راه دیگه ای نیست؟ساده تر. اشکال نداره همه چی پاک بشه.چون میخوام بفروشمش.
راه دیگه ای نیست؟ساده تر. اشکال نداره همه چی پاک بشه.چون میخوام بفروشمش.
تو قسمت ستینگ استورج - فورمت یو اس بی استورج هست
بقیه چیزا هم جدا جدا پاک کنین...
ولی نصب یه رام خیلی سادس..
همین چند روز پیش تو خیابون یه پسره ای رو دیدم که Note داشت و گرفته بود کنار گوشش، داشت صحبت می کرد.
منم که تا حالا کسی رو Note به دست ندیده بودم.
واقعاً چقدر بزرگ بود! کنار گوش که گذاشته بودش یه طرف صورتش رو کامل پوشونده بود. چه مســـخــره!
تا حالا موبایل به این ضــایعــی ندیده بودم:31:
خیلی زشته آدم باهاش تلفن کنه. آبروریزیه!
بعنوان یه تبلت کوچیک خوبه اما بدرد موبایل نمیخوره. بلکه با هندزفری.
من که یه ماه با 7.7 می حرفیدم =))
کسی نظری نداره؟نقل قول:
خوب همانجا جواب دادم دیگه:31:نقل قول:
نقل قول:
عزیز حداکثر شدت جریانی که S1 میتونه تحمل کنه زیر باطری نوشته شده!
اگه نگاه کنید نوشته ماکسیموم 1000 میلی آمپر!
یعنی میتونید از شارژر هایی استفاده کنید که حداکثر 1000 میلی آمپر باشن و اگه بیشتر باشه صدمه میزنه!
این برای خود NOTE هم هست! زیر باطری نوت هم همین رو نوشته!
یعنی برای شارژ کردن S1 با خیال راحت میتونید از شارژر NOTE استفاده کنید (شارژر NOTE هزار میلی آمپر هست)
در مورد بازی هم مشکلی من نداشتم، البته من زیاد بازی نمیکنم و فقط 3 بازی زیر نصب کردم!
(َAsphalt6,modern combat 3,real racing2)
نقل قول:
حالا نمیشه به رومون نیاری؟ :دی
البته بازی و کار کردن با اندروید تو note خیلی لذت بخش میشه
شانس ما هر روز گرونتر میشه.دوستان رام رسمی 4 واسه این اومده؟؟؟
بله!نقل قول:
حتی رام مخصوص ایران هم اومده!!!
شما بهتره بجای مسخره کردن دیدتون رو نسبت به این دستگاها عوض کنید ..... این روزا دیگه چیزی به نام موبایل نیست .... این روزا دستگاهای هوشمند در سایز و ابعاد های مختلف هستند که سیم کارت میخورن ... همین گوشی که شما مسخره میکنید بیشتر 12 میلیون عدد فروخته ... یعنی یه چیزی در حد 5800 نوکیا ( که هم ارزون تره و هم دهن پر کن تر بود بخاطر برند نوکیا ) .. دیگه این گوشی که خودم توی مترو زیاد دست اینو اون میبینم ... هیچ مشکلی هم نداره باهاش حرف زدن فقط یه خورده باید برای مردم تکنولوژی ندیده ایران این دستگاهای هوشمند جا بیوفته ... مثل روزهای اول امنیا اچ دی با صفحه 3.7 که همه میگفتن چقدر گندست ...نقل قول: