سلام
من 5-6 ساله که اکو 128 دارم
حالا با توجه به اینکه حجم دستگاه های موجود متصل به اینترنت در منزل زیاد شده دچار کمبود ترافیک شدم
حالا میخوام برم ART1 بگیرم...میخواستم بپرسم اگه 11 گیگ حدااقل ترافیک تموم بشه چه اتفاقی میافته؟
شبانه استفاده ندارم
Printable View
سلام
من 5-6 ساله که اکو 128 دارم
حالا با توجه به اینکه حجم دستگاه های موجود متصل به اینترنت در منزل زیاد شده دچار کمبود ترافیک شدم
حالا میخوام برم ART1 بگیرم...میخواستم بپرسم اگه 11 گیگ حدااقل ترافیک تموم بشه چه اتفاقی میافته؟
شبانه استفاده ندارم
تا حدود 25 گیگ محدود نمیشی ولی بعد از اون سرعت رو میارون روی 8نقل قول:
برای من SMS اومده نیم بها ست ، ولی نیست تا بیت آخر رو حساب میکنه :n36:نقل قول:
بعدش نمیارن رو ۸،در مرحله اول نصف میکنند و چند پله دیگه و در نهایت ۸نقل قول:
نقل قول:
به نظرم شما رو هم یهو بدجور محدود کنن،زیادی دانلود نکن :n02:
منم خیلی خوشحال همینطور دانلود کردم،250 گیگ دانلود کردم،150 گیگ ترافیک اصلی بود که رفت،100 گیگ هم از شاتل لند که تا یلدا رایگان کرده بود
بعدش یهو سرعتم همون موقع از 450 کیلوبایت شده 50 کیلوبایت،تازه من ART 6 دارم که نامحدود هست :n23:
امیدوارم زودتر از محدودیت خارجم کنن وگرنه که اینطوری خیلی بد میشه چون از اون موقع چیزی دانلود نکردم که زودتر خارج کنن از محدودیت
نقل قول:
به نظرم شما رو هم یهو بدجور محدود کنن،زیادی دانلود نکن :n02:
منم خیلی خوشحال همینطور دانلود کردم،250 گیگ دانلود کردم،150 گیگ ترافیک اصلی بود که رفت،100 گیگ هم از شاتل لند که تا یلدا رایگان کرده بود
بعدش یهو سرعتم همون موقع از 450 کیلوبایت شده 50 کیلوبایت،تازه من ART 6 دارم که نامحدود هست :n23:
امیدوارم زودتر از محدودیت خارجم کنن وگرنه که اینطوری خیلی بد میشه چون از اون موقع چیزی دانلود نکردم که زودتر خارج کنن از محدودیت
دوستان مشهدی که آرت 1 دارن شاتل لند براشون نیم بها حساب میشه؟
کسی میدونه با 256 نامحدود شاتل تقریبا چند گیگ در ماه میشه دانلود کرد؟
یا اینکه سرعت با IDM حداقل چقدر میشه؟
لعنت به پارس و آسیاتک:n21::n21:
شاتل گردن کلفت شده دیگه مثل قدیم پشتیبانی نمیکنه مشتریان رو
128 نامحدود شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم چرا سرعت اپلود اینقدر پایینه فک کنم روو خطم نویز افتاده