دوستان خیلی وقتها که یه بازی ضد ایران میومد همه در موردش صحبت می کردند و تحریم می کردنش و ... اما چرا در مورد این بازی هیچ کس هیچی نمیگه ؟
Printable View
دوستان خیلی وقتها که یه بازی ضد ایران میومد همه در موردش صحبت می کردند و تحریم می کردنش و ... اما چرا در مورد این بازی هیچ کس هیچی نمیگه ؟
اخه فرستادن پیام خصوصی لزومی ندارهنقل قول:
داداش بازی ضد ایران نیست... لوکیشن بازی توی فرانسه . تهران و نیویورک و... اتفاق میفته پس بازی ضد امریکا هم هست؟ حالا هر کسی نظری داره.... اما من طبق فتوای خودم بازی رو ایشالا بازی میکنم!نقل قول:
عزیز اون پیغام ها رو . مدیران این تالار به شما نامه ندادن که دارید اینو میگید:31: اگه فکر میکنید مشکلی هست تو بخش پیشنهادها و انتقادات فروم با مدیریت فروم مطرح کنید :20:اما فکر نمیکنم این یه ایراد باشه !! خیلی هم خوبه تا کاربر بفهمه پستش منتقل شده و به کجا منتقل شده !! اون دوستمون هم که گفتن براشون 78 تا نامه اومده هم دیگه از مورد های نادر هستن که تو تاپیک یه بازی که منتشر نشده 78 عدد پست ارسالی داشته باشن !! :31:نقل قول:
خوب خودمون میدونیم انتقال داده شده دیگه :31:نقل قول:
عزيزان ايا اين بازي شبيه بازي IGI هست ؟
نه ! این کجا و آن کجا!نقل قول:
10:46: دقیقه اول بازی Battlefield 3 نسخه PS3 منتشر شد . ( خطر Spoiler ):46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spoiler Warning .
محتوای مخفی: Warining
DOWNLOAD
کد:http://www.mediafire.com/?n5ltmm5yoqlzxcj
اگه Skidrow نتونست multiplayer رو کرک کنه با نرم افزار هایی مثل Tunngle و Gameranger میشه بازی کرد دیگه ...؟؟؟
میشه آپلودش کنی من چیز پی ان ندارم:41:نقل قول: