و نرم افزاری دنیا !
در نتیجه شبهات و سوالات شما از بیخ و بن ایراد داره ، چون با پیشفرض های اشتباه سوالاتی رو مطرح کردید که در نتیجه به پاسخ های اشتباهی هم رسیدید .
تکنیک های رندرینگ در هر کدام از این کنسول ها منحصر به فرد هست و برای همینه که هر کدام از اینها در یک سری از بازی ها بسیار شگفت انگیز عمل میکنند و همیشه کاربران در مقایسه این دو دچار اشتباه میشوند چونکه دو تا بازی با دو تا سیستم کاملا بیربط از هم رو مقایسه میکنند با هم .
برای نمونه حرف این دوستمون :
نقل قول:
مثلا مقایسه کردن بازی تکن با مورتال کامبت با اینکه توی یک ژانر هستند کار اشتباهیه ، چونکه تکن در یک سین از جزئیات کمتری برخورداره ، در نتیجه برای هر کاراکتر میزان پولیگن بیشتری صرف میشه و بیننده میگه واو عجب گرافیک خفنی ! در صورتی که توی مورتال کامبت هم سین بزرگتره و هم جزئیات بیشتره پس پولیگن کمتری صرف کاراکتر ها میشه در نتیجه کاربر میگه اه اه اه چه گرافیک بیخودی در صورتی که توان سخت افزاری تغییری نکرده .
عین همین اشتباه در مورد مقایسه بازی های انحصاری PS3 و 360 اتفاق میوفته ، یعنی دوستان میاند و بازی متال گیر رو مقایسه میکنند با مثلا GOW و بعدش نتیجه میگیرند که متال گیر گرافیکش بهتره یا کمتره و شلوغ تره و از این مدل حرفها . ولی زمانی که کار میرسه به بازی های مالتی پلتفرم که هر دو از یک موتور و تکنیک استفاده میکنند میبینید که Ps3 پایین تره و عدم آگاهی درست از شیوه برنامه نویسی و رندر انجین نوشتن کاربر رو میبره به سمت اینکه چون این DirectX هست اون OpenGL پس برای همینه ! در صورتی که باز همین مورد هم اشتباهه ، تازه اگر این حرف رو درست قلمداد کنیم PS3 باید از کیفیت و گرافیک بهتری برخوردار باشه چون داره از API های قوی تری استفاده میکنه ولی این طوری نیست ، این رو هم بدونید که بازی های 360 از Xinput و XACTو DirectWrite که برای رندر های دو بعدی استفاده میشه استفاده میکنه که اون هم خیلش شبیه ورژن 8 هست و برای اجرای بازی های XBOX کلاسیک و نه بازی ها 360 و باقی داستان همون OPENGL هست - و در خود 360 فقط از DirectInput استفاده شده و از Direct3D تقریبا استفاده آنچنانی نشده .
نقل قول:
In a console-specific version, DirectX was used as a basis for Microsoft's Xbox and Xbox 360 console API. The API was developed jointly between Microsoft and Nvidia, who developed the custom graphics hardware used by the original Xbox. The Xbox API is similar to DirectX version 8.1, but is non-updateable like other console technologies. The Xbox was code named DirectXbox, but this was shortened to Xbox for its commercial name.]
فکر کنم دیگه متوجه شده باشید که چرا میگم اطلاعات شما در این باره اشتباه هست .نقل قول:
Prior to DirectX, Microsoft had included OpenGL on their Windows NT platform. At the time, OpenGL required "high-end" hardware and was focused on engineering and CAD uses.[citation needed] Direct3D was intended to be a lightweight partner to OpenGL, focused on game use. As 3D gaming grew, OpenGL evolved to include better support for programming techniques for interactive multimedia applications like games, giving developers choice between using OpenGL or Direct3D as the 3D graphics API for their applications. At that point a "battle" began between supporters of the cross-platform OpenGL and the Windows-only Direct3D. Incidentally, OpenGL was supported at Microsoft by the DirectX team. If a developer chose to use OpenGL 3D graphics API, the other APIs of DirectX are often combined with OpenGL in computer games because OpenGL does not include all of DirectX's functionality (such as sound or joystick support).
به نظر من صحبت کردن در مورد این دوتا خیلی خیلی خیلی زوده ، چون هنوز به صورت پابلیک عرضه نشدند .نقل قول:
در زمان حال کنترلرهای x360 از پلی 3 ارگونومیک تر است و کنسول wii نیز بنیانگذار سبک جدیدی در کنترل بازی ها است،ولی در آینده کینکت و move با هم به رقابت می پردازند،سونی گذشته را به بلوغ کامل رسانیده و تا مرز سوخته شدن پخته!!ولی مایکروسافت از آینده کینکت را آورده ، ولی این فناوری تا مرز بلوغ فاصله زیادی دارد،
آیا شما هر دو تا کنسول رو کنار هم و روی یک بازی دارید که چنین حرفی میزنید ؟نقل قول:
دقیقا حرفتون درسته ، دوستان بازی های مالتی روی 360 رو با بازی های انحصاری Ps3 مقایسه میکنند و بعدش نتیجه میگیرند که Ps3 بهتره یا بد تره . هر کنسولی مزارای خودش رو داره .نقل قول:
من دارم!!نقل قول:
آیا شما هر دو تا کنسول رو کنار هم و روی یک بازی دارید که چنین حرفی میزنید ؟
نمیرسه آفا نمیرسه!
GT5 Prologueاز Forza 3یا جزئیات تر و خفن تره بحثی هم توش نیست Killzone2 هم اونقدر بزرگ هست که هالو نتونه به راحتی باش رقابت کنه!
جمع کنین این بچه بازی هارو
سوال منو جواب بدین شدین یه مشت آدم متحجر که فقط تو سرو کله هم میزنین
اینLife With Plystation چیه یکی جواب منو بده فن بوی بازی بمونه تو گروه ها نه تاپیک ها
عجب تا پیکی شده :31:
من فقط به PS3 فکر میکنم و گرفتن Trophy :20:
( به Achievement هم کاری ندارم :31: )
بحثای جالبیه،ممنون بچه ها
الان چون شما گفتی نمیرسه ؟نقل قول:
GT5 که هنوز نیومده ! شما چه طوری مقایسه کردی ؟ که میگی بحثی هم توش نیست ؟
در مورد سین بازی هم شما باید با سند و مردک حرف بزنی نه از روی هوا و شکم و فن بوی بازی و این حرفها :46:
2 3 تا از این فن بوی های 360 ریختن اینجا شلوغش کردن وگرنه چیز خاصی نیست زیادم نمیخواد راجع به اینکه 360 بهتره به این دلایل.... بحث کنید اونی که بخواد بفهمه میفهمه
با سند و مدرک هر کسی حرفی رو بزنه و البته اگر هم درست بگه بقیه قبول میکنند ولی از روی باد شکم اگر کسی چیزی بگه و بعدم نتونه حرفش رو اثبات کنه به غیر از بیسواد بودن خودش چیزی رو اثبات نمیکنه .نقل قول:
موفق باشید .
سند و مدرک ها در صفحات قبل توسط دوستان ارائه شد این شمایید که نمیخواید قبول کنید هی هرچی میشه میگید اشتباهه شما برای اشتباه بودن اون مطالب سند و مدرک بیارید از رو بخار معده هی نگید اشتباهه.آره ما بیسوادیم ولی بی فرهنگ نیستیم که بخوایم با سندو مدرکها خودمون(اونم سند و مدرکهایی که از طرف خودای 360ها ارائه میشه) حرف خودمونو به کرسی بنشونیم ولی حرف دیگرانو بدون اون همش اشتباه تلقی کنیم.این نشونه بی فرهنگیه.
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
راستی 360 هم کنسوله خوبیه!:31:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
انقدر خوبه که سر 2روز -- شد بازیهاش رو DVD9 رایت شد 1000تومن:31:
دوست عزیز ، در این پست :نقل قول:
بنده با استفاده از بزرگترین دانشنامه جهان که مال مایکروسافت هم نیست ، حرفهای خودم رو نشون دادم - دوستان شما هم تا به حال سند و مدرکی نشون نداده اند ، اگر دادند به ما هم نشان دهید .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5273198&postcount=4488
در ضمن بس کنید این فن بوی بازی ها و تعصبات الکی رو - هر کنسولی مزایای خودش رو داره و شما که به قول خود میگی خیلی هم روشن فکر و با فرهنگی باید این رو قبول کنی نه اینکه چون PS3 داری پس بقیه کنسول ها اخی ان .
بحث هم بر سر این نیست که کدام کنسول بهتره ! دوستان مدعی شدند که 360 نمیتونه بازی های سه بعدی رو اجرا کنه چون سخت افزارش ضعیف تره ! ما هم با لینک و رفرنس و منبع نشان دادیم که ایشون اشتباه میکنند تا دیگران از اطلاعات غلط ایشون نتیجه گیری نکنند .
حالا شما اومدی همه چیز رو با هم قاطی کردی :13:
دقیقا برای مردمی که در یک کشور جهان سوم زندگی میکنند و متوسط در آمده ماهیانشون از خرید 4-5 تا بازی اورجینال کمتره خیلی هم خوبه . در صورتی که ارزش یک بازی اورجینال در کشور های توسعه یافته برابر ارزش 30 تا 35 تا بلیط اتوبوسه ! ولی با همون پول توی ایران میشه یک خانواده معمولی رو یک هفته سیر نگه داشت . لطفا بفهمید که چی میگید .نقل قول:
انقدر خوبه که سر 2روز -- شد بازیهاش رو DVD9 رایت شد 1000تومن
تازه هَک نشدن یک کنسول دلیل برتریش نیست ، و اگر بقیه پست ها رو خونده باشید حتما تا حالا فهمیدید که چرا هَک نشده ، این حرف شما هم از همان بهانه های فن بوی هاست که وقتی از نظر علمی نمیتونند حرفشون رو بزنند میزنند به صحرای کربلا که چون این هَک نشده پس بهتره ! شما زمانی خیلی مردی که وقتی Ps3 هَک شد بری باز بازی اورجینال بخری و البته بقیه جاها از اینکه Ps3 تون هَک نشده ننالید ! و آرزو به دل نباشید که چرا Ps3 بازی کپی اجرا نمیکنه و بعدش که سونی میاد و با آپدیت جدید از بیخ و بن سیستم عامل لینوکس رو حذف میکنه صداتون در نیاد .
اگر حرفی برای گفتن دارید با سند و مدرک و به صورت علمی نشانمان دهید و گرنه بیخیال شوید چون از بحث های اصلی فاصله میگیریم ، مگر اینکه هدف شما از حضور در اینجا آموختن نباشه بلکه کل کل کردن و عقده دری باشه .
در طول همین بحث ها بنده در این فاروم دوستان بسیار خوب و باسوادی پیدا کرده ام و کلی هم آموخته ام که همش به خاطر همین مدل بحث ها بوده که امیدوارم از قوه ادراک شما درک این موضوع خارج نباشه .
این دلیل نمیشه که بریم دزدیییی.شما بفهم چی داری میگینقل قول:
دقیقا برای مردمی که در یک کشور جهان سوم زندگی میکنند و متوسط در آمده ماهیانشون از خرید 4-5 تا بازی اورجینال کمتره خیلی هم خوبه
این کار یعنی کپی خریدن هیچ فرقی با دزدی نداره ببین خود مایکروسافت که این همه طرفدار قانون کپی رایته برای اینکه آمار فروش بازیهاش بره بالا حاضر نیست جلوی این دزدی هارو بگیره(فکر کردی کاری داره براش؟؟؟) دیگه چه برسه به شما
مطمئن باش انقدر شرف دارم که اگه پلی 3 هم حتی -- شد برم بازی اوریجینال بخرم ناگفته نمونه که آدم چون توی این مملکت زندگی میکنه نباید اینچیزارو رعایت کرد آره شاید بهم بخندن ولی مهم اینه که بتونی توی لجنزار یه نیلوفر آبی بمونی
اصلا از هر لحاظ ps3 بالاتره----از نظر سخت افزاري هم بلوري داره---راستي من با ايكس باكس اصلا آشنايي ندارم درايوش دي وي دي هست اگه اشتباه نكنم؟؟؟
در ضمن من هیچ تعصبی هم نسبت به پی 3 ندارم(شما هم که انقدر طرفدار سند و مدرکی با سند و مدرک تهمت به آدم بزن نه از رو هوا) ولی میدونی چرا رفتم پلی 3 خریدم 360 نخریدم؟؟ فقط بخاطر اینکه بازی اوریجینال بخرم
دوست عزیز سعی کنید در متن پستهایی که میدید بی احترامی به کسی نکنید چون ما نه با شما و نه با کسی دیگه دعوا نداریم و همونطور هم که از اول گفتم خواهان بحث های همرا با جنجال نیستم!نقل قول:
هم من و هم میلاد با یک سری دلیل و مدرک حرفهای خودمون رو فقط جهت اطلاع رسانی و نه چیزه دیگری اثبات کردیم ! اما شما و دوستاننتون چی!!؟
حتی یک منبع رو هم ارائه نکردند!!
به قول میلاد اگر یه منبع برای صحت حرفاشون معرفی کنن خوب دیگه بحثی نمیمونه و ما هم دیگه ادامه نمیدیم ولی دریغا که ...!
کمی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید نه همینجوری سره تعصب و علاقه و ...
دوست عزیز میشه اون قسمتی را که رنگی کردم را بیشتر دربارش توضیح بدین؟نقل قول:
دوست عزیز ایا شما تصور میکنید فروش بازیهای کپی را هم جزو امار فروش جهانیه یک بازی حساب میکنند!!!!!؟
ما بی احترامی نکردیم شما حرفهایی که با مزاجتون سازگار نیست رو بی احترامی تلقی میکنید
نه بحساب نمیارن اما میتونن اعلام کنن که ما تو کشورهای جهان سوم کلی طرفدار داریم(اونم با کپی)
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شما فقط یه دونه Ps3 دارید ؟ کنسول دیگه ای ندارید ؟
خیلی برام جالبته اون قدیم ها توی تاپیک 360 به من میگفتند که مگه سونی مال باباته که اینطوری مینویسی ! بعد اینجا میگفتند مگه برای مایکروسافت کار میکنی !
من نمیدونم چرا کسانیکه فن یک کنسول میشند تا یه چیزی که خوششون نمیاد میشوند فوری داغ میکنند .
در ضمن شما تعریف درستی از دزدی نداری ، اگر بخوای اینطوری حساب کنی باید بری از ته چاه آب بکشی و زندگی کنی چونکه هر چیزی که داری استفاده میکنی از جمله سیستم عامل کامپیوتر خونت و نرم افزار هایی که روش نصبه همه کپیه ! حالا بازی کپی روی یک کنسول از نظر شما شده دزدی ؟ اون هم توی کشوری که تحریمه ؟
تازه همش حدود یک درصد از دارندگان 360 دستگاهشون کپی اجرا میکنه پس این داستان تاثیری روی فروش نداره ، کنسول ویی کپی خور میشه خیلی هم خوب میشه طوری که برای اجرای بازی به دیسک نیازی نداره ولی آمار فروش بازی های اورجینالش از همه کنسول ها روی هم بیشتره !
اگر چشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم بگو نمیرسه
دوست عزیز شما که با یک کنسول دیگه آشنایی ندارید چهه طوری میگید از هر لحاظ بالاتره ؟نقل قول:
بلوری هم اینپوت دیوایس محصوب میشه و در رنک سخت افزاری کنسول تاثیری نداره .
بله درایو 360 دی وی دی هست و این خودش یکی از نقاط قوتشه البته بلو ری هم تکنولوژی خیلی خوبیه ولی سونی یک مقداری توی عرضه اشت عجله کرد .
چون حرف شما و یه دونه عکس که میشه خیلی راحت دستکاریش کرد سند و مدرک معتبر محصوب نمیشه شما رو پاس میدم به گیم اسپات و ریتینگ بازی :27:نقل قول:
8.3کد:http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologuespeciii/index.html
فورزا 2 :
9.2کد:http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport2/index.html
فورزا 3
9.5کد:http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport3/index.html
این هم مال سایت IGN :
8.1کد:http://uk.ps3.ign.com/objects/949/949777.html
فورزا 2 :
8.9کد:http://uk.xbox360.ign.com/objects/743/743956.html
فورزا 3 :
9.4کد:http://uk.xbox360.ign.com/objects/143/14345839.html
بازی مورد نظر شما حتی امتیازش از فورزا 2 هم پایین تره !
البته GameSPOT و IGN هم مال مایکروسافته و اصلا پول میگیرند که به نفع مایکروسافت بنویسند و امتیاز بدند :27:
از این مدل عکس ها و بچه بازی ها مثل مور و ملخ توی نت ریخته ، هم به نفع فورزا هم به نفع GT :
کد:http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=27051939&page=4
کد:http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/gran-turismo-5-vs-forza-3-yes-again/
ببخشید که قبلش باید از شما اجازه میگرفت!!نقل قول:
البته بلو ری هم تکنولوژی خیلی خوبیه ولی سونی یک مقداری توی عرضه اشت عجله کرد
به عرضتون برسونم که من هم سیستم عاملم هم آنتی ویروسم اوریجیناله.من موندم چرا خودتوت هی جواب خودتوتو اینجوری میدید 100دفعه خودتون گفتید که از رو هوا حرف نزنیم بعد خودتون... آهان احتمالا شما خونتون رنگین تره.ببخشید نمیدونستمنقل قول:
هر چیزی که داری استفاده میکنی از جمله سیستم عامل کامپیوتر خونت و نرم افزار هایی که روش نصبه همه کپیه ! حالا بازی کپی روی یک کنسول از نظر شما شده دزدی ؟ اون هم توی کشوری که تحریمه ؟
این دوستمونم راست میگه:20:نقل قول:
چشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue
راستی اینقدر داغ نکنید عیب نداره 360 خیلی کنسول خوبیهنقل قول:
من نمیدونم چرا کسانیکه فن یک کنسول میشند تا یه چیزی که خوششون نمیاد میشوند فوری داغ میکنند
رفتار شما با آواتارتان همخوانی بسیار شگفت انگیزی داره :31:نقل قول:
و همچنین ماله شما:31: ماشالا به این قد و هیکل
لطفا در صورت کم آوردن در بحث به حواشی نزنید
با تشکر
نقل قول:
از این مدل عکس ها و بچه بازی ها مثل مور و ملخ توی نت ریخته ،
این ویدیو مقایسه میکنه ببین جالبه از لحاظGPU برتری xbox مشخصه اما از لحاظ CPU پلی3 برتری داره و خود این یارو که حرف میزنه میگه که پلی 3 گرافیکشو مدین CPU خودشهکد:http://www.howtodothings.com/video/processor-comparison-between-xbox-360-and-ps3
نقل قول:
دوست عزیز سعی کنید در متن پستهایی که میدید بی احترامی به کسی نکنید چون ما نه با شما و نه با کسی دیگه دعوا نداریم و همونطور هم که از اول گفتم خواهان بحث های همرا با جنجال نیستم!
اقلا یکم برای حرف دوستتون شهاب ارزش قائل باشیدنقل قول:
رفتار شما با آواتارتان همخوانی بسیار شگفت انگیزی داره
خوب مگه من غیر از این گفتم ؟ معلومه که CPU پلی استیشن قوی تر از 360 هست و هیچ بحثی درش نیست و اصلا برای همینه که در صحنه های شلوغ PS3 دچار افت فریم نمیشه ولی 360 میشه .نقل قول:
البته CPU قوی تر کمکی به گرافیک بالاتر نمیکنه . شما برو یه PC بخر با CPU i7 ولی با یه کارت رادئون 9000 ببینم میتونی گرافیک خوب بگیری .
ممنون از لطفتون که ما رو این همه جوان تر کردید :11:نقل قول:
و اگر شما فکر میکنید که به خاطر نوشتن اینکه سونی باید از شما اجازه میگرفت بنده کم آورده ام ، خوب خوش به حالتون به هر حال اگر این باعث میشه شما شاد بشید - باشه من کم آوردم :46:
شما قبل از هر چیز به پست 4509 توجه فرمایید
با تشکر
اگر ما برای گفته شهاب جان ارزش قائل نبودیم با ادبیات خودتان با شما سخن میگفتیم .نقل قول:
به هر حال پاسخ دادن به شما باعث میشه که تاپیک بریزه به هم چون هدفتون بحث کردن نیست ، این آخرین پاسخ من به شماست . موفق باشید :11:
من دوست داشتم این بحث به یک نتیجه درست و حسابی برسه ولی باز دوباره طبق روال خیلی از بحث های گزشته به جنجال کشیده شد!
من و میلاد از اول قصدمون مقایسه دو کنسول نبود چون به حد کافی تجربه داریم که این بحث ها اخرش به جنجال میکشه اما یک سری از دوستان بحث مقایسه رو پیش کشیدن که خوب اخرش این شد!
امیدوار بودم که دوستان کمی منطقی تر بودن و از روی علاقه و تعصب حرف نمیزدند تا یک بحث شیرین و اموزنده را داشته باشیم و بتونیم به این طریق اطلاع رسانی کنیم ولی خوب نشد و همچنان باید حسرت بخوریم!
پاسخی به کاربر
sonixax
شما گفتید در بسیاری از بازی های سیستم عامل از opengl استفاده میشه، واقعا برای شما متاسفم چون آن وقت بیشتر آن بازی ها نیز برای سیستم عامل لینوکس(پدر opengl)نیز عرضه شوند،پس چرا هیچ بازی برا لینوکس نمیاد؟؟
در ضمن مهم کارکردن با یک api نیست،شما دارید روی پلاتفرم x86 که یک معماری سخت افزاری استاندارد برای ویندوز است،کار می کنید،یعنی opengl بر روی سخت افزار کامپیوترها به راحتی آداپت می شوند،ولی بر روی یک پردازشگر ناشناخته که برای اولین بار روی کنسولی عرضه می شود و الگوریتم و سیستم پردازشی جدید و منحصر به فردی دارد،نمی توانید مانور زیادی بدهید.
Api قوی و ضعیف ندارد، شما انگار سیستم عامل ویندوز رو با لینوکس مقایسه می کنید،واقعا سطح قیاس شما به نوعی معالفارغ است
پاسخی به کاربر
shab_2008
من با این جمله که شما نوشتید کاملا با منطق رفتاریتان پی بردم
"شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
پس 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟"
واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه داری با سوپر ماریو سه بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
انگار دی اس رو تا حالا تو دستت نگرفتی
در ضمن شما بازی arkham asylum گفتید سه بعدیه،من که تی وی سه بعدی دارم +پی اس3 آپدیت شده بگو ببینم چه جوری این بازیو سه بازی کنم!!! البته بدون پورت توسط تلویزیون
و در ضمن شما بهتر است طرفداریx360 را در تاپیک مربوط به خودش انجام دهید ، شما n بار می گید 360 ازپی اس تری قوی تره،خوب اگه قوی تره برید با اون بازی کنید آیا نیازی است تاکید کنید،
خدا وکیلی اینو خوب اومدی.:31:نقل قول:
واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
سوتی قرن شد:27:
قبلا هم گفتم الانم میگم کنسولی که High definition یدک میکشه بدون درایو بلوری مفتش گرونه:5:
کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه .
زمانی که یک بازی برای یک سیستم عامل عرضه میشه باید صرف اقتصادی داشته باشد ، چند % از کاربران خانگی از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنند ؟نقل قول:
شما گفتید در بسیاری از بازی های سیستم عامل از opengl استفاده میشه، واقعا برای شما متاسفم چون آن وقت بیشتر آن بازی ها نیز برای سیستم عامل لینوکس(پدر opengl)نیز عرضه شوند،پس چرا هیچ بازی برا لینوکس نمیاد؟؟
بحث کاکپاایل کاملا یک چیز متفاوته و کد نویسی برای دو پردازشگر مختلف هیچ فرقی نداره و کد یکسانه ولی هنگام کاکپایل برای اینکه کد نهایی تولید شده با زبان ماشین مورد اشاره یکی باشه از خود کنسول برای کامپایل استفاده میکنند . اطلاعات شما در زمینه برنامه نویسی و نرم افزار خیلی خیلی کم هستش .نقل قول:
در ضمن مهم کارکردن با یک api نیست،شما دارید روی پلاتفرم x86 که یک معماری سخت افزاری استاندارد برای ویندوز است،کار می کنید،یعنی opengl بر روی سخت افزار کامپیوترها به راحتی آداپت می شوند،ولی بر روی یک پردازشگر ناشناخته که برای اولین بار روی کنسولی عرضه می شود و الگوریتم و سیستم پردازشی جدید و منحصر به فردی دارد،نمی توانید مانور زیادی بدهید.
دقیقا API قوی و ضعیف داره ، برای نمونه توابع و کلاس های دایرکت ایکس منابع بیشتری از سیستم رو مصرف میکنه برای تولید یک خط برداری ولی OPENGL اینطوری نیست و منابع کمتری نیاز داره .نقل قول:
Api قوی و ضعیف ندارد، شما انگار سیستم عامل ویندوز رو با لینوکس مقایسه می کنید،واقعا سطح قیاس شما به نوعی معالفارغ است
همان طور که گفتم (البته این طوری که از بحث با شما نتیجه گرفتم) اطلاعات شما در رابطه با برنامه نویسی و برنامه سازی وسعت خیلی محدودی داره - البته امیدوارم از این حرف بنده ناراحت نشید :11:
دوست عزیز رندر 3D فقط نیازمند چند خط برنامه نویسی بیشتره نه ریسورس های بیشتر در نتیجه نیازی به فضای بیشتر برای ذخیره سازی ندارید ، باز هم اشتباه کردید .نقل قول:
من با این جمله که شما نوشتید کاملا با منطق رفتاریتان پی بردم
"شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
پس 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟"
دوست عزیز ، اگر تکستچر ها و صدا ها و دموهای پری رندر و مش های یک بازی رو ازش حذف کنید دست آخر چیزی به جز یک موتور چند مگابایتی نمیمونه ، حتی توی بازی کیل زون !نقل قول:
بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه داری با سوپر ماریو سه بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
در ضمن شما بازی arkham asylum گفتید سه بعدیه،من که تی وی سه بعدی دارم +پی اس3 آپدیت شده بگو ببینم چه جوری این بازیو سه بازی کنم!!! البته بدون پورت توسط تلویزیون
و در ضمن شما بهتر است طرفداریx360 را در تاپیک مربوط به خودش انجام دهید ، شما n بار می گید 360 ازپی اس تری قوی تره،خوب اگه قوی تره برید با اون بازی کنید آیا نیازی است تاکید کنید،
چند خط عقب تر هم برای شما توضیح دادم که اضافه کردن رندرینگ سه بعدی به یک بازی چه پیشنیاز هایی دارد ، شما به هیچ عنوان نیاز ندارید الکی حجم بازی رو بیشتر کنید همه کارها رو رندر انجین انجام میده که حجمش چند مگ بیشتر نمیشه .
رندر انجین گیم برایو یکی از غول های رندر دنیا بیشتر از 50 مگ نیست .
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
منظور شما از کیفیت چیه ؟ قبلا در این مورد توی همین تاپیک و تاپیک GT5 بحث شده . کیفیت یک بازی ربطی به حجم مدیا نداره بلکه به رندرینگ و قدرت سخت افزاری ربط داره ، حجم مدیا بالا تنها کمکی که میکنه اینه که شما بازی رو گسترش بدید مثل GT5 که گفته شده بیش از 1000 تا ماشین داره ولی رندر و کیفیت تک تک این ماشین ها به بلو ری ربطی نداره .نقل قول:
نقل قول:اینم از بحث منطقی و خوبنقل قول:
ممنون از دوستان گلم
تاکیید شدید 100%نقل قول:
کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه .
رفیق اینو دیگه من نمیگم.همه میدونن که کیفیت بلوری قابل قیاس با DVD نیست.نقل قول:
منظور شما از کیفیت چیه ؟ قبلا در این مورد توی همین تاپیک بحث شده . کیفیت یک بازی ربطی به حجم مدیا نداره بلکه به رندرینگ و قدرت سخت افزاری ربط داره ، حجم مدیا بالا تنها کمکی که میکنه اینه که شما بازی رو گسترش بدید مثل GT5 که گفته شده بیش از 1000 تا ماشین داره ولی رندر و کیفیت تک تک این ماشین ها به بلو ری ربطی نداره .
