سلام دوستان و خسته نباشید. بنده یه دستگاه پکیج بوتان bl220 دارم که کمی قدیمی هستش. خیلی اذیتم کرده و همه ی تعمیرکار های بوتان هی یه کار می خوان بکنند که دستگاه رو عوض کنم. خب من پولدار نیستم و هزینه ی یه دستگاه جدید 2 تا 3 میلیون تومان می باشد و در توان من نیست و باید از هزینه های دیگرم بزنم تا بتونم با این وضع اقتصاد یه پکیج بگیرم!
دستگاه بوتان من مدتی هست که وقتی در مدل آبگرمکن یا تابستانی قرار می دهم ، آب رو داغ می کنه و مشکلی نیست ولی وقتی آب رو می بندیم، شعله دستگاه خاموش نمی شه و به آب گرم کردن ادامه میده تا جایی که دستگاه صدا های عجیب و غریب می ده و ناگهان پیلوت و کل دستگاه خواموش میشه تا دستگاه نترکه. ما هم مجبوریم دستگاه رو همیشه روی حالت شوفاژ قرار بدیم تا دستگاه اگر هم به گرم کردند آب ادامه میده ، با جریان یافتن آب در پنل های شوفاژ دیگه مشکل قبلی پیش نیاد و آب توی پکیج نجوشه باعث خاموش شدن پیلوت و دستگاه بشه. تا اینکه دیروز زنگ زدم به سرویس کاری که برای ما این دستگاه رو نصب کرده اومد و گفت باید برد دستگاه عوش بشه و 100 هزار تومان میشه و من هم گفتم ولش کن نمی خواد باهاش می سازم و اون هم دستگاه رو بست و درخواست 70 تومان دستمزد کرد برای آمدن و در فاکتور نوشت که سوریس انجام داده در صورتی که کاری نکرده بود و ما هم اعتراض کردیم و گفتیم شما که کاری نکردین و فقط باید هزین ایاب و ذهاب بگیرید و ایشون گفتند کاری رو که لازم بوده انجام داده ام! با کمی بحث و چونه آخر سر به زور 35 تومان دریافت کردند و رفتند و فکر می کنم که ایشون فقط باید 6 تومان هزینه ی ایاب و ذهاب نمایندگی رو باید دریافت می کردند. بگذریم حالا از امروز صبح دستگاه دیگه روشن هم نمیشه ، یعنی نمی تونیم فندک پیلوت رو روشن کنیم و فرقی نداره که 5 دقیقه یا بیشتر پیلوت رو فشار و کبریت روشن کنیم ، تا پیلوت رو ول می کنیم خاموش میشه و روشن نمی مونه! و الان هم آب گرم توی خونه نداریم... خیلی سخته.
اگه دوستان یه راه حل کم هزینه معرفی کنند ممنون میشم