عاغا الان وضعیت چطوریه شانس صعود داریم عایا ؟ دیروز نیجریه هم بوسنی رو زد :n27: الان بوسنی حذف شد ؟ :n29:
Printable View
عاغا الان وضعیت چطوریه شانس صعود داریم عایا ؟ دیروز نیجریه هم بوسنی رو زد :n27: الان بوسنی حذف شد ؟ :n29:
بوسنی حذف شد ارژان صعود کردنقل قول:
ماباید حتما بازی رو ببریم نیجریه حتما باید ببازه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هرچی میکشیم از دست این نکونام سینه چاک مسی وبارسلوناست . امیدواریم بعد جام جهانی بره از شرش خلاص بشیم .نقل قول:
قبل بازی به مسی میگفته پیرهنت رو فقط باید به من بدی آخر بازی :n08:
واقعا کی نکونام رو بعنوان کاپیتان قبول داره؟ بعد از عابدزاده هیچ کاپیتان خوبی نداشتیم
ارژانتين ميزنه پدر نيجريه اي ها رو درمياره اصلا هيچ جاي نگراني نيست چون گل افسايدشون افسايد گرفته نمي شه خطا روي بازيكناي ارژانتيني اگر
پنالتي هم نباشه داور پنالتي ميگيره!:n21:
آخر بازی فکر کنم رفت به مسی گفت حال کردی بهت پاس گل دادم ؟؟ :n09:
حالا پیراهن رو بده !!
بدبخت عقده ای شد
از اول بازی داشت منت میکشید جااااااااان مادرت پیراهنت رو بده مسی !!:n02:
بشرطی که دستهای فیفا نخواد نیجریه هم صعود کنهنقل قول:
باید امیدوار باشیم بوسنیه حذف شده جلوی ما بی انگیزه باشه حداقل بخاطر کمک های زیاد ایران در زمان جنگ شون کمی از خودشون قدرشناسی نشون بدن. اگه ایران نبود شاید الا کشوری باسم بوسنی هم نبود
واقعا منطق بعضیا تو مقصر دونستن نکونام خیلی عجیب و غریبه!! نکو توپو از دست داد بعدش توپ 10 دست چرخید اینور اونور و آخر سر گل شد دیگه چه ربطی به اون داره؟
همیشه باید دنبال مقصر باشیم تا کاسه کوزه ها رو سرش بشکونیم!
دوست من دقیقا به خاطر همون کمک های زمان جنگ، مسلمون های بوسنی ازمون متنفرن! چون بعد از جنگ دیگه ولشون کردیم به حال خودشون! و عربستان کمکشون کرد و همشون از دم سلفی شدن از اون وحشی های 2 اتیشه شیعه کش هم هستن! :)....نقل قول:
باید امیدوار باشیم بوسنیه حذف شده جلوی ما بی انگیزه باشه حداقل بخاطر کمک های زیاد ایران در زمان جنگ شون کمی از خودشون قدرشناسی نشون بدن. اگه ایران نبود شاید الا کشوری باسم بوسنی هم نبود
کلا متاسفانه بوسنی جلوی ما بیشتر از بازی اول و دومش انگیزه داره :(
دوست من، شما بازی رو تماشا کردین؟نقل قول:
واقعا منطق بعضیا تو مقصر دونستن نکونام خیلی عجیب و غریبه!! نکو توپو از دست داد بعدش توپ 10 دست چرخید اینور اونور و آخر سر گل شد دیگه چه ربطی به اون داره؟
میشه بگید کدوم بازیکن ارژانتین به اندازه نکونام توپ داد به مهاجم های ارژانتین؟؟؟؟؟
این فلان فلان شده جلو خط دروازه خودمون وایساده بود، هر توپی میاومد سریع یا میداد دست مهاجمای اونا یا میداد دست هافبک هاشون.... نمیشه که اینجوری و بعد اخرش هم بگیم اره توپش ده دست چرخید... توپی که از دست داد مستقیم شوت شد رو دروازه و برگشت خورد تو دست مسی.... اگر زده بود زیر توپ، اصلا توپ تو اون موقعیت به دست مسی نمیرسید....
بچه امید رو از دست ندید احتمال صعودمون کم نیست...
در ضمن فراموش نکنید که از یه تیم معمولی گل نخوردیم... درسته نکونام اشتباه کرد ولی فراموش نکنید 91 دقیقه ی طاقت فرسا در مقابل بهترین بازیکن دنیا و یه تیم بسیار عالی تونستیم مقاومت کنیم.... همین از نظر من یه برد بزرگ هست.
ایشاللا که بوسنی رو با نتیجه ی خوب میبریم و نیجریه هم از آرژانتین میبازه ...