انگیزه می خوام
شدید ساعت مطالعم افت کرده
:n03::n03::n03:
Printable View
انگیزه می خوام
شدید ساعت مطالعم افت کرده
:n03::n03::n03:
انگيزه ميخواي ؟؟نقل قول:
اوكي . چطوره بهت بگم ساعت مطالعه همه افت كرده ؟ اصلا نگران نباش . من سه چهار روز حتي يه خط هم نخوندم .
انگیزه میخوای بایس بری بشینی در مدرسه تیزهوشان شهرتون بچه زرنگاشو نیگا کنی انگیزت تا یه هفته جوره.:n09:
میتونی از موسیقیهای امید بخش هم استفاده کنی مثل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا همش مقطعی هستش هر دفعه بایس یه کار کنی.
من خودمم همینطوریم ولی اگه شهرتون کتابخونه داره برو .
هرچند واقعا باید خودت توی خودت عزمتو پیدا کنی
(اینا حرف من نبود حرف یه نفر بود که خودش مشاوره و من ازش این سوالا رو پرسیدم .)
شما انگيزه نداري من جاي مطالعه!خلق الناس عامل موفقيتش خانوادشه منم عامل بدختيم خانواده ام خواهند بود گويا:n02:كتابخونه هاي شهر
همكه صندلياش اكثرا خاليه منتهي كيف و دفتر و كت و شلوار گذاشتن اگر يه زماني سراغشون رسيد و خسته شدن بشينن آخه من نمي دونم
كتابخونههم جاي لات بازيه:44:حالم داره بهم ميخوره البته فصل امتحانات انقدر شلوغه(البته اگر خوش بين باشيم و سرماي سيبري رو در
نظر نگيريم شده پاتوق:45: فصل سرما!) هركاري انجام ميدن غير از درس خوندن ديشب كتابخونه بودم هر هر طرف داشت ميخنديد نفهم بي
شعور!!يا با صداي بلند داشتن حرف ميزدن انقدر اعتراض كرديم تا خفه شدن رفت اونورتر بازم صداشون اذيت ميكرد!!اونم كتابخانه مركزي تبريز!
خودمم متوجه هستم وقت داره ميگذره ولي بدبختانه كاري از دستم برنمياد من اون همت رو دارم ولي گويا موانع سخت تري از كنكور داشتم و
دارم وگرنه حال و روزم اين نبود!اميدوارم شما قدر امكاناتي رو كه دارين بدونين!!من كه بدبخت شدم رفت:n02: البته هنوز 5 ماه مونده!كه خيلي خيليم نيست كمه!:n16:
مرسی از همه ی دوستان
:n16:
من یکی که دقیقا عین تو امنقل قول:
بعد که بهشون میگی ساکت باشین خودشون میگن مگه ما وسه مامان باباهامون چیکار کردیم.
حالا درسخوندن به کنار .نمیذارن حتی بخوابیم که بتونیم درس بخونیم.
کتابخونه های شهر ماهم دقیقا عین شهر شمان بعدشم صندلیهاش یه طوریه که نگو و نپرس.
شلوغیش هن که به کنار.خداشاهده جفت یه پارکیه کتابخونه اصن پرش پشه هست ینی این مگسا رو مخن.
دوستان به ترتیب برای دندون و پزشکی و دارو باید چه رتبه ای اورد؟ (سراسری)
ای بترکه این فصل 6 زیست دوم :n27:
الان بیشتر از یک هفته است رو این فصل قفل شدم خیلی وقتم گرفت
ولی انصافا بد جور فول شدم :n02:
زیست از روی چی میخونی؟منیه بار کتاب رو میخونم بعد میرم سراغ درسنامه خیلی سبزنقل قول: