اتفاقا در مورد لپ تاپ های بدون ویندوز توصیه اکید میکنم که در مغازه ویندوز بریزید و از صحت و عملکرد درست دستگاه مطمئن شوید.نقل قول:
حالا بعدا در خانه خواستید ویندوزش را پاک کنید و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
Printable View
اتفاقا در مورد لپ تاپ های بدون ویندوز توصیه اکید میکنم که در مغازه ویندوز بریزید و از صحت و عملکرد درست دستگاه مطمئن شوید.نقل قول:
حالا بعدا در خانه خواستید ویندوزش را پاک کنید و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
دوستان يكي بگه واي في اين لپ تاپ چه طوري روشن ميشه..كليد fn+f2 رو كه ميزنم شكل هواپيماairplan mode
مياد ولي روشن نميشه..درايورشم نصب هستش
منم برای اطمینان از دستگاه گفتم ، خوب بعد فقط ریختن ویندوز کافیه یا درایورا رو هم نصب کنم ؟نقل قول:
دوستان تازگي وقتي لپ تاپ رو به برق ميزنم و كار ميكنم فقط تا 98 درصد شارژ ميشه و بعدش مينويسه not charging...علتش چيه؟؟؟؟؟؟
عکس هواپیما که یعنی وای فای خاموش !!نقل قول:
تو دفترچه راهنما نوشته دیگه وقتی شارژ باتری بین 95 تا 100 درصد هست چراخ باتری سبز میشه و دیگه شارژ نمیشهنقل قول:
کلا به نرم افزارش دقت نکن ممکنه خطا داشته باشه ، همیشه هم قرار نیست تو 98 درصد بنویسه not charging ممکنه تا 100 درصد بره ، یه مدت fully charge بنویسه یعد از یه مدت دوباره not chargimg بنویسه ... مهم اینه که بعد از پر شدن باتری led باتری سبز میشه و از مدار خارج میشه و اصلاحا overcharge نمیشه :)
یعنی اگه بیاد تا 95 دیگه دوباره شارژ نمیشه و کلا وقتی باتری رو شارژ کرد از برق استفاده میکنه؟؟؟
پس بايد چي رو دوباره بزنم كه روشن بشه؟نقل قول:
توصیه میکنم هم ویندوز و هم تمامی درایورها جهت تست دستگاه و قطعاتش توسط فروشنده نصب شود.نقل قول:
نمیدونم من این لپ تاپ رو ندارم آخه !نقل قول:
چرا سعی میکنی از کیبورد روشنش کنی از تسکبار روشن کن