گویا رونالدو برزیلی این عکس رو در صفحه توئیتر خودش گذاشته، مرسی اراده!
Printable View
گویا رونالدو برزیلی این عکس رو در صفحه توئیتر خودش گذاشته، مرسی اراده!
تنها دفعه ای که بخاطر فوتبال گریه کردم روز خداحافظی رونالدو بود. چقدر دردناک بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرش های رونالدو به اندازه ای در بین فوتبالیست های دنیا منحصر به فرد است که می توان آن را با پرش های بهترین بسکتبالیست های NBA مقایسه کرد
سایت گل- کریس رونالدو با گل حساسی که در دیدار چهارشنبه شب مقابل منچستریونایتد به ثمر رساند، یکی از ویژگی های خارق العاده اش را به نمایش گذاشت. او در حالی که به نظر می رسد برای لحظه ای در هوا توقف کرده، با ضربه سری دیدنی دروازه داوید دخه آ را باز کرد. تصاویری که از زوایای مختلف از این لحظه گرفته شده، نشان می دهد که زانوی رونالدو در هنگام پرش، در کنار سر پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد قرار دارد. این یکی دیگر از ویژگی های منحصر فرد رونالدوست که حتی رقیب اصلی این روزهایش، لیونل مسی، نیز نمی تواند با او برابری کند.پرش های رونالدو به اندازه ای در بین فوتبالیست های دنیا منحصر به فرد است که می توان آن را با پرش های بهترین بسکتبالیست های NBA مقایسه کرد. براساس آزمایش هایی که دو سال قبل کمپانی کاسترول روی توانایی های فیزیکی او انجام داد، قدرت او در هنگام پرش، به اندازه قدرت یک "چیتا"ست. به این ترتیب او می تواند در هنگام پرش در جا 44 سانتی متر از سطح زمین جدا شده و با دورخیز، تا 78 می تواند می پرد که تنها 7 سانتی متر با میانگین بازیکنان NBA فاصله دارد.ماهیچه های ران و بالاتنه قوی رونالدو یکی از فاکتورهایی که به او در رسیدن به این رکوردها کمک زیادی می کند. به همین دلیل است که او معمولا اوقات زیادی را به کار با وزنه برای آماده نگه داشتن ماهیچه هایش سپری می کند.در واقع او در هر جلسه تمرینی به اندازه وزن 16 اتومبیل "تویوتا پیروس"، وزنه می زند. یکی دیگر جنبه های برنامه آماده سازی ویژه او، داشتن چربی بدنی کمتر از یک سوپر مدل است.او چگونه در هوا متوقف می شود؟پرش های رونالدو خیلی بلند است و همین باعث شده تا به نظر برسد که بیش از بقیه در آسمان می ماند. دکتر نیل اسمیت از دانشگاه چستر معتقد است دلیل اینکه احساس می کنیم رونالدو برای لحظاتی روی هوا باقی می ماند این است که او در نقطه اوج پرش اش، او پاهایش را جمع می کند و همین باعث می شود تا فرودش آهسته تر صورت بگیرد.
چه چیزی او را تا این اندازه ویژه کرده است؟بسیاری از ورزشکارانی که می توانند پرش های خیلی بلندی داشته باشند، به طور مادرزاد ماهیچه هایی قوی دارند که به آنها کمک می کند تا چنین پرش هایی داشته باشند. علاوه بر این، تمرینات درست از سنین کودکی و رژیم غذایی مناسب نیز تاثیر قابل ملاحظه ای در کسب این مهارت دارد. بازیکنان برای داشتن ماهیچه هایی قوی، غذاهایی حاوی پروتئین زیاد مصرف می کنند. ماهی، تخم مرغ و گوشت از وعده های غذایی اصلی آنهاست. قندها و کربوهیدرات ها قبل از انجام تمرنات ورزشی، انرژی مورد نیاز را فراهم می کند. به دلیل همین رژیم های سخت است که بدن رونالدو را با بدن یک سوپرمدل مقایسه می کنند. به دلیل همین شرایط بدنی مناسب است که او در هر فصل مسافتی نزدیک به فاصله مادرید تا لیسبون را می دود.
مصدومیت اوزیل چیه؟ که تو لیست بازی فردا نیست؟
دوستان تو تاپیک تیم رقیب 2 تا عکس از پرش های بازیکن160 سانتیشون گذاشتن که مثلا خیلی بلند پریده یکی فینال جام باشگاه های اروپا 3 تا 4 سال پیشه که کجکی پریده اونم با کلی زحمت
اونیکی نمیدونم برای کدوم ساله ولی فکرکنم کلا تو عمرش همین 2 بارو بلند پریده
آخه یکی نیست بهشون بگه پریدن الکی به درد نمیخوره
راستی من یه فیلم مستند دارم از توانایی های رونالدو ولی هر چقدر گشتم برای اون بازیکن 160 سانتی نبود
یعنی جزء دویدن کاره دیگه بلد نیست:n02:
کلا از اون دوستمون که باعث خندمون شد ممنونیم:n08:
مرسی بابت این پست منم مدتها میخواستم اینو بگم ولی هر دفعه به خاطر feedback منفی احتمالی بیخیال میشدمنقل قول:
حتی از توضیح دادن کلیپ این پرشها هم منصرف شدم
یه توضیح هم اضافه کنم که این آزمایشات رو شرکت کاسترول اشتباه نکنم زمستون پارسال انجام داد و کلیپش با اسم Cristiano Ronaldo Tested To The Limit منتشر شد (من فکر کنم همون اوایل انتشارش دانلود کردم که 24 فوریه هست تاریخ دانلودم)
آلونسو که از قبل مصدومیت خفیفی داشت و تازه از مصدومیت دراومده بود، بهش استراحت میخواد بده.نقل قول:
اوزیل هم فکر کنم صرفاً بخاطر استراحت بازی نمیکنه و کاکا فیکس خواهد شد.
دوستان مقایسه دو بازیکن ایرادی نداره، درسته که تو بعضی عکس ها نصف حقیقت رو بیان میکنن! اما خب در کل دلیل نمیشه ما با لحن تمسخر آمیز جواب بدیم.
دوستان رونالدو تاپیک جداگانه ای چون نداره دوستان لطف کنن هر چی فیلم تکنیکی ازش یا از بازیکنایه دیگه دارن بزارن!(یه جورایی به تیمم ربط داره خوب!)نقل قول:
ممنون
از لحظات دیدنی!
خیلی این لحظه رو دوست دارم!
دوستان یه اتفاق خیلی شاخ هم افتاده!
اونم اینه که نیمار به بارسا پیوست!:n27:
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین ضرر نکردین!:n06:
*** بنا به درخواست دوستان ***
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود مستند فوق العاده دیدنی Cristiano Ronaldo Tested To The Limit
در این مستند شاهد این باشید که رونالدو چگونه قهرمان دوی صد متر را شکست می دهد ، اندازه ی یک بازیکن حرفه ای NBA می پرد ، در تاریکی گل می زند و چگونه محدودیت ها را از بین می برد .
فرمت فایل : Mkv
حجم فایل : 750 مگابایت
کیفیت : خارق العاده HDTV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
منبع : مووی سنتر
================================================== ===============
طرفداران رونالدو این مستند رو به هیچ وجع از دست ندهید .