به نظرتون بارسا امشب بازی خوبی کرد؟ من اینطور فکر نمیکنم. این آژاکس بود که خیلی ضعیف و بی تجربه بود و کاملا باز بازی کرد. تا قبل از زدن گل دوم به نظرم بارسا ضعیف ترین بازی این فصل خودش رو به نمایش گذاشت و یجورایی به نظرم روند نزولی داره تیم.
فقط یک نگاهی به موقعیتهای تیمهای حریف جلوی بارسا بندازید. همین بازی، قبل از گل دوم بارسا، آژاکس 3موقعیت گل 100در100 داشت. توپ های زیادی تو فضای نسبتا بازی پشت محوطه بارسا میرسید به مهاجمهای آژاکس که به خاطر ضعف تکنیکی و استوپ بد توپ نمیتونستن ازشون استفاده کنن
من احساس میکنم بارسا داره درجا میزنه. داره یک حالت ضعیف شده ای از تیم پپ رو تکرار میکنه. فصل قبل هم اینطور بود. اون موقع که پپ تو بارسا بود همه از این صحبت میکردن که پپ سبک سنتی بارسا رو دوباره زنده کرده. در صورتی که پپ با نبوغ خودش نوع جدیدی از فوتبال رو ارایه کرد. تو 4 فصل حضورش مدام درحال تغییر و دگرگونی بود. بطوری که تو فصل آخری هجومی ترین تیم بارسا رو با 3مدافع میفرستاد تو زمین. جابجایی بازیکنها تو زمین همه حساب شده و منظم و البته سریع بود. پپ برای هر بازی و مخصوصا بازی های مهم برنامه خاص داشت. اصلا اینطور نبود که فقط تو یک قالب تیم رو بفرسته تو زمین و دلخوش کنه به اینکه بازیکنهای با کیفیتی داره که عادت دارن اینجوری بازی کنن پس جای نگرانی ای نمیمونه
اما از فصل پیش دیگه اینجوری نیست. فصل پیش رو من اصلا به تیتو نسبت نمیدم چون تو دو مقطع مهم از تیم دور بود و وقتی برگشت تنها کاری که میتونست بکنه این بود که حداقل یک عنوان رو تضمین کنه (قهرمانی لیگا) جایی برای ماجراجویی تاکتیکی نداشت. خیلی دوست داشتم ببینم امسال چیکار میکنه که متاسفانه سرطان اجازه نداد.
وضعیت فعلی بارسا من رو یاد زمانی میندازه که تیتو نبود و رورا شده بود مربی. تیم نظم نداشت و اینقدر افت کرد تا تو بازیهای مهم کم آورد.
من نمیخوام ناامید باشم و درکل خیلی هم برام مهم نیست اگر تیم نتونه قهرمانی ای رو کسب کنه و معتقدم افت تیم نسبت به زمان پپ یک چیز کاملا طبیعی و اجتناب ناپذیره. تقریبا مطمئنم که دیگه بارسای فینال ومبلی رو نمی بینم. اما این چیزهایی که میگم به نظرم واقعیت هایی که باید قبولش کنیم.
*تیم تو حفظ توپ خوب کار نمیکنه. حداقل فایده حفظ توپ اینه که خطر روی دروازه خودی کمتر میشه. قبلا هم گفتم حتی با فرض اینکه مربی جدید میخواد بازی مستقیم تری از تیم بگیره، بازم میشه روی حفظ توپ و کنترل روند بازی که تخصص بارسا تو این چند ساله بوده حساب باز کرد و تیم این فصل نشون داده تو دقایقی که واقعا این توانایی مفیده از انجامش ناتوانه. مثل بازی با والنسیا، سویا و دقایق پایانی بازی با مالاگا
*دیگه هافبک ها جابجایی سابق رو ندارن بطوری که بارها و بارها بوسکتس (که خدا میدونه اگر نداشتیمش چی میشد) تو وسط زمین بین سه بازیکن حریف گیر میکنه اما کسی خودش رو بهش نزدیک نمیکنه
*دفاع های کناری تیم به یک تعادل عجیبی بین بد حمله کردن و بد دفاع کردن رسیدن :n27: وقتی میرن جلو یجورایی تو دست و پان و وقتی هم عقب میان راحت جا میمونن. یارگیری نمیکنن و انگار نه انگار مدافعن و وظیفه اصلیشون دفاع کردنه. یکی از دلایل این قضیه فکر میکنم تغییری هست که تاتا داده و دیگه مدافع های کناری لب خط نیستن و تو فاز هجومی بیشتر میان وسط که خب شاید وقت ببره تا جا بیفته (تو این چند بازی تقریبا هیچ ارسالی از دفاع های کناری ندیدم)
*تعدا موقعیت هایی که به بازیکن های حریف داده میشه، مخصوصا بازیکنهای هجومی حریف اصلا قابل قبول نیست. این قضیه خیلی به اینکه کی تو دفاع باشه مربوط نمیشه. تیم داره یک شکل عقیمی از پرسینگ رو انجام میده که چندین و چند بار تو یک بازی 3-4بازیکن بارسا به خاطر همین پرسینگ بد و ناقص با چند پاس ساده و تک ضرب محو میشن. مثل صحنه شوت بویان تو نیمه دوم. پرسینگ مهمترین هدفش اینه که با فشار آوردن روی حریف اون رو وادار به دادن پاس اشتباه کنی. تو پرسینگی که فعلا بارسا انجام میده 3-4نفر یه بازیکن رو دور میکنن و بهش نگاه میکنن. اونم با چندتا مانور و ناز و کرشمه آخرش یه بازیکن پیدا میکنه که تو فضای خالی صاحب توپش کنه
واقعا نمیتونم چیزی رو توی تیم فعلی پیدا کنم که بگه تاتا داره چیزهای خوبی به تیم اضافه میکنه. هیچ چیز جدیدی جز نکات منفی ندیدم. البته میشه به آمادگی مسی و نیمار و اینکه جلوی تیمهای قوی تر با انگیزه تر و بهتر بشیم امیدوار بود. فعلا داریم میبریم و این قضیه تو این برهه زمانی و بازی های فشرده خیلی خوبه. فکر میکنم اگر روند فعلی حفظ بشه و وضع دفاع کردنمون بهتر نشه، هوشمندانه ترین کار این باشه که تمرکزمون رو بذاریم رو لیگ. چون واقعا قهرمانی تو لیگ خیلی مهمه و تیمی که قهرمان لیگ داخلیش میشه برای سال بعد اعتماد بنفس خیلی بالایی داره.
================================================== =================
راستی تا یادم نرفته به نظرتون سه گلی که مسی تو این بازی زد رو یه بازیکن دیگه چندتا بازی باید بکنه تا بتونه سه تا گل به این با کلاسی بزنه؟! واقعا باورنکردنیه این پسر!!!
گل دومش رو نیمار داشت کامل تماشا میکرد. فکر کنم محو ظرافت ضربه های ظریفی شده بود که مسی به توپ میزنه تا توپ بره همونجا که میخواد :n02: