سپاسگذار میشم یکی به من هم پاسخ بدهنقل قول:
Printable View
سپاسگذار میشم یکی به من هم پاسخ بدهنقل قول:
با 11 میلیون تومان 206 مدل 82 یا 83 شاید بتونی پیدا کنینقل قول:
که نیاز به دقت زیادی داره چون 206 خودرویی هست که باید از نظر فنی سالم باشه واگرنه رو خرج می افته
میتونی پراید مدل 90 تمیز و عالی پیدا کنی در حد صفر خیالتم بابت همه چیز راحته
از نظر مصرف و خرج و مخارج کدوم به صرفه تره؟ آیا 206 تیپ 2 پر خرج و هزینه است؟ یا اینکه اگر یک سالم و تمیزش گیر بیاد خریدش بهتر از پرایده؟نقل قول:
من اگر 206 مدنظرم هست صرفا بخاطر قیافشه که می دونم خیلی از پراید بهتره! ولی از نظر فنی و خرج و مخارج متاسفانه خیر! اطلاعی ندارم
در حالت کلی 206 خودرویی با مخارج بالاتر و هزینه های بالاتر نسبت به پراید براتون تمام میشهنقل قول:
البته تاکید میکنم 206 از نظر فنی سالم باشه و ازش درست استفاده بشه و به موقع سرویس هاش انجام بشه خودروی ماندگاری هست
اما اگر رهاش کنی و فقط سوارش بشی نه.
شما پراید رو راحت میتوین گیر بیاری اما برای 206 باید خیلی وقت بزاری میتونی امتحان کنی
من میخوام یک تویتا لند کروزFj_60مدل1983 بخرم میگه 12 تومان. با قیمتش مشکلی تدارم ولی تا حالا نداشتم حتی نمیدونم بالا ترین سرعتش چنده ؟من تویتا دوست دارم.کرونا و کارینا هم داشتم ولی تا حالا لندکروز نداشتم.از نظر فنی وشتابی چطوری ؟؟؟؟
این تویوتا با موتور 6 سیلندر و حجم 4200 CC و گیربکس 5 دنده فکر کنم.نقل قول:
از نظر قدرت و مانور برای تردد در جاده های ناهمواز عالیه اما خود ماشین سنگین و شاسی بلند رو نمیشه زیاد رو شتابش توجه کرد.
مصرف سوختش هم بالاست اما بسیار سخت کار و عمر طولانی داره
علت حذف پست من چی بوده؟
کجاش اسپم بود؟
شرمنده یه سوال دیگه داشتمنقل قول:
تفاوت e1وe2 چی هست؟
دوست من این خودرو بالای 20 میلیون قیمت داره. لطفا رعایت کنید و در تاپیک مربوطه مطرح بفرماییدنقل قول:
بین ماشین های خارجی دهه نود مجود در ایران کدام ماشین از بالاترین سطح ایمنی برخوردار است؟