نیاز به منبع هم نداره اگه فیلم هایی که رو بلوری عرضه میشه رو با فیلم هایی که رو DVD عرضه میشه رو مقایسه کنی قاعدتاً باید به این موضوع پی ببری.برو ببین اگه به نظرت فرق نداشت اونوقت معاینه چشم واجبه:27:
دوست عزیز فیلم چه ربطی به رندرینگ داره ؟نقل قول:
بله مشخصه که وقتی شما به جای 8 گیگ 50 گیگ فضا داشته باشید میتونید تصاویر رو کمتر فشرده کنید و در نتیجه فایل Mpeg2 نهایی هم حجیم تره و هم با کیفیت تر ، هم با رزولوشن بالاتر ! ولی این چه ربطی به رندرینگ ریل تایم داره ؟
Ps3 همش 256 مگابایت مموری برای پردازش داره و 256 مگابایت هم حافظه گرافیکی داره ، در نتیجه میتونه اندازه همین میزان تکستچر لود کنه و بیشتر از اون Out Of Memmory میشه و سیستم کرش میکنه . حالا چه بلوری باشه چه دی وی دی چه سی دی .
حجم زیاد بلوری هیچ ربطی به عمل رندرینگ نداره ، از شما بعیده اینطوری حرف زدن :13:
خدمت شما :نقل قول:
سامسونگ سری 4 پلاسما Full HD و البته 50 اینچ :46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5270831&postcount=190
نقل قولی پیرامون پست
شما راست می گید ، من هیچ وقت حوصله درگیرشدن با برنامه نویسی رو نداشتم،من یک انیماتورم و دلیلی نداره برم سراغ برنامه نویسی،کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5274253&postcount=4516
ولی از شما انتظار دارم یک کامپایلر که بتونه زبان های برنامه نویسی رو رو زبان پردازنده سل کامپایل کنه،معرفی کنی،
در ضمن منظور من از حجم بازی های سه بعدی این بود که سونی هیچ وقت نمیاد با بازی های با گرافیک آبکی اعتبارشو خدشه دار کنه،وقتی حجم بازی دوبعدی 60گیگه بدیه که حجم سه بعدیش خیلی زیادتر از اینه،
در ضمن سونی گفته در سری جدید کنسول ها دو تا حافظه موقت رو به هم پل می کنه و به اشتراک می ذاره
در ضمن به سوالات من در پست های قبلی پاسخ ندادی، من می خوام بتمنو سه بعدی بزنم،چیکار کنم؟
نه اینطوری نیست...سه بعدی کردن بازی وظیفه موتور بازی...و همچنین بازی های سه بعدی نیاز به فضای خیلی بیشتری ندارند...نقل قول:
بزارید یه مثال بزنم...مثلا شما یک کنسول دارید و میخواهید یک عکس (منظور همون بازیه)رو سه بعدی دا خل کنسول به نمایش بگزارید.چی کار میکنید...دو تا عکس میرزید و تصویر سه بعدی رو نشون میدید یا با استفاده از موتور به صورت سه بعدی در میارید...
بازی سه بعدی هم همینطوره...حجمش بیشتره ولی نه تا اون حد...و موتور میاد به صورrael time تصویر سه بعدی رو پردازش میکنه...که به قدرت بیشتر سخت افزار نیازمنده و نه حجم زیاد...
در ضمن نباید فیلم درون بلوری را با dvd مقایسه کنید...کا ملا دو مقوله جدا از بازی هست...
در مورد بتمن باید آپدیتش کنید تا سه بعدی بهش اضافه شه...توقع ندارید که حجم بازی تون 2 برابر بشه تا 3 بعدی بلکه یک آپدیت سبک هست که این امکان رو به موتور اضافه میکنه...
بازی آواتار هم سه بعدی را داراست...
شما هم لازم نیست برای اینکه اماره پستتاتون بره بالا دم به دقیقه Spam بدینا!!!نقل قول:
اگه قصد شرکت در بحث رو دارید بسم الله حرفتون رو بزنید اما با مدرک و دلیل!
راستی اینو توی یکی از فرومهای خارجی (مخصوصا آمریکایی) مطرح کنید ببین چی جوابتون رو میدن!!:31:نقل قول:
کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه
اولا که دوست عزیز من تا دیروز فکر میکردم شما کمی اطلاعاتتون در مورد کنسولها ناقص هست ولی با دیدن این پست شما الان حتی شک کردم که اصلا گیمر باشید!!نقل قول:
شما انگار تا بحال هیچ مطلبی در مورد 3DS نخوندید!!
خبری که در زیر قرار میدم رو هم در بخش اخبار کنسولها و هم در تاپیک 3DS که خودم زدم قرار دادم :
نقل قول:
Developers claim 3DS visuals close to Xbox 360 and PS3
نقل قول:
According to a recent article on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , some developers are claiming that the new Nintendo 3DS will be close to matching the HD quality graphics of the Xbox 360 and PS3
منبع :
دوم : دوست عزیز کنسول 3DS کنسول Next generation هست و نه کنسول نسل حاضر! که شما از مقایسه اش با PS3 تعجب میکنید!! تازه من مقایسه هم نکردم طبق نظره شما گفتم چون قدرتش نصف PS3 هست پس باید از نظره شما حجم بازیهاش اونقدر باشه که ...کد:http://www.vg247.com/2010/06/06/developers-claim-3ds-visuals-close-to-xbox-360-and-ps3/comment-page-1/
شما این اعدا و ارقام رو از کجا میارید!!؟نقل قول:
بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه
من دو تا احتمال میدم :
1: بهتون الهام میشه!
