سلام...چندتا سوال داشتم!
بازی Gears Of War برای PSP هست یا نه؟!
بازی God Of War 3 چطور؟!
و اینکه چرا ناگهانی قیمت پی اس پی اسلیم از 208 تومن شد 245 تومن؟!
خیلی ممنون میشم جواب بدید...
سلام...چندتا سوال داشتم!
بازی Gears Of War برای PSP هست یا نه؟!
بازی God Of War 3 چطور؟!
و اینکه چرا ناگهانی قیمت پی اس پی اسلیم از 208 تومن شد 245 تومن؟!
خیلی ممنون میشم جواب بدید...
جناب آقای muskeeter گفته بودند که احتمال 99% قیمت psp میره بالا.نقل قول:
ما هم که قصد خرید داشتیم و داریم به علت اینکه شهرستانیم و فصل امتحاناتمونه نتونستیم تو این فاصله بخریم ولی حالا دیگه فرقی نمیکنه چون من پس فردا که امتحاناتم تمومشه دیگه هر موقع خریدم فکر نکنم قیمتش زیاد با این فرقی داشه باشه.
نه؟
قيمت ها رفته بالا چون به تابستون نزديك شديم و اينجور مواقع ( اوايل تا اواسط تابستان و نزديكي هاي عيد ) فروش كنسول ها تو ايران مي ره بالا و وقتي فروش مي ره بالا قيمت هم مي ره ........
بازي gear of war براي psp نيست . گاد آف وار 3 هم براي ps3 هست .نقل قول:
برنج از كيليويي 2000 تومان شد 5000 تومان بعد شما ميگي چرا psp كشيده بالا قيمتش ! !
جاوید!عزیزم!چطوری؟دلم برات یه نخود شده بود!
برنج 5 تومنی که نوسانات بازاره،ولی انواع هله هوله جات از موقعی که من 12 سالم بود(5 سال پیش) حدودا 100 درصد تورم داشتن!تو ایران قیمت جنس معنی مشخصی نداره!شب میخوابیم،صبح پا میشیم،یه دفعه همه چی 2 برابر شده!حالا چه کنسول،چه ماشین،چه خونه،چه مواد خوراکی،فرقی نداره.تنها چیزی که 2 برابر نمیشه درآمد مردمه!
بحث سياسي نكنيد ديگه همينه كنسول تو ايران گرون تره ! چون واسطه ها زياده ...
بازی gears of war بازی اختصاصی x360 هستش هیچ ربطی به کنسول سونی نداره...!نقل قول:
من 3-4 روز دیگه کیش هستم به نظر شما خرید psp از اونجا تو این شرایط مناسب تر نیست؟
(البته با در نظر گرفتن شرایط امنیتی که یه وقت نکنن تو پاچمون).
اگه ممکنه یه نظر بدین.
ممنون.
ممکنه کسی لینک دانلود برنامه iRShell برای psp slim با فریمور m33-3 3.90 را با طریقه نصب بزاره؟
ممنون.
برای دانلود برو اینجانقل قول:برای نصب هم فایل irshell و psp رو بریز تو شاخه ی اصلی مموریکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231657
كيش بايد ارزون تر باشه ولي فكر كنم كپي خور نباشن دستگاه هاي اونجا ! شايدم باشن نمي دونم .... هر جور راحتي ......نقل قول:
من 3-4 روز دیگه کیش هستم به نظر شما خرید psp از اونجا تو این شرایط مناسب تر نیست؟
(البته با در نظر گرفتن شرایط امنیتی که یه وقت نکنن تو پاچمون).
اگه ممکنه یه نظر بدین.
ممنون
چرا جاوید جان کپی خوره البته من تبلیغ یه مغازه رو دیدم میدونم کپی خوره بقیه رو نمیدونم...نقل قول:
ببخشید --- چه ربطی به شقیقه داره؟!نقل قول:
جواب منطقی نداری بدی چرا آسمون ریسمون می بافی؟!
