دوستان براي من sms تنظميات بعد از تماس با 2225 اومد ولي باز mms نميفرسته !
mms من حاوي يك عكس كوچك با متن با حجم حدود 70 كيلو بيت ولي باز نميفرسته نه ميگريه آقا يكي شمارشو بده بازم تست كنم !
دوستان براي من sms تنظميات بعد از تماس با 2225 اومد ولي باز mms نميفرسته !
mms من حاوي يك عكس كوچك با متن با حجم حدود 70 كيلو بيت ولي باز نميفرسته نه ميگريه آقا يكي شمارشو بده بازم تست كنم !
دوست من به گفته عزيزان استفاده شما رو با sms نشون ميده !نقل قول:
ولي نميدونم چرا براي من يك متن ميده كه ميگه try again !
تهران نشون ميده حالا شهرهاي ديگه رو نميدونمنقل قول:
البته بايد دائمي داشته باشينقل قول:
آقا من زنگ زدم گفت از امروز پولي شده وقتي گفتم كم نميكنه گفتش شايد امروزم تمديد شده گوشي تا بپرسم براتون بعدش گفت ميگن تمديد نشده اگرم كم نكرده دفعه بعدي با هم كم مي كنه به نظر شما راست گفته اگه اينطوري باشه كه استفاده امروز من از قيمت خود سيم كارت بيشتر ميشه كه!نقل قول:
سیم من اعتباریه 3 تومنم بیشتر شارژ نداره از صبح تو نتم هیچی هم کم نکرده اگه اینجوری که قیمتش سر به اسمون میزنه دیگه باید سیمو بندازم بیرون :18: :2: .... من منظورشو از دفعه بعد کم میکنه نفهمیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کم کردنی در کار باشه همین الان باید کم کنن به نظر مننقل قول:
dostan salam . man alan daram ba GPRS post ro minevisam . daram par dar miaram .
MTN-Irancel is the BEST .
دوست عزيز تبريك ميگم ولي مواظب حسابشم باش ....نقل قول:
خسته نباشی من یک ماه پیش پر در اوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه نکته مهم در مورد ام ام اس:
من یه عکس 240 در 320 برای برادرم ام ام اس کردم. وقتی به دستش رسید، اندازه اش به 60 در 80 تبدیل شده بود.!!!!!!!!!!!!!
این چه معنی داره؟