بارسا در فکر بازگرداندن جفرن در یکی دو سال آینده
سایت گل – باشگاه بارسلونا اعلام کرد در قرارداد فروش جفرن به اسپورتینگ لیسبون بندی وجود دارد که می تواند این بازیکن را در پایان قراردادش به نوکمپ بازگرداند.
جفرن به دلیل نیمکت نشینی در بارسلونا چهارشنبه با رقم 3.7 میلیون یورو به باشگاه اسپورتینگ لیسبون پیوست. باشگاه بارسلونا صبح روز پنجشنبه اعلام کرد آنها می تواند در پایان فصل 12-2011 با رقم 8 میلیون یورو و در پایان فصل 13-2012 با رقم 12 میلیون یورو جفرن را دوباره به خدمت بگیرند.
جفرن 23 ساله چهاردهمین خرید تابستانی اسپورتینگ لیسبون بود که قصد دارد بعد از عنوان سومی در سال گذشته فصل آینده با تیم پر قدرت به قهرمانی در لیگ فوتبال پرتغال فکر کند. جفرن در ترکیب اسپورتینگ برای حضور در جام رامون کارانسا که تیم های اودینزه مالاگا و کادیز در آن حضور دارند قرار گرفته است.
کاروان بارسلونا وارد دالاس شد/ کاتالونیایی ها درانتظاراولین برد در آمریکا
سایت گل- کاروان بارسلونا همچنان در اردوی آمریکا به سر می برد و بعد از حضور در واشنگتن و میامی اکنون وارد دالاس شنبه است و ساعت 2.30 بامداد یکشنبه به وقت تهران درآخرین دیدار دوستانه اش در آمریکا مقابل تیم کلوب آمه ریکای مکزیک قرار خواهد گرفت. این دیدار دوستانه در ورزشگاهی مسقف و بسته که هوای مناسبی خواهد داشت برگزار می شود.
طبق برنامه ریزی های انجام شده بارسلونا عصر امروز تمرین خواهد کرد و بعد از آن پپ گواردیولا در کنفرانسی خبری شرکت خواهد نمود.
آبی اناری ها در زمان ورودشان به دالاس با گرمایی در حدود 40 درجه سانتی گراد مواجه شدند و این شهر یکی از گرمترین روزهایش را تجربه می کرد. البته این گرمای هوا برای گواردیولا و شاگردانش نگران کننده نیست. آنها شنبه ساعت 15 به وقت محلی (حدود 2.30 بامداد یکشنبه به وقت تهران) در دیداری دوستانه در ورزشگاه دالاس کاوبویز که یکی از ورزشگاه های مدرن آمریکا و سرپوشیده و مجهز به تجهیزات تسویه هواست مقابل کلوب آمه ریکا قرار خواهند گرفت.
بدین ترتیب بارسلونا به دنبال رسیدن به اولین پیروزی اش در تورتابستانی آمریکا خواهد بود. آنها در اولین دیدار دوستانه شان در آمریکا با نتیجه 1-2 مغلوب منچستریونایتد شدند و سپس با نتیجه 1-4 از چیوواس گوادالاخارا شکست خوردند.
عکس یادگاری پیکه با جام قهرمانی ان.بی.ای
سایت گل- با ورود کاروان بارسلونا به شهر دالاس، جرارد پیکه، عکسی را در صفحه توئیترش قرار داده که در آن ، این مدافع جوان را در حالی که جام قهرمانی رقابتهای لیگ بسکتبال آمریکا «ان.بی.ای» را در دست دارد. سال گذشته این تیم دالاس ماوریکس بود که به قهرمانی لیگ «.ان.بی.ای » دست یافت. این عکسی است که پیکه در صفحه توئیترش قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهرست اسپانيا براي بازي با ايتاليا : تياگو آلكانتارا دعوت شد
سايت گل ـ ويسنته دلبوسكه سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا با دعوت از تياگو آلكانترا بازيكن بارسا هواداران اين كشور را شگفتزده كرد.
