چشم واسه شما رو هم درست میکنمنقل قول:
Printable View
چشم واسه شما رو هم درست میکنمنقل قول:
گوشیه پسر عموم خود به خود درست شدنقل قول:
یه روز برام مسیج فرستاد.زنگ زدم و بهش گفتم:چه جوری گوشیت درست شد؟؟؟
گفت:داشتم باهاش ور میرفتم دیدم درست شده و مسیج میفرسته.
خودمم موندم که چه جوری گوشیش درست شد!!!!!!!
سلام به بروبچ فعال(!!!)كلوپ 5700.:5:
من خواستم با يه پروداكت كد فارسي(0540667) گوشيمو آپگريد كنم اخه عربيه,ورژنم3.27.ولي اين كد رو كه ميدم ميگه كد مال5300 و ورژن قابل دانلودش 5.050 <<اينه(مال 5700 فكر كنم 3.8 باشه) خواستم بپرسم اين مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟؟يعني فريم ريرشون كپي همن؟؟:10: اگه پروداكت كد فارسي براي 5700 دارين بيزحمت...!!!!:46:
راستي گوشيم از 12روز پيش تا حالا 2 بار يهويي ريست شد,گفتم شايد آپ كنم اينم درست شه.:19:
و اخرهم اينكه هنوز راهي براي اپگريد فريم وير بدون نياز به اتصال به اينترنت وجود نداره؟؟؟؟اخه اينترنت ذغاليو چه به اپگريد اونهم از نوع خدا مگابايت!!!:2:
و اخر اخرهم اينكه براي حالتlock phone كليد ميانبر نداره؟
كمك كنيد!!!!!!!!!!كمك!!!:40:
دوست عزیز این کار رو نکنی ها که گوشیت به ملوک الا می پیونده اصلا 5300 جاواست 5700 سیمیبن تازه اگر هر دو هم سیمبین بود باز هم نمیشدنقل قول:
دوستان که میگفتند حل شده حلا من نمی دونم چون اپدیت نکردمنقل قول:
یه کارهایی میشه کرد ولی همون از طریق خود برنامه نوکیا قابل اطمینان ترهنقل قول:
شما دکمه بالای گوشی که برای خاموش کردن هست رو فشار بده اخری برای lock phone استنقل قول:
کاظم جان خودتو درگیر مسیج نکن!من هم فریم ویر جدید رو که ریختم روی گوشی همین ارور رو میداد!مشکل از فریم ویر و برای فرستادن مسیج باید چند باری تلاش کنی!توی outbox وقتی ارور اومد برو و دوباره مسیج رو سند کن!اوقدر انجام بده بفرسته!تو هم به مشکل من دچار شدی!البته من هم یه هفته ای میشه که مشکل حل شده!در کل یه چند روز صبر کن تا اپیدت جدید بیاد و حل بشه!!
در مورد ساین هم که به شایان و کاظم جان قول داده بودم امدم بگم امروز سایت سیمبن اذیت میکرد فردا واستون میذارم که دیگه خودتون بتونید هر برنامه ی رو ساین کنید
لينك دانلود داداش؟نقل قول:
با ir remote!!!کنترل همه چیز در دستان شماست!!!!
يا حق (:
بفرما این هم تاپیکش همراه با توضیحات :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=180497
خوب بلاخره اماده شد ...
