ممنون عزیز باشه اینو امتحان میکنم ببینم که چی میشه
فقط چند سوال دیگه دارم
اول اینکه چرا دستورات
ipconfig /release
ipconfig /renew در ویندوز ویستا کار نمیده ؟؟؟ چطوی باید آی پی را ریست کنم و رینیو کنم ؟؟؟
دوم: چطوری میتونم کاری کنم که از فولدر کلاینت ها به صورت اتومات کاپی بگیرم یعنی یک بکاپ ؟؟؟ یعنی از مای داکیومنت کلاینت ها از روی کامپیوترشان به روی سرور بکاپ بگیرم اتومات ؟؟
سوم: یادمه تو آموزشگاه زمانی که ایران بودم و تازه ویندوز دو هزار برای سرور استفاده میشد همه کارآموزان یک یوزر نیم و پسورد داشتند که وقتی وارد میشدیم فقط یک فولدر بود و هیچ چیز دیگری در کامپیوتر نبود نه درایوی نه چیزی اضافه ای و فقط برای هر یوزر 20 ام بی فضا گذاشته بودن ؟؟ چطوری میتونم این کار را بکنم که وقتی کلاینتی وارد یوزر و پسورد خود شد هیچ درایوی از کامپیوتر خود را نبینه حتی درایو سی و فقط یک فولدر باشه که روی سرور باشه ؟؟؟ و هر کاری که باشه روی همان فولدری که داره سیو بشه .
چهارم: من چطوری میتونم به یک کلاینت رموت کانکت شوم ؟؟ مثلا یک کامپیوتر است یک ادمین داره و یک یوزر دومین من میتونم به یوزر ادمین وارد بشم ولی هرچی گشتم تا یوزر دومین را در کامپیوتر ادد کنم که بتونم وارد کامپیوتر با یوزر دومین بشم نتونستم مثلا من از کامپیوتر خود میخواهم وارد PC1 بشم ولی با یوزر دومین وقتی یوزر و پسورد دومین را وارد میکنم نمیتونم خطا میده !!
یعنی میخواهم به PC1 به عنوان یک یوزر دومین وارد بشم نه به عنوان ادمین اون کامپیوتر !! حالا چطوری ؟؟