در اینکه بازی پرهیجانی هست شکی نیست ولی واقعا بازی سختی هست یعنی برای بردن یه ریس ساده شاید مجبور باشی 10 - 12 بار بری ماشینا به نظرم سرعت بیش از واقعیت رو دارن محیط آشفته هم که مشکل ساز هست ماشین مثلا سرعتش 200 تا هست ولی طوری با سرعت حرکت می کنه در محیط که انگار یه موشک هست که با سرعت 700 کیلومتر داره حرکت می کنه من هیچ ریسینگی رو اینقدر غیرطبیعی ندیده بودم اتفاقا یه سری به متاکریتیک زدم دیدم یوزرها نمره کمی دادن یعنی مجموع نمراتی که یوزرا دادن بهش 4.4 هست خیلی سخت می تونید ریسینگی ببینید که اینقدر یوزر نپسند باشه... خوشحالم که نمرات کلی بازی کم هست چون اگه نمرات بالاتری نسبت به سایر ریسینگها بدست میاورد از سال بعدی شاهد ارائه بازی جنگ ستارگان و موشک و انفجار و ... بودیم با نام و عنوان ریسینگ واقعا وقتی مسابقه میدی کاملا حس می کنی ماشین در هوا حرکت می کنه و چیزی به اسم اصطکاک و آسفالت و جاده وجود نداره ماشینا با سرعت نه چندان بالایی که دارن وحشیانه به سمت موانع بیشماری می رن که در مقابلشون هست و دم به دقیقه کرش و تصادف رو شاهد هستید. کسانی که این بازی رو به عنوان یک ریسینگ می تونن قبول کنن واقعا سطح انتظار فوق العاده پائینی از سبک ریسینگ دارن این رو واقعا می گم... اگه فقط می شد این محیط تنگ از لحاظ تراکم موانع کمی عریض تر بود واقعا می تونست جالب باشه هیچ وقت بازی آندرکاور رو فراموش نمی کنم واقعا نوع حرکت ماشین ها توی جاده وحشیانه نبود. و با کمی تیزهوشی میشد کنترل چشمنوازی روی ماشین ها داشت سینماتیک ضعیف بازی هم مزید بر علت و شما از دور موانع رو تشخیص نمی دید شفافیت فوق العاده پائین بازی و مات و بلور زیاد تصویر باعث میشه حس کنید در یک غروب مه آلود رانندگی میکنی. فقط ایکاش کسانی که موافق صحبتام نیستند بشینن یه دست فورتزا هورایزن رو بازی کنن تا منظورم از شفافیت تصویر و وضوح و سینماتیک رو بفهمن و معنی کنترل و لذت بردن از رانندگی رو درک کنن... اگه اسم بازی نید فور اسپید موست وانتد 2012 ماشین های فضایی یا موشکی بود بیشتر میومد بهش... در کل معتقدم بازی خوبیه که نیاز به ریگلاژ داره وگرنه بازی خوش ساختی هست فقط نتونستند یک تعادل برقرار کنن و ناشیانه عمل کردن سازندگانش