بچه ها نسخه های که تو وب منتشر شده همه یک نسخه هست و نسخه اوریجینال؟میخوام بدونم از هرجا دانلود کنم فرق نکنه یه وقت.( واسه تست کرک )
Printable View
بچه ها نسخه های که تو وب منتشر شده همه یک نسخه هست و نسخه اوریجینال؟میخوام بدونم از هرجا دانلود کنم فرق نکنه یه وقت.( واسه تست کرک )
سلام
اقا یه سواله فنی؟؟کسی نمیدونه کرکه fifa 15 کی قراره بیاد؟:whistle:
آره داداش یه ساعت دیگه میاد :n16::n16::n16::n16:
بهترهیگران رمسخره نکنیم شاید یکی اطلاع نداره شماچرا مسخرش میکنی؟!!! ما ایرانی جماعت وب بلدیم به همه ایراد بگیی ولی ایرادات خودمون رو اصلا نمیبینیم............نقل قول:
عزیز بهتربود مسخرش نمیکردی همه که مثله شما مطلع نیستند
آخه داداش من این همه صفحه اصلا نه صفحه قبلش رو اگه بخونیم میفهمیم چه خبره من قصد مسخره نداشتم فقط یه خوش آمد گویی ساده بود
سلام پچ سه رو کسی نصب کرده ؟؟ چطور بود تغییری ایجاد شد ؟؟
خدمت دوستانی که در ارتباط با کرک شدن فیفا می پرسند :
EA به جز سیستم DRM خودش ، یه سیستم Anti-tamper روی فیفا قرار داده به نام denuvo که دسترسی مستقیم به فایل EXE رو غیر قابل امکان می کنه . یعنی برای طی کردن کرک فیفا مراحل زیر باید طی بشه :
کرک شدن denuvo ----> کرک شدن DRM .
لذا دسترسی به DRM به راحتی امکان پذیر نیست . به طور کلی کپی پیست کردن فایل های exe از یه سیستم دیگه که فیفا روش نصب و فعال شده اصلا جواب نمی ده .
البته گفته شده Denuvo شکسته شده . از 3 بازی فعلی که از Denuvo استفاده می کنند فقط کرک یکیشون اومده ( dragon age inquistion که البته تست نکردم واقعا کرکش کار می کنه یا نه . گفتن که کار می کنه .)
----------------------------------------------
یه نکته جالب در ارتباط با Denuvo اینه که صدای کاربران رو در اورده ! برخی کاربران گفتند که برای SSD بسیار مضر هستش و عمر SSD رو کم می کنه . برخی کاربران شکایت کردند که در Denuvo باعث شده مصرف پردازنده و میزان خواندن/نوشتن هارد بسیار بالا باشه .
اگر کاربران یادشون باشه DRM که در بازی The witcher 2 استفاده شد ، سرعت لود بازی رو به شدت کاهش داده بود . تا جایی که لود بازی تا 5 دقیقه هم طول می کشید . در آخر به دلیل اعتراض کاربران شرکت مجبور شد DRM بازی رو به طور کلی ورداره .
لذا اگر خیلی خوش بین باشیم ، 1 % این احتمالم هست که به دلیل اعتراض کاربران EA مجبور شه Denuvo رو از روی بازی ها برداره . به همین دلیل کرکر ها به جای اینکه وقتشونو سر شکستن denuvo بگذرونن ، صبر می کنن ببینن چه اتفاقی می افته . ( یه بار denuvo شکسته . لذا دیگه دلیل نداره کرکر ها مسابقه بدن دوباره بشکننش . الان اون گروهی که شکسته افتخار شکستن denuvo رو به نام خودش ثبت کرده )
دوستان یه سوال،
اگه از این نسخه های چندباراستفاده بخریم و فعال کنیم و بعد یه مدتی ویندوزمون رو عوض کنیم اون وقت واسه فعالسازی مجددش دوباره اون مراحل طاقت فرسارو طی کنیم؟اصلا امکان فعال سازی مجددش هست؟
اخه اگه نشه خیلی بدمیشه اگه ویندوزت بپره بازیم میپره!
اره میشه ولی قبلش باس دوباره بری با مدیر همون سایت هماهنگ کنی بعد اون بات هماهنگ میکنهنقل قول:
راه حلی که به زهنم رسید اینه که کلا یه ویندوز جدا واسش درنظر بگیری.نقل قول:
نه؟نظرتون چیه؟