با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم که n95 شتاب سنج داره ؟
اگه داره چطوری فعلاش کنم ؟
Printable View
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم که n95 شتاب سنج داره ؟
اگه داره چطوری فعلاش کنم ؟
داره و فعال هم هست.
ولی اگه پایتون نصب کنی و یه سر نرم افزار های مرتبط با شتاب سنج را نصب کنی می تونی بیشتر از این سنسور گوشی استفاده کنی.
سلام
دوستان این گوشی از نظر استحکام چطوریه؟ منظورم رنگ نوشته ها روی قاب اصلی، رنگ دکمه های جانبی
و سایر قطعاته! رنگشون سریع میره یا که نه؟
گوشی های الان که تو بازار و نمایندگی موجودند ساخت کجا هستند؟ بهتره از نمایندگی بگیریم یا که نه؟
ممنون از راهنماییتون:11:
از استحکام گوشی همین بس که دیروز از دستم پرت شد رفت "درق" خورد به در کابینت ورداشتمش دیدم یه چیزی لای دوربینشه،بعد درش آوردم دیدم یه تیکه کوچیک از چوب کابینت شکسته رفته توش،ولی خودش سالم سالمه!
مطمئنی پرت شد؟؟؟نقل قول:
از دستم پرت شد
:18:نقل قول:
چوب کابینت شکسته
سلام.
lcd ان95 معمولی توی آفتاب اینقدر برق میزنه و با حال میشه که نگو و نپرس ؟! اصلا آدم دوست داره بره زیر نور آفتاب باهاش کار کنه.
میخوام ببینم کدوم گوشی دیگری اینجوریه ؟ n85 n95-8gig این دو گوشی (جدا از اندازه) کیفیت lcd گوشی 95 رو زیر نور آفتاب داره یا نه ...؟
مر30
دوست من توی تاپیک N95 8gb در مورد سوالتون جواب دادم ........... چون اونجا هم پرسیده بودید
کاملا!ببین گوشی دست راستم بود رو زمین خوابیده بودم،بعد اومدم پاشم دست چپمو گذاشتم زمین که پاشم موقعی که داشتم میرفتم بالا تعادلمو از دست دادم به صورت غیر ارادی دست راستم حرکت موجی شکل انجام داد بعد گوشی هم "پرت" شد رفت خورد به کابینت!تیکه چوب لای دوربینشم با چشم خودم دیدم با دست خودمم درش آوردم!البته احتمال میدم چوبه از قبل رو زمین بوده،چون هر چیزی هم حدی داره،حتی استحکام نوکیا!:46::10::40:نقل قول:
خیلی باحال بود .....
.
فکر کنم اگه یه تاپیک درباره خاطرات موبایلی بزاریم خیلی بگیره .....!!! نظرتون چیه ...؟
بسی موافقم!شخصا میتونم یه صفحه ی 1024*768 رو پر کنم!
کیفیت ساخت عالی هست ... البته فنلاندی ها. جدید ها رو نمی دونم !
اصلا گوشی رو بگیرید دستتون با n85 مقایسه کنید باز شدن اسلایدها رو ... N85 انگار داری دو تیکه لاک دمپایی کهنه میکشی رو هم نه دو تا بخش فلزی !
جدید ها رو هم بدون کیفیتشون توپه!نمونش مال من!تازه اسلایدرش روون تر از مال بابام هم هست(اون یکی 2.5 سال قدمت داره.)
یه پیشنهاد یا یه جور درخواست داشتم
دوستان هر کدوم مایلند یه لیست از نرم افزار های نصب روی گوشیشون رو بزارن (فقط اسم نرم افزار و یه جمله کوتاه در مورد ش)
خوب این جوری شاید به کسایی که تازه گوشی خریدند کمک بشه (کمتر بخوان بین انجمنها سرچ کنند)و ...مزایای دیگه
سلام
چطوری میتونیم با n95 ایمیل های یاهو را دریافت کنیم؟ البته در شبکه ایرانسل
من پیشنهاد میکنم اپرا مینی رونصب کنید...و خیلی راحت باهاش میلاتونو بچکید..نقل قول:
البته یاهو مسنجر جاوا هم براش هست
با نرم افزار بله.