ضمن اینکه توو آخرین مجله ی بازی که گرفته بودم توضیح داده بود God Of War 3 برای پی اس پی اومده و کلی نقدش کرده بود...
من فقط می خواستم مطمئن بشم!که متاسفانه نشدم...
Psp يه گاد آف وار مخصوص خودش داره ولي اسمش گاد آف وار سه نيست اگه شماره بندي بكنيد ! اين مي شه شماره سه شو و اون كه قراره بياد به اسم شماره سه مي شه شماره چهار ! مثلل جي تي اي يه سري شماره هاش اسم داشتن وگرنه الان اين شماره چهارش مي شد شماره هشتادو هفت !
بابت راهنمایی ممنون.نقل قول:
فقط یک سوال دیگه
منظورتون از شاخه اصلی مموری مثلا \:j هست دیگه؟بعد برای اجرا کاری خاصی باید انجام داد؟
میتونی آدرس یکیشونو که تو کیشه برام پیغام خصوصی کنی همونی که میشناسی.نقل قول:
منصفه؟
ممنون.
ببخشید یه مغازه تو تهران میتونید به هم معرفی کنید که بازی های psp رو رو dvd بفروشه می خوام ازش خرید کنم.(البته به پیغام خصوصیم بفرستید ممنون.)
تو کیش همچین مغاز هایی هستن که بازی ها رو رو dvd بفروشن؟
بیشتر مغازه ها همین کار را میکنند.نقل قول:
یا روی dvd میریزند یا اگه کسی خواست روی کنسول.
ببخشید مگه گاد آف وار 3 اسمش Chains Of The Gods نیست؟!یا یه همچین چیزایی؟!نقل قول:
میشه یکی از کامل ترین فروشگاه های بازی های psp رو تو تهران برام پیغام خصوصی بزارید؟(که خودتونم میشناسید یا ازش خرید میکنید)(البته رو dvd ها)
ممنون.
اسمش هست:نقل قول:
God of War Chains of Olympus
این هم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اگه اونجوري بخواين شماره بندي كنيد God of War Chains of Olympus مي شه شماره سه كه فقط مال PSP تو ايران متاسفانه بازي ها رو جداي از اسمشون شماره بندي مي كنن كه يه كار اشتباه اسم بازي God of War Chains of Olympus نه God of war 3 .... بازي هايي كه اسم كامل دارن رو به صورت كامل بيان كنيد اون شركت سازنده بازي خودش بلد بود بگه شماه يك دو سه الي آخر ! حتما دليلي داشتن كه اسم بازي رو اينجوري نذاشتم مثل NFS شما چرا به شماره آخرش مي گيد Pro Street بايد بگيد نيد فور اسپيد ده يا يازده ! ولي اينكارو نمي كنيد در مورد بقيه بازي ها هم اگه همه رعايت كنن خيلي خوب مي شه ......نقل قول:
ببخشید مگه گاد آف وار 3 اسمش Chains Of The Gods نیست؟!یا یه همچین چیزایی؟!
آقایون کسی به ما کمک نمیکنه؟؟؟
آقایون کسی به ما کمک میکنه؟!!!!!
