بعد از بارون رکورد سرعت رو برای من زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد از بارون رکورد سرعت رو برای من زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فریمور R3 برای مودم Z6000 دارید؟
از دوستان کسی فریمور اصلی ایرانسل مودم رو داره؟ به خدمات ایرانسل که زنگ زدم اونا نداشتن!!!
Firmware اصلی ایرانسل برای مودم های Z-6000 ورژن 1.0.2-R3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون Adrian عزیز بابت پاسخ سریعتون
من حدود یک هفته ست هم قطعی م زیاد شده هم سرعت م حدود 10 شده. وضعیت انتن م هم خیلی بد نیست
سلام دوستان، برادرم چند روز پیش مودم z6000 گرفته ماژول اون با اونی که ما داریم فرق کرده و مدل آن MLH4421 V1.0 هست.و ورژن نرم افزاری ماژول هم 4.2.2.0-26283-BYPASS-1.1.1 هستش با این حساب فایل آپگرید ماژول هم بیرون اومده اگر کسی اونو داره لطف کنه به ما هم بده.
فاز این ایرانسل چیه؟ بسته یکساله 75 گیگ که 50 تاش روزانه هست 156 هزار تومن با 9 درصد مالیات روش.
اونوقت این یعنی گیگی چند؟؟
تو شهریار 4g خیلی عالیه ولی فقط outdoor !!!!
indoor خیلی بده حتی سیگنال درست حسابی ندارم سرعتم رو 4 مگ هست ولی بیرون بالای 35 هست !!!!
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه ؟