این هم فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش برای کاظم خان با حجم : 449.3 KB
این هم فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش برای شایان خان با حجم : 449.4 KBکد:http://persianhamid.persiangig.ir/Learn-sign%20up%20By%20hamidreza%20For_zimka_14162.rar
حالا هر برنامه ایی رو که میخوایی ساین کنین اگه مشکلی یا سوالی هم بود در خدمتمکد:http://persianhamid.persiangig.ir/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_Arvin%20Shayan.rar
این هم فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش برای شایان خان با حجم : 449.4 KB
آقا دمت گرم. خیلی ممنون.زحمت کشیدی.کد:http://persianhamid.persiangig.ir/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_Arvin%20Shayan.rar
آقا ساین شد .:40::31:
با سلام.اقا ما یه غلطی کردیم یکی از اهنگهای اصلی گوشی را پاک کردم بعد هم اهنگهای خودم را پاک کردم و اهنگ جدید روش ریختم هالا توی گالری که میرم اهنگها هست ولی توی موزیک پلیر نیست رفرش هم کرده ام خاموش و روشن به تعداد زیاد و پاک کردن اهنگ و دوباره روش اهنگ ریختن به نظرتون این نبودن اهنگها به خاطر پاک کردن اون اهن
اصلیست یا چیزی دیگر
آقا حميدرضا من واقعا به اين برنامه احتياج دارم... جان مادرت واسه منم اينو ساينش كن...
اينم Imei:
353964013993647
]چشم انتظارما!!!
آقای حمید رضا خان مشکل !!!!!!!!!!!!
برنامه رو ساین کردم ولی ...
برنامه ir remote از سه قسمت تشکیل شده :
1.irRemote.Setup.SIGNED.Do.Not.Resign_GsmAria.sis
2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign_GsmAria. sis
3.Crack.Unsigned_GsmAria.sis
که قسمت سوم رو ساین کردم و برنامه ساین شده رو وقتی می خوام نصب کنم بعد از اینکه yes رو می زنم این error رو میده :
certificate may be not yet be valid , is expired or phones date setting may be incorrect
من تاریخ گوشی رو عقب بردم ... جلو بردم ... گذاشتم تو روز اصلی بازم همین ارور رو داد.
کمک !!!!!
شایان جان شما یه کار کن یه برنامه رو که احتیاج به ساین داره رو ساین کن بعد ببین هنوز این ارور رو میده یا نه به احتمال زیاد مشکل از فایل ها نیستنقل قول:
چشم الان برای شما هم درست میکنمنقل قول:
به نظر من شما اول يه ريست كن...(منظورم همون بازيابي اطلاعات كارخانه هست) درست ميشه... اگه درست نشد... بايد گوشيتو فرمت كني... (البته شايد اشتباه كنم، از بچه هاي ديگه هم بپرس)نقل قول:
بچه ها يه لطف كنيد لينك اين برنامه هم واس من بذاريد... خيلي ممنونم...
آقا واقعا ممنونم... منو شرمنده مي كنيد... فقط تا ساعت 12اگه تمومش كنيد واقعا ممنونم...نقل قول:
دوستمون درست میگن شما یه ریست بکن حله !نقل قول:
آقا يكي به من بگه اين چه گوشييييييه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب معلومه یه گوشی تقلبی دیگه!
آره بازم همین ارور رو میده :41:نقل قول:
چیکار کنم؟؟؟ :2:
تقدیم به شما khofte_Rap جان
این هم فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش با حجم : 449.3 KB
کد:http://persianhamid.persiangig.ir/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_khofte_Rap.rar
مطمعنی .... ببین تاریخ رو ببر عقب .. ببر جلو ... تنظیم کن رو تاریخ رو امتحان کن جوابش رو بدهنقل قول:
درست نشد بگو یه بار دیگه برات Up کنم
خودمم مي دونم...
لامصب اين چينيا گوشي ميزنند عين كره و عسل ولي مفت گرونه... ببين چه گوگوليي زدن... آدم فكر مي كنه5700 مدرنه... اون دكمه قرمزو آبيو سبزشم عوض نكردن...