دوستان سلام من ديروز يكي از دوستام يه dvd بازي هايpsp رو خريده بود اومد گفت برام بريز تو psp (اخه خودش كابل نداره) بعد كه dvd رو باز كرديم هرچي توش بود پسوند imagefile داشت و وقتي هم ميريختم تو psp اجرا نميشد لطفا كمك كنيد بگيد dvd اشكال داره يا فايل ها بايد تبديل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
2: من ميخوام برم psp بخرم اما بين اسليم و فت گير كردم چون اتصال به تلويزيون برام مهم نيست اما خر كاري برام مهمه دوم ميترسم فت بگيرم اون وقت مثلا يه برنامه يا بازي يا فريم ور بياد مخصوص اسليم (اخه گفته شده بود سوني قصد داره از اين به بعد برنامه هارو فقط واسه اسليم بده بيرون)
حالا نضر شما چيه؟؟
راستي اين قابليت اسكايپ تو اسليم چيه تو ايران كاربرد داره ؟؟
اين دوتا فرق مهم ديگه اي ندارن؟؟
يه چيز ديگه وقتي رفتيم واسه همين دوستم psp بخريم فروشنده گفت وقتي اسليم رو به تلويزيون وصل ميكني تصوير باريكه و تو تمام تلوزيون نمايش داده نميشه
درسته؟
حالا این مسئله خیلی مهم نیست...چه شماره و چه اسم.نقل قول:
می خواستم بدونم که این بازی برای پی اس پی هست یا نه که ظاهرا دوستان هم تاییدش می کنن!
پس نتیجه ی کلی می گیریم که این بازی برای پی اس پی جداست و گاد آو وار 3 هم ساخته شده برای پی اس 3 هست و یه مسئله ی جدا داره...درست می گم یا نه؟!
iso هست دیگه؟! شما کجا میریزی؟! بریز تو فولدر ISO .اسلیم بخر. نه کاربرد نداره go messenger فقط الان تو اروپا راه افتاده...آره مثل اینکه! البته شاید تو فریم ویر های بعدی درست بشه.....نقل قول:
شما رفتی توپخونه هر مغازه ای که به نظرت خوب بود و طرف با انصاف بود بخر !نقل قول:
بله برا psp هست god of war3 هم هنوز ساخته نشده یعنی داره میشه برا ps3 ....!نقل قول:
سلام
god of war2 براي pspاومده مگه
من فقط شنيده بودم يك اومده
دوست عزيز اون فايل هايي كه تو dvd هست هيچ كدوم iso نيست پسوندشون imagefile هست (از فايل اصلي به وسيله nero ايميج گرفتن)نقل قول:
منم ميريزيم تو ISO ولي به قول شما پسوندش يا بايد CSO باشه يا ISO
حالا من چيكار كنم:41::41:
تو پست قبلي پرسيده بودي اسليم بخرم يا فتنقل قول:
من هرو تاشو دستم گرفتم فت نسبت به اسليم خيلي سنگين تره.قطرشون خيلي با هم فرق نداره ولي وزن اسليم خيلي سبك تره
اینایی که گفتی هیچ کدوم برا psp نیومده!!!!نقل قول:
چي ميگي بابا گاد آف وار كه اومده براي pspخودم ديدمنقل قول:
فكر كردم god of war2 اومده
وست گيم شعبه مركزي .نقل قول:
آدرس : وليعصر تقاطع طالقاني . پاساژ پارسيان . پلاك 103
هر بازیی که بخوام برام میریزه رو dvd بهم میده؟نقل قول:
دوست عزيز اينارو كه ميدونم فقط ميخواستم بدونم به جز اسكايپ و اتصال به تلويزيون و شكل ظاهري تفاوتي دارن يا نه؟؟نقل قول:
با با چه مشکلی شده این god of war .نقل قول:
برای psp یک god of war وجود داره و اونم هست God of War Chains of Olympus
خلاص.
جدیترین قیمت ها رو بگید.
آقایون من انشاالله فردا راهیم اگر نکته ای خاصی درباره ی خرید هست بگید.
ممنون.
وست گيم هفت تا شعبه در تهران دارد . بازي هاي psp هم الان حدود 450 تا داده بيرون . هر بازي توي يك dvd به قيمت 1000 تومان . مي توني بري توي سايتش و ليست كامل بازي هاش رو ببيني .نقل قول:
کد:www.westgame.ir
راستی کسی رو سراغ دارید تو جریان زیادی قیمت نباشه ما 200 - 210 ازش بخریم ؟! (رفیق،فامیل،جاوید و ... )
مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]