آلكانترا كه به تازگي مجددا به جمع بازيكنان بارسا اضافه شده شرايط خوبي در بازيهاي دوستانه اين تيم داشته است. اسامي بازيكنان اسپانيا به شرح زير است.
دروازهبانها: كاسياس، والديس، رينا
مدافعان: ايرا اولا، راموس، آربلوئا، پيكه و آلبيول
هافبكها: بوسكتس، ژابي آلونسو، خاوي مارتينس، كاسورلا، ديويد سيلوا، اينيستا، چابي و آلكانترا
مهاجمان: ويا، يورنته، تورس، نگرادو، ماتا و پدرو
تيم ملي اسپانيا با تركيب 3ـ3ـ4 بازي خواهد كرد.
فوری :آخرین جلسه برای فابرگاس
سايت گل ـ به نظر ميرسد ماجراي طولاني سسك فابرگاس و حركت پاندولي او بين دو باشگاه آرسنال و بارسلونا رو به اتمام است. دقايقي پيش بيبيسي در خبري فوري ازاحنمال امضاي يك توافق جديد ميان اين دو باشگاه بزرگ اسپانيايي و انگليسي خبر داد.
به گزارش سايت گل از لندن رئيس باشگاه آرسنال در ملاقات با مديران باشگاه بارسلونا آخرين مذاكره را در مورد اين انتقال انجام خواهد داد. ايوان گازييديس ظاهرا براي دريافت پيشنهادي در حدود 40 ميليون پوند آمادگي دارد.
اگر بارسلونا حاضر به پرداخت اين مبلغ سنگين باشد آرسنال بيچون و چرا سسك را در اختيار باشگاه سابقش قرار خواهد داد جايي كه دوستان و دلدادگان بسياري انتظارش را ميكشند.
پیکه: "گواردیولا کلید موفقیت ماست"
جرارد پیکه در صحبت هایی در یک مراسم تبلیغاتی، ادعا کرد که پپ گواردیولا عنصر تعیین کننده در موفقیت های چند سال اخیر بارسا بوده است.
پیکه و پدرو با برنامه ریزی شرکت نایک از مغازه The Soccer Corner در دالاس دیدن کردند. از پیکه سوال شد که چه چیز باعث خاص شدن بارسا شده و پیکه با صراحت جواب داد: "پپ گواردیولا کلید موفقیت تیم است. او یک مربی عالی است و ظرفیت بالایی در انگیزه دادن به بازیکنان دارد".
پدرو که از دوران حضور بارسا B در دسته سه همراه گواردیولا است، هم تیمیش را تأیید کرد و ادامه داد: "پپ یکی از بهترین سرمربی های جهان است و این که وی را کنارمان داریم یک مزیت است".
بازیکنان با کیفیت
این دو نفر که بعد از رسیدن از میامی به فرودگاه دالاس، از آنجا مستقیم به این مراسم آمدند، درباره ی کیفیت تیم نیز صحبت کردند. پیکه گفت: "ما به همان خوبی گواردیولا بازیکنانی با این کیفیت داریم نظیر مسی، ویا، پدرو و..." پدرو هم در راستای صحبت پیکه گفت: "این لذت بخش است که در کنار بهترین بازیکنان بازی کنی" او گل زدن در فینال لیگ قهرمانان در ومبلی را بهترین خاطره ی فوتبالیش تا به اینجا انتخاب کرد.
پیکه: "امیدوارم سال های سال از این پیراهن دفاع کنم"
پیکه در حضور نوجوانانی که آنجا بودند گفت: "من وقتی که فقط 7 یا 8 ساله بودم برای بارسا بازی می کردم. از وقتی که بچه بودم هوادار بارسا بودم. همیشه برای دیدن بازی ها به نوکمپ می آمدم. این تیم برای من اهمیت خیلی زیادی دارد. به آن افتخار میکنم و امیدوارم که سال های سال از پیراهن آن دفاع کنم".
بعد از این دیدار، پیکه و پدرو مانند آنچه آندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس در میامی انجام دادند، یک ربع از ساعت را به امضا دادن اختصاص دادند.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir