[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با سلام
من یک مشکل تو اکسل 2010 دارم
موقع پرینت گرفتن ،موقعی یک صفحه رو پرینت می گیرم یک کپی اضافی هم به من پرینتر میده
- پرینتر مشکل نداره چون بقیه سیستمها تو شبکه این مشکل رو ندارند با همون پرینت
- تنظیمات کپی پرینت 1 هست پس مشکل ماله این هم نیست
موقع پرنینت گرفتن خود پرینتر پیغام میده page 1 ولی از پرینتر 2 تا پرینت میاد بیرون
- با بقیه نرم افزار ها از جمله Word و... این مشکل وجو نداره فقط با اکسل این مشکل پیش میاد
سلام دوستای خوبم
یه سوال فرض کنید من یه جدول دارم که داره تو این جول سود و زیان یه سری کالا محاسبه میشه مثلا کالای a مقدار 2 میلیون خریدم ضررم 2% کردم
کالای ب مقدار 10 میلیون خریدم ضرر 10 % کالای ج مقدار 1 میلیون ضرر 5% میخوام در پایان ببینم کلا من روی تمام سرمایه ام چند درصد زیان کردم چطور باید فرمولش رو بنویسم ؟
نقل قول:
پرینت دوم دقیقا کپی اولیه یا اضافات پرینت اولیه؟ مثلا بیشترش خالی باشه یا قسمتیش؟
یا که اصلا کپی پرینت دفعه قبلیه؟ ..
تنظیم print area و margins همه درسته؟..
با سلام و عرض ادب و احترام من در یک فایل اکسل یکسری اعداد و کد هایی رو دارم و این فایل داری 10 شیت میباشد که هر از شیت اول تا ده به ترتیب به هم وصل میباشند..حالا من میخوام در شیت دهم سطر ها و ستون هایی که وجود دارد رو کنار یکی از ستون ها یک ستون جدید باز کنم و یکسری اعداد داخلش قرار بدم ولی اخطار میده ...در شیت 9 و 8 و بقیه شیت ها آزمایش کردم انجام شد ولی شیت آخر ارور میده عکس ارور رو پیوست میکنم لطفا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین ستونی که استفاده کردی کلیک کن و بعد با CTRL + LEFT یا CTRL + RIGHT (بسته به جهت شیت) بزن.. میبردت به سلولی که استفاده شده (یا اکسل اینطور تشخیص داده) و اونو از طریق منوی home و Clear All پاک کن ...!نقل قول:
با سلام
من این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را اگر از طریق هایپرلینک بخوام در اکسل قرار بدم طوری که وقتی فایل را باز میکنم لینک به طور خودکار اپدیت بشه چطوری باید عمل کنم؟(لینک فوق هر چند دقیقه از طریق سایت اپدیت میشه)
سلام
تو اکسل 2010 تنظیمات رو چجور انجام بدم که وقتی اکسل باز میشه صفحه از سمت راست باشه قبلا تو 2007 انجام دادم الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم
از گزینه right to left document استفاده کنیدنقل قول:
ابی جان اون دکمه رادیویی انتخابی default direction توی .... Excel Options - Advanced ..... تو قسمت .... Display .... رو ببین تاثیری نداره؟ کاری نمی کنه؟ ..نقل قول:
گویا واسه بعضی ها کار میکنه واسه بعضی ها نه ...!
واسه منم کار نمی کنه ...! احتمالا از سورس های مختلف نصب باشه...!
دستت درد نکنه امیر جان آره برای من کار کرد و صفحه درست شدنقل قول:
ممنون
خواهش می کنم .. فقط می خواستم بدونم سورسی که نصبش کردی چی بوده؟نقل قول:
لرد ؟ .. گردو؟ .. سایت؟...!
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی حین پرینت کردن با اکسل دارم
من میام یه صفحه رو پرینت میگیرم مثلا شیت 2
بعد میام یه صفحه دیگرو پرینت کنم مثلا شیت 3 حتی پرینت پریویو ام میزنم شیت 3 رو نشون میده ولی شیت 2 باز پرینت میشه
به نظر شما مشکل کجاست:n03:
چندتا علت می تونه داشته باشه..نقل قول:
اول ببین تو صف پرینت (آیکون پرینتر کنار ساعت) چیزی از پرینت قبلی نمونده باشه ...! اگه هست کنسل بزن اگه گیر کرد سرویس Print Spooler رو ریستارت کن ..
بعد ببین تنظیمات پرینت، print active sheets فعال باشه نه print selection
یا توی page setup تب آخر یعنی تب sheet ببین آدرس print area بصورت مطلق به آدرس خاصی داده نشده باشه..
نمی دونم یه مجموعه آفیس هست یکی تو شهرخودمون جمعش کرده اسمش رو هم گذاشته جزیره !!!نقل قول:
با سلام
من این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را اگر از طریق هایپرلینک بخوام در اکسل قرار بدم طوری که وقتی فایل را باز میکنم لینک به طور خودکار اپدیت بشه چطوری باید عمل کنم؟(لینک فوق هر چند دقیقه از طریق سایت اپدیت میشه)
سلام. یعنی چی؟ خب هایپر لینک کن دیگه!!نقل قول:
سلام
این فایل رو من از یه سایت گرفتم که مربوط به اکسل هست که فرمول داده برای انجام تاپسیس در محیط اکسل
حالا من میخوام مسئلم رو با این حل کنم ولی اصلا نمیدونم که عددها رو که جای عددهای این مثال نوشتم بعدش باید چیکار کنم تا مسئلم رو از این طریق حل کنم اکه میشه راهنمایی کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا گرفتار شدم و ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین که مسئله رو زودتر حل کنم:n16:
ستونهای hide شده رو unhide کردی؟نقل قول:
نه اصلا بلد نیستم که باید چیکار کنم...راهنماییم میکنین که اصلا از اول باید چیکار کنم؟
خیلی برام مهمه
سرستونهارو از اول (ستون A ) تا آخر (ستون Y ) انتخاب کن و بعد راست کلیک و Unhide رو بزن ..!نقل قول:
ستونهایی رو که بین اینها هستن و مخفی شدن نشون میده ... شاید اطلاعاتی که دنبالشی همونجاها باشه..!