سر فرصت آموزشش را براتون ميذارم.
ولي gmail را راحت تو خود مسيج گوشي ميشه آورد. كه آموزشش را قبلا گذاشتم.
من وقتی در محیطی قرار می گیرم که Wlan داره...و Wlan رو هم با این گوشی پیدا میکنم...وصل نمیشه...این پیغام رو میده...چی کار کنم؟؟
No goteway reply
شتاب سنج این گوشی از کجای تنظیمات فعال میشه ؟ تو display گزینه Rotate screen وجود نداره .
باید فریمور گوشیت از 20 به بالا باشه فکر کنم..نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام دوستان.
من از برنامه LivePVR واسه ضبط مکالماتم استفاده می کنم. واقعاً برنامه خوب، عالی و با کیفیتی هستش. اما یه ایراد بزرگ داره
که موقع ضبط صدا مرتب بوق میزنه و طرف هم صداشو میفهمه و صداهای در هنگام زدن بوق رو هم ضبظ نمی کنه. می خواستم
ببینم یه برنامه دیگه با همین کیفیت عالی واسه ان کار هستش؟
راستی، میشه فونت Script از گوشی LG مدل KC550 رو واسم بزارین؟
برنامه psiloc Xelnex عالیه ... فقط باید روی فون مموری نصب کنی ها ... والا توی مموری بنصبی ، گوشی نمیره روی mass storageنقل قول:
کارش خیلی خوبه ، کیفیت mp3 عالی ، بدون بوق ، شورکات دکمه مربع هم داره برای ضبط :21:
___
سوال دوم ، باید بری توی سایت موبایلستان تالار گرافیک ، بخش فونت ها و بگردی ببینی چیزی شبیه اش میکس شده یا نه ... و الا کی LG دیده ! :18:
برای N95 در فریمور 30 و 31 عرضه شده و الا باید rotate me را نصب کنی :5:نقل قول:
سلام.
ببخشین که اینجا می پرسم (اما اینجا دیگه خودمونی هستیم! :دی)
می خواستم ببینم آیا گوشی lg kc550 هم مثل نوکیا n95 آبدیتی، فریموری، چیز خاصی داره یا نه؟!
انصافا قابل بخشش نیست!تو فکر میکنی ما (دسته ی 95 داران!) اینقدر بیکاریم خودمونو با موجودی مثل lg بذاریم سر کار؟
از شوخی گذشته فکر نکنم اینجا کسی جوابتو بدونه.من که نمیدونم!
چرا دارند ... باید بری خود سایت ال جینقل قول:
خیلی نامردی ارشیا!!!! :دی (شوخی کردم! :دی)نقل قول:
خ چیکار کنم؟ یکی سفارش کرده بود! منم گفتم جایی بهتر از اینجا نیست :دی
سلام
آقا n95 ویبره دارد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
چون گوشیم ویبره نمیزد، بردمش درستش کنه بازش کرد دید اصلاً توش ویبره نداره، بعدش از چند تا از دوستام که سوال کردم گفتند که بجز چند تا مدل خاص بقیه اصلاً ویبره ندارند!!!!
حالا واقعاً این حرف درسته؟!؟!
ویبره نداشته باشه ؟ فقط n90 اینطوریه !
احتمالا چینی خریدی !
من نمیدونم این آدما رو از کجا گیر آوردی،ولی هر کی همچین حرفی زده در بهترین حالت آدم گیجی بوده!تمام 95 ها ویبره دارن.امکان نداره تو گوشی ویبره نداشته باشه!این گوشیو از کجا گرفتی؟!نقل قول:
میشه بیشتر راهنمائیم کنید. یه سایت فارسی، چیزی بهم معرفی کنید.نقل قول:
منم کاملاً با عرشیا! :دی (شوخی کردم، ارشیا :دی) موافقم. شما خودت یه نیگا بنداز، حتی اولین گوشی هاینقل قول:
ساخت دست بشر هم ویبره دارن!!!!!!!! :دی
از 1100 نوکیا تا N97 , از J100 سونی اریکسون تا C905 , از N620 سامسونگ تا i900 Omnia , از Imate Sp3 تا HTC Touch HD همگی ویبره داشتند بجز N90 نوکیا اونم به خاطر اینکه دوربین گوشی خارج از گوشی قرار داشت
گوگل رو گذاشتن برای چی ؟ :دینقل قول:
میشه بیشتر راهنمائیم کنید. یه سایت فارسی، چیزی بهم معرفی کنید.
نمی دونم چرا ویبره نمی زنه؟ شاید خرابه؟
بابا دیگه گوشیم چینی نیست. روی جعبش نوشته فنلاند، روی بورد گوشی نوشته فنلاند. شماره سریالش هم اصل هستش خودم توی سایت های تست imei تستش کردم. ظاهر گوشی تمام ویژگی های یک گوشی n95 اصل رو داره. در ضمن 395 هزار تومان خریده بودمش.
همه ویبره دارند ... اصلا توی پروفایل Vibrating alert فعاله ؟!!!
برو یک فلش کن شاید نرم افزاری مشکل باشه
مطمئنی چینی نیست؟خوب اهمیتی نداره چون گوشی من میگن چینیه،ولی ویبره که داره هیچ،از قبلیه که فنلاندی بود هم مستحکم تره!
مطمئنم که یه توضیح خیلی ساده وجود داره که هیچ کی به ذهنش نرسیده.قضیه چینی و غیر چینیش نیست.گوشی رو نو خریدی یا دست دو؟از کجا خریدیش؟
سلام خدمت دوستان
يه مشكلي واسه باطري گوشيم پيش اومده يكي لطف كنه راهنماييم كنه
چند وقته باطري گوشيم باد كرده و خيلي زود شارژ خالي ميكنه.مثلا يه بار "باطري لو" ميده خاموش ميشه.دوباره اگه روشن كنم روشن ميشه.حالا ميخوام بدونم چرا اينجوري شده؟
حالا قصد دارم يه باطري n958gig از علا الدين واسش بگيرم.يه نفر كه كرفته و باطريش خوب كار كرده بگه كه از كدوم مغازه كرفته و مشخصاتي از باطري بگه كه بشه اونو تشخيص داد.قيمت رو هم لطف كنيد بگيد.
ولي خودم فكر كنم مشكلي كه واسه باطري خودم پيش اومده واسه اينه كه از شب تا صبح ميزنم به شارژ.
ممنون ميشن راهنمايي كنيد. با تشكر
فاسد شده عمرش سر رسیده ! سریع عوضش کن اینا احتمال منفجر شدن دارندنقل قول:
سلام خدمت دوستان
يه مشكلي واسه باطري گوشيم پيش اومده يكي لطف كنه راهنماييم كنه
چند وقته باطري گوشيم باد كرده و خيلي زود شارژ خالي ميكنه.مثلا يه بار "باطري لو" ميده خاموش ميشه.دوباره اگه روشن كنم روشن ميشه.حالا ميخوام بدونم چرا اينجوري شده؟
الان باتری 8 گیگ اصلی نیست و گیر نمیاد
سلام
بچه ها شارژ گوشیتون چقدر طول میکشه؟ برا من در حدود 1 ساعت و ربع کامل شارژ میشه! آیا این طبیعیه یا نه؟
بعدش معمولاً هرچند وقت یه بار شارژش میکنید؟ این طور که به نظر میرسه، هر روز باید شارژش کنم!! :41:
آره. مدت زمان شارژش همونقدر طول میکشه.نقل قول:
اما در مورد تموم شدنش باید بگم، بستگی به استفاده شما داره! اگر فقط واسه مکالمه و sms استفاده کنی و ازش
کار نکشی، حداکثر 2 روز. اما اگر زیاد کار بکشی، حداکثر یه صبح تا شب را بهت حال میده! :دی