2: شما یکی از دستندرکاران و سازندگان بازیهای انحصاری سونی هستید!
خوب اگه من از اول این قسمت از پست شمارو میدیدم اینقدر زحمت تایپ کردن به خودم نمیدادم!!نقل قول:
من 3DS را دارم میگم نه DS یا DSi یا XL
اینو گذاشتم وسطای کار جواب بدم تا یکم شاد بشم و خستگیم در بره!!!:31:نقل قول:
بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
اگه اون پسته من از نظره شما خنده آورترین جمله تاپیک هست پس حتما اون قسمت از پست شما که من رنگی کردم خنده دار ترین جمله در مورده کنسول های نسل حاضر نه در این تاپیک بلکه در کل دنیاست!!!:31:
دوست عزیز بازیهای دوبعدی به صورت FULL HD در این کنسول حتی به تعداد انگشتان دست هم ممکنه نباشن که اکثرشون هم مربوط به اوایل عرضه این کنسول هستن بعد شما انتظار دارید بازیهای سه بعدی با رزولوشن FULL HD را براتون عرضه کنن!!!
خوبه یه پست از فروم Cnet براتون گذاشتم وگرنه دیگه چی میگفتین :
نقل قول:
In reality, the PS3 GPU (RSX) is not really powerful enough to do this and already struggles with 1080p because of a relatively small amount of RAM (256MB).
حالا خوبه ما تموم حرفامون با دلیل و مدرک هست و شما اینجوری انکار میکنید اگه میخواستیم از روی هوا و ذهنیت غلط حرف بزنیم شما چیکار میکردین!!!!؟نقل قول:
من همون اول هم گفتم قصدم تنها اطلاع رسانیه! خیلی های دیگه به جز شما روزانه به این تاپیک سر میزنن و انتظار دارن اطلاعات درست دریافت کنن و نه اطلاعات غلط و بی مدرک و دلیل!!نقل قول:
ما هر دفعه که از شما برای صحبتهاتون دلیل و مدرک و منبع خواستیم شما گفتین در حال تهیه و سازماندهی و ... هستم انگار که قراره اپلو هوا کنید و ما بی خبریم!!!
دوست عزیز هیچ حرفی بدون دلیل و مدرک ارزشی نداره و به پشیزی نمیارزه و اگه قرار بود همه مثل شما بخوان حرفاشون رو به کرسی بشونن که سنگ روی سنگ بند نمیشد!!
کامپایلری برای این کار وجود نداره ، چونکه شما باید برید دولوپینگ کیت بازی های PS3 رو از خود سونی بخرید و دست آخر نرم افزارتون رو با استفاده از خود کنسول کامپایل کنید و نه با PC .نقل قول:
راستی دوست عزیز ، تا جایی که من میدونم هیچ کدوم از بازی های Ps3 تا به اینجا 60 گیگ نیسنتد ، بلکه روی مدیای 60 گیگی عرضه شدند ، حجم واقعی بازی اونی هست که وقتی شما روی هارد دستگاه اینستال میکنید وگرنه این بازی 60 گیگی رو کسانی که Ps3 های قدیمی با هارد های 20 یا 40 دارند نمیتونستند روی سیستمشون نصب کنند .
در مورد تصاویر سه بعدی هم در حقیقت چند لایه تصویره که با فیلتر های رنگی مختلف روی هم قرار میگیره ، دلیل این کار اینکه که صفحه نمایش اول و آخر یک صفحه بر حسب محور X و Y هست و عمق نداره . وقتی که شما عینک مخصوص این کار رو به چشماتون میزنید در حقیقت با استفاده از ضعف سیستم عصبی و خطای تصاویر رو به صورت سه بعدی میبینید در صورتی که اگر شما توی منزل یک گربه داشته باشید چون سیستم بینایی و عصبیش از شما پیچیده تر و قویتره حتی با اون عینک ها هم تصاویر رو سه بعدی نمیبینه .
این سه بعدی همچین چیز عجیب و پیچیده ای نیست و همون طوری که گفتم تکنولوژیش مال بیش از 60 سال پیشه ، تنها نکته قابل توجهش اینه که در صفحه نمایش های نسل آینده بدون نیاز به عینک های مخصوص اون خطای دید رو تولید میکنند که جزئیاتش بعد از عرضه شدن این صفحات به بازار عرضه میشه .
کافیه با لایو یا PSN وصل بشید و آخرین آپدیت هاش رو بگیرید .نقل قول:
در ضمن به سوالات من در پست های قبلی پاسخ ندادی، من می خوام بتمنو سه بعدی بزنم،چیکار کنم؟
یه سوال تو ذهنمه یکی از رفقا adsl 128 با محدودیت 2mg داره بعد اگه به ps3 وصل بکنه از محدودیتش کم میشه؟اصلا امکان پذیر هست یا باید بدون محدودیت باشه؟؟؟؟