رفتم ستون hide شده ای نبود....
یعنی الان موندم که عددهای خودم رو به جای عددهای این مثال بنویسم بعدش باید چیکار کنم که مسئله من حل شه؟؟ اخه خودکار تغییر نمیکنه
پس اینا چیه ؟!!!نقل قول:
برای تغییر خودکار فرمولها هم ببین که تو تب Formulas قسمت Calculation گزینه Calculation Options روی اتوماتیک باشه ...!
ببینین من عددهام رو تایپ کردم اگه میتونین کمک کنین که مسئله حل شه ممنون میشم چون من نمیدونم دیگه باید چیکار کنم:n16:
این هم هست اگه بالایی باز نشد
نه منظورم اینه که وقتی اون فایل را باز میکنم اتوماتیک اپدیت بشه .وقتی که هایپرلینک میکنی فقط یه لینکی هست که باید روش کلیلک کنی واون لینک در یک صفحه جدید باز میشه. من میخام اون صفحه به صورت اتوماتیک اپدیت بشه،یعنی داده ها را از اون لینک بگیره و در یک صفحه اکسل باز کنه و قابل اپدیت باشهنقل قول:
نقل قول:
نه منظورم اینه که وقتی اون فایل را باز میکنم اتوماتیک اپدیت بشه .وقتی که هایپرلینک میکنی فقط یه لینکی هست که باید روش کلیلک کنی واون لینک در یک صفحه جدید باز میشه. من میخام اون صفحه به صورت اتوماتیک اپدیت بشه،یعنی داده ها را از اون لینک بگیره و در یک صفحه اکسل باز کنه و قابل اپدیت باشه
نقل قول:
نقل قول:
نه منظورم اینه که وقتی اون فایل را باز میکنم اتوماتیک اپدیت بشه .وقتی که هایپرلینک میکنی فقط یه لینکی هست که باید روش کلیلک کنی واون لینک در یک صفحه جدید باز میشه. من میخام اون صفحه به صورت اتوماتیک اپدیت بشه،یعنی داده ها را از اون لینک بگیره و در یک صفحه اکسل باز کنه و قابل اپدیت باشه
من میخوام تو یک سلول اکسل بنویسم
2/2/92
تبدیلش میکنه به
33,696
چرا؟
باید فرمت سلول رو به text تبدیل کنینقل قول:
درود.
دوستان عزیز، میخواستم ببینم که راهی داره که در اکسل بتونم قسمتی از یک شیت رو Lock کنم که نشه درش تغییری ایجاد کرد؟
مثلا چندتا سطر یا ستون رو؟
مشکل رفع شد.
با تشکر...
سلام
چه جوری میشه نمودار دونات از نوع درصد بکشیم ، منتها من برای فقط یک سلول میخام ... مثلا وقتی توی سلول 50% رو زدم نصف اون دونات رو رنگی کنه .... مثل دونات ها در شکل زیر :
نقل قول:
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز کاری که گفتید انجام دادم اما مشکل برطرف نشد مشکل من الان اینه که از سمت راست به چپ 50 تا ستون دارم حالا میخوام بین ستون 7 و 8 یک ستون جدید ایجاد کنم که ارور میده خواهش میکنم راهنمایی کنید...در ضمن دکمه تشکر برای من نمایش داده نمیشه که ازتون تشکر کنم:n12::n16:
نقل قول:
مدیران محترم یکی نیست جواب منو بده بخدا خیلی مهمه سوالم
در حالت عادی نباید برای اضافه کردن مشکلی باشه مگر اینکه فایلتون قفل باشه یا تنظیمات خاصی براش در نظر گرفته باشن اگه میشه فایل بذار تا چک بشهنقل قول:
سلام
من یه سوال فوق حرفه ایی در زمینه اکسل دارم
.
من میخام یه خونه از اکسل به این سایت بره و
مقدار قیمت پایانی رو برای من توی خونه داخل اکسل نشون بده.
چطور باید این کار رو یکنم؟
با عرض سلام به دوستان عزیز
جدولی به صورت زیر داریم
به چه صورت میتونم مقادیری که در جدول در ستون محور x هست رو روی محور x های نمودار نمایش بدم؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام
من تو یه سلول فرمول می نویسم.وقتی که میخام این فرمول را توی سلوی های دیگه درگ و کپی میکنم اعدا عوض میشن.چطور میتونم جلوی این کار را بگیرم؟
درود/
عذر می خواهم که این سوال را می پرسم/ چون وقت ندااشتم که آموزش های مربوطه رومطالعه کنم/ می خواستم بدونم که چطور توایکسل یه نموار رسم کنم که هم محور x توش باشه و همy ها/
یعنی مث نمودار تابع بشه/ چون فقط می تونم در راستای عمود اندازه بدم ولی می خواهم که نمودار به صورت(x,y)رسم بشه و بعد این نقاط به هم متصل بشه
متشکرم از پاسخ شما
به خاطر غلط املایی در هدر تاپیک هم ببخشید منو
كسي اين هست بتونه به من كمك كنه ؟
اينجا جايه مناسبي هست يا تاپيك جدا بزنم ؟
يه تابع برا اكسل ميخواستم ، لطفا راهنمايي بفرماييد ، درصد بين دو عدد رو ميخواستم حساب كنه .
ممنون