آقا شرمندم كردي... خيلي چاكريم... الان اينا كه دانلود شد بايد چيكار كنم ميشه يه توضيح مختصري بدي؟؟؟نقل قول:
اره عزیز این مشکل بارها برای من پیش اومده من پیشنهاد میکنم از یک موزیک پلیر دیگه ای به غیر از خود نوکیا استفاده بکنید.برای ریختن آهنگ توی گوشی اگه بخوای موزیک پلیر زیاد قات نزنه وقتی کابل رو وصل کردی date transfer رو بزن چون من چند بار این مشکل پیش اومده که با پ س سایت این کار رو کردم.نقل قول:
نه بابا چه اشکالی خواستم یاداوری کنم که انقدرام زرنگ هم نیستین:31::18:نقل قول:
من که دیوونه شدم نمیدونم چه مرگشهنقل قول:
قبلا این مشکل رو نداشتم وقتی ازم اون کد رو خواست و من اشتباهی زدم اینطوری شد.حالا کی این آپدیت میاد ما که وقت نداریم بریم سراغش:41:چه کار کنم تا درست بشه مستر ریست کنم حله؟با مستر ریست چه فایلایی پاک میشه.نقل قول:
آقا نياز به آموزش نداشت... خودت زحمت كشيدي عكسشو گذاشتي... واقعا ممنونم... ايشالله جبران كنم... فقط يكي لينك برنامه ي ir remot رو بذاره و بگه كدومشونو بايد ساين كرد؟؟؟
آقا آروين در صورت مشاهده پیام Update Error، از طریق App manager، فایل DRM Common را حذف نمایید....
اينكارو كن شايد درست شه...
کاظم خان یه چیزی میگی ها مگه چیکار کردم که فک کردی زرنگمنقل قول:
يه سوال اگه يه برنامه رو دوبار ساين كني مشكلي پيش مياد؟؟؟ يا اگه يه برنامه كه احتياج به ساين نداره رو ساين كني مشكلي پيش مياد؟؟؟
نه اصلا نمی شه . خودت امتحان کردی ؟نقل قول:
خیلی حالم گرفته شد.
یه کاری بکن تو رو خدا :41:
سلام
من یک فایل سر فقط می خوام برای همین ir remote ver1 از سایت آسان دانلود هم گرفتم.میشه لطفی کنید
353964014451314
بفرما دوباره برات درست کردم ایندفعه دیگه نباید ارور بدهنقل قول:
کد:http://persianhamid.persiangig.com/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_Arvin%20Shayan2.rar
نه حمید جون انصافا فقط میخواستم شوخی باهات بکنم:31::31:مثل اینکه داره سوتفاهم پیش میاد.نقل قول:
راستی حمید رضا چرا حالا میخوای ان81 بگیری حداقل یه گوشی بگیر که با5700 خیلی تفاوت داشته باشه مثل ان95 هشت گیگ یا ان82.البته خودتون بهتر از من میدونید:10::10::10:
نه حمید جون انصافا فقط میخواستم شوخی باهات بکنم:31::31:مثل اینکه داره سوتفاهم پیش میاد.نقل قول:
راستی حمید رضا چرا حالا میخوای ان81 بگیری حداقل یه گوشی بگیر که با5700 خیلی تفاوت داشته باشه مثل ان95 هشت گیگ یا ان82.البته خودتون بهتر از من میدونید:10:
عزيزم من بي شعور بودم از يكي از دوستان تو اين فروم از همينا خواستم...نقل قول:
شما برو توي لينك پايين اونجا درخواست بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم به روی چشمنقل قول:
ممنون.اگه میشه یه آموزش درست حسابی برای این کار اگه هست بزارید.تو همین فوروم همه لینک ها پکیدننقل قول:
چشم به روی چشم
اقا ما مخلصیم فکر کنم من منظورت رو بد گرفتم شرمنده :11:نقل قول:
والا پولم که به N95 8gb که نمی رسه ولی سر N81 8gb و n82 خیلی دارم با خودم کلنجار میروم یه جا دوربین 5 با فلش زنون رو نمیشه ازش گذشت یکی از زیبایی N81 البته مثل اینکه میگن lcd N82 چندان شفاف نیست که خیلی خورد تو ذوقم :2: البته هنوز بین این 2 تا موندمنقل قول: