نه عزیزنقل قول:
واسه من با ایرانسل هم کار نکرد.
نه عزیزنقل قول:
واسه من با ایرانسل هم کار نکرد.
این پوشه card تو گوشی که نیست ؟؟؟نقل قول:
کجا باید بسازم ؟؟؟
میشه این فایل patch رو ویرایش کرد
وهمون مسیر other رو بهش داد؟؟(عالی میشه !!!!!)
دوستان سریعتر پاسخ بدهید لطفا....
با تشکر... .
مشكل جواب ندادن اينجاست كه كسي اين پستهاي آخر رو نميخونه و يا نميبينه و همانطور كه در تاپيك " توصيه مهم " نوشتم اگه همه سوالاتشون رو در يه تاپيك جديد در همون صفحه اول تاپيك ها بپرسن بقيه هم اونو ميبينن و ميتونن جواب بدن . . . خصوصاً كاربران جديدنقل قول:
با تشكر :10:
نقل قول:
خطاي please wait ربطي به چينج نداره كه بخواد با ايرانسل بالا بيادش اين يه باگ نرم افزاري هستش بايد فايل main رو فلش كني تا درست بشه اين اشكال كم پيش ميادش ولي چند بار ور بري باهاش درست ميشه چون خود نرم افزار باگ هايي داره با همه گوشيها سازگار نيستش يعني خوب جواب نميده
منظور از فولدر Other این مسیر در مموری کارت هستش:نقل قول:
Memory Card:\MSSEMC\Media files\other
که باید فولدر Drv یا Menu رو توی فولدر Other بسازی و فایلهای منو یا درایورهاتو به اونا منتقل کنی.
و وقتی از طریق گوشی وارد فایل منیجر میشی درون فولدر Other قرار میگیره.
عزیزجاننقل قول:
پوشه other رو می دونم وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick
تو این مسیر :
/tpa/user/other
منظور من پوشه Cardهست که تو بعضی patch ها درایور ها رو
به مسیر Card تغییر داده
مثل این تغییر ادرس منو فایل ها:
Change tpa/preset/system/menu -> card/menu
باتشکر از شما دوست عزیز.
دوست عزیز منظور از Card همون مموری کارت شماست و پچهایی هستند که به جای اینکه به حافظه داخلی منتقل کنند به مموری استیک منتقل می کنند.مثل پچهایی که SMS های شما رو روی مموری استیک ذخیره می کنند. من تا حالا به جز پچی که شکل آیکونها رو عوض میکنه پچی رو ندیدم که مستقیم روی مموری کارد(یعنی در کنار فولدرهای DCIMو MP3 و ...) بریزه و منظور همون فولدر Other در مسیر Memory Card:\MSSEMC\Media files\other هستش. در مثالی که شما زدید باید فولدر Menu رو در فولدر Other قرار بدید.ولی طبق گفته خودتون " وبهتره که فایل های سیستم داخل internal memory کپی بشه نه در memory stick" بهتره این کار رو نکنید و از پچهایی استفاده کنید که رو حافظه داخلی گوشی کار می کنند نه مموری استیکنقل قول:
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم:40:
پس فکر میکنم این جمله رو اشتباه نوشتی ... .نقل قول:
و تشکر... .
سلامنقل قول:
اگه گوشیت cid49 هست فار رو بی خیال شو ... .
XS ++ رو هم که دوستان میگن با k750 مشکل داره و گوشیت بعدازفلش تو please wait گیر میکنه
(من که تلفنم 5 روزه تو please wait مونده و به هردری زدم درست نشد.)
اقا در کل این کارو انجام نده ... .
صلاح دولت خویش خسروان دانند