دوستان به یک مشکل حادی برخورد کردم:n02:
ما 3 نفر بودیم(هستیم) حدود 18-19 ساله همیشه با هم بودیم.ولی یه چند وقتی میشه یکیشون یه ادم مضخرف و دروغگو و غیر قابل تحمل شده.مثلا سر کوچه وایسادیم بهونه میاره خوابم میاد که ما بریم خونه وقتی ما میریم خونه خودش میاد میره بیرون...یا چند بار شده برنامه چیده بودیم بریم مسافرت دقیقه 90 با هزار دروغ مسافرتو به هم میزنه و اخر هم میفهمیم فیلم بازی میکرده
اینا فقط نمونه کوچکی از رفتاراشه
حالا این ادم مذکور:n02: 7-8 ماه پیش بدجوری پول لازم بودو داشت ابروش میرفت و منم بلافاصله یعنی 5 دقیقه هم نشد پولو ریختم توی حسابش.من 3 بار اون پولو لازم داشتم و بهم پس نداد اینم بگم که داره و نمیده.خرج چیزهای دیگه میکنه
حالا سوالم دو بخشه
1_با همچین ادمی با این رفتار چجوری باید رفتار کرد؟اگه به من باشه که جواب سلامشم به زور میدم.ولی ما 3 نفریم که برای اون یکی دوستمون رفتارهای این یکی دوستمون زیاد واسش مهم نیست و باز هم باهاش میپره.الان به نظرتون من چیکار کنم؟با 2 تاشون قطع رابطه کنم؟
2_پولو چه جوری ازش بگیرم؟یه بار 2 تا اس ام اس بهش دادم که پول لازمم اقا بهش برخوردو ناراحت شد که چرا 2 بار بهش گفتم پولو کی میدی.الان من چه جوری بهش بگم پولو بده که بهش برنخوره؟الان 3 روزی میشه قرار پولو بده و نداده اگه بهش هم بگم چی شد ؟ناراحت میشه